Aranylabda - FIFA év játékosa
Martinez a legjobb kapus mert ugye class és fair play az ember. Simonnak nem volt elég az eb meg a kupa. Saját magukat köpik szembe.
EB évben nehéz VB-t

De kampányolhatok CR 6. aranylabdáért

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Nem csak erről szól a foci. A legnehezebb poszton toronymagasan a világ legjobbja, EB győztes és mvp, és PL győztes, és talán az egyik legmeghatározóbb alakja a mai focinak, és az egyik legpótolhatatlanabb - döbbenetes a City statja vele és nélküle. Tudnak nyilván úgy is focizni, de kb újra meg kell tanulni, hogyan, és nem olyan magától értetődő mindjárt az egész. Annyira végtelen egyszerűséggel védekezik, osztogat, forgat, és még nagy gólokat is tud lőni fontos pillanatban, ami a posztján aztán még csak nem is elvárható. Szerintem ő tavaly (és már tavaly előtt is) kb fél polccal volt az összes többi focista felett, ennyire jó játékos.
Amúgy 23 gólponttal zárta a szezont, ez ilyen felfoghatatlan kategória a poszton, szerintem 0 gólponttal is esélyes lenne az aranylasztira.
És hogy lásd amúgy, hogy nem Vini ellen beszélek, tényleg simán fogadnám el Kroost, Bellinghamet (fenntartásokkal a fentiek miatt), de semmi bajom nem lenne vele. Nagyon remélem, hogy Vini az emberi oldala miatt esett ki a képből, ilyen embernek ne adjon senki aranylabdát. Ugyanez lett volna sok éve a véleményem amúgy, ha pl. Alves lett volna képben, de egy Vini még az akkori énjénél is sokkal rosszabb. Amúgy top5 játékos a világon szerintem is, de na. És még az eredményei sem igazán stimmeltek egy EB-Copás nyárral, ahol kb a csapata egyik leggyengébbje volt 1 meccs kivételével.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Én nem magyarázok semmit. De állítólag balon dor embertől 1 megmozdulás se ugrik be. Bullshit az egész. Szürke fogaskerék és ennek kéne tapsolni mint best player. Aha ok
Rodri egy jelenség
Vini egy jelenet
Nálam ennyi a különbség
Vini egy jelenet
Nálam ennyi a különbség
Most szereléseket szeretnél felsoroltatni?
De emlékeim szerint 8-10 gólt minimum vágott a bajnokságban és volt ugyanannyi gólpassza védekező középpályásként, szóval cca ugyanannyi gólpontja volt, mint Viniciusnak, aki támadó.
Mert szerinted Vini megérdemelné? Én Carvajalnak adtam volna, ha már Madrid. Ha szerinted Vini megérdemli az aranylabdát nekem ok, de miért akarod ezt megmagyarázni?
A döntőben Grealish kezdett....

Sorry, de nekem Vinitól egy sincs meg.....ha ellenünk csinálta akkor sem, de Mbappétól és Haalandtól lenne ötnél több
Ha google nélkül felsorolnak 5 jelenetet amit Rodri csinált az évben amire csettintett a publikum hogy na ez igen ez balon dor megeszem a kalapom.
Te így gondolod.
Más ezek szerint másként, ahogy a mellékelt jelenség bizonyítja.
Egyébként az EB és a VB mindíg fajsúlyosabb győzelem, mint a BL.
(ezzel is lehet vitatkozni, csak nem érdemes)
Carvajalt becsülöm, Yamalt kedvelem, de nekem (is) valamiért Rodri ugrott be.
Én is a korábbi hsz-ben kihangsúlyoztam, hogy szubjektív.....de ettől még a fociról szól.
Vini jól nyomta, de bennem fel sem merült jelenleg, hogy aranylasztis lehet.
Ettől még mások megszavazhatták volna, ez kétségtelen.
Yamal 8. de szerintem ha így fejlődik tovább jövőre dobogón lesz
BL-t is nyert abban az évben. Rodri egy színtelen-szagtalan megnemértettzseni, akinek az értékét csak az avatottak látják, nyílván... Mellette csak az EB szólna, de akkor miért nem Yamal, vagy Carvajal nyeri? És ne érts félre baromi jó játékos, kb bármelyik csapatba beférne. De ezzel együtt sem Aranylabda kaliber, vagy profil. Aki rá szavazott, az nem rá X-elt, hanem az irritáló paplanszájú vinike ellen. Csak ez nem a fociról szól
youtubeon simán
Yamal megnyerte a Kopa díjat.
Yamal megnyerte a Kopa díjat.
-
- Entrenador del Barça
Hol lehet nézni?
Miután megsérült az EB-n, változott bármiben is a válogatott játéka? Nem.Mascherano14 írta: ↑2024.10.28. 19:54:13Rodri érdemli meg a leginkább. Ő adta a legtöbbet a csapatainak, merhat nem csak a gólok számítanak.

