NB1 - Magyar Bajnokság
Érdekes.
Számomra az enyhítő körülmény, hogy meccs közben tette, nem sajtótájékoztatón vagy pl. az utcán. A pillanat hevében megtörténhet, persze elítélendő az ilyen cselekedet. A feljelentés szerintem erős ebben az esetben...
Félreértés ne essék nem védem a portugált, de a firkász szerintem most hatalmas balhét akar csinálni az egészből...
Számomra az enyhítő körülmény, hogy meccs közben tette, nem sajtótájékoztatón vagy pl. az utcán. A pillanat hevében megtörténhet, persze elítélendő az ilyen cselekedet. A feljelentés szerintem erős ebben az esetben...
Félreértés ne essék nem védem a portugált, de a firkász szerintem most hatalmas balhét akar csinálni az egészből...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Tóth Bence nagyot játszott, nem értem Prukner miért nem játszatta eddig. A meccs embere volt nálam is, a Sport TV-nél is, remélem töretlen lesz felé a bizalom és ezt jó játékkal hálálja meg. Somalia és az első félidőben Jovanovic is jól végezte a dolgát. Csizmadia viszont gyenge volt. A ZeTe nagyon küzdött, de a Fradi hazai pályán egy ilyen kötelező győzelmet nem hagyhatott ki.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na megjött a piros!
Eddig csak a Pécs bírta ki 11 emberrel az Üllőin ha jó számolok
szerk: el se hiszem az az Oláh aki nem bírta a kaput eltalálni idén!Végre!Innentől már ezt nem engedhetjük ki 10 ember ellen!
Jól van úgy érzem eldőlt, szép volt Bence, Somalia mekkorát küzdött megint!
Végre eltudunk feljebb kapazkodni
Eddig csak a Pécs bírta ki 11 emberrel az Üllőin ha jó számolok
szerk: el se hiszem az az Oláh aki nem bírta a kaput eltalálni idén!Végre!Innentől már ezt nem engedhetjük ki 10 ember ellen!
Jól van úgy érzem eldőlt, szép volt Bence, Somalia mekkorát küzdött megint!
Végre eltudunk feljebb kapazkodni

- shutterisland
- Director del Fútbol
ez megítélés kérdése, szerintem nem akar belenyúlni a bíró, ha egy keménykezű spori lenne, egerszegieknél olyan 6-7 lap lett volna kiosztva.Bob_Marley írta:Hmm ezzel vitatkoznék, pedig a Fradinak szurkolok!shutterisland írta:ugyan 7 sárga volt az első félidőben, de legalább 3-4 sárga elmaradt, ezzel együtt egy piros is. régen láttam olyan meccset, ahol ennyi lapot osztanak/oszthattak volna.
Volt 3 sárgájuk az elején, egy tiszta sor hátulról, egy veszélyes játékért (nálam ez nem sárga) + még talán a 3ik percben egy sima kemény fault!
Kemények az egerszegiek főleg az elején volt pár parancsoló belépő, de ez simán benne van!Volt még egy talpalás gyanús jelenet Máténál, de ott nem találta el Ottent, "csupán" az is veszélyes volt!
szerk: az új finn gyerek gólja szerintem is szabályos volt, de annyira közel volt a keze, ilyet lefújnak sajnos!
máté 2. belépője meg kísértetiesen hasonló volt a pepe-alves szituhoz, szóval a sárga adott lett volna szerintem. na mind1, jó paprikás a meccs.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hmm ezzel vitatkoznék, pedig a Fradinak szurkolok!shutterisland írta:ugyan 7 sárga volt az első félidőben, de legalább 3-4 sárga elmaradt, ezzel együtt egy piros is. régen láttam olyan meccset, ahol ennyi lapot osztanak/oszthattak volna.
Volt 3 sárgájuk az elején, egy tiszta sor hátulról, egy veszélyes játékért (nálam ez nem sárga) + még talán a 3ik percben egy sima kemény fault!
Kemények az egerszegiek főleg az elején volt pár parancsoló belépő, de ez simán benne van!Volt még egy talpalás gyanús jelenet Máténál, de ott nem találta el Ottent, "csupán" az is veszélyes volt!
szerk: az új finn gyerek gólja szerintem is szabályos volt, de annyira közel volt a keze, ilyet lefújnak sajnos!

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Ugye Alisont kivágták, Félix csak lement a második csapathoz ha jól tudom.Bob_Marley írta:Felixet meg hála Istennek elfelejtettük!
Első 20-25 perc semmi elképzelés, gyenge játék., aztán valamivel jobb lett. Szép megmozdulások, támadások.
Hátul a BZ-Csizi párostól kicsit félek, Béla eddig támadásokban nagyon jó, de a védekezése nem bizalomgerjesztő.
A finn srác, Somalia és Otten nagyon jól tolja, Gyenesnek még nem volt sok dolga, de magabiztosnak látszik.
A Zalaegerszegiek meg szépen faragnak.
Továbbá szerintem Hakola gólja szabályos volt. Szerintetek?
Hajrá Fradi!

