Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.09.10. 18:49:02

S.Agüero írta:James megsérült, elvileg akár egy hónapra is kidőlhet.
Én azt olvastam, hogy ő 1 meccset hagy csak ki, Danilo sérült le egy hónapra úgy tudom.
noname
Llegenda del Barça

2015.09.10. 18:42:02

Semmi gond. Majd Bale lesz a megtestesült kreativitás!
A Fifa egy szégyen
MatyiG
Adminisztrátor

2015.09.10. 18:11:05

James megsérült, elvileg akár egy hónapra is kidőlhet.
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.08. 15:19:18

Nero. írta:Én is örülnék ha ide jönne, de tuti nem fog a Real után. Akkor inkább menjen a Citybe ott jó helye lesz a kreatív játékosok közt.
Az szerintem nem nagyon zavarná, hogy Real játékos volt. Főleg, ha elégedetlenség miatt jönne.
A nagyobb gond, hogy itt sem lenne alapkezdő, szóval csöbörből vödörbe kerülne. Elsősorban Ardaval és Ini-vel kéne megküzdenie, de ott van még azért Rafinha is hasonló posztra plusz Rakitic is ellenfél neki. A Realban is szerintem főleg Kovacic érkezése tett be neki, pedig messze nincs olyan jó (legalábbis egyelőre), mint Arda, ini vagy Rakitic.

Inkább a csatárkérdést kellene megoldani. Ez a Jesus Navas-os hír vicc. Még a stadion közelében sem akarom látni azt az embert. Mondjuk télen még nem szerintem nem kellene hozni senkit, idén meg kellene adni valamelyik fiatalnak a lehetőséget, aki úgy néz ki Sandro lesz, egy pár hónap nem perdöntő egy 20 éves srácnak az MSN mögött. Ha nem válik be akkor Yarmolenkot látnám a legszívesebben, bár szerintem ő túl jó ahhoz, hogy végig padozzon és csak sérüléskor vagy 10-20 perceket játsszon.
Forca Barca!!!!
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.08. 14:52:23

Én is örülnék ha ide jönne, de tuti nem fog a Real után. Akkor inkább menjen a Citybe ott jó helye lesz a kreatív játékosok közt.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.08. 14:49:55

roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ne-2436977

Megint előjött. Várható volt, jövőre vagy télen biztos megy.
Már tavaly is volt egy kifakadása és inkább akkor volt biztos kezdő, amikor sérülések voltak. Nagyon elnézegettem volna itt Ini utódjaként, de már nálunk sem kapna több lehetőséget szerintem.
Kedvelem a srácot, rajtunk és a Realon kívül szerintem bármely csapatban biztos kezdő lehetne.
Forca Barca!!!!
roby122
Entrenador del Barça

2015.09.08. 13:14:46

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ne-2436977" target="_blank

Megint előjött. Várható volt, jövőre vagy télen biztos megy.
ozsimiki
Adminisztrátor

2015.09.03. 19:18:24

Ennek az ügynek én örülök, nem is a Real kapcsán (most kivételesen), hanem DeGea miatt. Jó kapus,de nagyon nem szeretem az ilyen sportolókat, akik Atmásként lenyilatkozzák,h hát a Realba sohasemennyiértsemertpfejjj, aztán pár évvel később meg már álmai klubbja.

Tudom volt pár precedens erre előtte is,de akkor is gusztustalannak tartottam.

Arról eddig még nem olvastam,viszont én úgy gondolom,h ezáltal jövőre CR tuti nem Manchesterbe fog jönni "levezetni",mert Perez papának lesz akkora egója, hogy ezek után nem adja oda az ördögöknek. Megy a PSG-be. Vmi bosszú tuti lesz még sajna (sajna mert angliában azért a M.U.-t bírom, bár Lajos apó szépen cumiztatja Manchester vörös felét)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.09.03. 18:45:07

ha jól tudom pdf-ben kötelesek a dokumentumokat adni-venni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.03. 18:39:02

kanty írta:Na jó. :lol:
http://index.hu/sport/futball/2015/09/0 ... 95_de_gea/" target="_blank

