2014.10.28. 14:02:15
Rengetegszer kapta meg olyan játékos az Aranylabdát korábban is, aki ontotta a gólokat (Michael Owen, Shevchenko), az utóbbi években pedig a szavazás egyetlen szempontja a gólvágás lett, ezért kapta eddig Messi, most meg Ronaldo. Mondjuk érthető, mert akárhogy is van, ezt a játékot gólra játsszák, ők ketten pedig a góljaikkal óriási sikerekhez segítették a csapataikat. Nagyon is van értelme szerintem ennek a díjnak, óriási motiváció is - főleg most CR-nek, hogy Messit utolérje - és szerintem az kapja, aki a legjobb. De ha felteszem magamnak a kérdést, hogy ki a legjobb, legfontosabb játékos a fociban, akkor úgyis arra lyukadok ki, hogy az, aki a gólokat rugdossa számolatlanul, hiszen ezzel nyeri meg a meccseket a csapatának. Szerintem sokan így vagytok vele, olyanok is, akik most bemagyarázzák maguknak, hogy hülyeség az egész, de Ronaldo, vagy Messi egyetlen gólja is meg tudja mutatni, mekkora mindent és mindenkit elsöprő győztesek, ez a játék pedig erről szól. Egy Thomas Müller hozzájuk képest szürke eminenciás, pedig én nem szoktam űrlényeknek nevezni őket. Ezért szép is lenne, ha mondjuk a német kapná...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc