Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.11. 15:13:28

mondjuk ahhoz képest h hetek óta formán kívül vannak, bl-ben 8 között vannak, bajnokságban meg -1 pontra.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.11. 15:08:27

Én is szoros meccsre számítok. A BBC még ilyen gyenge formában is veszélyt tud teremteni a védőinknél... :roll:
Capon
Llegenda del Barça

2015.03.11. 15:02:02

Real Madrid én így szeretlek! :mrgreen:

Szép kis balhé van már megint körülöttük.
Attól nem kell félni, hogy a játékosok vagy LE lebecsüli majd őket.
Általában ezek a meccsek szoktak nagyon nyögvenyelősek lenni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.11. 11:42:44

a clasicon annyira mellettünk szól minden, hogy ilyenkor jön majd a zakó. :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2015.03.11. 10:28:27

kanty írta:Nyilván most pocsék formában vannak, de azért részünkről - máshol olvastam - a nagy mellény is indokolatlan. Mert tényleg hatalmas közhely, de a klasszikus egy másik meccs. Plusz valóban a BBC eléggé gyengén nyomja, de a mi védelmünket azért a klasszis csapatok képesek zavarba hozni. Ennek ellenére persze a Barca van jobb formában, és a hazai pálya is mellettünk szól, de gálázást, könnyed győzelmet semmiképp sem várok.

Nagyon érdekes, hogy mi lesz a szezon hátralévő részében. Mindkét csapat elég sokat botlik, így nem lepődnék meg, ha lenne még fordulat.
Nagyon adom! Aki könnyed sikerre számít az bizony nagyot is csalódhat. Nem szabad abba a hibába esni, hogy elbízzuk magunkat [-X . Akármi is lesz a Clasicon, az semmit nem fog eldönteni. Fog itt még mindkét csapat pontokat veszíteni.
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Feast4
Director del Fútbol

2015.03.11. 10:26:19

Én úgy látom két dolgot kell mindenképp a magunkévá tenni az ő rossz szériájukból. Egy nem sbezehetetlenek, többször láttuk nem olyan bikák mint a szzeon elején ki voltak kiáltva, minden fronton van csapat ami el tudja akapni őket és mi vagyunk az egyik. Tehát nem kell őket túlmisztifikálni túlgondolkodni, egy határozott jó játékkal elverhetők. A másik pedig az, hogy nem szabad hülyére venni őket. Ha A 100.ok lennének a bajnokságban akkor is veszélyesek egy classicon. Nem lesz sima liba és nem lesz szép meccs sem.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.03.11. 08:36:33

Nyilván most pocsék formában vannak, de azért részünkről - máshol olvastam - a nagy mellény is indokolatlan. Mert tényleg hatalmas közhely, de a klasszikus egy másik meccs. Plusz valóban a BBC eléggé gyengén nyomja, de a mi védelmünket azért a klasszis csapatok képesek zavarba hozni. Ennek ellenére persze a Barca van jobb formában, és a hazai pálya is mellettünk szól, de gálázást, könnyed győzelmet semmiképp sem várok.

Nagyon érdekes, hogy mi lesz a szezon hátralévő részében. Mindkét csapat elég sokat botlik, így nem lepődnék meg, ha lenne még fordulat.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Chino
Llegenda del Barça

2015.03.11. 03:25:46

Kicsit már soknak érzem ami a Real körül folyik. Ez már több, mint hullámvölgy és az, hogy hiányzott Modric meg James szerintem nem kifogás. Lehet mondani, hogy így "csak" egy Kroos-Isco-Illarramendi kp-uk van, de azért ez sem pite, sőt. Mi egész szezonban egy Busquets-Rakitic-Rafinha-Xavi-Iniesta-val vagyun, ahol az utóbbi kettő már réges-régen nem az igazi.

