Akárhogy nézzük, szomorú ami vele történt, nem ezt érdemelte volna, de amit a "szurkolóktól" kapott az valami botrányos...Nem tudom hogy képesek kifütyülni, pláne ennyire, és ilyen sokszor...
Mert egy meccsen még talán elfogadható lenne, mondván "épp nem madridistákkal volt tele a stadion, hanem délkelet-ázsiai-ausztrál bevándorlókkal, akik ide tévedtek és bejöttek mert féláron volt a jegy" vagy akármi, de így..
Én még őt sem tudnám kifütyülni, hátmég a saját legendáinkat...És persze nyálcsorgatva várják De Geát, a saját kapitányuk helyett, még Danilo bemutatásán is De Gea nevét skandálták.
Manapság ennyire átvették vajon a klub (és főleg Perez) filozófiáját, hogy csak az számít aki eladható,jól reklámozható, jól csengő név, és csak addig a percig ameddig makulátlanul teljesít, ha meg kicsit emberből van és rosszabb napjai vannak akkor meg mehet a levesbe?Még Ronaldot is kifütyülték nemrég amikor 1-1 meccsen nem teljesített.
Nem csodálom hogy a régi rendes madridista ismerőseim sorra ábrándulnak ki a klubból/szurkolókból.
Szerintem nem esett vissza annyira amennyire szeretik beállítani, idén is sokszor elmentek Ramosék picknikezni meccs közben, és divat lett rögtön Casillast szídni azért is mert nem fog ki mindent 1v1-ben.
Persze nem csodálom hogy valamennyire visszaesett, azért egy olyan ember aki azt szokta meg hogy mindenhol imádják, és még az ellenfelei,ellenfél szurkolói is elismerik, azt hirtelen elkezdi a SAJÁT közönsége kifütyülni, és nem 1-1 eltévedt füttyszó, hanem tömegesével, azért ez nagyon vissza tudja venni az ember önbizalmát aki nem szokta meg.
Szerintem ha helyreáll fejben, magabiztosságban, akkor bőven van még pár év benne és nem levezetési szinten, Buffon 37 évesen oktat, Van Der Sar is 40 évesen helytállt egy BL döntős Manchester Unitedben.
Szóval sok sikert neki,remélem megmutatja hogy még mindig ott van a szeren, ha mellette áll a közönség!