ozsimiki írta:Kíváncsi leszek mit mutat az Inter padján Stramaccioni...bevallom én még életemben nem hallottam erről a tagról. Elég fiatal is. Bár Ranieri-nél sokkal rosszabb nem lehet.
Csabi, + többi Interes, mit vártok tőle? Lesz vmi változás esetleg keretben, jövő évi elképzelések?
ha már az új edző...
itt a bemutatása Marioval

:D:D
http://balotelli.blog.nepsport.hu/archi ... o_adasban/
Utánpótlás csapattal BL-t nyert

Egyébként 2 évvel fiatalabb, mint Zanetti
Ez a szezon már úgyis elment, 8. helyen áll a csapat, 7 pontra az 5. helytől, ami még EL-t ér, nagy bravúr kéne, hogy meglegyen. Szerintem sokat fogja a fiatalokat játszatni (Ranocchia, Faraoni, Poli, Obi, Castaignos), az idősebb játékosoknál nem rosszabbak. 6-8. hely meglesz
Kb. 20%-ot adok arra, hogy jövőre is ő lesz az edző, Moratti tuti, hogy egy nagyobb nevet akar (Blanc? Villas-Boas?). Bár jobban örülnék, ha végre valami állandóság jönne, annak nincs sok értelme, hogy félévente/évente új edző jöjjön.
Nyáron meg igazolni kell, a keret nagy része kiöregedett, 1 balhátvéd, 1 belső védő és előre sem ártana 1-2 ember + Poli-t meg kéne tartani + visszahozni Coutinho-t. Sneijder is megy szerintem (lehet, hogy pont a ManUnited-be?

), szóval egy klasszis irányító sem ártana.
Szerk.: illetve jó lenne feltüzelni a játékosokat, mert ebben a szezonban kb. a tudásuk 50-60%-át nyújtják.