A spanyol lapok szerint a Unitednél olyannyira elmaradott volt a géppark, hogy a Real Madridnál azért nem tudták megnyitni a beérkezett fájlokat, mert olyan formátumban voltak, amit a Windows 95 használt.
Vagyis simán lehet, hogy a Manchester Unitednél még mindig a Windows 95-ön intézték a napi ügyeket. Már csak azért is gyanús a dolog, mert a fejlesztést De Gea-blama után jelentették be, és a klub az IT-céggel kapcsolatban úgy fogalmaz közleményében, hogy forradalmi újításokat hoznak, és ezek segítségével gondoskodnak majd a szurkolókról.
Ferguson még azt használta, elfelejtettek váltani. :)
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.03. 17:00:04

Na jó. :lol:
http://index.hu/sport/futball/2015/09/0 ... 95_de_gea/" target="_blank

A spanyol lapok szerint a Unitednél olyannyira elmaradott volt a géppark, hogy a Real Madridnál azért nem tudták megnyitni a beérkezett fájlokat, mert olyan formátumban voltak, amit a Windows 95 használt.
Vagyis simán lehet, hogy a Manchester Unitednél még mindig a Windows 95-ön intézték a napi ügyeket. Már csak azért is gyanús a dolog, mert a fejlesztést De Gea-blama után jelentették be, és a klub az IT-céggel kapcsolatban úgy fogalmaz közleményében, hogy forradalmi újításokat hoznak, és ezek segítségével gondoskodnak majd a szurkolókról.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
franklin
Barça B

2015.09.03. 08:59:32

Ha valóban létezik egy ilyen pont a szerződésben, akkor kíváncsi leszek mit fog lépni egyik vagy másik fél. Perez meg közben próbálja menteni a menthetőt

http://index.hu/sport/futball/2015/09/0 ... zodtettek/" target="_blank
visca el barca
Presidente del Barça

2015.09.02. 10:50:45

Sanama írta:Pereznél. Attól a szurkolók háboroghatnak.
ugyan már, érdekelte valaha is az öreget h a szurkolók mit akarnak?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2015.09.02. 08:28:56

ZBarca írta:Ez egy eléggé komplikált szituáció a Real szempontjából. Én Chino véleményét teljesen osztom, miszerint a Real ebből már nem jöhet ki jól.

Amúgy eleve már az röhejes, hogy Madridban nem tudták megnyitni a dokumentumokat. Van egy halvány sejtésem, hogy az MU elhúzta a mézesmadzagot a Real előtt. :D
nagyon kijárt már nekik(is) egy igazolási bukta.... :lol:
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.09.01. 21:50:40

Ez egy eléggé komplikált szituáció a Real szempontjából. Én Chino véleményét teljesen osztom, miszerint a Real ebből már nem jöhet ki jól.

Amúgy eleve már az röhejes, hogy Madridban nem tudták megnyitni a dokumentumokat. Van egy halvány sejtésem, hogy az MU elhúzta a mézesmadzagot a Real előtt. :D
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.01. 21:31:38

daffy írta:
Chino írta:Amúgy tényleg Navas járt legrosszabbul. Elég sz...ul érezheti magát.
Ő nem akart elmenni. A hírek szerint nagyon profin áll a dolgokhoz és örül,mert jó helyen van. Itt aki bukott,az a MU. A Realnak van 2 jó kapusa. A Mu-nak van egy top3 kapusa,akit el akartak adni,aki el akart menni. Buktak 20 millát és ültethetik a lelátón,ha van merszük.
Pontosan nem akart elmenni, végül megkapta, hogy jön De Gea te meg repülsz, most meg hogy nem jön a spanyol, érezze magát ugyanúgy. Elég hálátlan ez a "ló nincs a számár is kincs" helyzet, márpedig Navas most ebben van.
LVG-t meg rohadtul nem fogja érdekelni, hogy De Gea a lelátón ül. Ezt szerintem mi tudjuk a legjobban. Akkor a világ legjobb focistájával, friss aranylabdásával ment szembe és tartott ki a hülyesége mellett, pedig 100%, hogy ő is tudta, hogy hibázik mégsem változtatott. Akkor most pont az fogja érdekelni, hogy ki véd, főleg, hogy lehúztak már 6 tétmeccset nélküle.
A Real szerintem már nem jöhet ki ebből sehogy sem jól. Egyedül ha van Gaal észhez tér és elsőszámú kapusa lesz. Egyéb esetben mindenképp rosszul jár. Ha télen vinnék a Bl-ben már nem játszhat és még fizetniük is kéne, úgy hogy fél évet kihagyott, ha nyáron érkezik lehet, hogy ingyen megy, de hogy jó idő kell míg visszarázódik az biztos.
Sőt, még azt is el tudom képzelni, hogy olyan nyomást gyakorolnak rá a nyári EB miatt, hogy szerződést hosszabbít, akkor meg megint cumi a Realnak.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.01. 21:01:41

