Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.03.05. 16:55:40

visca el barca írta:a mai tippeim:

dortmund-szatyor: dortmund megy tovább, nyögvenyelős meccsen, sztem 1-1 lesz

mu-real: nézem h a fogadoirodak 2.2-1.6-al adjak a továbbjutást. nem értem mire fel, de ők a szakemberek.

amugy este megálmodtam hogy 3-2 lesz a mu-nak, a győztes gólt a 95. percben egy kamu büntetőből lőtte rooney. akivel amugy a meccs után eljöttünk magyarországra és elmentunk a népstadionba megrendezett demjén rózsi koncertre ahol egyébként a metallica zenélt :lol: (kicsit álom :lol: )
:lol: :lol:
Vicces, de én is álmodtam a meccsről, az én változatomban 1-1 lett hosszabbítás után, a tizenegyespárbajnál az első négy kör után 3-3 volt az állás, aztán az ötödiket madridi részről Ronci kihagyta, mire Ferguson becseréltette magát De Gea helyére, és bevágta a tizenegyest a léc alá izomból. :lol:

MU-RM:
Nagyon kiegyenlített meccs lesz, tényleg bármi lehet, én 1-1-et várok, aztán a hosszabbításban van Persie továbblövi a vörösöket.

Dortmund-Bánya FC:
Hajtani fognak a vendégek, mint az atom, ennek ellenére dortmundi továbbjutást várok.

szerk.:
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2013.03.05. 17:10:47-kor.
zola8787
Director del Fútbol

2013.03.05. 16:20:08

sörvirsli írta:Komolyan jobban örülnék ha kiesne a Real mintha a Braca továbbjutna a Milan ellen. :twisted:
Hm. Hát hallod, oké, hogy örülnél a Real kiesésének, mert minden Barcás örülne neki a szíve legmélyén, ha az ellenkezőjét mondja, akkor is, de, hogy jobban örülnél neki, mint a Barca továbbjutásának ez azért nagyon durva. Ez alapján te inkább vagy Real ellenes, mint Barcás, hát gratulálok.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.03.05. 15:32:44

Nagyon bízom a Man U-ba,remélem tönkreverik a Madridot!
Rooney-t meg amúgy is bírom.
Komolyan jobban örülnék ha kiesne a Real mintha a Braca továbbjutna a Milan ellen. :twisted:
Nekem mindent megérne Mou és Ronci savanyú tekintete. Már csak a király kupát kéne akkor elbukniuk,de szép is lenne így az év! :D
Ha tovább megy a Man U és a döntőig nem találkozik a Bayrennel akkor szerintem ők fognak a fináléban meccselni.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
mess2009
Director del Fútbol

2013.03.05. 15:20:25

nagyon erős csapat a Madrid és ami a lényeg piszok jót tett nekik a Ligában történt malőr, ettől eszméletlen motiváltak és ez viszi őket előre!
ami miatt nem lehet most a Barcával össszehasonlítani az egyszerű: a Barcának "csak" a védelme és a támadósora bénult le totálisan így ha ebben a MU többet mutat márpedig ez nem nehéz, akkor nyerhetnek az otthono "széllel"
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.05. 11:55:49

a mai tippeim:

dortmund-szatyor: dortmund megy tovább, nyögvenyelős meccsen, sztem 1-1 lesz

mu-real: nézem h a fogadoirodak 2.2-1.6-al adjak a továbbjutást. nem értem mire fel, de ők a szakemberek.

amugy este megálmodtam hogy 3-2 lesz a mu-nak, a győztes gólt a 95. percben egy kamu büntetőből lőtte rooney. akivel amugy a meccs után eljöttünk magyarországra és elmentunk a népstadionba megrendezett demjén rózsi koncertre ahol egyébként a metallica zenélt :lol: (kicsit álom :lol: )
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
socio66

