Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.01. 22:48:30

krampusz írta:Mekkora arcok a Celtic szurkolók! =D> =D> =D> !Az itteni siránkozóktól kérdezem a tavalyi eredményt és, hogy mire is számítottak... #-o #-o
Te ma eltervezted h ilyen mindenkibe belekötök estét tartok?

- ez a milan mekkora egy rohadt mákos csapat. ez az elmult egy évben legalább 20 buntetp kaptak a 90. perc után... sajnálom szegény ajaxot h nem bírták azt a pár percet kihuzni

- sálke megy a bl-ért... :lol: sztem nekik már a továbbjutás is meglesz... pedig mekkora egy nulla csapat :lol:

- atletico keményen tolja, nem gondoltam volna h győzelemmel távoznak portugáliából...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
krampusz
Jugador d'estrella

2013.10.01. 22:41:31

Mekkora arcok a Celtic szurkolók! =D> =D> =D> !Az itteni siránkozóktól kérdezem a tavalyi eredményt és, hogy mire is számítottak... #-o #-o
mess2009
Director del Fútbol

2013.10.01. 22:41:14

sima papírforma ez a nap.
Tobias88
Entrenador del Barça

2013.10.01. 22:39:17

Viszont én elkezdtem nagyon gyanakodni, hogy tényleg bundázzák a meccseket. Ajax vezetést szerez és a 92. percben a Milan kap egy büntetőt. De ki gondolná hogy pontosan ugyan úgy mint Pepénél, Balotelli lerántja a védőt és megkapja a 11est miközben a bíró 5 méterre áll az esettől
94:39 6 - 1
krampusz
Jugador d'estrella

2013.10.01. 22:39:05

Mekkora arcok e Celtic szurkolók! =D> =D> =D> !Az itteni siránkozóktól kérdezem a tavalyi eredményt és, hogy mire is számítottak... #-o #-o
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.10.01. 21:36:53

Hm? A pedomaci bocsai gumibogyó szörpöt ittak,vagy mi van itten hé? :D

megy a szekér London sötétebb felében úgy tűnik...2-0ra verik egyelőre a Napolit..bajnokságot vezetik,grt.

nah viccet félretéve, tényleg le a kalappal eddig az olykori riválisunk ellőtt, szépen kezdtétek az idényt Csabi :wink: még azért bízok benne,h előveszitek a 3-4-5 évvel ezelőtti receptet,és a közepétől pukkadtok ki...Bár a M.U.nak ezúttal ez nem lesz elég,mert más kihívó is akad bőven.

Viszont nem hittem volna,h így kezditek az idényt, szal még1x grat eddig...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.20. 14:20:14

Barcaman14 írta:Ha komolyan veszik, akkor a legnagyobb esélyesei az EL-nek a sarkantyúsok. A keretük is van olyan erős, hogy bírják a több frontos harcot.Talán még a Fiorentinát sorolnám az esélyesek közé, meg persze biztosan lesz még 1-2 meglepetéscsapat, akik oda érhetnek a végén, mint minden évben.
Én szintúgy ebben reménykedem, egyébként szerintem azért is volt ennyi igazolás nyáron, hogy elég mély legyen a keret a lehetőleg minél tovább húzódó kétfrontos küzdelemhez, és nem csak azért, hogy elverjük valahogy a Bale-ért kapott n+1 milliót. :D
Igen, a Fio szintén erős, meg az Arsenal-OM-Napoli-BVB BL-csoport harmadik helyezettje is beleszólhat majd a trófeáért menő harcba, úgy gondolom.
És persze ott lesz a Chelsea is, róluk majdnem megfeledkeztem. :mrgreen:
Mezner2 írta:Eriksen sem sokáig lesz Spurs játékos, erre akármekkora összegben mernék fogadni, már azon is csodálkoztam, hogy az Ajaxból nem egy Real/MU kaliber csapatba igazolt, eszméletlen tehetség a srác.
Egyelőre egészen hihetetlen, amit művel, gyakorlatilag napok alatt szinte tökéletesen beilleszkedett az új közegbe, a csapatba (Vertonghen style 8) ), néha már-már úgy mozgatja az együttest, olyan szinten kontrollálja a játékot, mintha már évek óta itt játszana.

