Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az egyetlen, ami Bale mellett szól, az a kora, viszont amíg CR ilyen brutális mennyiségben termeli a gólokat, addig hülye lesz bárki is az ő kárára előrébb tolni a walesit. Pereznek valóban kis kedvence, nem volt véletlen Carlonak sem az a nyilatkozata, hogy ha a BBC egészséges, akkor mindig játszani fognak, illetve az olasz menesztését követő "Nem tudom." válasz is elég beszédes volt. Az tény, hogy sokkal több van Baleben és akár húzóember is lehet(ne) a jövőben, de ebben a jelenlegi felállásban nem sok hasznát lehetett venni. A Benitez-féle találkozóval szerintem nem érdemes különösebben foglalkozni, a sajtó minden nyáron írt valami hasonlót CR-ről (nem boldog, nem örül Özil, majd DM és Xabi távozásának), aztán mégis mindig meglövöldözte a maga 40-50 gólját az adott szezonban.kanty írta:http://index.hu/sport/futball/2015/06/2 ... problemak/
Nem tudom, hogy ebből mennyi igaz, ezért fenntartásokkal kezelem. Azonban, ha abban van valami, hogy Benitez Bale-lel tényleg találkozott és CR-vel nem, akkor nagy lehet a hiszti. És valamilyen szinten érthető is, ezek a sztárok imádják, ha babusgatják a lelküket, ki kell fejezni nekik, hogy mennyire fontosak. Elég buta lépés lenne - szerintem - CR-t a háttérbe szorítani a walesi miatt, azért Ronaldo még mindig klasszisokkal jobb játékos, és még egy darabig az is marad. Persze "tudom" - a sajtóból -, hogy Pereznek Bale a kis kedvence.
Ha jár erre madridista igazán leírhatná erről a véleményét.
Én valahol reménykedem abban, hogy Iscot idén viszi a City , aztán pedig majd nálunk köt ki 1-2 év múlva. Ez sajnos megmarad egy álomnak.noname írta: Tudom, hogy az Isco-s dolog szinte kizárt, de a véleményem, hogy Iniesta hosszútávú pótlására a világon jelenleg 2 ember képes: Verratti és Isco.
Ez még áprilisi hír, csak most retweetelték, mert állítólag az egyik elnökjelölt azzal kampányol, hogy elhoz valakit a Realtólpalesz77 írta:Barcelona are monitoring the situation of Real Madrid attacker Isco (22), who wants to play more at his club. [md]
Helyes!Jegyezzétek fel, megmondom hogy lesz..
Jövőre keveset játszik, elmegy valahova, aztán 1 év múlva rájön, hogy nem bírja Spanyolország nélkül, mi pedig akkortájt pont Ini utódját keressük majd, és bumm. Ilyen egyszerű..
Papa miért nem nevezi már ki végre magát edzőcsászárnak? Akkor nem kéne ilyen abszolút hozzá nem értő majmokkal szenvednie, mint Ancelotti, Mourinho stb.... hanem ő megoldaná a Real minden gondját.visca el barca írta:persze biztos túloznak, de jókat lehet rajta röhögni![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2419899" target="_blank
Ez annyira egyértelmű volt, hogy még a vak is látta. Amúgy sem volt valami nagy kedve a csapatnak, de azért a 2-0-t simán hozták volna. Mindkét DEpor gól úgy esett, hogy le sem 'arták, hogy mit tesznek a csatárok. Ezért is voltak olyan látványosakvizsgalodik az lfp az utolso forduloval kapcsolatba, amiert az egyik jatekosuk arra kerte a mieinket, hogy vegyenek vissza
Petr írta:Olyan ihletett formában védett mostanság, hogy elviselném, ha maradna a Realban. Ezzel együtt viszont úgy gondolom, hogy egy ekkora legenda megérdemli a szép búcsút.Boixos írta:casillas állítólag lép.
Olyan ihletett formában védett mostanság, hogy elviselném, ha maradna a Realban. Ezzel együtt viszont úgy gondolom, hogy egy ekkora legenda megérdemli a szép búcsút.Boixos írta:casillas állítólag lép.
MQuCsabi írta:NSO-n felröppent, hogy a PSG szerződtetni jövő nyáron Cét, 125 misiért. Egyből meg is született az év kommentje:
"Biztos nem fog odamenni, a francia bajnoksagnak csak 1,5x-es szorzoja van az aranycipo versenyben."
Kiakadás erős szó, belátom..Erxy írta:ki akadt ki?![]()
csak szokas gratulalni a masiknak