Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.25. 08:26:12

visca el barca írta:lehet amugy még clasico lesz a döntőben :lol:
Végül is a Milannak is rúgtunk egy négyest otthon, a Madrid meg simán nyer 3-0-ra, ha úgy játszanak, mint tegnap. :lol:
(Amúgy milyen odds lehet a Clásico-döntőre? 400?)
csababarca írta:motiváció, szív, akarat, tehetség.
Mondjuk egy Götze-Lewandovski-Reus hármas kb a legkreatívabb a jelen fociban. Anno a Messi-Eto'o-Henry fogat volt ilyen.
+ Jürgen Klopp.
Ez a Götze-Lewa-Reus hármas tényleg elképesztő, de tegyük hozzá az összes többi játékost, tegnap is akárki ment előre támadni Götzéékkel (Gündogan, Schmelzer satöbbi) , ugyanúgy értette a játékot, mentek az egyérintőzgetések, rövid, gyors passzok, laza cselek, meg minden...
Ezek eléggé eltanulták a játékunkat, csak előtte kiszűrték a nem hatékony részeit, és ötvözték Klopp-pal. :D
Amúgy minden tiszteletem Kloppé, valamit nagyon tud, hogy a legfontosabb meccsekre ilyen szinten tudja motiválni a csapatát. Úgy hajtották végig a mérkőzést a méhecskék, hogy az hihetetlen, ha bennünk ennek a küzdésnek akár csak az egy kilencede meglett volna kedden, nem négygólos hátrányban fogadnánk a Bayernt, az biztos.

Kép
albicelesteX
A Vadász

2013.04.25. 06:18:24

Ennyit jelentett a nehéznek egyáltalán nem mondható sorsolás ami idén jellemezte a madridot illetve az a bizonyos kiállításos téma...Én még nem írnám le őket mert mondjuk egy "téves bírói ítélet" benne van még a visszavágóba...Végre helyre lettek rakva..Lehet itt fikázódni,hogy mákos volt a Dortmund ez nem igaz mákos csapat nem bírja így megverni a Real-t.Jobbak voltak és ha reálisan nézem innen már nem is kapnak ki.Hajrá BvB a másodikért!!!!
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.04.25. 00:08:58

Műringyó mindent egy lapra tett fel. Ő idén a tizediket akarta, erre húzta a csapatát. Nekünk meg azért valljuk be, sok bajnokin nagy makkerunk volt, hogy be tudtuk húzni. Ami tavaly nem ment, az idén most nagy nehezen, de sikerült megnyerni.
Műringyó tudja, hogy ezzel a kerettel több lovat nem lehet megülni. Már tavaly írtam, hogy a Bayern elleni meccsen úgy éreztem, hogy a 60-70. perc után már a fülükön veszik a real játékosai a levegőt, úgy kipurcantak. Idén sincs ez másképp, a BL-t akarták mindenáron. Nem hiszem, hogy náluk motivációs problémák lennének. Bár lehet, hogy csalódottak, hogy nem ellenünk tolnák a döntőt, nem alázhatnak ott minket, és így már nem is érdekli őket? :-D

A Real-Barca oldalán kijött a Ronci-Messi függőség.
Csakhogy mig a Realnál nincs olyan játékos, aki CR-hez fel tud nőni, nálunk voltak-vannak. Sajnos viszont a csatársorunk eléggé alulmúlja önmagát, és ez a taktikánk hibája is. Míg anno Messi sokkal inkább egy kiszolgáló szerepkörben volt- Xavi-Ini előtt játszva (inkább volt a felállásunk 4-3-1-2), mára ez abban változott, hogy a csatárok kimentek előle a szélekre. És hiába megy fel a szélen Alves, vagy Alba, mind Pedro, mind Alexis, mind Villa ott vannak kint a tizi szélén, nagyon ritkán húzódnak be középre.
A Milant azzal vertük meg, hogy ők visszajöttek középre, igazi csatárként, és Messi pedig megint mögöttük játszott.
Számtalanszor le lett írva már itt, hogy csatár nélkül nem lehet nyerni.
IGen, volt, hogy bejött a hamis kilences, de csak azért, mert erre nem volt az ellen felkészülve. De mára már ezt simán levédekezik.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.24. 23:39:08

csababarca írta:
visca el barca írta:sem nekünk, sema realnak nem tett jot, hogy gyakorlatilag télen megnyertuk a bajnokságot. honapok ota nem volt tétmeccs, csak a lotyogés...
a bayern már rég bebiztosította a bajnoki címüket (mi még nem), szóval ez nem a legjobb megállapítás.
hát igen, csak őket durván hajtja a két elbukott döntő, meg hogy 12 éve nem nyertek bl-t.

mellesleg azért ne vonjunk le olyan nagy következtést ebből 4-0, 4-1ből, most nagyon kijott a lépés nekik.

