Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2015.05.28. 19:42:39

visca el barca írta:viccesek a madridista srácok mindenhol.

1. pep meg LE sikereket ér el - nímandok, hozzá nem értő kóklerok, messiékkel a takarító is BL győztes lenne

2. a realnál sokkal jobb játékosok vannak mint a barcában, ráadásul minden poszton

3. benitez kevés lesz, kiesnek, jajajajajajajaj

most akkor ha ott akkora sztárok vannak, oda nem lenne elég egy takarítónő edzőnek?

f*ck logic.
:lol: van benne valami
Amúgy nálam azért nem akkora kutyaütő Benítez. Sokkal inkább a stílusa miatt kéne aggódni Pereznek, szerintem Benítez focija nehezen illeszthető a jelen madridi keretéhez. A sikereit nem viharos támadófocival érte el. Főleg nem a Valencia élén.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Feast4
Director del Fútbol

2015.05.28. 19:30:11

Khedira megy a Juvéba... Anyám. Még ingyen is drága!
Kép
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2015.05.28. 18:26:49

visca el barca írta:viccesek a madridista srácok mindenhol.

1. pep meg LE sikereket ér el - nímandok, hozzá nem értő kóklerok, messiékkel a takarító is BL győztes lenne

2. a realnál sokkal jobb játékosok vannak mint a barcában, ráadásul minden poszton

most akkor ha ott akkora sztárok vannak, oda nem lenne elég egy takarítónő edzőnek?

f*ck logic.
ezen én is nagyon sokszor fennakadok. Elképesztő milyen logikával képesek a szebbnél szebb véleményeket megfogalmazni. Rengeteg logikai fail van odaát. Az általad említettekhez még hozzáfűznék egyet ami nekem feltűnt:
-CR térde, ami már egy éve nem az igazi, (persze ősszel nem volt vele baj) tehát ha jól játszik és gólt lő akkor nincs baja, ha nem megy a bugi akkor fáj és nem az igazi. Persze az nem számít, hogy milyen gyorsan és mennyit fut, hanem csak a teljesítmény. Tehát a térdfájdalmai csak arra vannak kihatással.... szerintem sokkal inkább mentális mint sem fizikai okokra vezethető vissza a rosszabb forma... na mindegy nem akarok belemenni. csak gondoltam idefirkantom ezt a kis szösszenetet a margóra.
Chino
Llegenda del Barça

2015.05.28. 18:03:09

Azért nem gondoltam volna, hogy Ancelotti kinevezésekor megint ilyen edzőkeringő lesz a vége.
Persze ez a legegyszerűbb.

http://hu.blastingnews.com/sport/2015/0 ... 13683.html" target="_blank
Forca Barca!!!!
defender3
Entrenador del Barça

2015.05.28. 16:33:09

palesz77 írta:
Stalkyard írta:Amúgy nem szokásom "átbeszélni", most sem rosszindulatból teszem, de nézzétek meg a túloldalt a Taktikai háború című topik nevét. Én jót nevettem, legalább van ott is humorérzék. :mrgreen: =D>
Nekem ilyen szempontból a kedvencem a Magánzárka topic, azt is érdemes végigfésülni az okok miatt, vannak nagyon jók. :lol: De amúgy ja, ezen én is röhögtem - aki lusta lenne átmenni annak mondom, hogy "Taktikai háború (Legyél Pérez bábja)" a topic neve. :D
Vigyázz, mert még átolvasnak azt bannolnak valami tök random dolog miatt :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.28. 16:08:25

viccesek a madridista srácok mindenhol.

f*ck logic.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.05.28. 15:57:17

Stalkyard írta:Amúgy nem szokásom "átbeszélni", most sem rosszindulatból teszem, de nézzétek meg a túloldalt a Taktikai háború című topik nevét. Én jót nevettem, legalább van ott is humorérzék. :mrgreen: =D>
Nekem ilyen szempontból a kedvencem a Magánzárka topic, azt is érdemes végigfésülni az okok miatt, vannak nagyon jók. :lol: De amúgy ja, ezen én is röhögtem - aki lusta lenne átmenni annak mondom, hogy "Taktikai háború (Legyél Pérez bábja)" a topic neve. :D
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.05.28. 15:38:01

Amúgy nem szokásom "átbeszélni", most sem rosszindulatból teszem, de nézzétek meg a túloldalt a Taktikai háború című topik nevét. Én jót nevettem, legalább van ott is humorérzék. :mrgreen: =D>
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.05.28. 13:53:25

