Tarsi88 írta:salas9 írta:És miért kellett volna a Dortmundnak támadnia? Volt 3 gólos előnyük, mindenki tudja, hogy a real leginkább a kontrákban jó. Most ha az elejétől támad a Dortmund, akkor a real kénye kedve szerint kontrázhatott volna. Klopp sem hülye, ő is tisztában volt ezzel.
Csapattól is függ ki hogyan tudja megtartani a 3 gólos előnyt. A Dortmund így tudta(akarta), hogy nem támadott, inkább kontrára épített. Ha mi mentünk volna madridba 3 gólos előnnyel, mi ugyan úgy elől járattuk volna a labdát. Ez ilyen szerintem.
Persze a Dortmund azt csinálta amit kell, csak itt egyesek úgy állítják be, mintha tegnap is 60 percig lefocizták volna a Madridot ami egyszerűen nem igaz.
Íme amit írtam: " a Realtól nem volt elég 25perc foci (első 15,utolsó 10perc),mert a meccs nagyobb részében,ha nem is dominánsan,de az történt amit a németek akartak!"
Így történt ahogy mondom?? Igen,a Realnak ebben a 2X15 perces periódusban voltak csak lehetőségei,ezzel szemben a Dortmund helyenként nagyon látványosan hozta ki a labdát 1-2 érintésből,kidolgoztak 3 100%-os tiszta ziccert,és 60percen át a kezükben tartották a meccset,és minden az ő kényük-kedvük szerint történt,a 82.percig maximálisan megvalósították azt,amiért Madridba mentek! Egyébként azt mondtam egy másik hsz.ben,hogy ők játszották a focit 60percen át,ez bár egy kicsit valóban túlzás így végiggondolva,de utána ha átgondolom újra a meccset akkor mégsem

Ebben az 1órában rengeteg szép,és látványos akicót vezettek,ezzel szemben a Madrid teljesen tanácstalan volt,így valahol mégiscsak jogosnak érzem azt amit írtam!!