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
nekem rémlik egy CDR döntő, ahol még sokkal több lapot oszthattak volnashutterisland írta:ugyan 7 sárga volt az első félidőben, de legalább 3-4 sárga elmaradt, ezzel együtt egy piros is. régen láttam olyan meccset, ahol ennyi lapot osztanak/oszthattak volna.

- shutterisland
- Director del Fútbol
ugyan 7 sárga volt az első félidőben, de legalább 3-4 sárga elmaradt, ezzel együtt egy piros is. régen láttam olyan meccset, ahol ennyi lapot osztanak/oszthattak volna. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Vasas ellen is az első félidőben kifejezetten jók voltunk, most is vannak ígéretes támadásaink, igaz a védelmünk továbbra is gólképes sajnos....
Elől szokásos kfánk megvolt
Somalia nekem eddig is tetszett mikor játszott, most is szerintem többet tesz mint Oláh!Felixet meg hála Istennek elfelejtettük!
A második félidőben várok egy begyötört gólt, nem sok szerencsénk volt az elmúlt fordulókban, most is inkább a mi gólunk van benne a játékban!
Ilyenkor szoktunk bekapni egyet, szenvedünk és kikapunk 1:0ra....De ma nem
Hajrá fiúk
Elől szokásos kfánk megvolt

A második félidőben várok egy begyötört gólt, nem sok szerencsénk volt az elmúlt fordulókban, most is inkább a mi gólunk van benne a játékban!
Ilyenkor szoktunk bekapni egyet, szenvedünk és kikapunk 1:0ra....De ma nem

- shutterisland
- Director del Fútbol
eddig jó a fradi-zte, 12 perc alatt 3 sárga volt.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na akkor a hétvége talán legérdekesebb meccse!
Érdekes volt a forduló egy talán szerencsés Videoton győzelem, Győr iksz Loki iksz Honvéd vereség, Újpest győzelem%
A nagy riválist követve nekünk is kötelező lenne most már tényleg a 3 pont!Igazi 6 pontos meccs Pruknerrel az ellenfélnél!
Hajrá Fradi
Érdekes volt a forduló egy talán szerencsés Videoton győzelem, Győr iksz Loki iksz Honvéd vereség, Újpest győzelem%
A nagy riválist követve nekünk is kötelező lenne most már tényleg a 3 pont!Igazi 6 pontos meccs Pruknerrel az ellenfélnél!
Hajrá Fradi

- Hunter91
- Capitá del Barça
Siralom lesz a hétvégén. Ilyen fos ZTE-t már rég láttam. Nagyon érdekes párharc lesz. Ha meg kellene rakni valakit akkor én a Fradit pakolnám meg.Bob_Marley írta:Gondolom rajtam kívül kevés mazochista van még aki megnézte a mai Fradi produkciót!
Ligakupa volt, de az első csapat játékosai megint "hozták magukat..."
Végeredmény FTC-Pécs 1:4
Ráadásul Silvának picit eldurrant az agya, 4 biztonsági kellett lefogja, s ment volna verekedni még a kiállítás után is a kapussal!És még a nagy tét miatt feszültségre se lehet fogni....
Hétvégén jöb a ZTE már nem írok semmit, borzasztó jól jönne már egy rohadt 96ii percben bepattanós öngóllal megszerzett 3 pont, mert ez a mostani anomália borzasztó!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Gondolom rajtam kívül kevés mazochista van még aki megnézte a mai Fradi produkciót!
Ráadásul Silvának picit eldurrant az agya, 4 biztonsági kellett lefogja, s ment volna verekedni még a kiállítás után is a kapussal!És még a nagy tét miatt feszültségre se lehet fogni....
Hétvégén jöb a ZTE már nem írok semmit, borzasztó jól jönne már egy rohadt 96ii percben bepattanós öngóllal megszerzett 3 pont, mert ez a mostani anomália borzasztó!

- albicelesteX
- A Vadász
Liptáknak van már új klubja?

A Fradi most nagy sz*rban van! Most megy hozzájuk a ZTE akinek a kispadján Prukner, és jobb a játékos keretük is! Utána jön négy olyan meccs ahol nem valószínű hogy pontot fognak szerezni( eto, kte, pápa idegenben és a vidi hazain) ha nem fognak pontot vagy pontokat szerezni az nagy gáz ! 12 forduló alatt 2-3pontot szerezni az nem a legjobb szitu! 

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Azt azért ne mond, hogy egy ilyen játékosnak akkora fizetést adnak, mint egy Mitrovicnak.Messa írta:Könyörgöm hagyjuk már ezt, hogy Orbán veszi a játékosokat a Vidibe. Hihetetlen, 1, azaz EGY darab játékosra költöttünk eddig pénzt, az pedig a világsztár Nikola Mitrovic volt, aki Újpestről jött. A többiek mind ingyen igazolhatók voltak.

