Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
fanbarca
Entrenador del Barça

2015.04.15. 18:17:18

Kash írta:Ha igazak a hírek, akkor eltörölték Ronaldo sárga lapját.
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... aton,81801" target="_blank

Megvan róla a véleményem de inkább no comment.

Szerk..: Már biztos....Szakadna meg... :lol:
Szerintem nagyon is jogosan törölték el a sárga lapját. :wink:

Carvajal meg.. Normál esetben 2-3 meccses eltiltás járna ezért. Ha harapott, az még rátenne 1-2 meccset. Persze valószínűleg ebből semmi sem lesz.
més que un club
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.04.15. 16:17:18

Már Mandzukic is nyilatkozott, hogy hozzá sem ért, nyugi van =D>
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.04.15. 15:42:12

visca el barca írta:carvajal is kezd ráérezni a madridista tempóra :lol:

https://vine.co/v/eu21WiZOAVg" target="_blank
Ha ez Suarez lett volna akkor már a FIFA/UEFA kopogtatna az ajtóján meg a Barcelona ajtaján és 1 évre tiltaná Suarezt a levegővételtől, a Barcelonát meg a hivatalos meccsektől 2 évig. [-X

Ramos esetéről nem is beszélve
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.15. 12:40:08

carvajal is kezd ráérezni a madridista tempóra :lol:

https://vine.co/v/eu21WiZOAVg" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.04.11. 19:00:12

Cristiano nem is vágott sokat az Eibarnak, megállt egynél. Szerintem rekord ebből nem lesz, de a gólkirályi címet behúzza.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Kash
Entrenador del Barça

2015.04.11. 15:05:20

Ha igazak a hírek, akkor eltörölték Ronaldo sárga lapját.
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... aton,81801" target="_blank

Megvan róla a véleményem de inkább no comment.

Szerk..: Már biztos....Szakadna meg... :lol:
Kép
whitecule
Barça B
Kapcsolat:

2015.04.10. 23:12:38

Egyébként a Barca is fellebbezett, hogy Suárez Celta elleni színészkedésért kapott sárgáját eltöröljék (az első félidő végén kapta, ha emlékszik valaki, szerintem egyáltalán nem játszotta meg), az persze nem történt meg. Most négy lapon áll, és azért nem lenne jó, ha egy Valencia ellen kiesne.
csababarca írta: Ezen senki nem lovagolt, annyit mondtuk,hogy talán nem halt volna bele a real ha most kiüli Cé a meccset, pihenhetett volna, törlődnek a lapjai a bajnokság döntő szakaszára,stb..
Jogosan törölték el, ez nem is volt kérdés egyszer sem.
Igen, szerintem is jogos, és abban is osztom az álláspontod, hogy sok értelme nem volt épp egy Eibar ellen felmenteni. Dehát nekik fog majd 150 gólt lőni, a Sevilla-Valencia meccseken szerintem amúgy sem tenne sokat hozzá az összképhez, legalább lesz mire fogni. Nem az ilyen meccseken szokta ötösével lődözni a gólokat na, fogalmazzunk úgy.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.04.10. 22:51:04

palesz77 írta:Mert amúgy Suáreznek hány műesése volt, amit nem jutalmaztak sárgával? És Neymarnak? Sima 11-es volt az a szitu, amiért sárgát kapott, teljesen jogos, hogy eltörölték.

Ezen senki nem lovagolt, annyit mondtuk,hogy talán nem halt volna bele a real ha most kiüli Cé a meccset, pihenhetett volna, törlődnek a lapjai a bajnokság döntő szakaszára,stb..
Jogosan törölték el, ez nem is volt kérdés egyszer sem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MR. TROMORT777

2015.04.10. 22:37:09

palesz77 írta:Mert amúgy Suáreznek hány műesése volt, amit nem jutalmaztak sárgával? És Neymarnak? Sima 11-es volt az a szitu, amiért sárgát kapott, teljesen jogos, hogy eltörölték. Nem tudom mi ezen a ragozni való, mióta focit nézek ez a rendszer van, hogy utólag csak eltörölnek, nem sárgát adnak, nem tudom, hogy miért kell ezen most elcsodálkozni. Vicces is lenne, ha utólag így módosítanának eredményeket, hogy elveszik a kamu 11-eseket, meg szórják a sárgákat csak úgy.. :roll:
Nekem messze nem a mostani esettel van bajom. Tényleg egyértelmű tizi volt. Csak spanyolban az van, hogy utólag nem adunk sárgát, mert a bíró nem hibázott. Fordítva akkor meg miért létezik. Mindkét irányban kellene léteznie. Nyílván büntetőket nem lehet utólag odaítélni. De ami sárga az legyen sárga, akár Neymar-nal, akár Suareznél, akár másnál.

