Én meglestem a filmet, szerintem nem volt olyan vészes. Érdekes volt látni így a mindennapokat, meg picit a kulisszák mögé bekukkantani. CR egyáltalán nem lett szimpatikusabb, még annyira se tűnik ez után csapatjátékosnak, mint eddig hittem, de egy élménynek nem rossz ez a film.
Számomra pár dolog volt csak enyhén újdonság, bár a javát igazából eddig is sejtettem, csak most beigazolódott. Először is, Mendest soha a büdös életben nem akarnám a közelemben tudni..

Még ha baromi sikeres is. Aztán a második akit nem, az CR anyja. Szörnyen irritáló nő, szeret drámázni is, és a kisfiában az atyaúristent látja, nagyban neki köszönhető szerintem, hogy Ronaldo ilyen lett. Akit meg sajnálok az CR fia, kapja az ívet rendesen a nagyi+CR párostól.. Folyton dicsérnie kell CR-t a film alatt, a kedvenceim azok voltak, amikor CR ott feszengett neki, hogy ugye mekkora keze van a papának.. Utána mondjuk megmentette a jelenetet azzal, hogy a kis csávót is elkezdte dicsérni, de látszódott, hogy nem egy hasonló szitu van a hétköznapjaikban.. Aztán az is vicces volt, amikor az iskolába menet egy magasabb ürge elment mellettük, a srác mondta, hogy nagyobb mint Ronaldo, ő meg rögtön elkezdte, hogy "csak magasabb, nem erősebb, apa a legerősebb, blablabla". Na az elég gáz volt..

Meg amikor beoltotta a kisfiát, miután kijelentette, hogy kapus akar lenni, merthogy miért lenne ő kapus, ne legyen már kapus. Ami szintén röhejes volt nekem, az a drámázás, amit az Aranylabda körül csinált, tökéletesen látszik is ebből, hogy az jelenti a mindent számára.. Egy szó nincs arról, hogy a Reallal elbukott bajnokságokat vagy bármit, de arról, hogy mekkora fájdalmat okozott neki, hogy Messi zsinórban 4-et nyert, ódákat zengtek. Aki amúgy szerepelt is a filmben, azok egész kedves jelenetek voltak, odament Leo a fiához, váltottak pár szót. Anyuka volt talán gáz ott is csak egyedül, de azt megszoktam az elejétől már..

De voltak amúgy normális jelentei is, nem csak erről szól a film, volt egy futóversenye a fiával suli fele, tök hétköznapi dolog, mégis jó volt azt látni, meg sokszor tök kedves a gyerekkel, látszik azért, hogy szereti, még ha az önimádata vetekszik is ezzel a szeretettel..

De a legeslegdurvább nekem az volt, ahogy végződött a film. Azzal a bizonyos Atletico vereség utáni szülinapi partival záródik a film, a történtek tudatában lehet nem így zártam volna, hogy ott mennyire jól érezte magát..

Persze a sztorinak keretet adott, meg a CR "fanok" java úgyse tudja mitől volt az fontos buli, de nekem kicsit röhejes volt, hogy ezt beletették.
u.i.: Na ezt meg majdnem kihagytam, de beleszerkeszteni nem akarom már a szövegbe. Még irtó gáz volt szerintem, hogy a 10. megnyerésénél is megpróbálták őt kihozni vezérként és kulcsszereplőként - a döntőről beszélek csak. Ráadásul Di Maria kárára..