- visca el barca
- Presidente del Barça
tökmindegy h kinek mi a posztja, kinek milyen papírja van, fröccsös lala az uj edző, ő fog iranyitani!d írta:Na de most Détári szakmai igazgató lett, nem? Nem edző. Nagy Tamás marad a seggén, továbbra is ő lesz a vezetőedző, lehet szidni. Bár Détári, mint szakmai igazgató is érdekes gondolat...FtcSikiHun írta:Jó amúgy Détári az új edző, Nagy Tamás marad, és az NB1 egyik legjobb kapusedzőjét elküldik!
ComeBack NB2 Keleti csoport!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Na de most Détári szakmai igazgató lett, nem? Nem edző. Nagy Tamás marad a seggén, továbbra is ő lesz a vezetőedző, lehet szidni. Bár Détári, mint szakmai igazgató is érdekes gondolat...FtcSikiHun írta:Jó amúgy Détári az új edző, Nagy Tamás marad, és az NB1 egyik legjobb kapusedzőjét elküldik!
-
- aka Game90
Détári?FtcSikiHun írta:Jó amúgy Détári az új edző, Nagy Tamás marad, és az NB1 egyik legjobb kapusedzőjét elküldik!

Diósgyőr - Siófok meccs, igazi Siófok szurkoló

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Jó amúgy Détári az új edző, Nagy Tamás marad, és az NB1 egyik legjobb kapusedzőjét elküldik!

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Na hivatalos, Caneira 2 évig a Vidiben.

Szerk.: Bocsi a dupláért!

Szerk.: Bocsi a dupláért!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Így látom én is, a szezon előtti "30-35%-át kicseréljük a csapatnak" mostmár úgy 70-75% lesz lassan, és ez a szám folyamatosan nő. Ha külföldről csak olyan játékosok jönnének, mint mondjuk Oliveira a Parmából, vagy éppen most Caneira, senki nem szólna egy szót sem. De sajnos eddig az új játékosoktól (kivétel nélkül mind külföldi) csak 1-2 jelent erősítést, és épp ezért rengeteg kritikát kap már most Sousa.kamaj írta:Nekem kicsit most úgy tűnik, hogy a Videoton inkább igazol ilyen-olyan légiósokat, mintsem a meglévő értékeire építene. Nincs semmi bajom azzal, hogy igazolnak, de egy kicsit sok lesz így a külföldi.
Messa Te például, hogy értékeled az igazolásokat? Kíváncsi vagyok, hogy egy Vidi drukker, hogy látja ezeket?
Sokan hiányolják egyébként a bajnokságot nyerő játékosokat, de őszintén szólva nem hinném, hogy azzal a kerettel még egyszer révbe lehetne érni, még itthon sem. Azért a Sándor Gyuri-Polonkai középpálya nem volt túl acélos, szinte a bajnoki pontok felét Alvesnek köszönhetjük.
A szezon előtt szó volt róla, hogy magyarok, külföldiek vegyesen érkeznek majd, magyar eddig még nem érkezett. Bár őszintén szólva nem csodálkozok. Az NB1-ben nem tudom ki jelenthetne nemzetközi szinten is előrelépést, külföldről meg magyart hazahozni...
Ott van pl Buzsáky esete. Volt róla szó, hogy Sousa leigazolná, de hát Premier League/NB1...

Összefoglalva, természetesen én is a magyar játékosokat preferálom, abba bele sem merek gondolni, hogy majd csak légiósokkal fogunk felállni egy meccsen... A legboldogabb akkor lennék, ha 3 év múlva összejönne egy BL csoportkör 3. hely, legalább 3-4 magyarral a kezdőben.
Egyébként Horváth Gábor az ADO Den Haag-nál játszik tovább, Lipták pedig összebalhézott a csapattársakkal, ezért a kapitányi karszalagot is elvették tőle. Elvileg valami olyasmi volt, hogy a Siófok elleni bajnokin mikor kezdőt hirdetett Sousa, kijelentette, hogy ő nem fogja magát égetni a spanyolokkal... Azóta az nb2-ben játszik a tarcsiban, sérült címszó alatt... Valószínűleg ő is távozik. Így a kezdőben marad egészpontosan 2 magyar játékos...

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- visca el barca
- Presidente del Barça
idén. tavaly meg ész nélkül. gosztonyi, bozovics, vaskó, meg a svéd csillagok akiket senki nem látott.Messa írta:Könyörgöm hagyjuk már ezt, hogy Orbán veszi a játékosokat a Vidibe. Hihetetlen, 1, azaz EGY darab játékosra költöttünk eddig pénzt, az pedig a világsztár Nikola Mitrovic volt, aki Újpestről jött. A többiek mind ingyen igazolhatók voltak.visca el barca írta: nagyszerű. már csak szurkolókat kell viktornak venni és minden sínen lesz.
csak azt nem értem, miért nem lehet ezt a pénzt inkább az olimpikonokra költeni.
magyarország, én így szeretlek.
nah, de hagyjuk is
mikor jó pár évvel ezelőtt beregeltem az eurobarcára, megfogadtam h nem keveredek ebben a topicban senkivel vitába.
itt lezártam.
inkább örüljünk a 5-0-nak!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...