Szerk: Erre elfelejtettem reagálni.
ferninho írta: CR, Bale, Kroos, James.
plusz Coentrao.
és Khedira, de az előny :mrgreen:
Az ha jól számolom 4 ember a kezdőből... egy Eibar ellen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MR. TROMORT777 2015.04.10. 23:08:29-kor.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.04.10. 22:24:34

Mert amúgy Suáreznek hány műesése volt, amit nem jutalmaztak sárgával? És Neymarnak? Sima 11-es volt az a szitu, amiért sárgát kapott, teljesen jogos, hogy eltörölték. Nem tudom mi ezen a ragozni való, mióta focit nézek ez a rendszer van, hogy utólag csak eltörölnek, nem sárgát adnak, nem tudom, hogy miért kell ezen most elcsodálkozni. Vicces is lenne, ha utólag így módosítanának eredményeket, hogy elveszik a kamu 11-eseket, meg szórják a sárgákat csak úgy.. :roll:
ferninho írta: CR, Bale, Kroos, James.
plusz Coentrao.
Khedira egyedül is elég lenne.. :mrgreen:
ferninho
Madridista

2015.04.10. 22:23:07

MR. TROMORT777 írta:
ferninho írta:Az ugye meg van, hogy Bale lesérült és emiatt fellebezett mégis a Real?

Az az Isco-Silva/Illarra-Modric
Jesé-Chicharito-Benzema névsor még az Eibar ellen is necces lenne...
és csere az nuku lett volna...

De jól kiokoskodtátok, hogy CR csak kiakarja tömni az Eibart...
Az érdekes nekem az, hogy 100 elköltött milliók után is Cr és Bale nélkül egy Eibar "necces".
CR, Bale, Kroos, James.
plusz Coentrao.
madridista
kanty
Llegenda del Barça

2015.04.10. 22:01:39

Fú srácok! Ezen miért kell ennyit lovagolni? Ennyire foglalkoztat titeket a portugál? Állítólag jogos, hogy visszavonták, akkor miért kell ennyit témázni rajta?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MR. TROMORT777

2015.04.10. 21:18:24

ferninho írta:Az ugye meg van, hogy Bale lesérült és emiatt fellebezett mégis a Real?

Az érdekes nekem az, hogy 100 elköltött milliók után is Cr és Bale nélkül egy Eibar "necces".

A probléma nekem ott kezdődik, hogy utólag sárgákat törölnek el, de adni nem adnak. Cr-nak hány olyan műesése volt a szezonban ami sárgát érdemelt volna? Hány kamu büntető is volt ezekből? Retorikai kérdés csupán.
ferninho
Madridista

2015.04.10. 20:47:34

Az ugye meg van, hogy Bale lesérült és emiatt fellebezett mégis a Real?

madridista
Leon
Director del Fútbol

2015.04.10. 17:48:03

Rendben most tegyük fel jogosan eltörtölték a sárgáját utólag,de akkor a sok műesésért amiket megúszott,sőt még tiziket is kapott akkor így UTÓLAG kapja már meg a jogos sárgákat és vegyék el tőle az így megszerzett gólokat,nem így lenne korrket? :roll:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.10. 16:56:51

Sanama írta:Vagy mert szimplan kapott egy nevetseges sargat, es ezt diktalja a jozan esz.
igen, ez is lehet. bár azért megnéznék egy statot, hogy az osasuna/rayo/eibar nevetséges sárgai közül hányat töröltek el az elmult 5 évben. :oops:
bár az tény, hogy h egy antonio amaya, vagy egy ander capa is ugyankkora nézettséget hoz a ligának mint ronaldo :oops:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csaby23
Jugador del Barça

2015.04.10. 16:32:11

http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdar ... on-2406405" target="_blank

Komolyan mondom,Pereznek semmi sem szent.Raadasul ez a semmirekellö,kopasz,halatlan fereg partner is hozza..

"Ironia-pentek off"
Most komolyan,ezert nem erdemes sporthireket olvasni :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.04.10. 16:29:47

Nem azt mondtuk,hogy érdemtelenül törölték el a sárgát.
Jogtalanul kapta,tiszta sor.
De talán nem is lett volna neki meg a realnak nagy baj,ha kihagyja a hétvégi meccset, úgyis behúzzák,mert b-csapattal is jobbak mint az Eibar,meg mint a liga 60%-a.
Plusz Messi se valószínű,hogy nagyon megszúrja magát a Sevilla ellen, egyrészt nehéz pálya, másrészt nincs most bombaformában.
Szóval lehet érdemesebb lett volna beletörődni,hogy oké, pihenek egyet most az AtMa előtt, mint véletlen beszed valami hülyeség miatt lapot mondjuk a Sevilla elleni meccs előtt.
Persze az is benne van,hogy le hozza lap nélkül a szezont, legyen így!

De még egyszer: jogosan törölték el a lapját, én csak azon filóztam itt,hogy nem lett volna nagy érvágás a mostani fordulót kihagynia.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2015.04.10. 16:33:07-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2015.04.10. 16:24:31

visca el barca írta:
MessiNeymarSuarez írta:De most mi értelme hogy eltörlik és bármikor kimaradhat tiltás miatt egy nagyobb csapat ellen...
csaba leírta. őt nem érdekli h egy nagyobb csapat ellen kiesik, a fő, hogy az eibarnak lőhessen megint 3-at és övé legyen a gólkirályi cím. tipikusan olyan játékos akinél az egyéni érdek mindenek felett áll. és ezt bizonyítja is majd minden meccsen. ezért is utálják annyian.
Vagy mert szimplan kapott egy nevetseges sargat, es ezt diktalja a jozan esz. De mivel CR-rol es a Realrol van szo, ez nem opcio sokaknal.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.10. 16:03:39

MessiNeymarSuarez írta:De most mi értelme hogy eltörlik és bármikor kimaradhat tiltás miatt egy nagyobb csapat ellen...
csaba leírta. őt nem érdekli h egy nagyobb csapat ellen kiesik, a fő, hogy az eibarnak lőhessen megint 3-at és övé legyen a gólkirályi cím. tipikusan olyan játékos akinél az egyéni érdek mindenek felett áll. és ezt bizonyítja is majd minden meccsen. ezért is utálják annyian.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.04.10. 15:18:25

Jogos az eltörlés teljes mértékben, viszont pl Suareznek is eltörölhették volna..
De most mi értelme hogy eltörlik és bármikor kimaradhat tiltás miatt egy nagyobb csapat ellen...
Vagy úgy van vele hogy ha kap mégegyet és nehéz csapat ellen jön akkor tuti eltörlik?
Amúgy gyanítom azért van hogy hadd tömhesse ki az Elchét , mert ugye fontosabb az aranycipő meg hogy megdöntse 30 évesen Messi 50 gólos rekordját (amit Messi 24 éves korában elért) annál hogy segítse a csapatát a nehezebb csatákban ... :mrgreen:
Az a durva hogy rengeteg Realosnak szintén fontosabb.
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2015.04.10. 15:00:06

csababarca írta:Eltörölték a lapját, húú de meglepő.
Szerintem hibáztak, majd kihagy egy nehezebb meccset, és jön a picsogás megint.
Viszont egyértelmű, hogy az Eibar ellen nyomatni kell, ott van lehetősége megint 3-4 gólra, neki meg ez számít. (sajnos néhány madridistának is)
Ronaldot az nem érdekli.. lényeg, hogy rúgjon pár gólt :lol:

Inkább nagyobb csapat ellen ne játsszon úgy volt vele, ott kevesebb az esély, hogy ötöt gurít 8)
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.04.10. 12:14:03

Eltörölték a lapját, húú de meglepő.
Szerintem hibáztak, majd kihagy egy nehezebb meccset, és jön a picsogás megint.
Viszont egyértelmű, hogy az Eibar ellen nyomatni kell, ott van lehetősége megint 3-4 gólra, neki meg ez számít. (sajnos néhány madridistának is)
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.10. 12:13:15

Kash írta:16 évesen már minden embernek rendben van az agyműködése, kivéve pár embert, de ők nem tehetnek róla....
....bármilyen szerződést is irattak alá velem....
:D kash vazz ez így egy kombóban azért ütött :lol: ilyen szinten minden apró cseprő dolog szerződésbe van foglalva, minden munkának az alapja a munkaszerződés. én megértem a gyereket, hogy ragaszkodik ahhoz amit kínáltak neki.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.04.10. 11:56:24

Ahogy rémlik, Suarez is csak eldölt magától, nem volt az annyira kamu sárga. :twisted: Ő is megéri a pénzét.
Kép
Válasz küldése