Barça vs. Real - El Clásico
-
- Capitá del Barça
szerintem a lőtéri kuyát nem érdekli ki hogy játszik. vágták négy gólt, és a németeknek kb. normális helyzetük nem volt. miről beszélünk?
nyilván a chelsea féle 11 emberrel védekezés nézhetetlen, de ez a madrid nem nyomta rosszul. szervezettek voltak, a helyzeteiket meg kihasználták. simán továbbmentek.
nyilván a chelsea féle 11 emberrel védekezés nézhetetlen, de ez a madrid nem nyomta rosszul. szervezettek voltak, a helyzeteiket meg kihasználták. simán továbbmentek.
A bajnokságban is összekontráztak 98 gólt eddig 34 meccsen, a Dortmund elleni odavágón meg hármat.
Távol legyen tőlem, hogy én legyek a Real védelmezője az oldalon, de ilyen butaságok mellett nem tudok szó nélkül elmenni.

Távol legyen tőlem, hogy én legyek a Real védelmezője az oldalon, de ilyen butaságok mellett nem tudok szó nélkül elmenni.
Azért szívesen meghallgattam volna az okításod a fociról a Dortmund-Real meccs után is. Én elég közelről láttam aznap, h mi a foci, majd mesélek egyszer róla.ferninho írta:az a komoly gond nálad, hogy a foci szó nagyon el van torzulva nálad... nagyon-nagyon...Rivaldo11 írta:Lehet akármilyen a szezonunk, az biztos, hogy futballban továbbra sem közelítenek meg,-erre példa a mai meccs többek között- brusztban, párharcokban, taktikában viszont elmaradtunk a szinttől, amit kellett volna hozni. Vicc, hogy még így is meg kellett volna nyerni a bajnokságot, de aki a kiscsapatok ellen ennyi pontot elhullajt, az nem lehet bajnok.
értem ,hogy nálad csak az a foci, amit anno a Barca csinált... de az egyedülálló volt és annak vége, ennyi volt, ez már nem a nagy betűs foci, bármennyire is szeretnéd, hogy az legyen.... annak vége... láthatjuk, hogy még benne van a potenciál, ez tagadhatatlan, de nagyon-nagyon nehéz dolga lesz a Barcának azt a játékot visszahozni...
a te fociddal 7et kaptatok tavaly és kipottyantatok az elődöntőben... idén az Atletico, a te fociddal a Bayern 5-0val kiesett az elődöntőben...
a Real focijával, ami ugye semmit nem ér meg 5tel küldte haza a Bayernt, ...
nem azt mondom ,hogy a Real focija a követendő példa, de most mégis miről beszélünk? tudom, hogy süket fülekre fog ez találni személyedben, de nem ártana átgondolni ezt az egészet...
Évek óta ugyanazt a kontra focit játsza a Real, most kijött nekik a lépés.
Azért a Pep érában sem gáláztunk mindig, 2010-ben az Inter és 2012-ben a Chelsea jóval gyengébb csapatok voltak véleményem szerint, mint ez a Real. A tavalyi Bayern szerintem hasonló játékerőt képviselt, mint a 2009-es és 2011-es BL győztes csapat, az idei meg a 2010-es, 2012-essel lehet kb. egy szinten.fcjoc írta:talán életemben először most örültem egy kicsit a Real győzelmének.. a végén Cé szabija előtt kívántam hogy rúgja be.. Ez a Bayern, se a tavalyi, közel sincs olyan mint a Pep éra Barca-ja. Tényleg hatalmas grat a Realnak, de remélem a döntőben kizúgtokonnan még szebb
Én is gratulálok a Realnak, 5-0-ás összesítésen nincs nagyon mit magyarázni. Nagyon nem örülök, hogy a döntőben vannak, de teljesen megérdemelten vannak ott. Ancelotti agyonverte szegény Pepet taktikailag.