2013.03.05. 10:42:18

messideco írta:Szerintem a Juventus is nem? Persze még aránylag rutintalan a csapat ilyen téren, de nagyon egyben van.
nem igazán követem őket, de nem gondolnám, hogy képesek lennének kiejteni bármelyik csapatot is.
bár elvileg a védelmük stabil, a középpályájuk is minőségi, esélytelenek nyilván nem lennének, sőt, nem tűnnek gyengébbnek, mint a bl-győztes inter, vagy a chelsea, de szerintem idén nem lesz meglepetésgyőzelem.
messideco
Presidente del Barça

2013.03.05. 10:34:03

Szerintem a Juventus is nem? Persze még aránylag rutintalan a csapat ilyen téren, de nagyon egyben van.
Kép
"And my heart will leave you never."
socio66

2013.03.05. 10:30:15

a klasszikusokon elért győzelmeikből fölösleges kiindulni, mert a united nem teszi meg nekik azt a szívességet, hogy kedvükre kontrázgathassanak.
bármi lehet, de szerintem otthon, egy türelmes, okosan felépített taktikával le lehet győzni a madridot.
az biztos, hogy a tét óriási, mert a mi valószínűsíthető kihullásunk esetén már csak a bayern maradna érdemi ellenfél az innen továbbjutó számára.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.05. 10:18:00

A real fog gólt rúgni,kérdés mennyit és mikor.
Ha megszerzik a vezetést Ronaldoék,akkor reszeltek a Mu-nak,úgyhogy nagyon kell figyelni a vörösöknek.
Én még mindig nem látom,hogy hol tudná megverni ezt a realt a mu, a játék melyik elemében, de azért remélem kizúgnak Mourinhoék.
De erre kicsi a sansz, szerintem 1-2re győz a real, és simán továbbmennek.

Mondjuk azt nem értem,hogy a madridisták miért beszélik azt,hogy nehéz dolguk lesz,mert a MU majd beseggel a kapujuk elé. Mintha ők nem ezt csinálnák állandóan, ami nem baj,csak ők pont ne tegyenek szemrehányást ezért egyetlen csapatra se emiatt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
salas9
Entrenador del Barça

2013.03.05. 09:42:13

Én úgy érzem 55-45% az esélye a Realnak, de inkább ne legyen igazam. Hazai pályán a MU biztosan mindent meg fog tenni, a Realnak jönnie kell, gólt kell lőnie. Oda kell figyelni SAF-éknak, hogy a Madrid ne tudjon gólt lőni a mérkőzés legelején, mert akkor elég nagy bajban lehetnek... GO MU :!: :twisted:

A másik találkozón szerintem a Dortmund ha nehezen is de továbbmegy. A hazai pálya mellettük szól, noha jó kis csapat a Sahtar is. Remélem Götzéék fognak örülni :wink:
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.03.05. 09:41:45

MU-Real:

Miután a Real kétszer is megvert minket, a közvélemény nagy általánosságban kikiáltotta őket abszolút esélyesnek a a továbbjutásra, pedig szerintem nagyon nem azok. Egyáltalán nem játszanak kiemelkedően továbbra sem, oké megérdemelten nyertek ellenünk, de nagyobb részt ez annak köszönhető, hogy az utóbbi 5 év legnagyobb mélypontján vagyunk, pocsékul játszottunk.
A Mu valamilyen szinten előnyben van az idegenben lőtt góllal, tehát a Realnak kell kezdeményeznie. A hátul stabil lesz a United, akkor tovább fognak jutni, mert hazai pályán tőlük min. 2 gólra számítok.
Tippem: 3-1, Mu továbbjutás.

Dortmund-Sahtar

Nagyon drukkolok a Dortmundnak, de Sahtar továbbjutást érzek. Az első meccs is kiélezett volt, ez is az lesz. Tippem: 1:2, Sahtar továbbjutás.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Deus
Boixos Nois

2013.03.05. 09:32:14

Csodálkozom, hogy még nem írt senki a mai napról :o

Pedig kéne :twisted:

ManUtd - Real... uh... Be vagyok pörögve. Már haverokkal lefoglaltunk az asztalt az egyik pubban. Leszünk jópáran.

