Szerintem Ronaldonál leginkább fejben vannak gondok...
Mindigis az motiválta leginkább, hogy a világ legjobbja legyen, amit leginkább aranylabdák számában szeretne elérni,meg persze a gólokban.
De az aranylabdás lehetőség már tavasszal elúszott, mert ha minden igaz akkor Messi megkapja januárban az 5-ödiket, és ezt már aligha fogja valaha még beérni sem, nemhogy megelőzni...
Másik ugye a gól, és azt meg már megdöntötte a Real Madridban. ( Bár a helyében kitűzném az új célt, és Raúl rekordját úgy megdönteni, hogy tizik nélkül is több gólja legyen mint Raúlnak volt

)
Számomra olyan jóllakottnak tűnik, de ehhez például az is hozzájárul hogy kitudja mióta nem pihent meccsen, lehet neki is jót tenne pár meccs padoztatás, mint pl tavaly Piquének.
Szerintem ő is átértékelné a helyzetet akkor, és jóval odaadóbb lenne.
Mellesleg megszokta már, hogy elég ha kapu előtt várja és bepöccinti a labdát, akkoris instant reflexből a focivilág azt hangsúlyozza hogy" a világ legjobbja, hihetetlen mire képes", és gondolom ilyenkor úgy van vele, hogy minek harcoljon a labdáért úgy mint régen, ha megoldják csapaton belül, és neki elég ha berúgja.
Én mindenesetre nem temetném, azért mégis "csak" 30 éves múlt.
Amúgy azt bírtam, amikor Benzema bevallotta, hogy részese a botránynak, majd pár órára rá Pérez tagadta hogy Benzema részese lenne
Amúgy ezeket a franciákat sem értem...Jó csapatuk van, ráadásul otthon rendezik az EB-t, és végre lenne megint esélyük, erre ilyeneken megy a hiszti és a csapatbomlás.
Amúgy jut eszembe, Benzemával mi van? sérült még, vagy mi?