Okés, lehet, hogy egy kicsit túloztam a példákkal, tény, hogy ez a Dortmund sokkal-sokkal szimpatikusabb játékot mutatott be a két meccs alatt, mint tavaly a Chelsea vagy korábban az Inter. Meg ne értsetek félre, nem akarom a Madridot védeni, csupán megpróbálok objektíven hozzáállni, meg ahogy korábban is írtam tegnap szerintem szimpatikus volt a hozzáállásuk (még ha a játékban nem is emelkedtek a Dortmund fölé, legalábbis az első negyedóra és az utolsó 10 perc kivételével).
Szóval úgy gondolom, hogy tegnap úgy állt hozzá a Madrid, ahogy kellett, nem jött össze a gyors gól (ami nekünk rengeteget segített a Milán ellen) így utána ahogy írod is sokáig szenvedtek. De nem feltétlenül éreztem azt, hogy ha itt pontozással kellene dönteni (szigorúan ezt az egy meccset nézve), akkor ez a Dortmundé lenne. Voltak nekik is periódusaik, illetve nyilván a 4-1-es előny tudatában nem is arra mentek, hogy ők itt nyerjenek. Szóval összességében a tegnapi meccsen szerintem megérdemelt volt a Madrid győzelem, de a két meccs alapján pedig a Dortmund továbbjutás az igazságos