lehet amugy még clasico lesz a döntőben :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.04.24. 23:28:53

socio66 írta:
egyébként majd valaki elmagyarázhatná, hogy a dortmund ezt mégis hogyan tudja kivitelezni ilyen játékosállománnyal, mert nekem nem igazán világos. :)
motiváció, szív, akarat, tehetség.
Mondjuk egy Götze-Lewandovski-Reus hármas kb a legkreatívabb a jelen fociban. Anno a Messi-Eto'o-Henry fogat volt ilyen.
+ Jürgen Klopp.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Capon
Llegenda del Barça

2013.04.24. 23:23:53

visca el barca írta:sem nekünk, sema realnak nem tett jot, hogy gyakorlatilag télen megnyertuk a bajnokságot. honapok ota nem volt tétmeccs, csak a lotyogés...
Bizony bizony.
Szépen elkényelmesednek a játékosok aztán nehéz újra felpörögni és 100 fokon égni, bár az égés mégis csak összejött :)

Minden esetre szép, hogy a két német csapat elhintett 8 gólt a világ két legjobbjának kikiáltott csapatnak és nem is akár hol hanem a BL elődöntőben.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
socio66

2013.04.24. 23:22:21

legalább nem kellett végigszenvednünk két újabb klasszikust, a döntőbe pedig a két legjobban focizó csapat jutott, hol a probléma? :)
egyébként majd valaki elmagyarázhatná, hogy a dortmund ezt mégis hogyan tudja kivitelezni ilyen játékosállománnyal, mert nekem nem igazán világos. :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.04.24. 23:20:51

a bayern már rég bebiztosította a bajnoki címüket (mi még nem), szóval ez nem a legjobb megállapítás.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.04.24. 23:16:18

Facsy írta:
Tarsi88 írta:Szép kis mélyütést kaptak a spanyol csapatok a bl-ben. Ehhez nagy mértékben hozzájárult az iszonyat gyenge bajnokság, hogy ott lötyögve is jönnek az eredmények.
a Bayernek is jönne a lötyivel az eredmény, de ők ha betudnak vágni 8at egy meccsen akkor bevágják nem pedig "kettőtosztjólvanhárompontmegvanazalényeg"... felfogás...ez a különbség...sztem
Anno Peppel sem ez volt a felfogás. Vágtak négyet egy félidőben, aztán jöhetett a lityi-lötyi...

Ebből mára csak a lityi-lötyi maradt nálunk..
pitta19
Jugador d'estrella

2013.04.24. 23:16:13

Hálásak lehetünk az Úrnak, hogy nem Barca-Real elődöntő volt.
Vért hánytunk volna a szenvedéstől...
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.24. 23:15:19

sem nekünk, sema realnak nem tett jot, hogy gyakorlatilag télen megnyertuk a bajnokságot. honapok ota nem volt tétmeccs, csak a lotyogés...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
torotam
Jugador d'estrella

2013.04.24. 23:03:31

visca el barca írta: mekkorát röhögök ha majd a spanyol kupa döntőjében falcao is ver nekik hármat :lol:
Nekem is pont ez jutott az eszembe! :P
A Dortmund simán jobb volt, megérdemelték a nagy arányú győzelmet. A végén azért még egy madridi gól benne volt. Mikor megpróbáltak passzolni, valami kombinációt belevinni a játékukba, CR egyből ziccerbe került.
De sebaj, ők csak ívelgessenek, 60 métert száll a labda, jöttek is a dortmundi visszafejelések. Semmit nem ért Mourinho taktikája (ami már a MU ellen is megbukott...)!
De persze lesz még egy visszavágó, a Madridnak az idegenben lőtt gól miatt egy kevés esélye még maradt.
Visca el BARCA!
Facsy
Jugador d'estrella

2013.04.24. 23:02:18

Tarsi88 írta:Szép kis mélyütést kaptak a spanyol csapatok a bl-ben. Ehhez nagy mértékben hozzájárult az iszonyat gyenge bajnokság, hogy ott lötyögve is jönnek az eredmények.
a Bayernek is jönne a lötyivel az eredmény, de ők ha betudnak vágni 8at egy meccsen akkor bevágják nem pedig "kettőtosztjólvanhárompontmegvanazalényeg"... felfogás...ez a különbség...sztem
Imperial
Jugador del Barça

2013.04.24. 22:56:54

Tanári munkát végzett ma is és tegnap is a német csapatok védelme, ha igazolni szeretnénk, akkor adottak a nevek.
Számomra a meccsen még egy ember feltűnően kitűnt az akarásával, ellentmondást nem tűrően hajtott végig, ő pedig a lengyel Terminátor, azaz Błaszczykowski.
Az egész csapat bravúros volt, Hummels apró hibáját sajnos kíméletlenül kihasználta a Real, van remény számukra, de szerintem német döntő lesz!
Boixos
Llegenda del Barça

