Én egyetértek Noname fórumtársunkal.
Én is hasonló képp érzek a Real és Ronaldo iránt, mint ő, csak én tapasztalatból tudom, hogy a másik oldallal ellentétben, ha itt megpróbálok megfogalmazni egy picivel arrongánsabb stílusban véleményt magáról a madridról, vagy Ronaldoról, rögtön jönnek a az "örök bölcsek" és jól megaszondják nekem, hogy vegyek vissza stílusból, egy Barca VS Real topikban. Miért nem az lett a téma címe, hogy "Barca és Real pajtik, dumcsizzunk :33333"? Vagy menjek a dühöngőbe, ha leszeretnék annyit írni, hogy Ronaldo egy divatmaki?
Hogyan alkossak meg kultúrálisan egy véleményt Ronaldo gólörömeiről? Én el szeretném mondani róla a véleményem, de nem fogom annyival elrendezni, hogy "ő ilyen"...Mikor az utolsó fordulóban Messi megnyerte nekünk a bajnokságot, Ronaldo akkor is pózolt, ordibált, pedig semmi oka nem volt rá...Pepe rá is szólt, ha jól emlékszem, hogy vegyen vissza.
De a póni lelkűek kedvéért megfogalmazom Cristiano Ronaldo csodálatos gólörömeiről a véleményemet szuper extra kúltúrált módon: "
Oly csodálatos, szavaim akadnak el egymás után még azelőtt, hogy egyáltalán megfogalmazódtak volna bennem, e látvány a felelős érte, hiszen tükrözi a világ legjobb játékosának igaz személyiségét...Könnycseppeket morzsolok el, hiszen ez az abszolút önkritika pozitív oldala" By: Kash.
Hajrá Barca! Hajrá Real! Osszuk meg egymás között a kupákat! Idén triplázzon a Real :3 Jövőre a Barca, aztán felezzünk!!!!!
ui: ha a tegnapi Rafi sérülést Pepe/Ramos/Arbeloa okozza,akkor most mi lenne itt? Ehhez képest szinte semmi,amit kap a római sporttárs.
Ez úgy hangzott így első olvasásra, mintha azt akarnád mondani, hogy a római sprttárs nincs eléggé szétszídva. Nyiss neki egy témát, eleget teszek ennek is.