Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az szerintem nem nagyon zavarná, hogy Real játékos volt. Főleg, ha elégedetlenség miatt jönne.Nero. írta:Én is örülnék ha ide jönne, de tuti nem fog a Real után. Akkor inkább menjen a Citybe ott jó helye lesz a kreatív játékosok közt.
Már tavaly is volt egy kifakadása és inkább akkor volt biztos kezdő, amikor sérülések voltak. Nagyon elnézegettem volna itt Ini utódjaként, de már nálunk sem kapna több lehetőséget szerintem.roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ne-2436977
Megint előjött. Várható volt, jövőre vagy télen biztos megy.
Ferguson még azt használta, elfelejtettek váltani.kanty írta:Na jó.![]()
http://index.hu/sport/futball/2015/09/0 ... 95_de_gea/" target="_blank
A spanyol lapok szerint a Unitednél olyannyira elmaradott volt a géppark, hogy a Real Madridnál azért nem tudták megnyitni a beérkezett fájlokat, mert olyan formátumban voltak, amit a Windows 95 használt.
Vagyis simán lehet, hogy a Manchester Unitednél még mindig a Windows 95-ön intézték a napi ügyeket. Már csak azért is gyanús a dolog, mert a fejlesztést De Gea-blama után jelentették be, és a klub az IT-céggel kapcsolatban úgy fogalmaz közleményében, hogy forradalmi újításokat hoznak, és ezek segítségével gondoskodnak majd a szurkolókról.
ugyan már, érdekelte valaha is az öreget h a szurkolók mit akarnak?Sanama írta:Pereznél. Attól a szurkolók háboroghatnak.
nagyon kijárt már nekik(is) egy igazolási bukta....ZBarca írta:Ez egy eléggé komplikált szituáció a Real szempontjából. Én Chino véleményét teljesen osztom, miszerint a Real ebből már nem jöhet ki jól.
Amúgy eleve már az röhejes, hogy Madridban nem tudták megnyitni a dokumentumokat. Van egy halvány sejtésem, hogy az MU elhúzta a mézesmadzagot a Real előtt.
Pontosan nem akart elmenni, végül megkapta, hogy jön De Gea te meg repülsz, most meg hogy nem jön a spanyol, érezze magát ugyanúgy. Elég hálátlan ez a "ló nincs a számár is kincs" helyzet, márpedig Navas most ebben van.daffy írta:Ő nem akart elmenni. A hírek szerint nagyon profin áll a dolgokhoz és örül,mert jó helyen van. Itt aki bukott,az a MU. A Realnak van 2 jó kapusa. A Mu-nak van egy top3 kapusa,akit el akartak adni,aki el akart menni. Buktak 20 millát és ültethetik a lelátón,ha van merszük.Chino írta:Amúgy tényleg Navas járt legrosszabbul. Elég sz...ul érezheti magát.
Akkor viszont ez azt bizonyítja, hogy ők elakarták adni. Nagyon homályos egy ügy és az is lehet, hogy De Gea felé egy kis leckéztetés volt (és nem akarták igazán eladni, csak kóstolták), hogy pajti gondolkozz el mit akarsz és most jön képbe a "zsarolás" effektus. Szóval, hogy De Gea végigüli a szezont vagy aláír és akkor van esély az EB-re is. Ha ez így megtörténne, akkor azért LVG stratégiája még ha lehet nem is túl etikus, de eredményes lenne. Ő szerintem arra apellál, hogy vagy velünk vagy ellenünk. Ha leakarsz lépni, akkor ellenünk vagy és ha a RM-ba akarsz menni, akkor vér és veríték.daffy írta:Pedig ha hinni lehet a híreknek,akkor engedtek az árából még így is. 20+Navas a közelítő összeg.Bob_Marley írta: Eladták volna, de RM meg nem akarta kifizetni az összeget, s gondolom megunták a garasoskodást és most már úgy vannak vele, hogy nesze De Gea edd meg, amit főztél.
Pereznél. Attól a szurkolók háboroghatnak.visca el barca írta:semmi, mi lenne, a reálnál a név számít nem a teljesítmény.Sanama írta:Én a legnagyobbat akkor röhögném, ha Navas lehozna egy állat szezont, csúcsteljesítménnyel, De Gea össze-vissza bakizna egész évben, majd jönne a nyár, hogy na akkor mi legyen.
Pedig ha hinni lehet a híreknek,akkor engedtek az árából még így is. 20+Navas a közelítő összeg.Bob_Marley írta: Eladták volna, de RM meg nem akarta kifizetni az összeget, s gondolom megunták a garasoskodást és most már úgy vannak vele, hogy nesze De Gea edd meg, amit főztél.
Biztosat szerintem senki nem tud, én amit láttam az egészből. Jött a holland De Gea elkezdett "nyafogni", meg ahogy olvastam a barátnője, hogy visszamenne Hispániába. A holland kijelentette, hogy elmehet, de kemény menet lesz. Tartja ehhez magát és szép nem szép, de jelenleg minden eszközzel azon van, hogy megkeserítse az életét, mert szerintem egyfajta árulásnak tartja ezt a viselkedést. Ő nála ez mindig is így volt, hogy baromi kemény kezű emberke és az van, amit mond a többieknek kuss. Poroszos, de abból a szempontból totál érthető, hogy a főnök ő és nem De Gea RVP vbagy bárki más. Rivaldo is anno nyafogott, hogy neki ez nem tetszik az nem tetszik, rögtön került is ki a csapatból.daffy írta: Ha nem kéne nekik,akkor eladták volna. Volt rá idő
Ha nem kéne nekik,akkor eladták volna. Volt rá időBob_Marley írta: Szerintem LVG-t pont nekünk nem kell bemutatni.Tudod mennyire érdekli őt De Gea vagy éppen Rivaldo vagy Kis Pista? Semennyire. Van egy filozófiája és azt viszi tovább. Simán kirakja a keretből ebben biztos vagyok. Ha a tudása legjavát nyújtja ha nem. Ez öltözői és morális kérdés. De Gea nem akar a MU csapatában szerepelni, LVG vette a lapot és ha rajta múlik nem is fog.
Szerintem LVG-t pont nekünk nem kell bemutatni.daffy írta:De nem tudott és mint profi focista,tudása legjavát hozná,ebben biztos vagyok. Az edzőtől pedig nagyon óvodás döntés lenne,ha duzzogás miatt nem játszatná azt a játékost,akire minden kétséget kizáróan nagy szükségük vanBob_Marley írta:LVG pont az a karakán emberke, akit rohadtul hidegen fog hagyni, hogy másoknak mi tetszik vagy mi nem.De Gea nem akar náluk játszani, semmi gond nincs, akkor üljön a lelátón. és szerintem ez evidens dolog is, mert tök mindegy, hogy valaki milyen jó, ha nem akar ott játszani, akkor menjen Isten hírével.
De nem tudott és mint profi focista,tudása legjavát hozná,ebben biztos vagyok. Az edzőtől pedig nagyon óvodás döntés lenne,ha duzzogás miatt nem játszatná azt a játékost,akire minden kétséget kizáróan nagy szükségük vanBob_Marley írta:LVG pont az a karakán emberke, akit rohadtul hidegen fog hagyni, hogy másoknak mi tetszik vagy mi nem.De Gea nem akar náluk játszani, semmi gond nincs, akkor üljön a lelátón. és szerintem ez evidens dolog is, mert tök mindegy, hogy valaki milyen jó, ha nem akar ott játszani, akkor menjen Isten hírével.
LVG pont az a karakán emberke, akit rohadtul hidegen fog hagyni, hogy másoknak mi tetszik vagy mi nem.De Gea nem akar náluk játszani, semmi gond nincs, akkor üljön a lelátón. és szerintem ez evidens dolog is, mert tök mindegy, hogy valaki milyen jó, ha nem akar ott játszani, akkor menjen Isten hírével.daffy írta:A spanyol szövetség análisan izgatná a MU vezetését az EB évében ezért. Nem érdekük nekik sem,hogy a legjobb(?),top3 játékosuk üljön a lelátón. Bár LVG elég nagy shrekkkfej ehhez.noname írta:Az MU helyében padoztatnám De Geát, amíg le nem jár a szerződése.