2013.04.24. 22:56:12

mess2009 írta:hát bizony ez nem a Spanyolok hete! csak az szomorít el, hogy a Madrid a 4 gól elenére meccsben volt, nem úgy mint a Barca.
ettől ez a meccs is sokkal szinvonalasabbra sikeredett, óriási iram, remek egyéni megoldások. egyedül az tűnt fel, hogy mennyivel több az elrontott passz, de ez abból jön, hogy itt a céltudatosság diktálja és sokkal hosszabbak az ívelések. jó volt látni egy jól működő védelmet és egy igazi gólerős csatárt(Levandowski)
azért a Madridot még nem írnám le, de az kizárt, hogy a Németek ott nem rúgják meg a maguk idegenbéli gólját.
esélytelen a madrid. (is).
fel van spannolva a dortmund, mint az állat, sokkal egységesebbek és az akárhány színházi nézőtől sem fognak beszrni a visszavágón, h majd "együttsikerülhet", amikor minden meccsüket nyolcvanezer állat előtt nyomják, akárhányadikok a bajnokságban.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.04.24. 22:53:35

Szép kis mélyütést kaptak a spanyol csapatok a bl-ben. Ehhez nagy mértékben hozzájárult az iszonyat gyenge bajnokság, hogy ott lötyögve is jönnek az eredmények.
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2013.04.24. 22:52:22

Gareth Tello írta:Gyönyörű győzelem, Lewa nagy király, innen már megérdemelnék a végső sikert is. 8)
Aki jöhet a Barçába: Lewandowski, Hummels, Gündogan, Reus. :lol:
Igaz nem néztem teljes mértékben a meccset, mert egyszerűen képtelen vagyok a Real-t nézni, de amikor oda nézegettem Hummels hibázott. A gól egyértelműen az övé volt, meg a végén is eladott egy labdát amiből épphogy elcseszte a Real-os és nem lett gól. Komolyan ő a legjobb opció a védelembe?

Csatár meg nem kell a Barcába. Úgyis elküldeném, ha 20at is lőne egy szezonba, akkor sem kéne....
Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.04.24. 22:51:48

visca el barca írta:"nem is tudom ki lenne jobb a döntőben, a barca vagy a bayern" :lol:

"előre a 10.-ért" :lol:

mekkorát röhögök ha majd a spanyol kupa döntőjében falcao is ver nekik hármat :lol:
"velünk nem történhet meg, nekünk van védelmünk. Nem rohanna át rajtunk senki"
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
mess2009
Director del Fútbol

2013.04.24. 22:50:08

hát bizony ez nem a Spanyolok hete! csak az szomorít el, hogy a Madrid a 4 gól elenére meccsben volt, nem úgy mint a Barca.
ettől ez a meccs is sokkal szinvonalasabbra sikeredett, óriási iram, remek egyéni megoldások. egyedül az tűnt fel, hogy mennyivel több az elrontott passz, de ez abból jön, hogy itt a céltudatosság diktálja és sokkal hosszabbak az ívelések. jó volt látni egy jól működő védelmet és egy igazi gólerős csatárt(Levandowski)
azért a Madridot még nem írnám le, de az kizárt, hogy a Németek ott nem rúgják meg a maguk idegenbéli gólját.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.04.24. 22:44:51

egyénileg biztos, h kenterbe verne bárki, bárkit a barca és a madrid játékosai közül, ha szembe állítanák egy-egy némettel, de mint csapat, egy kalap szrt sem ér egyik spanyol brigád sem. tökéletes munkát végeztek a németek.

szerk. ja, és ezt a dortmundot a monaco a cseresorával szokta oktatni... gondoljátok el, mit csináltak volna a madriddal...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.24. 22:44:37

Gyönyörű győzelem, Lewa nagy király, innen már megérdemelnék a végső sikert is. 8)
Aki jöhet a Barçába: Lewandowski, Hummels, Gündogan, Reus. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2013.04.24. 22:45:01-kor.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.24. 22:43:58

Tisztára mintha a Barca Arsenal meccset láttam volna (4-1), csak itt ma most Messit Lewandowskinak hívták! :lol:
A tegnapi rémálom után ez a mai igazi álom meccs volt.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.04.24. 22:42:41

Sokakkal ellentétben a Barca problémája engem jobban érdekel, mert itt nem egy vereségről van szó, hanem taktikai átalakításról, ami nem megy könnyen.

Azért ebből a Dortmundból lehetne csemegézni.

Barcának már semmi esélye a fordításra, a Realnak egy nagyon kicsi. Nagyon magabiztos német győzelmek voltak. Erősek, taktikailag, technikailag jó játékosok, nem mellesleg edzőik is jók.
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.04.24. 22:42:26

Tényleg nagyon nagyot,és őszintét nevetnék ha a BvB nyerné a Bl-t, egyből nem fájna annyira,hogy nem nekünk sikerült. No meg nem tartana sokáig a nagy Bayern korszak :twisted:

Persze előbb be kell jutni oda, azért még tartok a Madridtól,viszont azt sem hiszem,h egy gólt sem fog rúgni a Dortmund, 5öt meg csak nem lőnek. Josenak már tényleg nincs mit tovább rombolnia a nimbuszán, szóval szntem most első perctől mennek majd előre mint a bolondok,remélem elég szépen rá is fáznak.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.24. 22:41:25

"nem is tudom ki lenne jobb a döntőben, a barca vagy a bayern" :lol:

"előre a 10.-ért" :lol:

mekkorát röhögök ha majd a spanyol kupa döntőjében falcao is ver nekik hármat :lol:
Kép
Válasz küldése