Szerintem összességében nagyon jók idén, a két klasszikus elvesztése rondít csak bele a mérlegükbe, de szerintem azokon sem nyújtottak rossz teljesítményt, utóbbi ki-ki meccs volt, amin a bajnokság is elment nekik.
Befoghatók lehetnek persze azért jövőre, de jelenleg előttünk járnak, most nekünk kell válaszolni, most a mi csapatunk van épülőben, és az övéké van szinte készen, az elmúlt években ez mindig fordítva volt.
Szerk: az alattam idézett Simeone idézettel pedig tökéletesen egyet értek.
Diego Simeone

A Chelsea védekezést előnyben részesítő taktikáját udvariasan nem kritizálta.
„Én teljes mértékben tisztelem a labdarúgás egészét, úgy általában. Különböző módszerek állnak a rendelkezésedre ahhoz, hogy megnyerj egy mérkőzést, ezek közül kell kiválasztani a legmegfelelőbbet. Egyáltalán nem könnyű védekezni. A futball folyamatosan változik, a futballigazságot senki sem ismerheti. Mindannyian tudjuk, hogy fontos a játékosokkal való napi munka, és a játékstílus megfelelő kiválasztása. Nem szabad megkötni semmilyen hadrendet, tisztelni és alkalmazkodni kell bármilyen játékhelyzethez és az ellenfélhez, ez benne a szép és a jó, mert mindig más, különböző. Nyerhetsz tíz védővel a csapatban, de állíthatsz tíz játékost előre, vagy tízet a középpályára.”
madridista
- Varatrix
- Director del Fútbol
Az eredmény magáért beszél nincs szükségük elismerésre...Leon írta:Nekem pl eszembe sincs gratulálni a Realnak de azt elismerem,hogy sokkal jobbak voltak a Bayernnél.

Amúgy ez a BL nem kell kiegyensúlyozottan teljesíteni. Kicsit "lutri" hogy ki nyeri...
Nem feltétlen gondolom, hogy a legjobb csapat nyeri a BL-t, és most nem a Madrid érdemeit kisebbítem ezzel, de mondjuk nálam a Chelsea ékes példa erre.
Elismerésem a Madridé.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Én meg gratulálok a realosoknak,mert ez szép munka volt. Mindkét meccs hiba nélkül, elképzeléseket tökéletesen végrehajtva. Hogy ezek az elképzelések milyenek, az más téma,mindegy is ebben a helyzetben, a lényeg,hogy teljesen megérdemelten kerültek a döntőbe.
12 év után újra, nagy számok törvénye alapján várható volt,hogy előbb utóbb összejön nekik, de most az előző évekhez képest tettek is érte,nem csak a szájkarate ment.
Döntőre kíváncsi vagyok,ha az AtMa-val játszanak meg sem nézem,mert totál érdektelen,hogy megint rúg a real egy 3ast, ha a cselzivel az más tészta,arra kíváncsi vagyok,hogy melyik csapat mer ott bármit is mutatni támadásban.
12 év után újra, nagy számok törvénye alapján várható volt,hogy előbb utóbb összejön nekik, de most az előző évekhez képest tettek is érte,nem csak a szájkarate ment.
Döntőre kíváncsi vagyok,ha az AtMa-val játszanak meg sem nézem,mert totál érdektelen,hogy megint rúg a real egy 3ast, ha a cselzivel az más tészta,arra kíváncsi vagyok,hogy melyik csapat mer ott bármit is mutatni támadásban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Leon
- Director del Fútbol
Nekem pl eszembe sincs gratulálni a Realnak de azt elismerem,hogy sokkal jobbak voltak a Bayernnél.Kb úgy alázták meg őket mint egy spanyol kiscsapatot a Barbenauba.
Abban az esetben viszont ha a döntőt bukja a Real akkor most mégiscsak gratulálok nekik!

