Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vale-PSG, ez egyértelmű, a Juve-meccset akkor sem nézném, ha fizetnének.S.Agüero írta:Már nagyon vártam.
Ti melyik meccset nézitek?
Szerintem én majd inkább a Vale-PSG meccset, remélem jó lesz, max kapcsolgatok. Ezen a meccsen egy X kinéz, vagy hazai, PSG idegenben nem hiszem hogy nyer. Valének szurkolok, 2-1-re tippelem.
Celtic-Juve. Juvéra kíváncsi leszek, nem lesz ez olyan könnyű, ezt egy 1-1-re tippelném. Hajrá Celtic!
Én azért ennyire nem írom le a Túria partiakat!messideco írta:Kíváncsi vagyok én is a PSG-re, egyik meccsüket elkaptam a tv-ben, egész jó keretük van, szerintem a Valenciának esélye sincs...
A Juvenak meg nem lesz komoly erőpróba ez, a csoportkör inkább az volt. A Celtic azonban otthon megvert már valakit...
Két átlagos?shutterisland írta:jól elosztották a meccseket.
holnap két átlagos meccs, szerdán még két olyan, amit mindenképpen látni kellene.
"rálátóként" a tipikus 50-50. elvileg jobb formában van a mu, nem nagyon botlottak mostanában, bár az is igaz, hogy azért gálát nem szoktak bemutatni, utolsó 6 meccsükön 2 komoly ellenfél volt, spurs és pool, előbbivel x, utóbbit meg nagy nehezen verték egy góllal. a kisebb csapatokat ellen sem gáláznak annyira, csak hozzák a kötelezőt, persze a játék képe alapján azért megérdemelten.csababarca írta:Manchester United drukkereket kérdezem,hogy milyenre saccolják esélyeiket a madrid ellen?
Nem láttad idén MU meccset, sőt, semmilyen PL-meccset,mert nem csípem azt a focit, ezért kérdezem a rálátóktól,hogy mit várnak a párharctól?
Bevétel szempontjából lehet, hogy jobban járt volna az Uefa, de a szurkolókat, klubokat hol érdekli az Uefa bevétele?!Deus írta:http://sportgeza.hu/futball/hirek/2013/ ... reformjat/
Vajon miért nem vagyok meglepve?
"Az ECA 36 ország 87 klubjához intézett körkérdést, és a válaszadók 92 százaléka egyáltalán nem akar változtatást a két sorozatban."
Pwned Platini
Barcaman1993 írta: Az a B vonalas Sahtar 2 alkalommal tönkre fingatta a Chelseat és idegenben a Juvét is. Nem hinném, hogy olyan rossz csapat lenne. A kérdés, hogy Fernandinho és Willian maradnak-e, vagy mennek télen. Összességében a Dortmundot erősebbnek érzem, de ezt a Sahtart alábecsülni elég merész.
Az a B vonalas Sahtar 2 alkalommal tönkre fingatta a Chelseat és idegenben a Juvét is. Nem hinném, hogy olyan rossz csapat lenne. A kérdés, hogy Fernandinho és Willian maradnak-e, vagy mennek télen. Összességében a Dortmundot erősebbnek érzem, de ezt a Sahtart alábecsülni elég merész.gergo9 írta:
Egyetértek a shaktar olyan mint egy B vonalas bokszoló aki nagyot üt minden meccs előtt elmondják hogy veszélyes vigyázni kell vele de azért az elit kicsapdossa.
Dortmund amit mutatott a csoportban mindenképpen ide tartozik szerintem is probléma nélkül hazazavarják a budget brazilokat.
Bayern,MU meccs is jónak igérkezik elég faxán sikerültek a párosítások. Bayern szerintem elég egyértelműen továbbjut.
A Uniteddel kapcsolatban meg az az érzésem hogy aki kevesebb nagyobb hibát követ el az továbbjut.
Egyetértek a shaktar olyan mint egy B vonalas bokszoló aki nagyot üt minden meccs előtt elmondják hogy veszélyes vigyázni kell vele de azért az elit kicsapdossa.LG írta: Sahtar Donyeck - Borussia Dortmund: Sokakkal ellentétben én sima Dortmund továbbjutást várok, azért szerintem Götze, Reus, Lewandowski más szint a B kategóriás brazilok.