Ami Benítezt illeti, vannak komoly eredményei, ugyanakkor legalább annyi csúfos kudarc is. A Valenciánál eltöltött évek sikeresek voltak. A Liverpoollal mindenképp nagy dolog volt BL-t nyerni, és 2007-ben ismét döntőzni. A bajnokságban viszont megmaradtak végig 4. számú csapatnak. Persze talán ez is érthető. A Chelsea a 2000-es évek közepén nagyon erős csapat volt, az évtized vége felé pedig a MU erősödött meg jelentősen. Kb. 2008-ig még az Arsenal is komoly csapatnak számított. Az utolsó Pool-os szezonjai viszont nem sikerültek jól, ezért is kellett mennie. Az Interrel egyértelműen bukott. A Chelsea-vel kb. a kötelezőt hozta, a Napolival is kb. középszerűnek mondható amit mutatott.

Összességében inkább jó közepes edzőnek tartom, mint klasszisnak. Főleg hosszútávon nem hiszem, hogy sikeres tudna lenni a Madriddal. Ha az első szezonjában talán még sikeres lehetne, ha jól elkapná a fonalat, de ezt hosszútávon nem tudná fenntartani véleményem szerint.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.28. 13:37:24

whitecule írta:Benítez hivatalosan is megerősítette, hogy otthagyja a Napolit.
eh, de meglepődtem :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
whitecule
Barça B
Kapcsolat:

2015.05.28. 13:08:35

Benítez hivatalosan is megerősítette, hogy otthagyja a Napolit.
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.05.27. 17:59:49

visca el barca írta:már miért nem lenne? világ életében ott játszott. realban nem ő az ék, aki legközelebb van a kapuhoz? a lyonban nem ő volt?

A Daily Telegraph által közölt információk szerint Benítez már tárgyalt Florentino Pérezzel, és mindketten egyetértettek abban, hogy a Real Madrid jövője Gareth Bale.

oké, kacsa, de akkor is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez nekem is felvillanyozta a napomat, lehet, hogy Benítez titokban Barcás és az a feladata, hogy tönkretegye a Realt? :twisted:
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.27. 14:14:24

már miért nem lenne? világ életében ott játszott. realban nem ő az ék, aki legközelebb van a kapuhoz? a lyonban nem ő volt?

A Daily Telegraph által közölt információk szerint Benítez már tárgyalt Florentino Pérezzel, és mindketten egyetértettek abban, hogy a Real Madrid jövője Gareth Bale.

oké, kacsa, de akkor is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2015.05.26. 21:38:02

es Benzema sem az a kimondott 9-es :D szerk: egyszerre :D

csutortokon egykor sajtotajekoztatot tart a Napoli elnoke Benitezzel egyutt 8)
egyebkent en nem tartom akkora koklernek a spanyolt mint sokan, de annak midenkepp orulok hogy ismet egy uj edzo van naluk, ez a mi szempontunkbol mindenkepp jo :D
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.05.26. 21:37:39

visca el barca írta:ha benitez megy, nem lesz oda jó a 4-2-3-1

a két szélső (zselé, bél) meg a csatár (benzema) adott.

a maradék 3 posztra, fognak hozni egy normális VKP-t, akit játszatni kell. a maradék két belső posztra meg ott fog tolongani james/isco/krooss/modric.... lesznek majd nagy siránkozások, meg széthúzások..
Mondjuk Benzema se az az előretolt befejezőcsatár, úgyhogy már a támadórészlegen is bukik szerintem.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.26. 21:13:47

ha benitez megy, nem lesz oda jó a 4-2-3-1

a két szélső (zselé, bél) meg a csatár (benzema) adott.

a maradék 3 posztra, fognak hozni egy normális VKP-t, akit játszatni kell. a maradék két belső posztra meg ott fog tolongani james/isco/krooss/modric.... lesznek majd nagy siránkozások, meg széthúzások..
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.05.26. 20:11:48

bence-barca írta: a Realnak nyáron mindenképpen vkp posztra kéne igazolnia (Pogba?)
Adja az ég, hogy Pogbát vegyék meg arra a posztra! Az a srác mindent, de mindent ami miatt jelenleg ajnározzák, támadásban mutatott.

Plusz egy olyan egyénieskedő közegben, aminek a Real jelenleg látszik, simán kiütközhet egy egocentrikus viselkedés, amit itt sokan kinéznek belőle, bár eddig az olaszoknál nem sok jelét mutatta, de hát az idei Juve egy igazi nagybetűs CSAPAT. Hogy a Realnál mi lenne vele, ahol alátolnák az álomszerződést, ő lenne az aktuális kiskirály, na meg az ügynöke ugye...

