recrea írta:3 Barcás van az ötben...mi a gond? CR megnyerte a két legnagyobb kupát az évben, mi a kérdés? Ja, a csapattársai nyerték meg...felháborító, h CR mellé felmegy még 10 társa a pályára. És még cserélni is lehet, ha lesérül, chhhh!
Mindettől függetlenül ótvar formában van hónapok óta.
Továbbá kettős az érvelés is, mert ugye CR a csapatának köszönheti, akkor ez érv ellene, de érvelünk az ellen is hogy a Barca jobb csapat mint a Real. Akkor viszont egyeseknek el kéne dönteniük hogy Messi jobb e mint Ronaldo, vagy a Real jobb csapat mint a Barca.
Szerintem Ronaldo idén egyértelműen jobb volt Messinél, CSAPATKÉNT továbbra is egységesebbnek és jobbnak érzem a Barcát, de nem sokkal. Ronaldo számított ennyit idén, Messi nem tudta a Barca felé vinni a mérleg nyelvét.
én mondjuk továbbra sem naptári évről beszélek, hanem az előző szezonról, ezt gyorsan leszögezném. Idén sajnos csapatként nem megyünk, Messi életbentart minket, de ez egyenlőre édes kevés.
Nem mondom hogy nem örülnék annak ha végül Messi és Ronaldo pályafutása úgy érne véget hogy Leonak van több lasztija, de akármelyiknek is lesz több, ez akkor is egy legendás párharc volt, és szerintem kelletek egymásnak, motiválták egymást. Kicsit olyan mint a klasszikus regényekben a főhős akinek, egy azonos képességekkel rendelkező ellenfele van mint Sherlock, és Moriarty. (nyilván egyéni szemlélet hogy ki kinek látja őket ebben a hasonlatban

)
Ők sem tartanak örökké ahogyan Pelé és Maradona sem tartott. Valószínüleg az ő teljesítményüket is túl fogják egyszer szárnyalni.
Én talán csak olyanokkal nem értek egyet akik ilyen Diego Milito, Snejder, Robben , Ribéry félék aranylabdája mellett tüntetnek. Kanyarba sincsenek, és soha nem is voltak Messi és Ronaldo teljesítményéhez.