Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
EZ nem új keletű. Bojan itt is förtelem gyenge volt, még rosszabb csapatban is. Én bevallom nem tartom jó játékosnak...Gareth Tello írta:A Roma 2-0-ra ég a félidőben Leccében... Bojan kezdett. Nem ártana végre gólt rúgnia, az eddigi 27 meccs/4 gól mutatója elég gyengus...
parma szurkoloként azt mondom, hogy onnan nagyon kitűnik, de egy top csapatban nem tudna húzó ember lenni. nálunk éket játszik, de sztem egy sorral hátrább hasznosabb lehetne.barca0417 írta:Ügyes játékos, De inkább látnám a Juvéban szívesen, mint itt. Ha megkapja a bizalmat, akkor simán beválthatja a reményeket, gyors, technikás, lát a pályán. A Juvénak szüksége lesz rá jövőre.Messa írta:Sajnos egy ideje nem nézek már olasz focit, csak egy kiváncsiság, Giovincoval mi a helyzet? Anno nagyon csíptem a Juvéban, tudom hogy most a Parmaban van, de mégis hogy játszik, be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket?
Ügyes játékos, De inkább látnám a Juvéban szívesen, mint itt. Ha megkapja a bizalmat, akkor simán beválthatja a reményeket, gyors, technikás, lát a pályán. A Juvénak szüksége lesz rá jövőre.Messa írta:Sajnos egy ideje nem nézek már olasz focit, csak egy kiváncsiság, Giovincoval mi a helyzet? Anno nagyon csíptem a Juvéban, tudom hogy most a Parmaban van, de mégis hogy játszik, be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket?
Pont most lett kirakva JuventusHungaryra, hogy szeretne visszajönni nyáron, és szívesen pályázna Alex 10es mezére.Messa írta:Sajnos egy ideje nem nézek már olasz focit, csak egy kiváncsiság, Giovincoval mi a helyzet? Anno nagyon csíptem a Juvéban, tudom hogy most a Parmaban van, de mégis hogy játszik, be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket?
Utánpótlás csapattal BL-t nyertozsimiki írta:Kíváncsi leszek mit mutat az Inter padján Stramaccioni...bevallom én még életemben nem hallottam erről a tagról. Elég fiatal is. Bár Ranieri-nél sokkal rosszabb nem lehet.
Csabi, + többi Interes, mit vártok tőle? Lesz vmi változás esetleg keretben, jövő évi elképzelések?
ha már az új edző...
itt a bemutatása Marioval:D:D
http://balotelli.blog.nepsport.hu/archi ... o_adasban/
Jól van, már javították is Livescore-nTdavid írta:a 83'-ba a gólt szerezte.Sanama írta:Livescore szernt Ibra 2 sárgát kapott,de pirosat nem irnak
Mi van??(30' , 83')
kösziBob_Marley írta:Római birodalomra való utalás!
Senatus Populus Que Romanus
De egy Roma szurkoló biztos többet tud erről
Ráadásul régi barátunk, Maxi Lopez meglőtte a trademark-gólját: 2:1-re alakította vele az állást, de végül kitörölhette vele a...ozsimiki írta: Döntős a Juve! Méghozzá hosszabbítás után jutott tovább a Milán ellen!
Pont vmelyik nap olvastam a sportban, hogy annak idején a Perugia lett második az olasz bajnokságban veretlenül, és a Milan lett akkor a bajnok.kurdt írta:Tavaly a Villas-Boas-féle Porto veretlenül lett bajnok, arról nem tudok, hogy valaki lett-e volna valaha veretlenül második, az pedig egészen nevetséges, ugyanakkor iszonyatosan olaszos is, hogy a Juventus a meccsei több, mint felén döntetlent játszik...
Ozsi! Matektudásod előtt pedig leborulok!