Zsolti95 írta:A vidi a bajnokságot tavaly egy kis "segítséggel" nyerte meg ezt a vak is látta,
nem vágom miről beszélsz, komolyan. érveket, példákat.
Zsolti95 írta:azt vették meg meg veszik meg most is akit csak akarnak míg több csapatnál több hónapos késéssel kapnak csak fizut a játékosok.
ez meg szerintem inkább garancsinak köszönhető.
Zsolti95 írta:De itt egy sztori h mennyire nincs kivételezés a vidivel:
az újpest-fradin piróztak az újpestiek úgy h ez az országban tabbelán elfoglalt helytől függetlenül egy DERBI.természetesen az újpest fizetett mint a kiskatona.később a vidi-újpest meccsen a vidi szurkolótábora pirózott (a szurkoló tábornak volt szülinapja és azt ünnepelték ha jól emlékszem) és nem volt büntetés....
18. szülinapja volt az RBD-nek, és bemondták a stadionban a hangosban is, hogy több hónapos engedélybeszerzések után szabályos, engedélyezett pirotechnikai eszközöket fognak használni, ami hidd el nem ingyen volt nekünk sem.

ha valami kérdésed, kételyed van még, írd be nyugodtan, én szívesen válaszolok.
szerk: socio, nézd egyelőre nehéz mérleget vonni, erre szezon végén tudok válaszolni.
viszont egy dolgot fontos tudni, és ezt sokan nem tudják. a klubtulaj, és a klub vezetősége kitűzött egy célt, egy 3 éves tervet, aminek a végén bl/el csoportkör szerepel. mezey elmondta hogy maximum 1 évet szeretne hosszabbítani, utána az edzőképzéssel szeretne már foglalkozni. mezeynek kb alves nyert bajnokságot, minden rá épült, kb ennyi volt a taktika. másrészt meg szerintem az a csapat ma több góllal kikapott volna a lokitól. játékban a portugállal egyértelmű javulás van.(mondjuk vicces, hogy ez pont ma nem látszott) ha a 3 éves terv végéig tud dolgozni sousa, én hiszek benne hogy komoly eredményt érhet el. nem tudom mennyire követed így a vidit, én hétről-hétre látom a csapatot és vélek javulást felfedezni egyértelműen, folyamatosan. sousa arrogáns viselkedéséről is vannak tévhitek, és összességében úgy látom, hogy vele kapcsolatban 10-ből 9 ember csak a 'negatív' cselekedeteire kapja fel a fejét. sokan nem tudják gondolom, hogy pápán bene feri odament hozzá a meccs után beszélgetni, sousa meccs utáni nyilatkozata első mondatában rögtön ki is emelte, hogy itt érezte először azt mióta mo-ra érkezett, hogy kollégája tiszta lappal, minden hátsószándék nélkül állt hozzá. aztán ott van benczés miki nyilatkozata sousáról, az is sokat sejtető. hogy megérte-e, az tényleg szezon végén fog kiderülni, a bajnokság már elment, de ha a 2 kupát behúzzuk, nem leszek csalódott, sőt.