Mikaos írta:Arsenal - Bayern:
páran el vannak ájulva a bajoroktól, de szerintem az erősségüket nem a tegnapi meccsen mutatták be.
A legjobb 5-be sorolom őket én is, de tegnap lőttek 2 mázlista gólt, és az egész meccsen (főleg második félidőben) alig vezettek támadást, még kontrát is alig.
Inkább az Arsenal bénázása volt feltűnő (de nem meglepő!).
Mindenesetre ezzel a kerettel az Arsenal-nak az Európa Ligában lenne a helye, és csak a legfanatikusabb Ágyús hiszi azt, hogy BL és PL-győzelem jár a múltbeli eredmények kapcsán. A BL-csoportkörből való továbbjutás már önmagában is bravúros - sajnos. Nyáron nem ártana végre egy komolyabb bevásárlás.
A Bayern-re visszatérve: a MU, Madrid és a "sötét ló" Juventus-szal együtt ez a 4 csapat jelenleg Európa elitjébe tartozik, mögöttünk

Én is így gondolom, bár a Juvét sem érzem erősnek, amióta láttam a Celtic elleni meccsüket, kontrából lőttek 3 gólt, az olasz bajnok a skótnak, bravó. A MU sem nagy kaland.
Nem értem én ezt, 10-ből 8 csapat idegenben beáll védekezni és kontrázik, de sok esetben még otthon is. Elveszett a nyílt sisakos, támadó foci. Szégyen, amit a Juve művelt Skóciában, de emlíhetem a MU-t vagy a tegnapi Arsenalt. Münchenben, Dortmundban viszont hosszú évek óta nagyon szimpatikus és eredméynes üzleti modell épül, a Real pedig mindig veszélyes.
Gyerekek, az először említett csapatok olyan messze vannak a mai Barcától, mint Makó Jeruzsálemtől, egy módon, a többször látott meghunyászkodó, kontrázó, gólt találó, védekező stílussal verhetnek meg minket. Ha megnyerik, vigyék, ki a tököm fog emlékezni a Bl győztes Interre. Vagy másképp kérdezem: melyik csapatra fognak emlékezni 2006-2012 időszakból?! Tudjátok a választ, mi még 30 év múlva is csettintünk, hogy ez igen, bravó, ez focicsapat volt, a realosok meg majd úgy, h jól elkentük a szájukat párszor, pedig nem nyertünk egyhuzamban 5 BL-t.
Na, végezzük ki ezt a szerencsétlen Milant. Jó szurkolást mindenkinek.