Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ez megítélés kérdése, szerintem nem akar belenyúlni a bíró, ha egy keménykezű spori lenne, egerszegieknél olyan 6-7 lap lett volna kiosztva.Bob_Marley írta:Hmm ezzel vitatkoznék, pedig a Fradinak szurkolok!shutterisland írta:ugyan 7 sárga volt az első félidőben, de legalább 3-4 sárga elmaradt, ezzel együtt egy piros is. régen láttam olyan meccset, ahol ennyi lapot osztanak/oszthattak volna.
Volt 3 sárgájuk az elején, egy tiszta sor hátulról, egy veszélyes játékért (nálam ez nem sárga) + még talán a 3ik percben egy sima kemény fault!
Kemények az egerszegiek főleg az elején volt pár parancsoló belépő, de ez simán benne van!Volt még egy talpalás gyanús jelenet Máténál, de ott nem találta el Ottent, "csupán" az is veszélyes volt!
szerk: az új finn gyerek gólja szerintem is szabályos volt, de annyira közel volt a keze, ilyet lefújnak sajnos!
Hmm ezzel vitatkoznék, pedig a Fradinak szurkolok!shutterisland írta:ugyan 7 sárga volt az első félidőben, de legalább 3-4 sárga elmaradt, ezzel együtt egy piros is. régen láttam olyan meccset, ahol ennyi lapot osztanak/oszthattak volna.
Ugye Alisont kivágták, Félix csak lement a második csapathoz ha jól tudom.Bob_Marley írta:Felixet meg hála Istennek elfelejtettük!
nekem rémlik egy CDR döntő, ahol még sokkal több lapot oszthattak volnashutterisland írta:ugyan 7 sárga volt az első félidőben, de legalább 3-4 sárga elmaradt, ezzel együtt egy piros is. régen láttam olyan meccset, ahol ennyi lapot osztanak/oszthattak volna.
Siralom lesz a hétvégén. Ilyen fos ZTE-t már rég láttam. Nagyon érdekes párharc lesz. Ha meg kellene rakni valakit akkor én a Fradit pakolnám meg.Bob_Marley írta:Gondolom rajtam kívül kevés mazochista van még aki megnézte a mai Fradi produkciót!
Ligakupa volt, de az első csapat játékosai megint "hozták magukat..."
Végeredmény FTC-Pécs 1:4
Ráadásul Silvának picit eldurrant az agya, 4 biztonsági kellett lefogja, s ment volna verekedni még a kiállítás után is a kapussal!És még a nagy tét miatt feszültségre se lehet fogni....
Hétvégén jöb a ZTE már nem írok semmit, borzasztó jól jönne már egy rohadt 96ii percben bepattanós öngóllal megszerzett 3 pont, mert ez a mostani anomália borzasztó!
Azt azért ne mond, hogy egy ilyen játékosnak akkora fizetést adnak, mint egy Mitrovicnak.Messa írta:Könyörgöm hagyjuk már ezt, hogy Orbán veszi a játékosokat a Vidibe. Hihetetlen, 1, azaz EGY darab játékosra költöttünk eddig pénzt, az pedig a világsztár Nikola Mitrovic volt, aki Újpestről jött. A többiek mind ingyen igazolhatók voltak.
tökmindegy h kinek mi a posztja, kinek milyen papírja van, fröccsös lala az uj edző, ő fog iranyitani!d írta:Na de most Détári szakmai igazgató lett, nem? Nem edző. Nagy Tamás marad a seggén, továbbra is ő lesz a vezetőedző, lehet szidni. Bár Détári, mint szakmai igazgató is érdekes gondolat...FtcSikiHun írta:Jó amúgy Détári az új edző, Nagy Tamás marad, és az NB1 egyik legjobb kapusedzőjét elküldik!
ComeBack NB2 Keleti csoport!
Na de most Détári szakmai igazgató lett, nem? Nem edző. Nagy Tamás marad a seggén, továbbra is ő lesz a vezetőedző, lehet szidni. Bár Détári, mint szakmai igazgató is érdekes gondolat...FtcSikiHun írta:Jó amúgy Détári az új edző, Nagy Tamás marad, és az NB1 egyik legjobb kapusedzőjét elküldik!
Détári?FtcSikiHun írta:Jó amúgy Détári az új edző, Nagy Tamás marad, és az NB1 egyik legjobb kapusedzőjét elküldik!
Így látom én is, a szezon előtti "30-35%-át kicseréljük a csapatnak" mostmár úgy 70-75% lesz lassan, és ez a szám folyamatosan nő. Ha külföldről csak olyan játékosok jönnének, mint mondjuk Oliveira a Parmából, vagy éppen most Caneira, senki nem szólna egy szót sem. De sajnos eddig az új játékosoktól (kivétel nélkül mind külföldi) csak 1-2 jelent erősítést, és épp ezért rengeteg kritikát kap már most Sousa.kamaj írta:Nekem kicsit most úgy tűnik, hogy a Videoton inkább igazol ilyen-olyan légiósokat, mintsem a meglévő értékeire építene. Nincs semmi bajom azzal, hogy igazolnak, de egy kicsit sok lesz így a külföldi.
Messa Te például, hogy értékeled az igazolásokat? Kíváncsi vagyok, hogy egy Vidi drukker, hogy látja ezeket?
idén. tavaly meg ész nélkül. gosztonyi, bozovics, vaskó, meg a svéd csillagok akiket senki nem látott.Messa írta:Könyörgöm hagyjuk már ezt, hogy Orbán veszi a játékosokat a Vidibe. Hihetetlen, 1, azaz EGY darab játékosra költöttünk eddig pénzt, az pedig a világsztár Nikola Mitrovic volt, aki Újpestről jött. A többiek mind ingyen igazolhatók voltak.visca el barca írta: nagyszerű. már csak szurkolókat kell viktornak venni és minden sínen lesz.
csak azt nem értem, miért nem lehet ezt a pénzt inkább az olimpikonokra költeni.
magyarország, én így szeretlek.