Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig sokan hozták volna itt is. Nehéz dolga van amúgy mert azon kívül hogy nem is szokta még meg a közeget úgy elég nehéz hogy védekezésben nem sok segítséget kapsz.palesz77 írta:Aldom az eget, hogy a Real elhappolta elolunk Danilot.. Allitom jelenleg SR koroket ver ra jobbhatvedkent.
palesz77 írta:Aldom az eget, hogy a Real elhappolta elolunk Danilot.. Allitom jelenleg SR koroket ver ra jobbhatvedkent.
Eddig tényleg nem mutatott valami sokat, nekem már a mozgása is fura, nagydarab, darabos, abszolút nem egy modern szélsővédő alkat. Ráadásul brazil létére nem is tűnik túl technikásnak. Reméljük nem a Clásicón cáfol meg.palesz77 írta:Aldom az eget, hogy a Real elhappolta elolunk Danilot.. Allitim jelenleg SR koroket ver ra jobbhatvedkent.
Nem tudom hogy nyerünk-e, de náluk Benzema borzasztóan hiányzik elölről és Ramos meg a védelmük oszlopa és a válla régóta gond neki. Persze nálunk meg nincs Messi, de láthatjuk, hogy tudjuk őt pótolni mint pl olyan ember mint Benzema aki aládolgozik mindegyiknek elől, na ezt nem tudják kompenzálni.Nero. írta:Szép, legrosszabb esetben is egálba leszünk a klasszikus után, amit nem nagyon gondoltam volna. Nagyon nagy lenne nyerni, de szerintem nem fogunk ennyi hiányzóval.
Csak kérni kellett. 3-1 Llorente. Jó érzés lesz előnnyel utazni Madridba.etooka9 írta:Jó lenne 3 pontos előnnyel utazni madridba.Leon írta:2-1!!!
Vezet a Sevilla!![]()
abban a tekintetben soha nem is volt még a közelében se Messinek.recrea írta:Borzasztóan önző CR, hátrány a csapatnak...egyáltalán nem lát a pályán, kanyarban nincs Messihez ebben.
Jó lenne 3 pontos előnnyel utazni madridba.Leon írta:2-1!!!
Vezet a Sevilla!![]()