daffy írta:
Bob_Marley írta: Eladták volna, de RM meg nem akarta kifizetni az összeget, s gondolom megunták a garasoskodást és most már úgy vannak vele, hogy nesze De Gea edd meg, amit főztél.
Pedig ha hinni lehet a híreknek,akkor engedtek az árából még így is. 20+Navas a közelítő összeg.
Akkor viszont ez azt bizonyítja, hogy ők elakarták adni. Nagyon homályos egy ügy és az is lehet, hogy De Gea felé egy kis leckéztetés volt (és nem akarták igazán eladni, csak kóstolták), hogy pajti gondolkozz el mit akarsz és most jön képbe a "zsarolás" effektus. Szóval, hogy De Gea végigüli a szezont vagy aláír és akkor van esély az EB-re is. Ha ez így megtörténne, akkor azért LVG stratégiája még ha lehet nem is túl etikus, de eredményes lenne. Ő szerintem arra apellál, hogy vagy velünk vagy ellenünk. Ha leakarsz lépni, akkor ellenünk vagy és ha a RM-ba akarsz menni, akkor vér és veríték.

És ott a másik oldal is, hogy Perez meg azért húzhatta a száját a felröppenő 40 milliókról, mert mégiscsak egy szinte lejáró szerződésű emberről van szó. Szóval ez kőkemény diplomáciai harc is, s ezért is írtam, hogy ebben igazából a kívülálló spanyol szövetség húzhatja a legrövidebbet, mert De Gea azért szükséges lenne a válogatottnak.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2015.09.01. 20:58:54

visca el barca írta:
Sanama írta:Én a legnagyobbat akkor röhögném, ha Navas lehozna egy állat szezont, csúcsteljesítménnyel, De Gea össze-vissza bakizna egész évben, majd jönne a nyár, hogy na akkor mi legyen. :mrgreen:
semmi, mi lenne, a reálnál a név számít nem a teljesítmény.
Pereznél. Attól a szurkolók háboroghatnak.
daffy
Madridista

2015.09.01. 20:54:05

Bob_Marley írta: Eladták volna, de RM meg nem akarta kifizetni az összeget, s gondolom megunták a garasoskodást és most már úgy vannak vele, hogy nesze De Gea edd meg, amit főztél.
Pedig ha hinni lehet a híreknek,akkor engedtek az árából még így is. 20+Navas a közelítő összeg.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.01. 20:48:27

daffy írta: Ha nem kéne nekik,akkor eladták volna. Volt rá idő
Biztosat szerintem senki nem tud, én amit láttam az egészből. Jött a holland De Gea elkezdett "nyafogni", meg ahogy olvastam a barátnője, hogy visszamenne Hispániába. A holland kijelentette, hogy elmehet, de kemény menet lesz. Tartja ehhez magát és szép nem szép, de jelenleg minden eszközzel azon van, hogy megkeserítse az életét, mert szerintem egyfajta árulásnak tartja ezt a viselkedést. Ő nála ez mindig is így volt, hogy baromi kemény kezű emberke és az van, amit mond a többieknek kuss. Poroszos, de abból a szempontból totál érthető, hogy a főnök ő és nem De Gea RVP vbagy bárki más. Rivaldo is anno nyafogott, hogy neki ez nem tetszik az nem tetszik, rögtön került is ki a csapatból.