Abban az esetben viszont ha a döntőt bukja a Real akkor most mégiscsak gratulálok nekik!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem gondolom, hogy úgy fogunk játszani, sőt azt sem, hogy azt vissza kellene hozni, de azt igen, hogy támadófutballal leszünk nyerő csapat. Ez a lényeg. A focitudás pedig nálam a kvalitást, a potenciált jelenti elsősorban.
Abból meg van bőven.
Abból meg van bőven.
Rivaldo-A Legnagyobb.
az a komoly gond nálad, hogy a foci szó nagyon el van torzulva nálad... nagyon-nagyon...Rivaldo11 írta:Lehet akármilyen a szezonunk, az biztos, hogy futballban továbbra sem közelítenek meg,-erre példa a mai meccs többek között- brusztban, párharcokban, taktikában viszont elmaradtunk a szinttől, amit kellett volna hozni. Vicc, hogy még így is meg kellett volna nyerni a bajnokságot, de aki a kiscsapatok ellen ennyi pontot elhullajt, az nem lehet bajnok.
értem ,hogy nálad csak az a foci, amit anno a Barca csinált... de az egyedülálló volt és annak vége, ennyi volt, ez már nem a nagy betűs foci, bármennyire is szeretnéd, hogy az legyen.... annak vége... láthatjuk, hogy még benne van a potenciál, ez tagadhatatlan, de nagyon-nagyon nehéz dolga lesz a Barcának azt a játékot visszahozni...
a te fociddal 7et kaptatok tavaly és kipottyantatok az elődöntőben... idén az Atletico, a te fociddal a Bayern 5-0val kiesett az elődöntőben...
a Real focijával, ami ugye semmit nem ér meg 5tel küldte haza a Bayernt, ...
nem azt mondom ,hogy a Real focija a követendő példa, de most mégis miről beszélünk? tudom, hogy süket fülekre fog ez találni személyedben, de nem ártana átgondolni ezt az egészet...
madridista
talán életemben először most örültem egy kicsit a Real győzelmének.. a végén Cé szabija előtt kívántam hogy rúgja be.. Ez a Bayern, se a tavalyi, közel sincs olyan mint a Pep éra Barca-ja. Tényleg hatalmas grat a Realnak, de remélem a döntőben kizúgtok
onnan még szebb 

+1Rivaldo11 írta:Kiderül. Frissítés kell-de ha meglesz az egyensúly, odacsapunk megint. De addig még sok munka vár a vezetőségre.
A döntőbe jutáshoz pedig gratulálok ezennel.
Azert azt ne feledd hogy az oszi meccsen meg csak tanultak focizni a real jatekosai az uj szisztemaban Ancelotti kezei alatt nem favagokent dolgoztak tovabb.Leon írta:5-0, 2-6 ?Rivaldo11 írta:Ellenetek háromból kétszer így is ment.Mi lenne, ha még focizni is tudtunk volna?
Az hogy a marciusi clasicon ha neymart elengedi es nem allittatja ki magat ramos akkor max 3-3 es tuti hogy nem nyertetek volna ott sem, lenyegtelen ugy ahogy de nyertetek akkor is gratulaltam es nem szegyelltem, a lehetoseg az amit ki kell hasznalni meg akkor is ha azzal a masik csapatnak okozol rossz pillanatokat.
Azert a kiesojelolt granada valladolid vagy eppenseggel otthon a valencia ellen kikapni nagyobb eges mint az hogy anno megvertetek a Madridot 5-0 es 2-6 ra.
A tiki-taka meg volt olve a tavaly is 7-0val, az iden a Atma is megett titeket de az a legnagyobb teny hogy az uj tiki taka jatekot jatszo bayern is csunyan megegett.
A mai fociban az hogy birtoklod a labdat 60-70-80%ban semmit sem jelent, sot meg vissza is sulhet ha pl a dontoben a Chelsea visszaall es talal 1-2 golt mint a hetvegen a Liverpool ellen.
Jah es az buszparkolas volt igen, de aMadridi jatek nem mivel kozben 0 kapott golra hoztak 2 meccset es lottek 5golt europa egyik legjobb csapatanak.
Szoval kb alom volt hogy azt hinni hogy netan valaki ha keseruen is de gratulal, en anno tudtam de itt ugy nez ki nehezkes.
Jah es mielott kerdezned azert jarok ide mert van par barcas haberom is es szeretjuk kibeszelni a focit nem pedig egymast megutaltatni.
- GonzalezRaul
- Barça B
Az idő úgy is mindent eldönt majd. Kívánom legyen igazad, de nem lesz.Rivaldo11 írta:Ellenetek háromból kétszer így is ment.Mi lenne, ha még focizni is tudtunk volna?

