De szép volt! Nem sokat aludtam az éjszaka!
Ilyen szervezett magyar labdarúgó válogatottat és játékot, utoljára a Mezey féle 86-os csapattól láttam. Tisztára elfelejtettem milyen érzés már örülni a nemzeti tizenegynek. Szép, szép a Barca siker, de nem lehet a kettőt összehasonlítani.
Egyénileg igazából szinte bárkit ki lehetne emelni.
Király parádés volt, két óriási mentése volt ziccerben.
A hátvédsor teljesen hibátlan volt, de most akit igazán kiemelnék onnan az Kádár játéka. Hihetetlen labdabiztosan, sokat futva játszott, mindenhol ott volt, ha valaki eladta a labdát tőlünk, Nagy Ádám mellett ő volt, aki vissza tudta azonnal szerezni.
Hajdú B. remek poént dobott a játékához: " magyar válogatott védelmében elkezdődött a Kádár korszak."
A középpályán talán Elek volt, aki gyengébb teljesítményt nyújtott, gondolom a stáb felmérte, hogy erőben ő fogy el a leghamarabb, gyors cseréje indokolt volt.
Nagy Ádám zseniális, látszik a rövidpasszos játékán és labdakezelésén, hogy futsallos múltja van. Lovrencsics fáradhatatlanul zakatolt, Storck remek érzékkel dobta be a második meccsre.
Kleinhesler meg a magyar foci csodája, erős, dinamikus, önbizalommal tele a gólja után.
Ezt a gyereket, ha felépítik 90 percre, nagy focista lehet.
Elől Priskin megindulásai, gólja előtti gyorsasága, majd annak technikai kivitelezése 3 ember között, azt hiszem önmagáért beszélt.
Ennyit arról, hogy Szalai kell oda, mert nemzetközi rutinja van.
A cserék is jók voltak, Különösen a "Madocsai Messi", a második gól az ő érdeme. Nagyon kellett az nekünk.
A végére hagytam a csapatkapitányt, azt hiszem az alapján, amit képviselt a pályán, ahogyan hajtott minden egyes labdáért, tüzelte a közönséget és a társait, mindenképpen méltó helyen van a csapatkapitányi karszalag.
A meccs utáni reakciója meg teljesen emberivé tette azt a gyereket, akit sokan és sokszor bántottak a sajtóban néha jogosan, néha igazságtalanul.
A stáb előtt meg le a kalappal. Storck remekül forgatta a két meccsen a csapatot és bár nem bizonyítható látványosan, szerintem az új embereknek nem kis szerepük lehetett a mentális felkészítésben, valamint a fizikális kiválasztásban. Profi munka volt a javából.
A közönség meg csodálatos volt, szerintem a Puskás tegnap este simán megtelt volna.