Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem,hogy a Bayern-nek jön össze,ők azért elég meggyőzőek és eddigi önmagukhoz képest tetszetősen is játszanak.ozsimiki írta:Sajnos biztossá vált, hogy vagy az Inter,vagy a Bayern triplázni fog![]()
miért lehetne most erről beszélni? nem vágom..:Poldi:.. írta:http://hu.wikipedia.org/wiki/UEFA-egy%C3%BCtthat%C3%B3
hülyeség, ja. megint lehetne arról beszélni, hogy ki/ mi a hülyeség
Igen, és ha jól emlékszem, akkor meg is lett mondva h több ilyen nem lesz. És én ezt így tartom jónak.egy olyan volt,amikor a Pool csak 5.lett,de megnyerte a Bl-lt akkor mint címvédő ott lehetett a következő kiírásban is. mivel hogy nézne az ki,hogy címvédő nélkül...stb...
ez hülyeség, szal semmi ótaLG írta:És ez mióta van így?Ha a Bayern nyeri a Bl-t akkor +1 hely jut nekik, szal akkor a 4. is Bl selejtezőt játszana.
És ez mióta van így?Ha a Bayern nyeri a Bl-t akkor +1 hely jut nekik, szal akkor a 4. is Bl selejtezőt játszana.
BL döntő ide vagy oda, nekem nyamvadt marad és ezen az sem tud változtatni, hogy neked bökőd van...:Poldi:.. írta:a "nyamvadt" Bayern BL döntőt is játszik.
ha a Bayern, ami 3 fronton áll "nyamvadt" akkor a Barca mi?![]()
![]()
sosem szidtam a Barcát, mert nincs vele bajom, de az ilyen jelzőktől kinyílik a bicska a zsebemben..
béke.
én meg továbbra is drukkolok a Kamikaze focinak, bár ma pont az a csapat segítette hozzá a bajorokat a salátástálhoz...kárFernando írta:Nyamvadt Bayern csak behúzta. Kár, majd jövőre vki más. Remélema Schalke, Leverkusen, Dortmund hármasból jön ki a győztes.
Kösz!FtcSikiHun írta: 1-2 BL
3. BL selejtező
4. EL
5.EL selejtező
Ha a Bayern nyeri a Bl-t akkor +1 hely jut nekik, szal akkor a 4. is Bl selejtezőt játszana.FtcSikiHun írta:Barcaman14 írta:Amúgy a németeknél hogy vannak a helyezések ami az európai kupákat illeti. Az EL-re és a BL-re gondolok. Valaki felvilágosíthatna!
1-2 BL
3. BL selejtező
4. EL
5.EL selejtező
Ha jól tudom
Barcaman14 írta:Amúgy a németeknél hogy vannak a helyezések ami az európai kupákat illeti. Az EL-re és a BL-re gondolok. Valaki felvilágosíthatna!
Sajnos!LM10 írta:A BAYERN A BAJNOK!
3 ponttal mennek az utolsó fordulóra, és a gólaránya sokkal jobb a bajoroknak.
A Hertha meg kiesett![]()
A Hamburg nagyon leeresztett az utóbbi időben.Rewolution5 írta:Hoffenheim 5-1 Hamburger SV...Ibisevic(2), Obasi(2), Salihovic(1)-Tesche(1)
közben Freiburg 1-0 Wolfsburg 88´
A gólarány.LM10 írta:2 fordulóval a bajnokság vége előtt 64-64 ponttal az 1. a Bayern és a Schalke. Németeknél mi dönt azonos pontnál?
Én! A Schalke lesz a bajnok! Rohadt Bayern-en megint buktamLM10 írta:2 fordulóval a bajnokság vége előtt 64-64 ponttal az 1. a Bayern és a Schalke. Németeknél mi dönt azonos pontnál?