Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ismerős, az egyik legjobb barátom elég nagy madridista, ő a Mourinho-éra óta utálja Ronaldot és Mout is.Deus írta:Van egy ősmadridista kollégám, és képzeljétek, ő is utálja ronaldót. Nem szereti a viselkedése miatt, egyszerűen elege van a gólörömeitől.
Nagyon egyetértek veled. A világ leghalálosabb befejezője, egy vérbeli gólgyáros. Ha mondjuk most lenne Messi életkorában, nem lennék meglepve, ha karrierje végére minden gólrekordot megdöntene. De a futball nem csak a gólgyártásról szól.jelwaz írta:[...]
Teljesen megértelek, nagyon el tudna ragadni a hév, ha hagynám, amikor a sült bolond madridisták a levegőbe durrogtatják a hülye frázisaikat, aminek kb. fele arányban az a célja, hogy a Barcát leminősítsék. De nem teljesen felesleges olyannal leállni vitatkozni, aki szerint Messi már volt egy tucat a történelemben, de olyan, mint Cé nem? Az ilyennel minek beszélj egyáltalán fociról, látszik, hogy nem ért hozzá. Nem azért, mert Cét tartja jobbnak, hanem mert csak úgy tudja a sajátját magasztalni, hogy a másikat legyalázza.whitecule írta:Zavar azonban az arroganciája, de még inkább a szurkolótáborának az idiótábbik fele. Rájuk akartam reflektálni, sajnos nem sikerült tökéletesen, a hozzászólásom összeszedetlensége miatt.
Mondjuk ez igaz, erre nem is gondoltam.Pacoek tamadni fognak az fix, az eredmeny meg ennek tudataban boritekolhato. min 3 gol lesz kozte, sajnos nem a szimpatikus madridiak javara.![]()
Lehet én értelmeztem félre, de hogy a bajnokságnak más jelentősége nincsen csak hogy játszhatunk egy szuperkupát? Ezt azért szerintem kicsit át kellene gondolni, a bajnokság a legfontosabb cím, s az mutatja leginkább 1-1 csapat erejét, hogy teljesít egy szezonban. Kupákban dönthet kisebb szerencse, eltiltások, adott forma. a bajnokságban viszont 38 forduló alatt kell ezeket jól elosztani s a végén csak az nyerhet, aki a legjobban megfelelt a feladatnak. Számomra ezért is ez az elsődleges cím, Bl-CDR csak ezután következhetnek.Kovbal88 írta:
Másodsorban minden egyes győztes mérkőzés közelebb hozza a Barcát a bajnoki cím felé. aminek számomra csak annyi jelentősége van, hogy megelőzzük a Madridot. Ez nem olyan mint a forma1 hogy a győztes, kapja az egyes rajtszámot, max játszhatunk a spanyol szuperkupába, de más jelentősége nincs.
Pacoek tamadni fognak az fix, az eredmeny meg ennek tudataban boritekolhato. min 3 gol lesz kozte, sajnos nem a szimpatikus madridiak javara.S.Agüero írta:Holnap a Real ellen játszanak, szóval meglátjuk!Persze a Rayo így is kapna egy ötöst minden nagytól.![]()
Jó lenne egy döntetlen.
Mi épp az Almeria ellen nyertünk utoljára 8-as gólkülönbséggel, holnap lehet ismételni.csababarca írta:Nekünk is sokszor benne van, hogy kitömjük az ellent, de mi inkább leállunk majomkodni, ahelyett hogy rúgnánk még 2-3 gólt.
Sokszor látszik hogy ezen csapatok ellen elég felpörögni 5-5 percekre, máris kialakul 3-4 nagyobb ziccer, amit Neymar meg Suarez és mostanában Messi is köszöni szépen, és kaput sem talàlva kihagyja...
De szerintem lezárható a téma, jó a liga így, a real és Cé is elismerést érdemel a hétvégi előadásért.
Nem tudom mi ez a hülység a 16 csapatos bajnokságról, de akkor játszunk a számokkal:Capon írta:A 9 és 5 gól mindenképpen nagy teljesítmény ez nálam vitán felül áll, ahogy az is, hogy tényleg sok a 20 csapat a bajnokságba!!!
