Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A realra nagyon szép jövő vár, mostmár úgy néz ki, tud pénzt csinálni a játékosaiból, már tavaly elkezdték ezt a folyamatot... talán ezen a téren voltak a leggyengébbek, kemény élet vár a barca szurkolókra... jön a hét szűk esztendő!Fuentealbilla írta:Di Mariaért a legújabb hírek szerint 75 milliót is adna a Realnak a PSG.
A Barca meg 33 millióért adta el Fabragast
Nincs ezzel gondom. Nem szerettem volna, hogy menjen, de ha már megy legalább jó sok pénzért menjen!Fuentealbilla írta:Di Mariaért a legújabb hírek szerint 75 milliót is adna a Realnak a PSG.
A Barca meg 33 millióért adta el Fabragast

offAlfa írta:Aztán mégis kikaptak tizikkelpalesz77 írta:Bale tegnap akasztott egy kisebb gólt.Még ha a kapus is benne volt kicsit, akkor is pazar lövés..
. A gól am tényleg szép volt de azért Pjanic gólját ( ugyanezen a tornán lőtte csak a United elled) meg sem közelíti http://www.youtube.com/watch?v=nyYo_O9k_3w
Aztán mégis kikaptak tizikkelpalesz77 írta:Bale tegnap akasztott egy kisebb gólt.Még ha a kapus is benne volt kicsit, akkor is pazar lövés..

Szabad linkelni erről az oldalról, de amúgy én sem hiszem, hogy ha ez igaz, pont Cöröt adnák el.Capon írta:Egyfelől már az is kérdéses, hogy lehet-e linkelni erről a live-foci oldalról, másfelől meg úgy tudom, hogy ennél a FIFA pénzügyi fair-play dolognál nem csak az utolsó szezont nézik hanem 3-4évre visszamenőleg átlagolnak, vagy valami ilyesmi.palesz77 írta:Ennyi erővel nekünk is el kéne adni Messit, mert mi többet költünk nagy eséllyel összességében mint a Real. Ők eddig -70 milliónál járnak - forrás: 'madridom' - elvileg, mi pedig -63 milliónál -forrás: transfermarkt -, de mi még tervezünk igazolni egy nagyobb kaliberű védőt is, úgy meg már nagyobb mínuszban leszünk, mint ők. De a két spanyol óriásnak szerintem jóval nagyobb a bevétele, mint egy PSG-nek például, kétlem, hogy egy ilyen mértékű költekezés, mint az idei - mindkét klub részéről - már büntetéssel járna.ZBarca írta:http://www.foci-live.hu/kulfoldi-foci-b ... ronaldonak
Hoppá! Hiszti Hétnek tényleg távoznia kellene Hámesz miatt?Eléggé kacsaszagú a dolog, de a Realnak muszáj eladnia az Uefa pénzügyi fair play-je miatt.
Meg amúgy Di Maria és Khedira nagy eséllyel távozni fog tőlük jó pénzért.
(nem túl értelmesen fogalmaztam meg, de talán érthető voltam)

Egyfelől már az is kérdéses, hogy lehet-e linkelni erről a live-foci oldalról, másfelől meg úgy tudom, hogy ennél a FIFA pénzügyi fair-play dolognál nem csak az utolsó szezont nézik hanem 3-4évre visszamenőleg átlagolnak, vagy valami ilyesmi.palesz77 írta:Ennyi erővel nekünk is el kéne adni Messit, mert mi többet költünk nagy eséllyel összességében mint a Real. Ők eddig -70 milliónál járnak - forrás: 'madridom' - elvileg, mi pedig -63 milliónál -forrás: transfermarkt -, de mi még tervezünk igazolni egy nagyobb kaliberű védőt is, úgy meg már nagyobb mínuszban leszünk, mint ők. De a két spanyol óriásnak szerintem jóval nagyobb a bevétele, mint egy PSG-nek például, kétlem, hogy egy ilyen mértékű költekezés, mint az idei - mindkét klub részéről - már büntetéssel járna.ZBarca írta:http://www.foci-live.hu/kulfoldi-foci-b ... ronaldonak
Hoppá! Hiszti Hétnek tényleg távoznia kellene Hámesz miatt?Eléggé kacsaszagú a dolog, de a Realnak muszáj eladnia az Uefa pénzügyi fair play-je miatt.
Meg amúgy Di Maria és Khedira nagy eséllyel távozni fog tőlük jó pénzért.
Ennyi erővel nekünk is el kéne adni Messit, mert mi többet költünk nagy eséllyel összességében mint a Real. Ők eddig -70 milliónál járnak - forrás: 'madridom' - elvileg, mi pedig -63 milliónál -forrás: transfermarkt -, de mi még tervezünk igazolni egy nagyobb kaliberű védőt is, úgy meg már nagyobb mínuszban leszünk, mint ők. De a két spanyol óriásnak szerintem jóval nagyobb a bevétele, mint egy PSG-nek például, kétlem, hogy egy ilyen mértékű költekezés, mint az idei - mindkét klub részéről - már büntetéssel járna.ZBarca írta:http://www.foci-live.hu/kulfoldi-foci-b ... ronaldonak
Az jó lenne mert szerintem csak a vébén játszott ennyire jól james.ZBarca írta:http://www.foci-live.hu/kulfoldi-foci-b ... ronaldonak

Igen, ahogy nálad esnek kelnek a pontok FIFA07-ben az tökéletesen jellemzi minden focista reális tudását. Kétségtelen tény.Kash írta: Iker ügy:
Nem is értem mit keres még a Realban. Épp most játszok a fifa07-vel és eléggé esik le az a pontja ami jelzi hogy milyen erősségű
Capon írta:Hát ez nem ér... ilyen magas labdát feldobni nekünkRealboy94 írta: -Nagyon szimpi és cuki...izé...akarom mondani, szimpatikus a csávó.

Ahogy Suarez, ő is Magyarországra akar jönni játszani. Előbbi harapással próbált bekerülni a felnőttek közé, utóbbi úgy nézem az U19-es kerettagságra hajt.
Az valami csodálatos lesz mikor a Pepe-Ramos páros összeakasztja IQ-ját Suárez fogsorával.ZBarca írta:Amúgy kíváncsi leszek a Suarez-Pepe párharc(ok)ra...![]()
![]()
Valami trollságot próbál végrehajtani.Alfa írta:Már nem azért de mit csinál a kezével az asztal alatt![]()

Már nem azért de mit csinál a kezével az asztal alatt

Azt hittem, Pepének már nem lehet rosszabb frizurája. Tévedtem.