2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
igazából pont az ilyenekért bánom,h nem vagyok egy sztárriporter, mert én tuti egyből visszadobnám az ilyen nevetséges nyilatkozatok után a labdát,,h de bezzeg akkor meg amakkor nem volt gond a nevetséges ítéletekkel. Élőben...aztán pislogna mint egy hal,vagy terelne.visca el barca írta:érdekes h zselé akkor nem sírt mikor ősszel az elche ellen 1-1nél, a 96. percben befujtak nekik a világ legnagyobb kamuját. azt a gyozelmuket nem a biro hozta össze? a tegnapi duplanulla teljesitmenye utan inkább kussolnia kellene.
Mert az egymás elleni számít, abban meg jobbak a Realnál, egyszer verték őket, egyszer x-eltek.Leon írta:Nem értem (de persze örülök neki),hogy most miért ATM van a bajnokság 1. helyén?
Az ATM-nek 70 pontja van és +45 a gólkülönbsége. 21 kapott gólja
A Realnak is 70 pontja van és +50es a gólkülönbsége. 30 kapott gólja
Tehát: az ATM a kevesebb kapott gól miatt vagy a jobb egymás ellenijük miatt vezeti-e a tabellát?
MI 69 ponttal (ez evidens) vagyunk 3.-ok +60as gólkülönbséggel 25 kapott góllal.
És Ramos?neobarca írta:Sírnak a parasztok ennyi. Példát vehetne Marcelo-ról. Pedig őt sem kedvelem...soadroli írta:Ez a Ronci nyilatkozat...szánalmas
Sírnak a parasztok ennyi. Példát vehetne Marcelo-ról. Pedig őt sem kedvelem...soadroli írta:Ez a Ronci nyilatkozat...szánalmas
Minek nevezed a mi két gólunkat, ha a tiétek támadásból született? Iniesta gólja nem támadásból lett gondolom, az első Messi gól sem támadásból. Most az h a védőtök rúgta Messi elé, arról sajnos nem tehet az Argentin. Érkezni tudni kell, és ő érkezett is és három(!) ember között, alatt, rúgta a kaputokba úgy, hogy meg is nézte hogy Diego Lopez hol áll. Szóval kicsit sem volt véletlen. Ramosnak minek kell szabálytalankodnia a tizenhatoson belül utolsó emberként? Egyértelmű piros lap. Ez ugyanolyan hiba, csak súlyosabb következményekkel járt, mint Masch hibái, mert az egész meccsen a csapatotokat hozta nehéz helyzetbe. Hiba és kész. Benne van. Iniesta buktatását pedig nem kell magyarázni. Bárhol befújják, akadályoztatva volt a továbbmenetelben, ha meg továbbmegy, akkor nagy eséllyel bepassz és gól a vége. Ez is hiba volt a Real részéről, hogy ott így mentek oda Iniesta-ra. Ronaldo tizije kamu volt, ezt a hülye is látja. Benzema lehetősége Bale passzából les volt. Viszont az elején ha elmegyünk kettő nullal, akkor egy rossz szót nem szólhattatok volna, csak Messi ellazázta, vagy nem is tudom mit csinált. Neymar is nagyon gyenge megoldást választott. Azt a 20 percet azért nyomtátok le 10 emberrel, mert hibázott a védőtök és ezzel a csapatát nehéz helyzetbe hozta. Nincs mit ezen magyarázni. Ramos egy alattomos védő, és simán benne volt ez a játékában ami a végkifejlet lett. Volt olyan periódus amikor jobbak voltatok, de nem egész meccsen. Kerestétek a labdát a középpályán, és amikor az első két gólt berúgta a franciátok, akkor jobbak voltatok, de se előtte, se utána nem voltatok azok. Ronaldoról annyit, hogy kegyetlen jó játékos, de nem ellenünk. Neki nem fekszik ez a folyamatos visszatámadás, és presszió, amit más csapatok ellen nem kap meg, ezért villoghat. Óriási játékos de tegnap is bebizonyosodott, hogy Messi ilyen helyzetekben jobb. Ez mutatja a különbséget. Akár tiziből estek a góljai, akár nem. Ez egy tipikusan olyan meccs volt ahol, minden gól egy hibából született. Nincs mit magyarázni ezen. Jobbak voltunk és ahogy Marcelo mondta, ez már nem véletlen hogy kétszer kikaptatok ellenünk és nem a hibásokat kell keresni hanem javítani a hibákat.MikeTyson írta:Nekem speciel nem a tizikkel van bajom, hanem azzal, hogy kaptunk egy szokásos Messi flippergólt meg 2db tizit és ezért kaptunk ki, meg mert 20 percet nyomtunk le 10 emberrel. Nekünk meg volt 2 támadásból született gólunk, de lehetett volna több is, ha Benzema berùgja. 11 emberrel jobbak voltunk és engem ez idegesít semmi más, de ilyen a foci... Remélem a kupa más lesz...
mondjuk amekkora szerencsétek volt végig azokkal a gólokkal... hát komolyan nem hittem el, hogy minden összejön a túloldalt. 3-2nél mondtam is, hogy nem nyerhetnek így, "meg lesznek ******" és be is jöttMikeTyson írta:Nekem speciel nem a tizikkel van bajom, hanem azzal, hogy kaptunk egy szokásos Messi flippergólt meg 2db tizit és ezért kaptunk ki, meg mert 20 percet nyomtunk le 10 emberrel. Nekünk meg volt 2 támadásból született gólunk, de lehetett volna több is, ha Benzema berùgja. 11 emberrel jobbak voltunk és engem ez idegesít semmi más, de ilyen a foci... Remélem a kupa más lesz...
Tavaly Barcelonában 2-őt, Madridban 1 gólt lőtt a bajnokságban, a Szuperkupában további 1-1 gólt. Jobb lett volna, ha jobban kitöm titeket, de egyelőre ennyivel is beérem.MikeTyson írta:Ez azért mosolyogtató mert az elmùlt 2 évben alig talált be ellenünk...
Erre bármit is mondanom kéne...?alparka23 írta: Azért azt ne feledd hogy a 3 golján kivül (amiből 2 tizi 1 szerencsésen visszakerült labda amit normális védő már rég kivág a 11 területéről) es a szép golpasszán kivül abszolut nem mozgott ahogy szokott.
Lejjebb az egyik hozzászólásomban találod, hogy Messi és Iniesta nyerte meg nekünk a meccset.alparka23 írta:Nem vagyok én ellened es Messi ellen de szerintem ha Iniesta lövi mindkét tizit akkor most ő lene a királyotok, és szerintem ez volna az igazság. a legjobb játekosotok volt csak hát nektek is van sztárotok aki lövi a tiziket.
Az első madridiak közt vagy (leszel), aki megérti, hogy Messi miért is áll toronymagasan mindenki felett, még Ronaldot idevéve is. Pont ez miatt.alparka23 írta:igy pedig senki nem emlékszik évek multán hogy a jo meccset ki játszotta hanem csak arra ogy messi triplázott. A tény hogy az embert a goljai után itélik...
Nem hinném. De ha meg is történik, akkor is magának köszönheti az egészet...alparka23 írta:Mondjuk a nyilatkozatok után szerintem nálunk CR megint eltiltják szoval indul a mandula megint.
Azért azt ne feledd hogy a 3 golján kivül (amiből 2 tizi 1 szerencsésen visszakerült labda amit normális védő már rég kivág a 11 területéről) es a szép golpasszán kivül abszolut nem mozgott ahogy szokott.Barcaman1993 írta:Emellett a történelem első olyan játékosa, aki 2db mesterhármast jegyzett a Real Madrid ellen, ill. az első aki mesterhármast szerzett Ancelotti Madridja ellen.
csababarca írta: Sergio meg odataposott, de azért a videót is érdemes megnézni,nem csak kiragadott képet.