Aranylabda - FIFA év játékosa

Foci a Barçán kívül
Leon
Director del Fútbol

2014.10.29. 19:03:22

Messinek és Ronaldonak sem kéne még csak a dobogó közelében sem lennie idén. Messiről tudjuk miért,na de CR?
Azonkívül,hogy jó alaposan megszórja a kicsiket meg lövöldözi a tiziket a nagyok (meg a kicsik) ellen még is mi szól mellette?Hány akció gólt lőtt mondjuk a Barca ellen az elmúlt meccseken?A labdarúgás csúcsán a VB-n mégis mit csinált? A válaszok: 0 és semmit.
Szánalmas egy komédia lesz megint az egész ha ő vagy Messi kapja! :evil:
Idén egyértelműen a német válogatott tagjának kéne megkapnia,bár ha rajtam múlna akkor
Di Maria kapná:Vastagon benne volt mind a Real Bl győzelmébe mind az argentinok Vb döntőbe jutásába,ráadásul most a MU-nál is nagyon penge!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.10.29. 18:33:17

Bob_Marley írta:Sok mindennel egyetértek azzal is, hogy Ronaldo fogja kapni. De pl attól függetlenül ez nem aranycipő szavazás. Adott év legjobb játékosa díj, tavaly ez pl nálam Ribery kellett volna legyen.
Tudtommal pár éve már az UEFA év játékosa díjat osztják olyan rendszerben szinte, mint anno az Aranylasztit, azt Ribery meg is nyerte tavaly, előtte évben meg Ini elhozta Messi elől.
Idén amúgy ezt is Ronaldo nyerte, teljesen megérdemelten, ahogy a lasztit is megérdemelten fogja kapni.

Arra leszek kíváncsi, hogy Neymar ha tudja tartani ezt a jó formáját, akkor jövőre a dobogóra felkerül-e vajon - na jó, most kicsit előreszaladtam.. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.29. 18:22:19

Sanama írta:Tavaly is leirtam, most is.
Ez a dij tovabbra sem a golokert jar. Viszont ameddig a CR-Mesi duo merfoldekkel a tobbiek elott van, es ilyen statisztikakat hoznak, hogy evente dontik meg a rekordokat,stb. addig ok fogjak kapni, teljesen jogosan.

Hiaba van mondjuk mogottuk is sok klasszis jatekos, jatek kepben sem, es statisztikaban sem hoznak olyat, mint CR es Messi. Nem csak golban, assistokban sem. Innentol kezdve nincs mirol beszelni.

Regen johogy mas volt a helyzet, amikor 23-25gollal valaki golkiraly volt, 28-al meg aranycipos kb.(ez mondjuka bundesliga,seriea kettosben meg most is ervenyes, meg meg neccesen a premier-re is, kiveve a spanyol liga, ahol cr es messi van), es a golvagok mellett olyan jatekosok jatszottak, mint a fenykorat elo Kaka,R10,Lampard,Gerrard,Zidane,Figo es meg sorolhatnam.

El kell fogadni, hogy a mai labdarúgás CR es Messi kettőséről szól. Ennek pedig teljesítménybeli okai vannak, nem a média kapta fel őket.

Egyebkent gondolom CR fogja kapni, teljesen jogosan.
Sok mindennel egyetértek azzal is, hogy Ronaldo fogja kapni. De pl attól függetlenül ez nem aranycipő szavazás. Adott év legjobb játékosa díj, tavaly ez pl nálam Ribery kellett volna legyen. Idén Ronaldo annyit termel, hogy "muszáj" megnyernie, viszont pl elovlasva a listát megkérdezném, hogy Godín diszkvalifikálva van, vagy mégis miért is nem lett jelölve. Jó játékos James, de tavaly pl ha nincs Godín, akkor kíváncsi vagyok meddig ment volna az Atletico. Ezért undormány ez az egész szavazás, mert itt védő, csapatember, "melós" díjat nem kaphat. Nem mintha lenne esély bárkinek is megszorítani Ronaldot, de pl Götze kb 1 gól miatt jelölt a 23-as listán.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.10.28. 15:56:17

Tavaly is leirtam, most is.
Ez a dij tovabbra sem a golokert jar. Viszont ameddig a CR-Mesi duo merfoldekkel a tobbiek elott van, es ilyen statisztikakat hoznak, hogy evente dontik meg a rekordokat,stb. addig ok fogjak kapni, teljesen jogosan.

