Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt a mindenit!fcbarca0827 írta:Ráadásul nem is kis gól volt!
Végül 4-2 HannovernekGame90 írta: Hannover - Schalke 2-0Már 2-2...
A Herthara eddig a győzelem sem volt jellemző, nem hogy 5öt rúg a címvédő otthonában. Érdekes!Kelemen Berti írta:Most nézem oldalt az eredményeket és Wolfsburg- Herta 1-5!![]()
Én is lestem, hogy így elverte a bajnokot a tökutolsó Herta.Kelemen Berti írta:Most nézem oldalt az eredményeket és Wolfsburg- Herta 1-5!![]()
Pont ezért nekünk sem kell tartalékolnunk,ahogy ezt le isírtam egy másk topcban.socio66 írta:A keddi ellenfelünk azért hintett egy ötöst Kölnben, Cacau négyet vert. Úgy látszik nem nagyon tartalékoltak ellenünk.
EllenségStevenny írta:Én is, csak nem akartam ezt mondani mert akkor megint kioktatnak, h ellenség játékosának szurkolok, érted?
Stevenny írta:Na végre egy eredmény, ma Szalai Ádám gólpasszt adott a Mainzban, így, hogy jelenleg nincs a MAdridnál, örülök a sikereinek!
Hát igen...Innen látszik hogy mennyit számít az edző személye.kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... n-2014911/
Érett már nagyon ez a döntés.
Lehetett arra számitani, h a tavalyi év sikereit nem fogják megismételni, de a tizedik helynél azért sokkal jobb ez a Wolfsburg.
Ezzel a kerettel simán harba kellene legyenek a bajnoki cimért. Azért nagy varázsló ez a Magath, még a végén több, mnt 50 év után bajnokot csinál a Shalkeből is.