Remélem, minél tovább élvezhetjük a játékát a White Hart Lane-en. (Mondjuk nem tudom, hová is mehetne majd... Real kilőve, ott van Isco meg Modric, a Chelsea tele van támadó középpályásokkal, a City szintúgy, talán a United még ott van mint lehetőség, így, hogy nem igazoltak klasszikus irányítót a nyáron. Mondjuk a Barçában is elnézném Xavi utódjaként. :D )
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.20. 11:26:02

Gareth Tello írta:3-0-ra vertük a Tromsö együttesét az EL nyitányán, Defoe duplázott, Lamelának megvolt az első gólpassza, Eriksennek pedig az első gólja - de micsoda gól! :shock:

Összefoglaló:
Szép volt, fiúk, jöhet majd a Macskahalacska október elején. 8)
Eriksen sem sokáig lesz Spurs játékos, erre akármekkora összegben mernék fogadni, már azon is csodálkoztam, hogy az Ajaxból nem egy Real/MU kaliber csapatba igazolt, eszméletlen tehetség a srác.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.20. 10:34:12

Ha komolyan veszik, akkor a legnagyobb esélyesei az EL-nek a sarkantyúsok. A keretük is van olyan erős, hogy bírják a több frontos harcot.Talán még a Fiorentinát sorolnám az esélyesek közé, meg persze biztosan lesz még 1-2 meglepetéscsapat, akik oda érhetnek a végén, mint minden évben.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.20. 09:07:50

3-0-ra vertük a Tromsö együttesét az EL nyitányán, Defoe duplázott, Lamelának megvolt az első gólpassza, Eriksennek pedig az első gólja - de micsoda gól! :shock:

Összefoglaló:
Szép volt, fiúk, jöhet majd a Macskahalacska október elején. 8)
h3x0r
Madridista

2013.09.18. 23:57:53

„Nem sokkolt a vereség – így a Chelsea menedzsere, José Mourinho a váratlan vereség után. – Néha győzöl, néha nyersz. Ez a realitás, hogy néha nem győzöl. Nem örülök, természetesen, visszaléptünk futballban a selejtezőkhöz képest, de vállaljuk a felelősséget. Van még hátra öt mérkőzésünk, hogy annyi pontot szerezzünk, amennyi elég az első két helyezés valamelyikére. A Basel ügyesen játszott, nálunk sokat volt ugyan a labda, de nem alakítottunk ki helyzeteket. A Basel akkor egyenlített, amikor a legjobban játszottunk az egész mérkőzésen, azután beállt védekezni. A csapatom jól védekezik szögleteknél, de még nem vagyunk olyan érettek, hogy ne hibázzunk bizonyos szituációkban. A vereségnek nincs egyéni felelőse. Egyébként azért rotálom a csapatot, mert megtehetem, a csapat szerkezete változatlan, és a játékosoknak meg kell harcolniuk a helyükért."
Kép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.09.18. 23:33:42

Otthon égett a Cselzi,kíváncsi vagyok Nyunyinnyó speciál zéró most majd kire fogja a vereséget! :mrgreen:
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.18. 21:34:15

socio66

2013.09.01. 11:11:28

A mai Nemzeti Sport is elég cinikus hangvételű cikkben ír erről az újabb nyilatkozatáról, de hát ennyi idő után már tényleg nem tudom ki kajálja meg a baromságait.
Ugyanaz a lemez pörög megint, komolyan kíváncsi vagyok mikor unja meg.
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.09.01. 10:55:12

Boixos írta:szánalmasabb[/url] természetesen mindig más a hibás, mindig kívűlről nyúlnak bele a bugijukba, sohasem a rossz taktika vagy az általa preferált ideggyenge vaddisznók dúlása a gáz...
kár, h még mindig van fizetőképes kereslet erre a falloszra.
'Most a Chelsea-hez jöttem, és tíz emberrel kellett Szuper Kupa döntőben játszanom. Lehet analizálni és következtetéseket levonni. Szerencsétlen vagyok. Csak ennyi.'

Az a baj, hogy az ilyen kártékony emberek mint MOÚ is, a folyamatosan médiában használt gumicsontokkal megfertőzik sok futball szurkoló köztudatát. [-X És aki esetleg nem ismer egy adott csapatot vagy a vele kapcsolatos dolgokat, akkor az ilyen emberek jóvoltából is ez a kép jöhet át természetesen sajnos. :cry: A Chealsénél és a Realnál folytatott munkássága különösen igaz erre, csak azt nem értem hogy ezt a szerepjátékot meddig lehet még játszani.Mert már a kommentátoroknak is itthon mint mondjuk pl. F.Ricsinek is feltűnt Mou igazi jelleme, aki valahogy úgynyilatkozott hogy: tudjuk hogy az ő játékosai és csapatai mindig ártatlanok. Úgyhogy nem tudom hogy meddig lehet ezt a szerepjátékot folytatni, de mostmár szerintem sok embernek kezd felnyílni a szeme vele kapcsolatban. =D> Az a feltűnő nála, hogy neki mindig 2 ellensége van:1. Az adott csapat, vagy azon belül az edző. 2. A játékvezetők. :D :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára JOseppe 2013.09.01. 11:15:15-kor.
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Boixos
Llegenda del Barça

2013.09.01. 10:17:14

nem tudom, ki hogy van vele, de nekem már egyre szánalmasabb ennek az arcnak a szenvelgése egy-egy bebukott meccse után. természetesen mindig más a hibás, mindig kívűlről nyúlnak bele a bugijukba, sohasem a rossz taktika vagy az általa preferált ideggyenge vaddisznók dúlása a gáz...
kár, h még mindig van fizetőképes kereslet erre a falloszra.
PUYOL-XAVI-INIESTA
miihii
KHAL

2013.08.31. 16:44:19

Sanama írta:
Kiemelted az egyik oldalt, viszont a mérleg másik nyelvére nem raktad oda, h kb Cech volt a MoM, mert fogott, mint az indigó
Szal azért volt teljesítmény a BM mögött, nem csak úgy bemakkoltak 2 gólt a semmire. Még akkor sem, ha úgy és akkor esett a 2. gól, ahogy...
Azért nem említettem, mert Cech a legtöbbet a hosszabbításban fogta, ha jól emlékszem. Ahogy meg írtam, hogy ha egy kis szerencséje van a Chelseanek, akkor 90 perc alatt lerendezheti, és akkor nincs se hosszíbbatás, se büntető.

Az tény,hogy a hosszabbításban, főleg miután egykapuzott a Bayern, volt vagy 3 hatalmas védése.

Ami a másik témát illeti. Akkora vérfürdő azért nem volt szerintem. 1 pirossal tényleg szemetebb volt a Chelsea.

Viszont amit Ricsi mondott a meccs alatt, azon el lehet gondolkozni. Guardiola kivette azt a Bayern játékából, amivel tavaly szétvertek mindenkit.
A legtöbbet a ráadásban fogta, de azért a rendes időben is ott kellett lennie. Pont azért volt jó a meccs, mert a nagy iram mellett itt is-ott is megvoltak a helyzetek. Ezért nem gondolom, h érdemtelen lenne a BM győzelme. Tettek ők is érte bőven.

Nem vérfürdőt írtam, hanem rugdosást. Rengeteg olyan volt, amikor már tette tovább a bajor a labdát és még lendületből odapakoltak egy kisebb-nagyobbat meg a könyöklések, meg az ilyen csodás, Jo5é csapattól elmaradhatatlan finomságok... Ez a piszkos játék nagyon böki a szemem.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sanama
Llegenda del Barça

2013.08.31. 16:35:03

Kiemelted az egyik oldalt, viszont a mérleg másik nyelvére nem raktad oda, h kb Cech volt a MoM, mert fogott, mint az indigó
Szal azért volt teljesítmény a BM mögött, nem csak úgy bemakkoltak 2 gólt a semmire. Még akkor sem, ha úgy és akkor esett a 2. gól, ahogy...
Azért nem említettem, mert Cech a legtöbbet a hosszabbításban fogta, ha jól emlékszem. Ahogy meg írtam, hogy ha egy kis szerencséje van a Chelseanek, akkor 90 perc alatt lerendezheti, és akkor nincs se hosszíbbatás, se büntető.

Az tény,hogy a hosszabbításban, főleg miután egykapuzott a Bayern, volt vagy 3 hatalmas védése.

Ami a másik témát illeti. Akkora vérfürdő azért nem volt szerintem. 1 pirossal tényleg szemetebb volt a Chelsea.

Viszont amit Ricsi mondott a meccs alatt, azon el lehet gondolkozni. Guardiola kivette azt a Bayern játékából, amivel tavaly szétvertek mindenkit.
miihii
KHAL

2013.08.31. 16:20:15

Sanama írta:Nem szeretem Mout meg a Chelsea-t, de ezt nem érdemelte meg a Bayern.
Rendes játékidőben Neuer illetve a kapufa bemakkolta eléggé a Bayernek, aztán a végén, meg szintén összemákoltak egy gólt.
Lukaku gyerek szegény...
Kiemelted az egyik oldalt, viszont a mérleg másik nyelvére nem raktad oda, h kb Cech volt a MoM, mert fogott, mint az indigó ;)

Másrészt elég alpári volt a kékektől a rugdosódás, amit műveltek, kiegészítve a rengeteg könyökléssel. Bár ezzel az edzővel ez alap ugye =D>

ÉS ha már említem, akkor erre is utal már:
ZBarca írta:Először is kezdjük azzal: Ribery-t már az első félidőben ki kellett volna állítani! :evil: De ettől még tényleg nagyot küzdött a Bayern, meg minden, de fogadok, nem sikerült volna, ha nem lett volna ott Ribery!
Folytassuk azzal, h ha visszanézegetnénk a szabálytalanságokat, akkor lehet, h már korábban kellett volna vmelyik orosznak távoznia, illetve nem kizárt, h nem egy ember mínuszba kerültek volna ha minden sárgás szitu meg is kapja a lapot. Szintén a mérleg másik nyelve ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
bali 15
Director del Fútbol

2013.08.31. 10:12:26

Annak örülök, hogy Pep végre belátta, hogy nem kellene erőltetni itt ezt a csatár nélküli játékot.
Sokkal nézhetőbb foci volt ez a Bayern részéről.
Attól féltem, hogy Pep a labdabirtoklás oltárán fel fogja áldozni a Bayern gyorsaságát-lendületét.
Mert bár néha itt is volt néha kétségbeesett tili-toli hátul, de lendület is volt azért.
neobarca
Director del Fútbol

2013.08.31. 09:27:42

Korrekt meccs volt, nem panaszkodhatunk. Igazi Pep-Mou rangadó. Egyik csapatot sem kedvelem, de örülök Pep sikerének! Az utolsó 11-esnél pedig megmondtam, h kihagyja. Látszott rajta. Már amikor odasétált, remegett. Mou ez a te szegénységi bizonyítványod... :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.08.31. 08:17:29

Először is kezdjük azzal: Ribery-t már az első félidőben ki kellett volna állítani! :evil: De ettől még tényleg nagyot küzdött a Bayern, meg minden, de fogadok, nem sikerült volna, ha nem lett volna ott Ribery!
Másodszor: Tényleg jó meccs volt, keményen hajtottak a csapatok.
Meccsindex (saját): 9.0
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2013.08.31. 07:40:30

A tegnapi meccs nagyon jó színvonalú játékot hozott. Élmény volt nézni mindkét csapat játékát.
A Bayern eldönthette volna a rendes játékidőben, de az angolok brutálisan védekeztek.
Hazard gólja kicsit nevetséges potyának tűnt elsőre, de a visszajátszásnál már talán nem annyira tudtam felróni Neuernek.

Én örültem a hosszabbításnak, mert talán reggelig elnéztem volna ezt a meccset. Felüdülés volt a mi meccseink után.

Én a Lukaku gyereket egy percig nem tudom sajnálni. Beképzelt, pökhendi módon állt oda, már a mozgása is koordinálatlan volt, az ifiben különb módon rúgják a büntetőt. Talán, ha odaáll és izomból elvállalja, úgy hagyja ki, akkor nem lehetne hibáztatni. Sorsdöntő helyzetben ilyen flegma, nevetségesen gyenge megoldást választani? Az a h...e, aki odaállította utolsónak.
Messidona10
Entrenador del Barça

2013.08.30. 23:53:43

Szerintem nagyon jó meccs volt. Meglepően jó volt nézni a Chelsea játékát (nekem legalábbis) az első félidőben, sőt, úgy kb. a 80. percig. Nem tartom okos gondolatnak azt, hogy Pep teljesen más taktikára formálja át a csapatot, ami tényleg a legjobb volt tavaly. Nyilván ő tudja, hogy van-e ennek értelme, de én jelen helyzetben úgy gondolom, hogy ha továbbra is erőlteti ezt a fajta játékot, akkor egy évre a Bayernt úgymond kivonja a forgalomból. Nem hiszem, hogy így a BL-ben sokáig maradnak majd.

Egyik csapatot sem szeretem, ma a Chelsea-nek szurkoltam, úgy tűnt, hogy bejön, aztán csak nem úgy lett. Hatalmas mák volt, hogy egyenlíteni tudtak az utolsó pillanatban, ne mondja senki, hogy az nem a szerencsén múlt.

Tizenegyeseket értékelni ritkán szoktam, most is csak az utolsót fogom. Szerencsétlen srácot nagyon sajnálom, már azt is rossz volt nézni, ahogy nekifutott, ott lehetett látni, hogy biztosan elrontja. Nem bírta el a nyomást, van ilyen sajnos. Még akkor is sajnálom, ha nem feltétlen a legszimpatikusabb spíler.

Végre egy igazán szórakoztató, ugyanakkor nagy tétre menő találkozót láttam ma, én abszolút elégedett vagyok.
mess2009
Director del Fútbol

2013.08.30. 23:43:47

nyilván sok tanulsága van a meccsnek, de egy hibája a nagy arcúnak biztosan volt, hogy egy fiatal tapasztalatlan gyereket rakott utolsónak....én (nem is tudom miért?) a Chelsea -nak szurkoltam, de Murinhó szinte beáldozta a támadóit a védekezés oltárán, és Guardiola sok lúd disznót győz alapon visszahozta a meccset döntetlenre (a többi jószerével lutri).
van azért egy olyan (kissé lehangoló) tanúlsága is számomra ennek a meccsnek, hogy a Barca védelme a mai napon is megkapta volna a négyesét a Bayerntől - sajnos.
Válasz küldése