recrea írta:
Csaba, senki nem írt olyanokat, amikről Te beszélsz, de mindegy...mivel nem vagy hülye, valszeg tudod jól, h miről beszélünk.
lehet hülye vagyok, mert nem tudom miről beszéltek.
LG írta:Szerintem jó tett neki kilépni Messi árnyékából, meg hogy kötetlenebbül, szabadabban játszhat.
Milyen is volt az az árnyék? Hogy meccsenként tömte a gólpassz értékű passzokkal, de a brazil elszórakozott 10ből 9et?
Lélektanilag oké, meg tudom érteni, de akkor ne keverjük ide Messi árnyékát. Ez egy hülyeség. Lehetett volna klublegenda belőle,mint Messiből, de nem tudta kiadni magából ami benne van.
de ez legkevésbé sem múlott Messin, vagy Suárezen éppenséggel.
Nekem ez a Messi árnyéka mindig kicsit rosszallóan hangzik, és nem olvasom szívesen. Ennyi erővel, mindenki elmehetne, aztán játszhatnának itt Messi haverjai, de nagyon nem ez a helyzet.
visca el barca írta:
még a végén a fél fórumból előjön a párizsi vér

na azért az messze van. csak néhány játékost bírok onnan, Verratti, Matuidi (múlt idő), Alves, Neymar, Draxler, Marquinhos.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."