Eladták volna, de RM meg nem akarta kifizetni az összeget, s gondolom megunták a garasoskodást és most már úgy vannak vele, hogy nesze De Gea edd meg, amit főztél.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.01. 20:43:25

És Casillas így lesz vitathatatlan kezdő az Európa bajnokságon. :D
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
daffy
Madridista

2015.09.01. 20:41:56

Bob_Marley írta: Szerintem LVG-t pont nekünk nem kell bemutatni. :D Tudod mennyire érdekli őt De Gea vagy éppen Rivaldo vagy Kis Pista? Semennyire. Van egy filozófiája és azt viszi tovább. Simán kirakja a keretből ebben biztos vagyok. Ha a tudása legjavát nyújtja ha nem. Ez öltözői és morális kérdés. De Gea nem akar a MU csapatában szerepelni, LVG vette a lapot és ha rajta múlik nem is fog. :D
Ha nem kéne nekik,akkor eladták volna. Volt rá idő
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.01. 20:39:45

daffy írta:
Bob_Marley írta:LVG pont az a karakán emberke, akit rohadtul hidegen fog hagyni, hogy másoknak mi tetszik vagy mi nem.De Gea nem akar náluk játszani, semmi gond nincs, akkor üljön a lelátón. és szerintem ez evidens dolog is, mert tök mindegy, hogy valaki milyen jó, ha nem akar ott játszani, akkor menjen Isten hírével.
De nem tudott és mint profi focista,tudása legjavát hozná,ebben biztos vagyok. Az edzőtől pedig nagyon óvodás döntés lenne,ha duzzogás miatt nem játszatná azt a játékost,akire minden kétséget kizáróan nagy szükségük van
Szerintem LVG-t pont nekünk nem kell bemutatni. :D Tudod mennyire érdekli őt De Gea vagy éppen Rivaldo vagy Kis Pista? Semennyire. Van egy filozófiája és azt viszi tovább. Simán kirakja a keretből ebben biztos vagyok. Ha a tudása legjavát nyújtja ha nem. Ez öltözői és morális kérdés. De Gea nem akar a MU csapatában szerepelni, LVG vette a lapot és ha rajta múlik nem is fog. :D Van másik kapusa, befogja tenni Romero-t mert a csapat érdek ezt kívánja.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2015.09.01. 20:30:25

Bob_Marley írta:LVG pont az a karakán emberke, akit rohadtul hidegen fog hagyni, hogy másoknak mi tetszik vagy mi nem.De Gea nem akar náluk játszani, semmi gond nincs, akkor üljön a lelátón. és szerintem ez evidens dolog is, mert tök mindegy, hogy valaki milyen jó, ha nem akar ott játszani, akkor menjen Isten hírével.
De nem tudott és mint profi focista,tudása legjavát hozná,ebben biztos vagyok. Az edzőtől pedig nagyon óvodás döntés lenne,ha duzzogás miatt nem játszatná azt a játékost,akire minden kétséget kizáróan nagy szükségük van
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.01. 20:20:23

daffy írta:
noname írta:Az MU helyében padoztatnám De Geát, amíg le nem jár a szerződése. :twisted:
A spanyol szövetség análisan izgatná a MU vezetését az EB évében ezért. Nem érdekük nekik sem,hogy a legjobb(?),top3 játékosuk üljön a lelátón. Bár LVG elég nagy shrekkkfej ehhez.
LVG pont az a karakán emberke, akit rohadtul hidegen fog hagyni, hogy másoknak mi tetszik vagy mi nem.De Gea nem akar náluk játszani, semmi gond nincs, akkor üljön a lelátón. és szerintem ez evidens dolog is, mert tök mindegy, hogy valaki milyen jó, ha nem akar ott játszani, akkor menjen Isten hírével.
Ez az ügy borzasztó fura lesz, s amúgy a spanyolok kapusok terén nincsenek úgy eleresztve, hogy simán kezeljék a dolgot. Casillas marad, de ha nincs De Gea akkor csak a baromi rutitnalan Rico féle generációból lehet válogatni.
A MU amúgy simán be is zsarolhatja a spanyol kapust, hogy írjon alá különben nem játszik és akkor Nyáron folytatódik elölről az egész tárgyalás sorozat a RM-dal. Lesznek itt még érdekességek meg matatások a kulisszák mögött. Legjobban a válogatott sínyli ezt meg, mert ez egy borzasztó rossz helyzet, hogy egy kapus lelátón ücsörög és morálisan most valószínűleg -2 környékén van.....
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése