Pár gondolat a csoportokról:
A: Első blikkre a MU abszolút esélyes az 1. helyre, de nem lesz könnyű dolguk az biztos. Mindhárom csapat megtréfálhatja a vörösöket. Talán a Sahtar mondanám még továbbjutónak, de nehéz megmondani. Az F csoport mellett szerintem ez lehet a legkiegyensúlyozottabb 4-es.
B: Itt nincs kérdés. A Real, Juve biztos továbbjutó. A Galata max. hazai pályán elkaphatja őket, de többre nem lesznek képesek. Ellenben kíváncsian várom a Real-Juv meccseket, én az olaszokat várom az 1.helyre.
C: Itt sincs kérdés szvsz. Sima Benfica, Psg továbbjutást várok, még akkor is, ha egyelőre gyengélkedik a Psg.
D: A Bayern sima első hely szerintem. Az pedig vicc lenne, ha City ebben a csoportban sem tudná megszerezni a 2. helyet.
E: A Chelseanek van a legkönnyebb dolga. Megkockáztatom, hogy veretlenül is képesek lehetnek megnyerni ezt a csoportot. A Schalke eddigi játékát elnézve abszolút súlytalan, így szerintem nem is fognak továbbjutni. A Basel és a Steua egyaránt veszélyes csapatok, de nem okozhatnak gondot(sajnos) Mourinhoéknak. A Chelsea mellett a Basel továbbjutását tippelem és Szalai gólokat.
F: Piszok jó meccsek lesznek ezek. Különösen az Arsenal-Dortmund párharcot várom. A Dortmund a legerősebb jelenleg. Az OM szerintem nem lesz tényező, a Napolinál pedig sok függ attól, hogy fognak muzsikálni Benitez kezei alatt.
G: Az Austria Wien lesz a pofozó zsák, ez nem kétséges. Egy fokkal az Atletico előrébb jár, de a Portot és a Zenitet sem kell félteni.