Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ÉS elképzelésed szerint mikor és hogyan hozná helyre a döntését? Vagy az az idő, amíg eldöntik, az holt idő, szünet, visszatekerik az órát?MessiNeymarSuarez írta:Szerintem egy ápolás, egy rendes gólöröm is tovább tart..Persze korlátozva mennyiségileg, hogy ne minden bedobásnál videóbírót kérjenek.MSN-re reagálva:
Mintha nem lenne eléggé széttördelve így is a játék.
Vagy legalább lehetne egy külön erre hivatott brigád, aki a stúdióbol, visszanézve vizsgálni tudná a döntéseket , miközben megy a játék, és odaszólni hogy ha valami orbitálisan rossz ítéletet hozott akkor korrigálja és például befújja utólag a bűntetőt, vagy érvénytelenítse a bűntetőgólt, stb.. Meg lehetne oldani, csak ugy úgy nem lehetne bundázni.
Szerintem is, bár én már a 65-ödik perc környékétől becseréltem volna, Chelsea buszt nem egyszerű feltörni, pláne emberhátrányban 20-25 perc alatt:SRivaldo11 írta:Most már kockáztatni kell lassan a PSG-nek. Le kell kapni egy védőt, nincs mire várni.
Szerintem egy ápolás, egy rendes gólöröm is tovább tart..Persze korlátozva mennyiségileg, hogy ne minden bedobásnál videóbírót kérjenek.MSN-re reagálva:
Egy piros utan legalabb 1 percig all a jatek, ennyi ido alatt egy szobaban siman 3-szor visszanezheto az eset, aztan pedig ra lehet szolna a biro fulere, hogy jol dontott-e. Szoval nem allna tobbet (lenyegesen) a jatek, viszont az ilyen bullshit iteletektol meg lehetne szabadulni.MyShadow írta:MSN-re reagálva:
Persze, nem is azt mondom, hogy ne kérjenek érte egy tetemesebb összeget, de valami olyan horrorárat kértek érte, ami teljesen irreális. Olcsóbb lenne megvenni a Digit, mint szolgáltatót.visca el barca írta:hát mondjuk érdekes lenne, ha a digi, a saját csatornáját máshol is "forgalmaztatná"
Pedig néhány kisebb szolgáltatónál volt, HelloHD, Invitelnél még mindig. (bár lehet egy cég csoport, de mint szolgáltató,nem csak a Digi forgalmazza)visca el barca írta: hát mondjuk érdekes lenne, ha a digi, a saját csatornáját máshol is "forgalmaztatná"
Úgy visított mintha Terry csajnak nézte volna és megdolgozta volna hátulról...Szerintem ebből még lesz Realoshank1ee írta:Kis b.zifejű oszkár is rájátszott azért rendesen... Fúj, de utálom ezt a kék csürhét!
hát mondjuk érdekes lenne, ha a digi, a saját csatornáját máshol is "forgalmaztatná"Petr írta:Elmehet melegebb éghajlatra az összes TV-szolgáltató, hogy ilyen pénzéhes dögök, ha a UPC és T-Home kínálatában lenne Digisport egy szavam nem lenne, sőt.
A Diginek a felvezető műsora is nagyon gáz nemcsak az m1-é néha csak fogom a fejemet , hogy a nagy "szakértők" milyen hülyeségeket mondanak . Én csak egyet kérek : Azt a fogalmatlan mr statisztika gundelt nehogy leültessek egy mikrofon elé mert én fejbe lövöm magam .Petr írta:Persze, buták meg minden egyéb, de legalább látni fogom a meccseket, ami nagy előny. Elmehet melegebb éghajlatra az összes TV-szolgáltató, hogy ilyen pénzéhes dögök, ha a UPC és T-Home kínálatában lenne Digisport egy szavam nem lenne, sőt.Capon írta:Szavakkal le sem lehet írni milyen primitív és végtelenül amatőr, szemét, moslék volt amit a VB alatt művelet.
Ha leültetek egy stúdióban 3 plázacicát akinek halvány lila fingja nincs a fociról, azok is hozzáértőbb és nívósabb műsort csinálta volna!
Katasztrófa volt és most a BL legjobb meccseit is ők fogják közvetíteni.
Persze, buták meg minden egyéb, de legalább látni fogom a meccseket, ami nagy előny. Elmehet melegebb éghajlatra az összes TV-szolgáltató, hogy ilyen pénzéhes dögök, ha a UPC és T-Home kínálatában lenne Digisport egy szavam nem lenne, sőt.Capon írta:Szavakkal le sem lehet írni milyen primitív és végtelenül amatőr, szemét, moslék volt amit a VB alatt művelet.
Ha leültetek egy stúdióban 3 plázacicát akinek halvány lila fingja nincs a fociról, azok is hozzáértőbb és nívósabb műsort csinálta volna!
Katasztrófa volt és most a BL legjobb meccseit is ők fogják közvetíteni.
Jézus úr isten.visca el barca írta:az új mtv-s sportcsatorna is közvetíteni fog, és mivel övék a választás joga, valószinuleg a csúcsmeccseket viszik