Ennek ellenére én nem írom le őket, sem a bajnokság, sem a BL, sem a Klasszikus szempontjából. Bőven visszajöhetnek még addig. Most annyiból szerencséjük volt, hogy egy Schalke volt az ellenfelük, akik akármilyen ügyesen is játszottak nem képviselnek akkora játékerőt. Egy PSG vagy City ellen gyanítom kaptak volna egy kiadós zakót. Mindenesetre azt se felejtsük, hogy akárhogyan is, de ők abszolválták már ezt a kört, nekünk meg van egy kőkemény City elleni derbink.
A Klasszikus szempontjából az igazi az volna, ha hétvégén egy veretesebb ellenfelük lenne, mint a Levante otthon. Isco és Kroos is lapveszélyes náluk, de így nem sokat kell, ha egyáltalán kell őket játszatni, anélkül is behúzzák. Egy Isco nélkül boldogabban várnám őket. 22-én szerintem egy erős, motivált Madriddal fogunk találkozni, akik ellen 100% kell, ha bajnokságot akarunk nyerni.
Forca Barca!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.03.11. 00:24:56

mahitoo írta:Olvasgattam a másik oldalt közben, elismerték, hogy rosszak voltak, sokan még azt is, hogy kiesést érdemeltek volna, de a meg nem adott tizit a Schalkénak nem emlegették. Pedig ha azt megkapják a németek, kiesnek a habfehérek. Alapesetben persze nem, de EZ a Real Madrid nem ment volna tovább. 2 éve ManU ellen szerintem! jogtalan emberelőny, tavaly Dortmund üres kapu kapufa, idén ez. Ha még egyszer minket nevezek makkernak...
Nekem eszembe is jutott a Dortmund elleni tavalyi párharcuk már a meccs alatt. Remélem a folytatás nem ismétlődik meg.
Erre az évre nagyon szétesett a Real, mi meg összekaptuk magunkat, de ünnepelni még korai, simán fordulhat még a kocka.
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.03.10. 23:49:06

Az "ez" alatt az egész meccset értettem. :)
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.10. 23:36:24

Feast4 írta:
MessiNeymarSuarez írta:
Nekik! :D
jaaaa :D Levante ellen meccselnek otthon

Miért nem a Valencia? :mrgreen: Még egy verés jót tenne a lelküknek előttünk! :D
Naigen, rágyúrhatnának a 22 W után a 22-es vereségsorozatra :twisted: :mrgreen:
Amúgy kérdés hogy hogy fog ez elsülni. Szerintem lőnek a Levante ellen egy 4-5-öt...
Aztán lehet rögtön elbízzák magukat, ami ránk nézve jelenthet jót is , és rosszat is

mahitoo: azért az a felsőkapufa, meg a becsúszásos helyzet ahol pont az üres kapu mellett gurult el a labda, na ezek sem voltak ma gyengék
Feast4
Director del Fútbol

2015.03.10. 23:24:50

MessiNeymarSuarez írta:

Miért nem a Valencia? :mrgreen: Még egy verés jót tenne a lelküknek előttünk! :D
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.03.10. 23:22:06

Olvasgattam a másik oldalt közben, elismerték, hogy rosszak voltak, sokan még azt is, hogy kiesést érdemeltek volna, de a meg nem adott tizit a Schalkénak nem emlegették. Pedig ha azt megkapják a németek, kiesnek a habfehérek. Alapesetben persze nem, de EZ a Real Madrid nem ment volna tovább. 2 éve ManU ellen szerintem! jogtalan emberelőny, tavaly Dortmund üres kapu kapufa, idén ez. Ha még egyszer minket nevezek makkernak...
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.10. 23:11:29

Feast4
Director del Fútbol

2015.03.10. 23:07:16

MessiNeymarSuarez írta:
Feast4 írta:
mahitoo írta: Amit Carlo remélt, hogy ettől mentálisan erősebbek lesznek, szerintem fordítva sült el, mert nemhogy gála nem volt, de centiken múlt a továbbjutás.
Szerintem is ez most visszasülhet. 2-0-ás előnyról megroppantak, igaz egy ponton visszajöttek a meccsbe, de utána megint kicsúszot. Ez nem az összeszedettségükről árulkodik. Most nagyon sebezhetőek. Ha jól jönne ki nekünk a lépés elrendezhetnénk az egész szezonukat. Hétvégén ki jön a Malaga?
Eibar :)
Deörülnék amúgy ha mi is megcsapnánk a Realt végre újból egy szép nagy különbséggel =D>

Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.10. 23:06:16

Feast4 írta:
mahitoo írta: Amit Carlo remélt, hogy ettől mentálisan erősebbek lesznek, szerintem fordítva sült el, mert nemhogy gála nem volt, de centiken múlt a továbbjutás.
Szerintem is ez most visszasülhet. 2-0-ás előnyról megroppantak, igaz egy ponton visszajöttek a meccsbe, de utána megint kicsúszot. Ez nem az összeszedettségükről árulkodik. Most nagyon sebezhetőek. Ha jól jönne ki nekünk a lépés elrendezhetnénk az egész szezonukat. Hétvégén ki jön a Malaga?
Eibar :)
Deörülnék amúgy ha mi is megcsapnánk a Realt végre újból egy szép nagy különbséggel =D>
Feast4
Director del Fútbol

2015.03.10. 23:05:23

Kép
Cseri
Entrenador del Barça

2015.03.10. 23:02:26

Bíztam a Madridban, hiba volt, buktam a mixemet :) ,legalább estek volna ki,kevésbé bánnám a tanuló pénzt. Szétesett csapat benyomását keltik,bár Carlo kiváló edző,de remélem nem lesz képes gatyába rázni Őket a Klasszikusig. Pláne,hogy a Barcának azon a héten lesz egy keménynek ígérkező BL visszavágója is. Izgalmas hetek jönnek.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Balinho
Entrenador del Barça

2015.03.10. 22:59:25

mahitoo írta:A Klasszikust még hanyagoljuk, más meccs, és más Madrid lesz. Mindenesetre nem rosszak az előjelek, a füttykoncert magáért beszélt.
No igen, a jelenlegi forma alapján mi vagyunk az egyértelmű esélyesek, viszont a Realról szépen lekerülhet a teher, beállnak kontrázni bőven lehet esélyük. Egyébként lesznek még ők jók idén, úgyhogy nagy kár ezért a meccsért, a tizenegyesért, a lesgólért, kapufáért...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.10. 22:51:21

visca el barca írta:8 között jöhet a porto!

Monacot érzek (ha továbbmennek...).
Porto akár még veszélyes is lehet,őket nem kapják.
Schalke elszabta az első meccset, meg ha már a madridisták előkapták Casillast, azért ez a német kölök se volt semmi, Cé második,illetve Benzema góljánál is [auto_cenzúra] indokolatlanul.

Meg kell rogyasztani őket jövőhéten,nincs mese, foghatóak bőven, remélem LE okos lesz, és nem tolja fel a védelmi vonalat a félpályáig,mert semmi más esélyük nincs,csak a kontra. Plusz minimalizálni a pontrúgásokat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.03.10. 22:50:14

Ha fordítva kapjuk a BL sorsolást, akkor a Madridnak már nem kéne gondolkodnia, kit kap következőnek. A Schalke előtt le a kalappal, ilyen gyenge csapat még ilyen gyenge játékosokkal nem nyert a Bernabeuban. Ha hazai pályán hasonlót hoznak... Igazából mindegy, mert ez nekünk nem oszt, nem szoroz. Amit Carlo remélt, hogy ettől mentálisan erősebbek lesznek, szerintem fordítva sült el, mert nemhogy gála nem volt, de centiken múlt a továbbjutás.

A Klasszikust még hanyagoljuk, más meccs, és más Madrid lesz. Mindenesetre nem rosszak az előjelek, a füttykoncert magáért beszélt.
CsocseX
Jugador del Barça

2015.03.10. 22:47:32

Brutális meccs volt... Le a kalappal a Shalke előtt. A Realról nem mondanék inkább semmit. Mindenesetre ez az eredmény szerintem ismerős nekik valahonnan... :)
Força Barça!
Ronal.10
Entrenador del Barça

2015.03.10. 22:45:07

Cassilas lefújás után odahívott mindenkit.. CR is már ment le, nem tudom miért talán hogy álljanak oda a füttykoncert elé? fura volt, nem láttátok? ... 8)
mess2009
Director del Fútbol

2015.03.10. 22:42:45

természetesen nem állítom, hogy a Real remekelt de azért ne bagatelizáljuk el, hogy ez a Német gárda remek focit mutatott be!!
ami pedig a Clássicót illeti senki netegyen könnyelmű kijelentéseket!! az egy egészen más tészta lesz. egyelőre a Real továbbjutott nekünk viszont még u.ez hátra van!.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.10. 22:42:12

Ha van olyan továbbjutás, amit egy csapat inkább szégyel, az ez....
Gyenge játék, lesgól, megnem adott 11-es....
Válasz küldése