Hiaba van mondjuk mogottuk is sok klasszis jatekos, jatek kepben sem, es statisztikaban sem hoznak olyat, mint CR es Messi. Nem csak golban, assistokban sem. Innentol kezdve nincs mirol beszelni.

Regen johogy mas volt a helyzet, amikor 23-25gollal valaki golkiraly volt, 28-al meg aranycipos kb.(ez mondjuka bundesliga,seriea kettosben meg most is ervenyes, meg meg neccesen a premier-re is, kiveve a spanyol liga, ahol cr es messi van), es a golvagok mellett olyan jatekosok jatszottak, mint a fenykorat elo Kaka,R10,Lampard,Gerrard,Zidane,Figo es meg sorolhatnam.

El kell fogadni, hogy a mai labdarúgás CR es Messi kettőséről szól. Ennek pedig teljesítménybeli okai vannak, nem a média kapta fel őket.

Egyebkent gondolom CR fogja kapni, teljesen jogosan.
zola8787
Director del Fútbol

2014.10.28. 14:57:31

hank1ee írta:Rengetegszer kapta meg olyan játékos az Aranylabdát korábban is, aki ontotta a gólokat (Michael Owen, Shevchenko), az utóbbi években pedig a szavazás egyetlen szempontja a gólvágás lett, ezért kapta eddig Messi, most meg Ronaldo. Mondjuk érthető, mert akárhogy is van, ezt a játékot gólra játsszák, ők ketten pedig a góljaikkal óriási sikerekhez segítették a csapataikat. Nagyon is van értelme szerintem ennek a díjnak, óriási motiváció is - főleg most CR-nek, hogy Messit utolérje - és szerintem az kapja, aki a legjobb. De ha felteszem magamnak a kérdést, hogy ki a legjobb, legfontosabb játékos a fociban, akkor úgyis arra lyukadok ki, hogy az, aki a gólokat rugdossa számolatlanul, hiszen ezzel nyeri meg a meccseket a csapatának. Szerintem sokan így vagytok vele, olyanok is, akik most bemagyarázzák maguknak, hogy hülyeség az egész, de Ronaldo, vagy Messi egyetlen gólja is meg tudja mutatni, mekkora mindent és mindenkit elsöprő győztesek, ez a játék pedig erről szól.
Ez mind szép és jó, de akkor minek az aranycipő díj? Minek két díjat adni a gólkirálynak?

Én is úgy gondolom, hogy felesleges ez a díj, viszont ha ki kell adni, akkor idén is Ronaldo-é a díj, közel sincs hozzá idén senki sem. Messi-t meg jelölni sem lett volna szabad.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.10.28. 14:02:15

Rengetegszer kapta meg olyan játékos az Aranylabdát korábban is, aki ontotta a gólokat (Michael Owen, Shevchenko), az utóbbi években pedig a szavazás egyetlen szempontja a gólvágás lett, ezért kapta eddig Messi, most meg Ronaldo. Mondjuk érthető, mert akárhogy is van, ezt a játékot gólra játsszák, ők ketten pedig a góljaikkal óriási sikerekhez segítették a csapataikat. Nagyon is van értelme szerintem ennek a díjnak, óriási motiváció is - főleg most CR-nek, hogy Messit utolérje - és szerintem az kapja, aki a legjobb. De ha felteszem magamnak a kérdést, hogy ki a legjobb, legfontosabb játékos a fociban, akkor úgyis arra lyukadok ki, hogy az, aki a gólokat rugdossa számolatlanul, hiszen ezzel nyeri meg a meccseket a csapatának. Szerintem sokan így vagytok vele, olyanok is, akik most bemagyarázzák maguknak, hogy hülyeség az egész, de Ronaldo, vagy Messi egyetlen gólja is meg tudja mutatni, mekkora mindent és mindenkit elsöprő győztesek, ez a játék pedig erről szól. Egy Thomas Müller hozzájuk képest szürke eminenciás, pedig én nem szoktam űrlényeknek nevezni őket. Ezért szép is lenne, ha mondjuk a német kapná...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
kanty
Llegenda del Barça

