Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha egy kiváló kapusteljesítményt szerencsének tartunk, akkor valóban "szerencsések".Tobias88 írta:Hát ez sajnos ilyen. Ha a Reál nem lenne ennyire szerencsés (mert ez leginkább azon múlt), akkor vezetne a Celta a helyzetek alapján. A Barca ellen mindent berúgtak, itt meg semmit, miközben a Madridnál ami kapura megy az gól
Most azért szépen leosztotta a szoló után, csak hát Navasnak 1,5 hónapja nem lehet gólt lőni. Hihetetlen ez az ember.palesz77 írta:Nolitonak is jár a pacsi részemről, ellenünk belövi élete egyik legszebb gólját, parádézik, most meg cseszik visszazárni Daniloval, aki így tisztán lőhetett gólt..
ez így szokott menni, ráadásul kapu előtt is úgy bénáztak mintha megye2 szint lenne.palesz77 írta:Nolitonak is jár a pacsi részemről, ellenünk belövi élete egyik legszebb gólját, parádézik, most meg cseszik visszazárni Daniloval, aki így tisztán lőhetett gólt..
Van kb. 2 "b" játékos a kezdőben, de se baj.csababarca írta: 0-2, mi meg leálltunk velük bohóckodni, ezek meg B-vel feltörlik a padlót. Szép.
Hát ez nem az a Celta amelyik vért ivott a Barca előtt...visca el barca írta:ennyi volt a nagy celtasimán kapnak egy 5öst.
Szerintem valahogy behúzza a Real, kevésbé fognak sztem felpörögni mint ellenünk(ezért is van mindig a címvédőknek nehéz dolga), és akkor is mi bénáztuk el az elejét, és azért lett vége, de igaz akkor szerintem élete meccsét játszotta a Celta.Bob_Marley írta:Spanyolország legjobb csapata jelenleg a Celta, kőkemény lesz ez mindkét csapatnak. RM gyakorlatilag a párizsi repülőről érkezik....míg a Celta pedig már elkapta idén a Sevillát, minket vagy éppen legutóbb a Madrigalban nyertek még ha a végén, de akkor is. Nagyon érdekes meccs lesz, szerintem döntetlen még ha a RM kerete hosszú is, de Szerdán játszottak és ma már pályán vannak délután négykor. Ezt a Celta kihasználhatja, s mindenképp van esélye főleg, hogy nagyon jók.
Ahogy nálunk is mindig megjegyzem úgy most is érdemes megjegyezni, hogy valami egészen kriminális néha a sorsolás adott fordulókra. Azt küldeném fel a pályára, aki kitalálja, hogy Szerda este 22:30 után játsszál Szombat délután 16-kor......Ráadásul Párizs-Madrid-Vigo kiruccanás után, tehát még az se, hogy otthon BL és onnan bajnoki. Az hogy milyenek a bírók Spanyolországban az benne van, de hogy ezt folyamatosan eljátsszák a kupacsapataikkal az botrány.
Én is erre gondoltam. Nem azt mondom, hogy sima lesz, mert a Real is fog szenvedni, de be fogják húzni valami öngóllal, vagy korai 11-essel.noname írta:Kíváncsi leszek a Celta-Real meccsre. Ilyenkor szokott az jönni h a Celta mindenki ellen remekül játszik, majd kap a Real ellen 15 perc alatt egy szöglet és a kamu tizenegyes-gólt.
Csak ha gondolkozol egy kicsit rájöhetsz, hogy ez közvetetten téged is érint. Ha a klub anyagilag rosszul áll, a mai elszállt árak mellett nem biztos, hogy képes lesz azokat a játékosokat akik kellenek, főleg ha egy licitháborúba kell menni és csábító fizut adni nekik.Nero. írta:Néhányan úgy aggódnak a klub költségvetése miatt, mintha ettől nekik kevesebb kenyér jutna.![]()