Nagyon bízok a ManUtd -ben. Az én véleményem, az hogy 60% esélye van a Realnak, 40% -nak pedig ManUtd -nek. De még így is van esélye ManUtd -nek.

2-1 a tippem, ManUtd jut tovább, ha jó napot fog ki. Sokat számít a hazai pálya.
KépKép
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2013.02.23. 10:16:59

recrea írta: Azt mondta, h hosszú sérülés után tért vissza, de Mandzs olyan jól játszik egyelőre, h ő a kezdő. Egyébként szerintem a horvát jobb csatár, de nehéz elképzelnem, h hosszútávon kiszorítja Gomezt.
Ja értem.köszi.azt tudtam,hogy Gomez sérült volt de nemtudtam,hogy azért nem jàtszik mindig még.Hàt én nem nézek nagyon német focit,de szerintem Gomeznél még Higuain is jobb :-D:-D pedig őt se tartom semmire.rughat én tőlem 150gólt is egy évbe...

Ne idézz kettőnél többet!
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.22. 16:46:22

Barcaman14 írta:Plzen–Fenerbahce
Benfica-Bordeaux
Anzsi–Newcastle
Stuttgart–Lazio
Levante–Rubin Kazany
Basel-Zenit
Steaua–Chelsea
Fenerbahçe, Benfica, Macskahalacska, Lazio, Levante, Zenit, Chelsea.
Barcaman14 írta:Tottenham–Internazionale
Ez brutális lesz, az egy dolog, hogy az Inter már nem képvisel akkora játékerőt, mint korábban, de így is húzós lesz, viszont azt gondolom, hogy egy jó Bale hathatós közreműködésével meglehet a továbbjutás.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.02.22. 15:06:18

#David Villa# írta:
S.Agüero írta:'Pool is meg tudja csinálni, mi miért ne tudnánk? :)
A Liverpool is kiesett, ahogy mi is. Kár álomvilágban élni.
Ha így állnának hozzá a fiúk is, akkor biztosan. :)
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2013.02.22. 09:46:41

Hatalmas meccs volt a Liverpool-Zenit, én is megemelem a (nem létező) kalapom az angolok előtt. Suárez pedig ismét bizonyította mekkora játékos. A második szabadrúgás gólja zseniális volt.

Egyedül a Hannover búcsúját sajnálom, örültem volna, ha Husztiék még menetelnek tovább.

Egyébként a csapattól én is ezt a fajta küzdést és hajtást várom majd a visszavágón hazai pályán (amit a Liverpool is megcsinált a saját közönsége előtt), nem pedig a hátrafelé alibi passzos játékot. Ha ki is esnénk, akkor azt emelt fővel tegyük, és úgy, hogy mindent kiadtunk magunkból.

(Ezt a Milant pedig szerintem kiejthetjük a visszavágón. Egyébként eléggé kiégnék, ha a visszavágón is betlizne a nagy hármasunk (Messi,Ini,Xavi) minden tagja...)
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.02.22. 08:31:29

A nyolcaddöntő párosítás:

Plzen–Fenerbahce
Benfica-Bordeaux
Anzsi–Newcastle
Stuttgart–Lazio
Tottenham–Internazionale
Levante–Rubin Kazany
Basel-Zenit
Steaua–Chelsea

A Spurs-Inter szép kis csörte lesz.