2014.08.29. 16:05:08

Jópofa nézni a két tábort. Amikor Messi szerezte sorra az Aranylabdákat, akkor a madridistáknak nem volt olyan fontos díj, most hogy úgy néz ki Ronaldónak összejöhet zsinórban kettő, hirtelen itt lett másodrangú a bogyó! :mrgreen:

Amúgy én tényleg nem tartom sokra. Ha Barcás nyeri, akkor persze jobb a napom, de ha a következő négyet zsinórban behúzza Ronaldo, mi pedig szanaszét verjük Európát, akkor üsse kő. :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
crixus
Entrenador del Barça

2014.08.29. 15:11:52

Ha 2006-ban Cannavaro megkaphatta az aranylabdát a VB miatt, akkor idén Neuer vagy Müller is simán megkaphatná, nem lenne botrányos, ahogy az sem lesz, ha Ronaldo kapja meg.

Egyébként ha aranylabdáról van szó, én már nem veszem komolyan az egészet. Vicc, hogy Ronaldo-n és Messi-n kívül más kezébe nem adják, pedig bőven lettek volna olyan játékosok, akik egy naptári évet tekintve odaférhettek volna mióta a FIFA-maffia átvette a kiosztó szerepet. Sneijder, Iniesta, Xavi, Ribery, hogy csak pár nevet említsek. És érdekes a világ, az UEFA által kialakított év játékosa szavazás inkább tekinthető a korábbi aranylabda utódjának, mint a maffia által kiadott bizsu, ezen a szavazáson pedig a fentebb felsoroltak közül kettő is oda tudott férni a dobogó tetejére, letaszítva a két márkanevet. :roll:
Kash
Entrenador del Barça

2014.08.29. 15:03:54

Kár, hogy azt nem számítják bele az aranylabda szavazáskor, hogy az előző évben ki kapta az aranylabdát. "Messi a négyszeres aranylabdás? Akkor az 5. is őt illeti."
Kép
ferninho
Madridista

2014.08.29. 14:33:16

Leon írta:a bajnokságban sem (oké gólkirály volt...mert Messi kihagyta a szezon kb 1/3at)
Messi, 31 meccs 28 gól, 12 gólpassz, 2.498 perc játék
CR, 30 meccs, 31 gól, 11 gólpassz, 2.537 perc játék
ez aztán a nagy különbség... tényleg...

de az egész szezonban is majdnem ugyanannyit játszottak
Messi, 46 meccs, 41 gól, 16 gólpassz, 3740 perc
CR, 47 meccs, 51 gól, 19 gólpassz, 4023 perc

most ha a Barca is eljut a BL döntőig full ugyanannyit játszottak volna.
madridista
Leon
Director del Fútbol

2014.08.29. 08:36:24

Ronaldo megérdemelten van ott a top 3-5 focista közt a világon ezt mindenkinek el kell ismernie de úgy érzem,hogy idén a díjakat kb egyedül a BL győzelme miatt kapja meg.(valószínű majd az aranylabdát is)
Igen az egy nagyon fontos cím de a több sorozatban egyáltalán nem nyújtott OLYAN kiemelkedő:Király kupában sem, a bajnokságban sem (oké gólkirály volt...mert Messi kihagyta a szezon kb 1/3at), a VB.ről ne is beszéljünk.
Igaz az utóbbi időben sokat volt sérült,de tavaly pl Messi ezért nem kapta meg sokak szerint az 5. aranylabdáját mert 2013áprilisától 2013 végig folyamatosan sérülésekkel bajlódott.Hiába rúgott 50 gólt a bajnokságban és nyerte meg a Ligát.
Idén a tavaszi felemás hozzáállása miatt nem is érdemli meg a lasztit és Remélem ,hogy CR sem kapja meg. Jó lenne ha végre legalább 1évre elszakadnának a Messi - Ronaldo vonaltól és más kapná meg. :) (Mondjuk Depay? )
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
daffy
Madridista

2014.08.29. 07:45:06

zola8787 írta: A világ egyik legfeleslegesebb díja ez a "világ legjobb futballistája" díj. Hogyan lehetne összehasonlítani egy védőt egy csatárral, egy középpályást egy kapussal.
NA,szeretlek...
Az első ember,akitől ezt olvasom. Párszor már leírtam,hogy jobb-e Modric,mint Kahn.
Szobjektív szempontok egy szavazáson? Az elég gyenge eredményt szül.
Ha egyéni díjakat akarsz halmozni,drágán átigazolni és sokat keresni reklámokkal,akkor legyél támadó.
Ha Cr nem lenne sérült hónapok óta,akkor azt mondanám,hogy a szavazásokat figyelembe véve Ronaldoé a bogyó
zola8787
Director del Fútbol

