MR. TROMORT777 írta:Nem tudom mi a fájdalmasabb, a törökök gólja, vagy az, hogy a kazahok 6 év után nyertek idegenben vagy az a kárörvendés ami ömlik a magyarság egyes tagjaiból. Olvasgatok itt, nézem a Facebook-ot, beszélek emberekkel és nem hiszem el, hogy egyeseket az tesz boldoggá, hogy igen én megmondtam, meg igen, mnodtam én már akkor is és blablabla.... Emberek ettől lesznek boldogabbak, hogy a kárörvendéseik beteljesültek? Gyengék vagyunk egy gyenge csoportból de ez a keret és az edzők megtettek mindent ami tőlük telt. Meghaltak a pályán a sikerért és ez a meghalás, ez 16 pontot ért. Erre vagyunk jók, de meg kellene becsülni a küzdést. Lehet fikázni sok mindenkit a magyar foci állapota miatt, de ez a csapat megtett mindent és ezt kell értékelni, nem mást! 18-án sorsolás, tök mindegy kit kapunk, küzdeni kell és ha ezt látom lehet, hogy egyedül de tapsolni fogok. Mindenki más meg forduljon el és akkor se buzdítson amikor az eb-n fog szólni a magyar hímnusz.
Ebben az egész magyar fociban benne van az egész magyarság és most offtopic leszek de ezt ennél egyszerűbben nem tudom kifejteni:
Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.
Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla:
NE MÁSSZ KI! Lucifer kérdésére az ördög így felel:
- Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.
A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
- Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni,
az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.
A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
- Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
- Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza...
Szánalom amit sokan csinálnak...Nyilván nem ez a legjobb magyar vállogatott, nekem sem a legnagyobb kedvencem, de akkoris a "miénk"...Szóval szurkolni kell nekik, nem pedig ellenszurkolni...
Mellesleg a mostani vállogatotton lehet legalább látni azt, hogy valamilyen szinten hajt is, és küzd.
Sok "kis ország" szurkolói még 2-3 gólos hátrányban is nagyban támogatja a csapatát, és vígan énekelnek, itt meg a károgás megy sok helyen.
Ha a kijutás közelében sem vagyunk, akkor az a baj, ha meg nagyon közel vagyunk a kijutáshoz, és dupla esélyünk van (értsd legjobb csoportharmadik + pótselejtező), akkor meg az a baj...
Ha EB-t nyernénk akkor meg az lenne a baj hogy nem 6-0-ra vertünk egy Spanyolországot, hanem csak egy utolsó perces fejesgóllal?
Mindegy, reméljük nem a legnehezebb ellenfelet kapjuk(pl ukránokat), és akkor mindent meg kell tenni azért, hogy tovább jussunk.