Andris írta:Szerintem meg a Juve igen komoly erőt képvisel, másokkal szemben.
Akár a Bayern vagy a MU.
Akik dominanciával és végtére is játszva a focit, járatva a labdát próbálnak eredményt elérni, azok bármennyire is szimpatikusak és a sportág büszkeségei, nemsok esélyük van ellenünk.
Én szerintem, a Juve nem képvisel nagy erőt, sok középszerű játkosa van, akik jól össze vannak rakva. Ha egy komolyabb csapattal összekerülnének a bajnokságban vagy a bl-ben szerintem, könnyen kipottyannának.
Mindezek mellett azt mondom, hogy mi megszenvednénk ellenük, hiszen az olaszokkal gyakran meggyűlik a problémánk, láthattuk nem egyszer, hogy azok ellen a csapatok ellen akik nagyon szervezetten tudnak védekezni ( és kik azok ha nem az olaszok), csak akkor gálázhatunk, ha egy talált góllal támadásra kényerítjük őket...
Az MU-tól én nem félek, ha a védelmünk összeáll, akkor kevés az esélye annak, hogy ők jutnának tovább velünk szemben, viszont a Bayerntől én tartok, jó játékosok, egyénileg és csapatként is együtt vannak.
Bayern-Real-Barca-xxx 4-est várok az elődöntőbe, persze ha külön ágra kerülnek, az xxx pedig egy jó tavaszt futó csapat, akinek pl. korán elszállnak az esélyei a bajnokságban, így csak a bl-re koncentrálhat, ilyen lehet a Dortmund.