Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

ez így tényleg javít az egyébként sem rossz körülményeken, de én ezzel együtt sem várnék feltétlen továbbjutást. Izland mégiscsak hollandokat vert, osztrákoknál mégiscsak van klasszis. legyen meg az a taktikai és mentalitásbeli teljesítmény, ami álomsorsolásék ellen és én elégedett leszekMessias2 írta:3. hely is jó mondjuk min. 4 ponttal, mivel a legjobb 4 csoportharmadik továbbjut.Zozzy 5 írta:Realitás egy harmadik hely, de bravúrral (amiről megmutatták a fiúk, hogy képesek rá) megcsíphetünk egy második helyet, de én elvárásként nem fogalmaznám meg.
3. hely is jó mondjuk min. 4 ponttal, mivel a legjobb 4 csoportharmadik továbbjut.Zozzy 5 írta:Realitás egy harmadik hely, de bravúrral (amiről megmutatták a fiúk, hogy képesek rá) megcsíphetünk egy második helyet, de én elvárásként nem fogalmaznám meg.
Én is ezt gondolom. Végig a selejtezőtől kezdve!visca el barca írta:MEKKORA ROHADT NAGY MAKKEREK VAGYUNK![]()

Viszont az tobb meccset is jelent. Szoval nehez ugy ez. Magat a felhaborodast azert nem ertettem, mert igy volt regen is (nem tudok utana nezni, de igy remlik, de valaki cafoljon meg) es senkinek nem volt vele baja.visca el barca írta:sokkal reálisabb lenne az egész h a úgy csinálnák mint a kézi vb-t
lenne 4 db 6-os csoport, mindenki küldi mindenkivel, első 4 tovább megy és keresztebe játszások. (a1-b4, a2-b3 stb)

Leon írta:Jobbak vagyunk mint a franciák:![]()
![]()
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... atott.html" target="_blank