2014.08.28. 23:50:43

Na írok már én is :D

A világ egyik legfeleslegesebb díja ez a "világ legjobb futballistája" díj. Hogyan lehetne összehasonlítani egy védőt egy csatárral, egy középpályást egy kapussal. Szerintem Szűcs Lali ezerszer jobb kapuban, mint CR, viszont csatárként CR-re voksolnék.
Annyira, de annyira felesleges, de hát kőőő a marketing és negatív vélemény is vélemény :D

Ráadásul a kedvencem az amikor posztokra megválasztják a legjobb 11 játékost + az abszolút legjobbat és ő nincs benne a top 11-ben :lol:
palesz77

2014.08.28. 23:31:21

Sanama írta:erre jon az a testorodtol, aki nem ertem miert magyaraszkodik helyetted, hogy hat azt minek leirni, azzal mindenki tisztaban van. miert azzal nem, hogy muller jo volt a vb-n?
Nem vagyok a testőre, és nem helyette magyarázkodok, csak mivel ez egy fórum, gondoltam leírom a véleményem egy olyan dologról, amivel nem értek egyet. Anno a Deus hsz-edre is azért reagáltam, mert finoman fogalmazva sem tükrözte a valóságot érzésem szerint.. Remélem ez azért nem probléma.

Ronaldo meg Müller között amúgy meg szerintem egyértelműen a németnél kell megmagyarázni, hogy miért fér oda a top3-ba egy Aranylabda szavazáson, de ez lehet csak az én véleményem.. :D

Amúgy ettől a "vitától" letekintve, számomra megrendítő, hogy reális az Aranylabda és Müller nevét egy mondatban emlegetni.. :D Persze tudom, hogy összességében jó idényt zárt, meg fontos gólokat lőtt, de ha pl Henry vagy Ini nem kapott egy lasztit se, akkor nehogy már pont ő kapjon. Már az is elég szörnyű, ha top3-ba kerül, de ha még esetleg meg is nyeri.. Én nagyon remélem, hogy CR vagy Robben kapja, egyénileg ők voltak a legjobbak idén talán - meg esetleg Suárez, csak ő meg elintézte magának a kizárást..
shutterisland
Director del Fútbol

2014.08.28. 23:22:55

el sem kellett volna kezdened, mert értelmetlen szőrszálhasogatás volt egy kis belemagyarázással fűszerezve.
az ilyenre meg igen, "harapok", mint egy kisgyerek, főleg tőled, akinek kedvtelése, hogy belemar a hozzászólásaimba.

örülök, hogy befejeztük.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.08.28. 23:13:09

akarhogy emelgeted ki a szavakat, ebbol meg mindig az jon le, hogy nehogy mar ronaldo kapja az aranylabdat iden is, annak ellenere, hogy ezt most megerdemelte, es jon a kupakkal valo erveles, ami mar 3-4(?) eve ertelmetlen. itt megint lehuzod, hogy hiaba erdemelte meg a mai dijat, azert a masik ketto tobb kupat nyert, es a vb-n is jok voltak. de azt nem emlited, hogy cr egyenileg a legjobb volt megint.
erre jon az a testorodtol, aki nem ertem miert magyaraszkodik helyetted, hogy hat azt minek leirni, azzal mindenki tisztaban van. miert azzal nem, hogy muller jo volt a vb-n?

de leirom neked megegyszer. a legelso kommentemben odairtam, hogy "kicsit azt erzem". es ezt le is irtam, hogy ez nem azt jelenti, hogy ez igy van. de te rogton haraptal ra mint egy kisgyerek.

na de en itt befejeztem. johetnek bevedeni teged, ettol en meg ugy erzem a kommentedben ez volt.
shutterisland
Director del Fútbol

2014.08.28. 22:58:46

arról szól minden, bárhol olvasok a témában, hogy cr miért kaphatná meg, nem tartottam szükségesnek leírni.
mindenki számára evidensnek tűnik, hogy esélyes, sőt, a legnagyobb esélyes, nem tartottam szükségesnek kibontani, hogy miért.
mindössze a két, általam legerősebb vetélytársat neveztem meg, megemlítve, hogy ők miért is lehetnek meccsben.

ronaldo megérdemelte ezt a díjat.

az aranylabdát viszont akár kaphatná müller vagy robben is, bármennyire is fájó az arany szóval egy mondatba írni például előbbi nevét.
a bayernnel bajnokok és kupagyőztesek lettek, a vébén pedig arattak.

ezt a két nevet várnám a háromba ronaldo mellé, aztán majd látjuk.
attól is függ a dolog, hogy mennyit nyom majd a lattba a vb.

kiemeltem a kedvedért az alap hozzászólás azon részeit, amik egyértelműsítik, hogy egy cseppet sem irányult ronaldo ellen a hozzászólásom, és megérdemeltnek tartanám, ha lasztit kapna.

az, hogy neked ez nem jött le, az nem az én hibám.
vagy nem tudtad értelmezni, vagy csak kötöszködni akartál, ennyi az egész.
palesz77

2014.08.28. 22:53:37

Sanama írta:Igen, most mar ovatosan megemlited cr erenyeit is, csak epp az eredeti hsz-ben errol egy szot sem szoltal az aranylabda kapcsan, csak a masik kettorol, hogy ok miert kaphatjak meg. egy szot nem szoltal ott cr egyeni teljesitmenyerol.
"ronaldo megérdemelte ezt a díjat.

az aranylabdát viszont akár kaphatná müller vagy robben is"
by Shutter

Annyit írt, hogy CR mellett kaphatná akár Müller meg Robben is, és felsorolta ezután, hogy miért lehetnének ők is jogosultak az Aranylasztira. De előtte ott van, hogy az UEFA díjat megérdemelte Ronaldo, ergo logikus, hogy ezt is ugyanúgy megérdemelné, lévén szinte ugyan az a lebonyolítása - sőt, az Aranylabdánál még jobban is számítanak az egyéni mutatók mióta kicsit újítottak a szabályain.
Az meg, hogy nem írt külön Ronaldo teljesítményéről..:roll: Szerintem mindenki tudja innen a fórumról, hogy mik CR erényei, gondolom Shutter sem a kiváló védőmunkája miatt mondta azt, hogy megérdemelte a díjat, hanem a számtalan gólja, és a Kupa + Bl címe miatt..

Őszintén kétlem, hogy ez neked nem esett le magadtól, és külön le kellett volna írnia ahhoz, hogy megértsd..
Sanama
Llegenda del Barça

2014.08.28. 22:36:28

na ja, pont ez az, hogy én sem dőlök a kardomba, ha megkapja.
finoman szólva sem kedvelem, de csapat- és egyéni szinten is van elég dolog a neve mellett ahhoz, hogy odaadhassák neki.
Igen, most mar ovatosan megemlited cr erenyeit is, csak epp az eredeti hsz-ben errol egy szot sem szoltal az aranylabda kapcsan, csak a masik kettorol, hogy ok miert kaphatjak meg. egy szot nem szoltal ott cr egyeni teljesitmenyerol.
dühítő, hogy tényleg nem viszem túlzásba itt a fórumozást, és még akkor is jó párszor a te kötekedéseidet kell olvasnom a hozzászólásommal kapcsolatban
Ha ez ennyire zavar, te tudsz ellene tenni egyedul, ne olvasd. :)
shutterisland
Director del Fútbol

2014.08.28. 22:32:07

na ja, pont ez az, hogy én sem dőlök a kardomba, ha megkapja.
finoman szólva sem kedvelem, de csapat- és egyéni szinten is van elég dolog a neve mellett ahhoz, hogy odaadhassák neki.

szimplán kiemeltem azokat, akik szerintem még esélyesek lehetnek, azért nem egyedül fog felállni a színpadra.
véleményem szerint mellettük is szól annyi dolog, hogy ne legyen felháborító, ha esetleg nem cr kapja mind a két díjat.

az, hogy augusztus 28-án erről beszélek...
ugyan, volt erről már több helyen is szó korábban is, most csak a díjátadó apropóján írtam róla 1-2 gondolatot, nem hiszem, hogy gond lenne, főleg a topic témájának tekintetében.

dühítő, hogy tényleg nem viszem túlzásba itt a fórumozást, és még akkor is jó párszor a te kötekedéseidet kell olvasnom a hozzászólásommal kapcsolatban.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.08.28. 22:22:50

Én nem látok semmi CR ellenes kampányt Shutter írásaiban, teljesen normálisan latolgatta a lehetséges esélyeket.
(Az inkább zavaró, hogy valaki rendszeresen rugózik minden topicban az írásaira.)
Ő így gondolja, én mondjuk másként.

A bogyót nyilván CR kapja a tendencia alapján, engem ez abszolút nem is zavar. A játékon kívüli viselkedésével nem, de a játékával mindenképpen rászolgált, hogy esélyes legyen a címre.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.08.28. 22:05:28

shutterisland írta:olvasd már el, mit írtam, mielőtt klaviatúrát ragadsz, hogy megint marogassál.

leírtam, hogy megérdemelte az uefa év játékosa címet, ebből kifolyólag ha az aranylabdát megnyeri, arra sem mondhatnám, hogy nem szolgált rá.
leírtam, hogy kit várnék a háromba mellé, és nem írtam semmilyen sorrendet sem.

egyébként meg a topic neve az, hoggy "aranylabda - fifa év játékosa" így miért ne lehetne esélyeket latolgatni.

értelmezz, ha nem megy, akkor inkább skipelj.
es azert ezt is odairtad : "a bayernnel bajnokok és kupagyőztesek lettek, a vébén pedig arattak." csak hogy egy kis fricska legyen cr-nek, aki 1 kupat nyert es nem aratott a vb-n. de azt mar nem emlited, hogy egyenileg magasan a legjobb volt.
(ettol fuggetlenul az igaz, hogy augusztus 28van, de te mar keresed, hogy miert ne cr kapja.)
ui: ja es azt is odairtam, hogy "az az erzesem", ez azt jelenti, hogy ugy erzem, nem azt hogy igy van. en igy ertelmezem...
Alcantara,
En arra "rugozom" amivel nem ertek egyet, arrol nem tehetek, hogy ez altalabon az o hsz-e. Masnak is leirom, ha nem egyezik a velemenyem az ovevel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2014.08.28. 22:29:10-kor.
shutterisland
Director del Fútbol

2014.08.28. 21:57:40

olvasd már el, mit írtam, mielőtt klaviatúrát ragadsz, hogy megint marogassál.

leírtam, hogy megérdemelte az uefa év játékosa címet, ebből kifolyólag ha az aranylabdát megnyeri, arra sem mondhatnám, hogy nem szolgált rá.
leírtam, hogy kit várnék a háromba mellé, és nem írtam semmilyen sorrendet sem.

egyébként meg a topic neve az, hoggy "aranylabda - fifa év játékosa" így miért ne lehetne esélyeket latolgatni.

értelmezz, ha nem megy, akkor inkább skipelj.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.08.28. 21:46:24

shutterisland írta:
gondolom amikor messi kapta, bezzeg sneijder 3kupa es vb ezustot mutatott fel, az nem zavart. kicsit azt erzem most, hogy barki csak cr ne.

1. ki mondta, hogy zavarna, ha cr kapná ?
kaphatná, sőt, ő az esélyes, de szerintem koránt sem lefutott.
2. ki mondta, hogy nem kaphatta volna sneijder vagy iniesta 2010-ben ?

ne magyarázz már bele semmit az írásomba.

egyébként is akadjál már le rólam, kezdem unni, hogy mindig kóstolgatsz meg fárasztasz, pedig alig írok erre a rohadt fórumra.
Hat augusztus 28 van, de mar azzal allsz elo, hogy miert ne cr kapja, es ki mas kaphatna :) .
shutterisland
Director del Fútbol

2014.08.28. 21:42:41

gondolom amikor messi kapta, bezzeg sneijder 3kupa es vb ezustot mutatott fel, az nem zavart. kicsit azt erzem most, hogy barki csak cr ne.

1. ki mondta, hogy zavarna, ha cr kapná ?
kaphatná, sőt, ő az esélyes, de szerintem koránt sem lefutott.
2. ki mondta, hogy nem kaphatta volna sneijder vagy iniesta 2010-ben ?

ne magyarázz már bele semmit az írásomba.

egyébként is akadjál már le rólam, kezdem unni, hogy mindig kóstolgatsz meg fárasztasz, pedig alig írok erre a rohadt fórumra.
Válasz küldése