2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jujj hát erre komoly összeget szántam volna, hogy egy meccsen belül ennyire meglegyen alázva a két legnagyobb arc Roncika meg a Vamos Ramos... De ezek a fiúk ingyen megoldották nekem! Hát ez valami zseniális! (Még mondjuk azt megnéztem volna azért ahogy Pepén átmegy egy villamos, persze hosszába, de azért így se volt rossz...)G.Gabe írta:Én egy pillanatra azt hittem, hogy holdfogyatkozás van, de akkor az a laszti voltbali 15 írta:Megtaláltam Ramos labdáját
Elárulom, semmi nem jött vissza, semmi! Megnyerhetjük még a BL-t? Lóf.. Akkor mi jött vissza?Messi-Ini írta:hát énis ígyvagyok vele,rendesen izgultam a tiziknélde hála istennek,vmi visszajött abból ami tegnap elment
Majd, ha megnyerik a trófeát, akkor.Tim írta:Khmm..Nyomtassátok ki nyugodtan,keretezzétek be,és tegyétek ki a falra.Tim írta: Ne aggódjatok,most beszéltem egy uefa illetékessel,cselzi-bájern döntő lesz
német győzelemmel Beckenbauer miatt.
hát énis ígyvagyok vele,rendesen izgultam a tiziknélvisca el barca írta:a legszebb öröm a káröröm. komolyan mondom, murinnyó, meg a sok bunko realos elérte azt nálam, h ma jobban idegeskedtem mint tegnap.
azért nem semmi h cselzi-bájern döntő lesz!