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.26. 18:56:48

LG írta:..
félig meddig :D kvejrozs nyáron, a másik kettő decemberben
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.05.26. 18:52:43

Szerintem számukra a legnagyobb fejlődést Vidal megszerzése jelentené, nem pedig Pogbaé, olyan munkabírása van az embernek, kiváló a védekezőfeladatok ellátásban, és fel is tud lépni a támadásokkal ha kell, de nem is lenne neki muszáj, ha ott van mellette egy Isco-Modric-James-Kroos négyesből 2 vagy akár 3, hiszen ők gondoskodnának a varázslatról. Ezentúl kellene nekik egy korrekt cserecsatár meg mondjuk még Casemiero cserének és nagyjából meg is vannak. Kapuba ha akarják, és megtudják szerezni akkor De Gea.
Benítezzel valószínűleg (ha ő lesz az új vezetőedzőjük) 4-2-3-1 -re állnak át, ahol a védelem adott középen Pepe-Ramos-Varane és akár Nacho nem hangzik rosszul, a két szélre pedig ott van Marci-Coentrao, a másik oldalon Carvajal és Danilo plusz Arbeloa, így a Coentrao-Arbeloa duóból én egyet el is engednék. Khedira lelép, Illara akármennyire is mondják tölteléknek jó, kiscsapatok ellen bőven belefér, és pihenhetnek a többiek. Így a védelem előtti 2 lehetne Vidal-Modric-Kroos trióból kettő, de ha a helyzet megkívánja akkor játszhatnak egyszerre hárman is, a csatár mögé fellépne mondjuk Kroos, Casemiero és Illara pedig csere. Baloson Cristiano gondolom alap, ha pedig lapok miatt ki kell hagynia egy-egy meccset Marcika simán feljebb tud lépni, vagy Isco játszana a baloson, és ott van vésztartaléknak Jesé, kivéve ha javulás mutatna jövőre, akkor nem kellenének ilyen vészmegoldások (Marcelo szélsőként). Csatár mögé is van választék Modric-Kroos-Isco-James is tudja jól játszani azt a posztot, én elsősorban Isco-t és James-t próbálgatnám ott. Jobb szél James rotálva Bale-val, kicsit leültetném a walesit hátha összekapná magát, de ha Jamest és Balet egyszerre kell játszatnom akkor James bemegy középre, ha még nagyobb a baj akkor Danilo feljebb lépne szélsőnek. Benzema elől alap, valami olyan játékos lenne a cseréje aki azért kisebb konkurenciát teremt, és mellé egy más stílust képvisel, mint Benzi. Én Lacazettet hoznám, amellett, hogy gyors, már figyelgetem egy ideje, és évről-évre fejlődik, aztán lehet, hogy ez a hirtelen nagy javulás csak egy fellángolás lesz, de őt simán betudnák nyomni szélsőnek is, az ő személye növelné a variációs lehetőségeket.
Ez 18 mezőnyjátékost jelentene, akik közül sokan több helyen is bevethetőek, így egy-egy sérülés nem annyira rázná meg a csapatot, minőségben is lenne előrelépés, nem újabb hatalmas egojú játékosokat hoznék, hanem olyanokat akik alá tudják magukat vetni a csapatnak, kevesebb játéklehetőséget Nacho,Illara és Jesé kapna látatlanban, de formától és edzésmunkától illetve sérülésektől függően ez bőven nőhetne, úgyhogy ők se panaszkodnának túl sokat. És akkor még nem beszéltem a kis norvégról aki szélsőként és a csatár mögötti pozícióba kisebb csapatok ellen, kupába, bl csoportmeccsekre fel lehetne hozni, a száját is befogná, és lenne lehetősége bizonyítani illetve lasztizni a nagyokkal.
Abból indultam ki, hogy ha új edző jön valószínűleg új felállást hoz, és ezt ha én lennék az edző hogyan oldanám meg, a keretet hogyan alakítanám ki, hiszen azt se szabad elfelejteni, hogy lehet ők is kapnak egy ban-t úgyhogy minden játékost meg kell becsülniük.
Ezek nyilván az én meglátásaim a fotelből, de szerintem előrelépés lenne ez az idei évhez képest, talán nem lenne probléma a keret mélységével, a variációk számával és a minőséggel sem, de kíváncsi vagyok a realisták véleményére is, ők mennyire lennének elégedettek, ha így vágnának neki a szezonnak?
u.i.: hosszú lett, ha elolvastad köszi, jár a taps. =D> :mrgreen:
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.05.26. 18:49:16

visca el barca írta:
noname írta:A Real sose fog olyan edzőt kinevezni. Oda sztár kell.
Pontosítok: Perez sose fog olyan edzőt kinevezni. Más elnökök talán(Lopez Caro, Schuster), de
ez így hülyeség. pont ő alatta volt edző pl kvejrozs, caro, vagy luxemburgo is. egyik nagyobb kutyütő mint a másik..
Viszont az eltálad felsorolt nevek, ha jól emlékszem, mind szezonközben jöttek, kényszermegoldásként.

Szerk: az előttem, és az utánam lévő hsz-kel meg teljesen egyet értek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2015.05.26. 18:57:06-kor.
bence-barca
Llegenda del Barça

2015.05.26. 18:24:20

Most, h lement a szezon és a Real csak ezüstig jutott, hadd jöjjön egy ki észosztás tőlem.
Igazából csak annyit jegyeznék meg a Reallal kapcsolatban, h még télen (Dec-Jan környékén talán? ) olvastam egy cikket a RM-ról, h meddig lehet bírni a 4-0-6 felállást náluk, utalva ezzel arra, h nem vt egy igazi vkp juk. Hát úgy egy fél évig, most már megvan a válasz rá. Mindenesetre én ezt is tartom egyik nagy oknak az idei kupamentes szezonjuknál, h úgy tolták végig a szezont, h nem vt vkp juk. Persze lehet mondani, h Kroos tud azt játszani vagy Modric visszalép stb stb, de csak kibukott az, h nem bírták el. Pont ezért gondolom, h a Realnak nyáron mindenképpen vkp posztra kéne igazolnia (Pogba?), mert ha megint belemennek vkp nélkül egy szezonba... persze lehet Modric hiányára fogni, mert természetesen az tényleg óriási seb volt, de szerintem ez a kevésbé felszínre jövő tény, h nem vt vkp juk szintén nagy szerepet játszott.
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.05.26. 11:49:26

Nagy hülyeségnek tartom ezt Perez részéről, de majd meglátjuk hogyan sül el. Carlo sem volt éppen toppon idén, bár az látszott, hogy nagyon erősen megvolt kötve a keze, más különben Bale fele ennyit nem játszott volna. Ebből a szempontból tulajdonképpen tényleg lényegtelen az edző kérdés. Az már biztosan előny lesz, hogy a Realnak megint építkeznie kell, új edzővel, új rendszerben. Az hab a tortán, hogy megint lehet egy kis belső feszültség, mivel úgy tűnik, a játékosok nem örülnek a váltásnak. Majd meglássuk, a vak is azt mondta.

GoT fanoknak kötelező

visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.26. 11:33:39

noname írta:A Real sose fog olyan edzőt kinevezni. Oda sztár kell.
Pontosítok: Perez sose fog olyan edzőt kinevezni. Más elnökök talán(Lopez Caro, Schuster), de
ez így hülyeség. pont ő alatta volt edző pl kvejrozs, caro, vagy luxemburgo is. egyik nagyobb kutyütő mint a másik..
Kép
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2015.05.26. 10:31:06

Perez papa hozta a a formáját ismét. Carlot bírom, szerintem jó edző, de az idei kudarcokban neki is benne volt egy kicsit a keze, ugyanis halálra játszatta a kezdő 11-et, ráadásul folyamatosan játszatta Bale-t. Mondjuk utóbbi biztos, előbbi talán felsőbb utasításra történt. Viszont a Madrid élvezetes focit játszott, szemben a Mou korszakkal.
És minden rosszindulat nélkül nem csodálkoznék, ha pl Cé dobbantana. Új edző, új szisztéma, új igazolások és ki tudja beválik-e? Azért Ancelottival minden címért harcban voltak. Lehet néhány játékos elgondolkodik a váltáson...
Boixos
Llegenda del Barça

2015.05.26. 09:41:29

lehet, nem ártana elgondolkodni a madridi elnökválasztó közvéleménynek, hogy mi a fontosabb nekik? az, h olyan gyerekeket hoznak madridba, akik után csilliárdok esnek le a különböző eladásokból, viszont a sikeresség abszolút ad hoc jelleggel működik (egyszer fent, egyszer lent, még ha a "lent" az esetükben mondjuk 2. helyeket jelent, megnyert kupák nélkül), vagy egy évekig (akár 2-3-4 évig) uralkodó brigádot akarnának felépíteni, mert ehhez is meg lenne minden lehetőségük (a bejövő lóvék így is meglennének, a madridot amúgy sem tudom elképzelni abban a helyzetben, h anyagilag megboruljon).
ha ez utóbbi mellett döntenének, akkor azonnal el kellene zavarniuk perezt és meg kellene választani egy távolabbra látó elnököt.
én azért örülök, h minden bizonnyal maradni fog az a fsz. =D>

carlettonak meg sikeres műtétet és teljes egészséget kívánok!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Válasz küldése