Tehát akkor a Digi mindkét nap közvetít, a SportTV meg csak keddenként.
Még választhatok, h melyiken nézzem kedden.

Egyébként a selejtezők mikor mennek le?
Inkább a statisztikák felsorolásához értenek, mint a közvetítéshezLego írta: Mondjuk ennek örülök...itt legalább olyanok közvetítenek, akik értenek is hozzá
Én pl. a szerdai meccseket tavaly a SAT1-on néztem. Ez még úgy a 80-as, 90-es években elment volna, de az röhej, hogy még 2012-ben is a BL-t egy német tévécsatornán kell, hogy nézzem.Kash írta: Azt meg nehéz elhinni, hogy nincs magyarországon 1 külföldi adó sem, amin lehetne követni a mérkőzéseket.(Román, Angol, Német, Szerb, Szlovák...stb)
ezt nevezik HD-nak.MR. TROMORT777 írta: HD minőségben.
Az is elég, amig a Pro4 adta, szinte egyiket sem néztem.Lionel85 írta:Nem eszik forrón a kását! A Sport tv csak kedden adja a meccseket, a többit a DigiSport adja, ami szintén kevés háztartásban van. Nem értem miért kell szétszedni...
Szerintem az elsőszámú csatorna a Sport 1, így szerintem azon lesznek túlnyomórészt a meccsek. A Sport M kizárva, azon csak magyar vonatkozású sportesemények vannak. Hogy nem a tv2 és a pro 4 adja, azt kicsit sem bánom. Csak Hajdú B.-t jó lenne hozni "magukkal" a Sport Tv-hez!Kash írta:Hát mit mondjak én?
Se Digi, se pro4, se semmi, csak tv2.![]()
A szaraencsém, hogy a kábelon van sport 1, de csak az, nincs:
Sport 2, sport klub, sport m...csak sport 1, mondjuk nekem az is elég.
Várom már a BL-t, de nagyon.![]()
fúúú, hol lesz az még...
Lionel85 írta:Örülök neki, hogy újból a Sport TV adja a BL-meccseket. Rég láttam már tv-ben meccset, mindig neten kellett sassolnom a Barça meccseit. Bár a munkámból kifolyólag a 20.45-ös kezdés így sem jó...
El tudom képzelni, hogy onnantól bármelyik csapat amelyik megnyeri a BL -t, oda fogják hegeszteni a kupát a buszhoz hogy ne essen lefanbarca írta:Be kéne vezetni azt, hogy ha valamelyik csapat a megnyert kupát elejti, attól el kell venni a címet.Szentségtelenítés, tiszteletlenség.
Be kéne vezetni azt, hogy ha valamelyik csapat a megnyert kupát elejti, attól el kell venni a címet.Lionel85 írta:Se a Real, se a Chelsea nem tud vigyázni a kupákranem érdemlik meg
Az egyik hsz a "The Sun" oldaláról:Barcaforever írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-l ... jat_-63870
A nem megérdemelten nyert trófeák végül mind ugyanarra sorsra jutnak!![]()
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... hotos.html
(ha tiltott lenne a sporthirado, nem tom)
G.Gabe írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/baj ... elket.html
Ebben benne van a lényeg:
Az nem a védekező csapat taktikájának sikere, ha a támadók nem tudják érvényesíteni a ziccereiket.
Én csupán csalódott voltam, azért nem dőltem a kardomba, mert nyert a Chelsea. Viszont ha Real nyert volna, azok után hogy elvesztettük velük szemben a Ligát is, és erre megnyerik a 10. Bl címet ráadásul Mourinhoval, hát...Varatrix írta:Esetemben így is van. A Reál nem fájt volna mert ők idén fociztak. A Chelsea viszont nem!
Tényleg lerágott csont, de még egyszer utoljára.ozsimiki írta:
bizony, nem azzal van a fő gondom/unk, hogy vki szerint maximálisan megérdemelték, hanem azzal,hogy olyan valótlanságokba tekeritek ezt, miszerint parádésan védekeztek, és ezért többet tettek a sikerért. Na mármost egyáltalán nem védekeztek jól.