Az a baj, hogy nem csak ők. Vagy nem tudom, hogy baj-e, de Messinek szinte az egész idei teljesítményét elfelejtik az őszi két hónap miatt. Ezért furcsa az Aranylabda, mert hajlamosak a tavaszi szezont elfelejteni.MessiNeymarSuarez írta: Amúgy vicces, hogy míg pl túloldalon akik tavasszal szídták ezerrel Neymart, azok most mind sorra azt mondják,hogy Neymar érdemelné a lasztit(vagy azt h CR), nyilván tudják hogy Roni most esélytelen, és ha már nem ő akkor lényeg hogy bárki csak ne Messi kapja .
Tegnap például odakapcsoltam a harmadik félidőre vagy mire a sport tv-n és 4-ből hárman Neymarnak adnák a lasztit.

A Realt viszont sokan leírják, és hozzáteszem szerintem elég rosszul teszik. Amilyen hirtelen elkezdtünk ilyen focit játszani, úgy eshetünk vissza is. A Fifa-vírusról nem is beszélve, ami tavaly ugyan elkerült minket, de semmi garancia nincs, hogy ez így lesz ebben a szezonban is. Ahogy a sérülések is jöttek idén. Neem tudom melyik szezonban szenvedtünk ennyivel. Mondjuk abban bízhatunk, hogy Arda és Vidal miatt nem fogunk teljesen elfáradni tavaszra, és Messi is felpörög, de minden fronton még csak most jjön a neheze.
A Real-nál pedig van annyi klasszis, hogy ha formába jönnek, akkor képesek hengerelni, addig pedig sz@rul játszva, de hozni az eredményeket.
Én is örülök, hogy eléggé a padlón vannak mentálisan, taktikailag és fizikailag is, de szerintem csakn idő kérdése, hogy ez változzon.