Rodri kapná az én szavazatomat (is).
Egyéni díj (elsődleges szempont) :
a játékos teljesítménye valamint a személyisége alapján
Másodlagos szempont : a csapattal elért siker
Harmadlagos : sportszerű viselkedés, példamutató magatartás
Szubjektív, nálam keresztül-kasul, felülről lefelé vagy fordítva a felsorot szempontok sorrendjének valamennyi variációja alapján, nem kérdés : Rodri....
Egyéni díj (elsődleges szempont) :
a játékos teljesítménye valamint a személyisége alapján
Másodlagos szempont : a csapattal elért siker
Harmadlagos : sportszerű viselkedés, példamutató magatartás
Szubjektív, nálam keresztül-kasul, felülről lefelé vagy fordítva a felsorot szempontok sorrendjének valamennyi variációja alapján, nem kérdés : Rodri....

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2024.10.28. 20:52:39-kor.
-
- Entrenador del Barça
Rodri érdemli meg a leginkább. Ő adta a legtöbbet a csapatainak, merhat nem csak a gólok számítanak.
Cr kezdte ezt a megsertodok nem megyek a galara,mily meglepo…
3-4-5 győzelem után nem elmenni egy ezüstéremért is furcsa a szememben, de ez kb Vinicius legjobb eredménye akár első, akár második helyen végez és nem tudhatja még egyszer elér-e ennek közelébe akár.
Pár "ezüstlabdás" a múltból, akiknek az volt a maximum:
Beckham, Raul, Roberto Carlos, Henry, Deco, Lampard, Buffon, Van Dijk, Mane, Lewa
Na közülük mind köröket ver Vinire és ott küldtek a gálákon és nem nyertek.
- davi10
- Llegenda del Barça
De most a Real és Ancelotti valószínűleg megkapja a maga díját, megint nem ugyanaz a sztori. Vini ha nem akar ne menjen, de ha a komplett Real delegáció nem megy el díjat átvenni, az tényleg duzzogás.
Feketén-fehéren ugyse lehet kimondani, hogy mire adják, de én eddig sem értettem miért lenne Vini a fő esélyes. Nálam is csak a Real-ból Carvajal, Kroos és talán a szerintem Bellingham is jobban megérdemelné.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Elismerem Carvajalt, de kicsit olyan érzésem lenne (sőt, annál inkább rosszabb), mint amikor Jorginho-nak akarták adni. Stimmelt, ha összeadjuk a BL-EB győzes eredménysort, de azért én nem adnám olyannak, aki nincs kb a legjobb 50, de akár 100 játékos közt a világon. Azért csak legyen már szerintem egy nívó, ahol tényleg a legjobbak közül válogatunk, és akkor ott dönthetnek az eredmények.
Ha viszont már eredmények, Vinit emiatt amúgy nem is értem, ha már Madrid, onnan is 2 játékost előrébb tennék, Kroost és Bellinghamet is, aki legalább az EB-n is húzóember volt egy döntőig.
Rodri EB MVP, PL győztes, posztján kétségtelenül, de összességében is legalább vitathatóan a világ legjobb játékosa, minden stimmel.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy