Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt kisbetűvel jegyezzük meg, mert sajnos lehet benne valami. Nem hiába mondom mindig, hogy külföldi szakembereket ide orrvérzésig. Nyilván most ez bejött de mi van ha nem, de valamiért csak betesznek egy embert a kezdőbe hidegen.hajnesz írta:Az újonc nagyot játszik,sőt!
Eddig szerintem a válogatott legjobbja...S ez a magyar edző társadalom szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen játékos nem alapkezdő a csapatában... Egy pocsék nb1-ben...
Abszolút higgadtan, tudatosan, fegyelmezetten játszunk, szünetig feltétlenül kell ezt tartani. Eddig parádés, s sokszor a nagy meccseken érezhető görcsösség, most viszont bátran és jól megtudnak oldani szitukat. Szerintem a gól erre tökéletes példa volt, mert ellehetett volna előtte durrantani, de még egy tovább bökés és aztán ha némi szerencsével is, de gól. Viszont nagyon de nagyon sok van hátra, így tovább srácok, HAJRÁÁÁÁÁÁÁVakmacska írta:Micsoda gól az újonctól.
Nekem tetszik az eddigi játéka. A csapaté is. Türelmesek, biztos passzokra mennek. Nem kell felesleges kockázatot vállalni
Nyland – Elabdellaoui, Hovland, Forren, Högli – Skjelbred, Tettey, Johansen, Berget – Söderlund, Henriksenpalesz77 írta:Norveg kezdot tud valaki dobni? Total nem vagom a valogatottjukat.