- Leon
- Director del Fútbol
5-0, 2-6 ?Rivaldo11 írta:Ellenetek háromból kétszer így is ment.Mi lenne, ha még focizni is tudtunk volna?

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
- GonzalezRaul
- Barça B
Közel sem tudtok úgy focizni, mint régen. Az Atleticot meg 6 meccsen nem tudtátok legyőzni.Rivaldo11 írta:Lehet akármilyen a szezonunk, az biztos, hogy futballban továbbra sem közelítenek meg,-erre példa a mai meccs többek között- brusztban, párharcokban, taktikában viszont elmaradtunk a szinttől, amit kellett volna hozni. Vicc, hogy még így is meg kellett volna nyerni a bajnokságot, de aki a kiscsapatok ellen ennyi pontot elhullajt, az nem lehet bajnok.

- Leon
- Director del Fútbol
Ja igaz,de én csak a szépre emlékszem! 

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Kitörölhetjük vele, hány kupát nyertünk idén?Leon írta:A Ligát biztos nem nyerik meg,az ATM-nek már csak 2 könnyű meccse van és bajnokok. Mi azért a City ellen sem voltuk rosszak idén.

Egy szuperkupa, azt annyi.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Lehet akármilyen a szezonunk, az biztos, hogy futballban továbbra sem közelítenek meg,-erre példa a mai meccs többek között- brusztban, párharcokban, taktikában viszont elmaradtunk a szinttől, amit kellett volna hozni. Vicc, hogy még így is meg kellett volna nyerni a bajnokságot, de aki a kiscsapatok ellen ennyi pontot elhullajt, az nem lehet bajnok.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Leon
- Director del Fútbol
A Ligát biztos nem nyerik meg,az ATM-nek már csak 2 könnyű meccse van és bajnokok. Mi azért a City ellen sem voltuk rosszak idén. 

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Biztos vagyok benne, hogyha nem kapunk ki tőletek a Bernabeuban, hanem mondjuk 3-3, akkor nincs se kupa siker, se Bayern verés. Ancelotti rájött, hogy nem tudunk dominálni egy ilyen stílusú csapat ellen.Leon írta:Elismerem ma nagyon hatékony a Madrid és köze nincs a meccshez a Bayernek. De mi ezt a hatékony Madridot oda-vissza csaptuk a bajnokságban a Barbenauba négyet rúgva!Szóval a Ligához sok köze nincs a Realnak,azt a Barca bukta el a kis csapatok ellen.
Jövőre sem félek a Realtól,egy normális védelemmel még jobban megagyaljuk majd a blankókat.
Azért el kell ismerni, nem rossz ez a Madrid, maximálisan megérdemelten mennek a döntőbe. Fel lehet hozni ellenük a két bajnoki klasszikust, de nekünk kb. a két legjobb meccsünk volt a szezonba, a többi meccsen meg sem tudtuk közelíteni azt a játékot, amit azokon játszottunk, a Real meg kb. azt játszotta, amit a szezon nagy részében, és mind2 meccs elég szoros volt így is. Idén jobb a Real, nem hiába vannak előttünk. Ettől függetlenül még bízok benne, hogy két szék közé esnek a pad alá, de lélekben már felkészültem a triplázásukra is.
- Leon
- Director del Fútbol
Elismerem ma nagyon hatékony a Madrid és köze nincs a meccshez a Bayernek. De mi ezt a hatékony Madridot oda-vissza csaptuk a bajnokságban a Barbenauba négyet rúgva!
Szóval a Ligához sok köze nincs a Realnak,azt a Barca bukta el a kis csapatok ellen.
Jövőre sem félek a Realtól,egy normális védelemmel még jobban megagyaljuk majd a blankókat.

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!