Nero. írta:Én is örülnék ha ide jönne, de tuti nem fog a Real után. Akkor inkább menjen a Citybe ott jó helye lesz a kreatív játékosok közt.
Az szerintem nem nagyon zavarná, hogy Real játékos volt. Főleg, ha elégedetlenség miatt jönne.
A nagyobb gond, hogy itt sem lenne alapkezdő, szóval csöbörből vödörbe kerülne. Elsősorban Ardaval és Ini-vel kéne megküzdenie, de ott van még azért Rafinha is hasonló posztra plusz Rakitic is ellenfél neki. A Realban is szerintem főleg Kovacic érkezése tett be neki, pedig messze nincs olyan jó (legalábbis egyelőre), mint Arda, ini vagy Rakitic.
Inkább a csatárkérdést kellene megoldani. Ez a Jesus Navas-os hír vicc. Még a stadion közelében sem akarom látni azt az embert. Mondjuk télen még nem szerintem nem kellene hozni senkit, idén meg kellene adni valamelyik fiatalnak a lehetőséget, aki úgy néz ki Sandro lesz, egy pár hónap nem perdöntő egy 20 éves srácnak az MSN mögött. Ha nem válik be akkor Yarmolenkot látnám a legszívesebben, bár szerintem ő túl jó ahhoz, hogy végig padozzon és csak sérüléskor vagy 10-20 perceket játsszon.