Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én is így látom, mondjuk már inkább csak utólag, mert meccs közbe elküldtem néha a sporit a rokonaihoz.Petr írta:Volt, de sajnos akármennyire szeretném nem tudom okolni. Volt 3 eset, amikor útban volt, Messi szóvá is tette, de bármennyire fáj jól vezette a meccset.Andris írta:Kérdésem volna: (Pálinkát mérnek-e már?)
Ma (feltételezve, hogy legtöbben a két legjobb spanyol csapatot nézték a madridisták közül), senki nem szeretne tiltakozni a bíráskodás ellen? Megjegyezni, hogy valószínű a bíró miatt nem nyertünk?
Szerintem legalább 3 második sárgalap volt ebben a meccsben vendég oldalon.
Hozzátetszem, Gabit kiszórtam volna, de lehet csak azért, mert Barca-szimpatizáns vagyok.
Andris írta:A német csapatokat sosem szabad alábecsülni. Ráadásul a madrid lelkileg sebzett, mert szépet koppantak rajtunk és azóta.
Volt, de sajnos akármennyire szeretném nem tudom okolni. Volt 3 eset, amikor útban volt, Messi szóvá is tette, de bármennyire fáj jól vezette a meccset.Andris írta:Kérdésem volna: (Pálinkát mérnek-e már?)
Ma (feltételezve, hogy legtöbben a két legjobb spanyol csapatot nézték a madridisták közül), senki nem szeretne tiltakozni a bíráskodás ellen? Megjegyezni, hogy valószínű a bíró miatt nem nyertünk?
"érdekes ha nincs a barcának a szokásos piros+tizi kombó nem tudnak nyerni"Andris írta:Kérdésem volna: (Pálinkát mérnek-e már?)
Nem lesz másodhegedűs.Majd visszahozzák Adant aztán Iker mehet a Castillába kezdőkapusnak!shutterisland írta:én 1-2 percre el is hittem, mutatta egy srác telóról, furcsálltam, hogy pont a bl meccsek előtt jelentik be, de hát nem figyeltem a dátumot, és nem esett le, csak a kommentekből.![]()
meg hát azért hihető, hogy távozik, nehezen tudom elképzelni, hogy marad jövőre is másodhegedűsnek.
már majdnem örültem, hogy holnap emiatt potyázni fog.![]()
hallgatlak mi volt annyira undorító,sorold kérlek.Leon írta: Csakis a Madrid képes ilyen undorító húzásra (pl: Raul)!![]()
![]()
Egész nap, csak este az Atlético ne tréfáljon meg minketsoadroli írta:Április 1?
nagy nap ez a mairecrea írta:Atya ég, Casillas nyártól a Schalke játékosa!
Forrás: madridom.hu
![]()
![]()
El is hiszem, hogy szomorú, azért az elmúlt években (és idén is) rengeteget köszönhetnek neki a madridisták, nem érdemelne kifütyülést...Leon írta:Ronaldo megint szomorú (nem poénból írom) ugyanis a Barbenauban a saját közönsége fütyülte ki őt a Rayo elleni 5-0 meccs alatt
100ért? Sehogy! 200ért majd talán!Leon írta:Ha ez így folytatódik akkor Pereznek mélyen a zsebébe kell nyúlnia!![]()
De hogy fogja akkor a Real a nyáron 100 millió fontért leigazolni Suarezt?
Pofám leszakad, madridista ismerősöm rám ír, hogy NEM LÁTTA a meccset, de tudja hogy tizi+piros kombó, szóval csak a szokásos, ne is akarjam megmagyarázni...visca el barca írta:istenem annyira szánalmasak megint, le se fújták a meccset, de már megy a folyamatos ugatás.