Kb. 16 csapat tényleg elég lenne, csak ugye kevesebb forduló kevesebb pénz...
Óóó, nem csak az enyémhez képest, de ne részletezzükvisca el barca írta:majd igyekszem, hogy megfeleljek az elvárásaidnak, de biztos h nem fog sikerülni...
leírtam a véleményemet normálisan, te meg egyből jöttél itt mes que clubozni, meg barbie babázni, amiből mondjuk túl sokat nem értettem, de hát az én szellemi szintem sajnos nagyon alacsony a tiedhez képest
Matyika, vannak itt eszesebb és intelligensebb fórumozók is annál, mint akiknek a vonalát átveszed.Tanulj inkább tőlük (mielőtt Valaki beleköt, nem, nem tőlem, sőt). Megnyerték, még csak gólt sem kaptak. Elvettek 3 pontot tőlük, s bár a végén 15 pont volt a Barca előnye, ezekkel is lehet Ligát nyerni. Arra 3 hétre kikaptunk otthon 3-1-re, rá egy hétre 2-1-re. Mindezek előtt ugyanebben a szezonban 1-1 és 2-2, na meg az elvesztett szuperkupa. Úgyhogy édes mindegy. Ahogy az is, hogy hogyan jutott tovább a Barca a Chelsea ellen, Iniestának köszönhetően.S.Agüero írta:A Ronaldo-öngólra gondolsz?'13-ban azért a Granada megverte őket, az jól jött, nem?
Muszáj pont egy idióta véleményt kiemelni,és arra reagálni?ferninho írta: hát hogy te nem a meccset nézted az tuti.
a tap-in a kedvencem, hogy elvette Bale gólját miközben Bale a kapu irányába nem akart lőni, mert csak passzolni akart.
és CR rohadtul nem lőtte rá hülye helyzetekből, kihagyott kb 3 helyzetet, ahol mást nem is csinálhatott volna...
és ha kellett leadta a labdát nyugodt szívvel, pl Balenek is leadta a vége felé...
a Bayer meg olyan komoly ellenfél volt, hogy azon a meccsen a németek Messi mezén veszekedtek a félidőben
hát hogy te nem a meccset nézted az tuti.whitecule írta:
Nem bánkódok én a Real sikere miatt, sőt, szép teljesítmény. Aláírom.
Ugyanakkor elszomorít az, hogy egy olyan világban élünk, ahol egy ilyen meccs után piedesztálra emelik Cristianot és egyből Messi fölé helyezik, holott 2015-ben ezen kívül nulla teljesítményt nyújtott. Érdemes megnézni mind az öt pompás gólját, két kapushiba, egy szokásos "tap-in" (ami amúgy Bale lövése volt, csak a portugál félméterre a gólvonaltól belefejelt, kvázi elszedte a gólját), egy fejes és egyetlen nyílt akciót követő rendes gól. Ezen kívül a második félidőben még rúghatott volna még ötöt a Real, de Cristiano még nullszögből is rálőtte a passz helyett, csak hogy neki számítson.
Igen, bosszant, hogy sokak szemében egy ilyen produkció elfedi az igazi földi géniuszt, Messit. Természetesen az internet világában mindenkinek meg lehet a véleménye mindenről, emiatt pedig sajnos előfordulhat, hogy egy ilyen teljesítményt oda bírnak tenni egy 2012-es Messi mesterötös mellé, amit a BL-ben lőtt, egy Bayer Leverkusennek, nem holmi Granadának.
Most viszont kerülgethetem majd megint a "CR7=isten" típusú képeket a közösségi oldalakon, meg foghatom a fejemet amikor Messihez hasonlítják, s közben nem veszik észre, hogy még csak nem is egy kategória.
majd igyekszem, hogy megfeleljek az elvárásaidnak, de biztos h nem fog sikerülni...jelwaz írta:Majd a flegmaságot még gyakorold, mert ez túl magas labda volt egy anyázáshoz.
visca el barca írta:nem akartam a lelkedbe gázolni, remélem azért vhogy eltudtál aludni.