Huszti tegnap ismét gólpasszt adott, de az Anzsi jutott tovább. A Liverpool és az Ajax kiesését sajnálom a leginkább.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.22. 07:29:31

Brutál volt, amit a Pool művelt, tökéletesen példát mutattak nekünk, remélem, Xaviék nézték a meccset. Ez kell majd tőlünk is, nem a félős tilitoli.
kanty írta:Suarez két szabadrúgás góllal áll eddig, a második hatalmas volt.
Kép
Bale-től tanulta. 8)

A Spurs-meccs meg... :shock: :shock: :shock:
Továbbjutásra állt a Lyon, nagyjából a 60. perctől kezdve teljes letargiában voltam, Barça-vereség után Spurs-kiesés, mondom, remek kis kupaforduló, erre...
Jött Dembélé!!!
Kép
Hihetetlen. Akkorát ordítottam... :D

Ebből is csak tanulhatunk. Továbbjutásra álltak a gallok, nekünk semmi nem jött össze, Dempsey és Adebayor mindent elgyökérkedett, de nem adtuk fel, nyomtunk, lőttünk, mentünk, mint az állat, és meglett az eredménye! :P
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.21. 23:02:16

#David Villa# írta:
A Liverpool kiesett, mi még nem.
Nagy meccs volt. Az oroszok a végén nem kicsit védekeztek, igaz volt szerencséjük is, de kibekkelték valahogy.

A Pool előtt és a közönség előtt ismét le a kalappal, az ilyen pillanatok miatt érdemes futballt nézni, még akkor is, ha most kiestek. Végig hajtottak, végig hittek a győzelemben és szívüket-lelküket kitették a pályára. Ezt akarom majd a Barcelonától is látni, és akkor az sem érdekel, ha nem mi megyünk tovább.

93. perc a Pool drukkerek felállva énekelik a You never walk alone-t, ennyi, nincs miről beszélni. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.02.21. 22:57:59

MatyiG
Adminisztrátor

2013.02.21. 22:42:10

'Pool is meg tudja csinálni, mi miért ne tudnánk? :)
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2013.02.21. 22:26:34

Közben Suarez góljával már 3-1 a Poolnak. Akár még a továbbjutás is meglehet.

A Sparta Praha is meglepetés okoz egyenlőre hisz vezetnek a Chelsea ellen.
Gól:http://www.dailymotion.com/video/xxoj1j ... SaQ76UnFjY
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.21. 22:25:35

Aki teheti nézze a Liverpool-Zenit meccset. 0-2 volt egy hete, most is az oroszok szereztek vezetést. Aztán lőttek az angolok hármat, még egy gól kell nekik, és van fél órájuk. Elképesztő hangulat van. Suarez két szabadrúgás góllal áll eddig, a második hatalmas volt.

:)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.21. 19:39:31

Bob_Marley írta:Annak van jó humora aki saját kárán is tud nevetni, ezen felbuzdulva a tegnapi Milan gólok kommentálása, az ember nem tudom mit szed, de halálos ha így folytatja :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yoWIt25De4#!
Én sem hiszem el, de ezen tudtam nevetni. :D
Boaboaboaboa-tengtengtengteng! :lol:
A végén meg mindenkinek a képébe: Sulley Muntari! Sulley Muntari!
Beteg ez az ember. http://www.youtube.com/watch?v=qkjVDg8xdbg :mrgreen:

Közben 36. perc, és vezet a Lyon egy Gonalons-góllal, kapjuk össze magunkat, fiúk.
Lennon-Holtby-Bale van, ez jó, Adebayor is játszik sajnos, egyelőre jobbak a gallok, gyerünk, rúgjunk egyet.
COYS :!:

szerk.: Félidő, 0-1, de Holtby kapufát rúgott a végén... :? :shock:
szerk. 2.: Második félidőben egyelőre nagyon nyomunk, Ade majdnem fejelt egyet, be kell kotorni egyet gyorsan.
szerk. 3.: Na ne, Sigurdsson for Holtby? :lol: Nagyon peches volt a szezonban az izlandi, talán most bemákol egy gólt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.21. 19:07:01

Annak van jó humora aki saját kárán is tud nevetni, ezen felbuzdulva a tegnapi Milan gólok kommentálása, az ember nem tudom mit szed, de halálos ha így folytatja :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yoWIt25De4#!
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése