Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fura volt ma megnézni a barca meccset, meg a psg meccset is. A psg meccsen volt a foci, mintha az elmúlt 10-12 barcáját néztem volna (persze azért cavani nem suarez, rabbiot sem busquets stb.), a barca meccsen meg a hajtás (mintha a pár évvel ezelőtti reált néztem volna). Ez nekem nem igazán tetszik, mert én a focit szeretem, de ez a barca egyre messzebb van a nagybetűs focitól sajna. Egyébként ney hatalmasat játszott (1 vagy max. 2 gólban nem volt benne). A kapu előtti impotenciája (ami az egyetlen gyengesége volt) is mintha kezdene megszűnni. Abszolút áll az amit korábban is mondtam: 1-2-3 évben belül tuti az aranylabda.LG írta:Ott van Ney második gólpassza. 3. gólpontja a meccsen, összesen már 5-nél jár, és a tizit amit kiharccolt, még át is engedte. Szerintem egy 80 gólpontig simán eljuthat a szezonban (minden sorozatot nézve)
De szigorú volt, kompenzált is a 11-esnél a spori.palesz77 írta:
Verratti meg off közben, nem volt ez egy kicsit szigorú 2. sárgának?
szerk..: Na a tizit mégse ő lőtte, de a mondandóm lényege ugyanaz igazából.
Hátul azért csinálnak hajmaresztő dolgokat. Lehet Mbappe árából inkább erősíthetnék a védelmet. Thiago Silva is már messze nem az a szint, mint néhány éve.palesz77 írta: Mbappéeg ha megy, akkor komoly BL esélyesek is lesznek szerintem..
Verratti meg off közben, nem volt ez egy kicsit szigorú 2. sárgának?
szerk..: Na a tizit mégse ő lőtte, de a mondandóm lényege ugyanaz igazából.
Tőlem távol áll azért, sőt, számomra antipatikus csapat. Már régebben sem nagyon szerettem őket, a franciáknál a Lyonnal szimpatizálok, az arabok ezen még rontottak, bár hozzátenném, eddig azért nem ész nélkül szórták a pénzt, többnyire okosan építgették a csapatukat, és még Neymar leigazolása is érthető számomra, még ennyiért is. A játékuk viszont tetszik, és Neymar miatt is kíváncsi vagyok rájuk.visca el barca írta:még a végén a fél fórumból előjön a párizsi vércsababarca írta:nekem amúgy is szimpatikus a párizsi csapat
Vagy brazil válogatott meccset. Vagy Arsenal és chilei válogatott meccset AS miatt. De említhetném Villát, Henryt, Ibrát is, egyik sem tudta azt hozni Messi mellet, amit tud. És nem azt mondom, hogy ezt Messi tudatosan csinálná, nem is okolom érte, de ez tény.Akkor hagyjuk, nézz majd Párizs meccseket, hátha rájössz.
lehet hülye vagyok, mert nem tudom miről beszéltek.recrea írta:
Csaba, senki nem írt olyanokat, amikről Te beszélsz, de mindegy...mivel nem vagy hülye, valszeg tudod jól, h miről beszélünk.
Milyen is volt az az árnyék? Hogy meccsenként tömte a gólpassz értékű passzokkal, de a brazil elszórakozott 10ből 9et?LG írta:Szerintem jó tett neki kilépni Messi árnyékából, meg hogy kötetlenebbül, szabadabban játszhat.
na azért az messze van. csak néhány játékost bírok onnan, Verratti, Matuidi (múlt idő), Alves, Neymar, Draxler, Marquinhos.visca el barca írta:
még a végén a fél fórumból előjön a párizsi vér
még a végén a fél fórumból előjön a párizsi vércsababarca írta:nekem amúgy is szimpatikus a párizsi csapat
Rá lehet fogni, hogy azért, mert gyengébb bajnokság, de szerintem egy PL-ben, Bundásban, de még a La Ligában is képes lenne ugyanerre. Szerintem jó tett neki kilépni Messi árnyékából, meg hogy kötetlenebbül, szabadabban játszhat.recrea írta:Vélhetően a legtöbb meccsen gólt fog rúgni, meg kb támadásban a legerősebb lesz, illetve az se nagy kockázat, h a liga legjobb játékosa lesz idén.nemespatro írta:Közben Neymar gol, golpassz. Ezzel 2 meccs 2 gól 2 gólpassz
Vélhetően a legtöbb meccsen gólt fog rúgni, meg kb támadásban a legerősebb lesz, illetve az se nagy kockázat, h a liga legjobb játékosa lesz idén.nemespatro írta:Közben Neymar gol, golpassz. Ezzel 2 meccs 2 gól 2 gólpassz
Nem néztem és az eredményt se tudom, ezek szerint nem volt fényes meccs.visca el barca írta:látod Bob, ezért imádkoztam tavaly h ne legyünk uefa-kupás helyen. ennek a csapatnak még sok a kettős terhelés... inkább legyünk a bajnokságban 3. helyezettek, mint az ilyen meccsek miatt hatodikok, és az uefa kupában meg a 16 között kiessünk...
Én néztem, de nem volt ma nagy szám. Pár pillanata volt, amikor megvillantott valamit a tudásából, pár amikor nagyon nem, közben meg elvolt szép csendben. Az Ajax elleni párharc során sokkal meggyőzőbb volt pl.BarcafanTomee írta:Na nézi valaki Seri-t? Annyit látok, hogy van egy gólpassza.