Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Így-így. Szerintem is elég kemény dió lehet az angoloknak. Az egyik francia kiejti az egyik londonit ebben biztos vagyok.visca el barca írta:én nem írnám le a monacot. a bajnokságban mondjuk tényleg nem vitézkednek, de a bl-ben 6 meccsen kaptak összesen 1 gólt. és azért ez egy zenit-benfica-kusen trio ellen nem gyenge.
A tippmixben kellene ennyire jeleskednem!Alcantara írta:Ma délben sorsolás.
Van egy olyan érzésem, hogy a City-Arsenal kettősből fogunk kapni ellenfelet.
A Basel,Schalke duóból szerintem "más" spanyol csapat profitál.
Ugyanezt gondolom én is, nemzetközi porondon örülök ha a spanyolok ott vannak. Legyen az Valencia-Sevilla-Atletico-RM bárki. Ez mutatná a spanyol liga erősségét is, illetve a spanyol futball elhelyezkedését a futballtérképen. Főleg a csalódást keltő nyári futball világbajnokság után jót tenne ha 3 spanyol is elmenne a legjobb nyolcig.Sanama írta:
Nyilván elszomorítana, és nem örülnék neki, attól még annak örülnék, ha 4 között 3 spanyol csapat lenne.
Ez a hatalmas anti realozás meg már kicsit sok azért szerintem.
Nyilván elszomorítana, és nem örülnék neki, attól még annak örülnék, ha 4 között 3 spanyol csapat lenne.shutterisland írta:annak én is, hogy lecsengett a pl hájp kicsit, de a realnak továbbjutásának örülni akkor is erős, főleg, hogy nem is angol ellen játszanak, ha már ez ennyire fontos.
gondolom az újabb cr rekord és real címvédés sem szomorítana el senkit.![]()
Ezzel mi a baj? Én is örülök, hogy végre nem 45 angol csapat van a BL 8 között, és halnak el az isteni PL-től az emberek.shutterisland írta:legalább ne hangoztatnád, hogy örülsz a legnagyobb rivális továbbjutásának.Ránézve a dolgokra, megint továbbmehet 3 spanyol aminek örülök.
legalább ne hangoztatnád, hogy örülsz a legnagyobb rivális továbbjutásának.Ránézve a dolgokra, megint továbbmehet 3 spanyol aminek örülök.
Real akkor megint nem makkolta be az egyik leggyengebb ellenfelet...PCsabi írta:PSG - Chelsea
ManCity - Barcelona
Leverkusen - Atlético
Juventus - Dortmund
Schalke - Real Madrid
Sahtar - Bayern
Arsenal - Monaco
Basel - Porto