2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Xabi szépen, de lassan kiöregedik, bár azért idén még fontos szerepe lesz, Illarramendi sztem kuka, míg Casemiro tuti elmegy és ha jön James, akkor DM is menni fog.S.Agüero írta:Xabi, Isco, Modric, DM(?), Kroos, Illaramendi, Hámesz, Casemiro. Nem lesz ez kicsit sok?
Amúgy hülyék lesztek, ha eladjátok Di Mariát.
3 posztra 8 ember, szerintem 6 is elég, de ti tudjátok.![]()
Kroos/Hámesz egyike tuti padozni fog, hacsak nem Modric lesz a vkp.![]()
Iscot így elherdálni, jöhetne hozzánk...
Nem értem , hogy ezért a gyerekért , hogy miért fizettek ennyit . Ennyire hülyék lennének ?ferninho írta:Morata hivatalosan is a Juventusé, 18-20 millió euró körül.
![]()
még Khedirát kéne elpasszolni 25ért azt minden happy lenne.
James Rodriguez meg sajnos/nem sajnos egyre biztosabbnak tűnik...
Jó eséllyel távozik Casemiro és DM, lehet Illaramendi is megy kölcsönbe. Máris 5 az a 8S.Agüero írta:Xabi, Isco, Modric, DM(?), Kroos, Illaramendi, Hámesz, Casemiro. Nem lesz ez kicsit sok?
Amúgy hülyék lesztek, ha eladjátok Di Mariát.
3 posztra 8 ember, szerintem 6 is elég, de ti tudjátok.![]()
Sok mindenben egyetértek Jesével kapcsolatban. Mondjuk ő ugyan akkora "senki" egyelőre Messihez képest, mint Deu Ronaldohoz, de a két fiatal Spanyol közül egyelőre tényleg Jesé tart előrébb egy-két lépcsőfokkal. Bár Deu fölött sem törnék még pálcát, mert azért itt nem Lukaku lesz a legjobb játszótársa elől.. Egy Messi-Neymar-Suárez triónak kicsit nagyobb tekintélye van szerintem még az ő szemében is, őszintén kétlem, hogy az Evertonos énjét fogjuk látni jövőre. Jesé is tudtommal elég önző játékos hírében állt a B csapatban még, aztán amikor felkerült nem lehetett rá panasz, nem arcoskodott, beállt a sorba. Bízok benne, hogy Deu is hasonló lesz.alparka23 írta:...
Parodizálta CR-t, kamera meg felvette.LG írta:Mit csinált? Lemaradtam róla.Mezner2 írta:Hát ez óriási volt DulifulitólA majmok akik meg ezen megsértődnek nagyobb bohócok, mint a mi fiatal tehetségünk ! Nehogy már a haverjával ne hülyéskedhessen egyet ! Óriási fazon
Mondjuk ez annyira fel lett fujva holott semmi ertelme, ki tudja ki kit hanyszor parodizal amikor nincs egy lesikamera hogy felvegye?!LG írta:Mit csinált? Lemaradtam róla.Mezner2 írta:Hát ez óriási volt DulifulitólA majmok akik meg ezen megsértődnek nagyobb bohócok, mint a mi fiatal tehetségünk ! Nehogy már a haverjával ne hülyéskedhessen egyet ! Óriási fazon
http://www.youtube.com/watch?v=zwfpIjiaM1QLG írta:Mit csinált? Lemaradtam róla.Mezner2 írta:Hát ez óriási volt DulifulitólA majmok akik meg ezen megsértődnek nagyobb bohócok, mint a mi fiatal tehetségünk ! Nehogy már a haverjával ne hülyéskedhessen egyet ! Óriási fazon
nézz be a topikjábaLG írta: Mit csinált? Lemaradtam róla.
Mit csinált? Lemaradtam róla.Mezner2 írta:Hát ez óriási volt DulifulitólA majmok akik meg ezen megsértődnek nagyobb bohócok, mint a mi fiatal tehetségünk ! Nehogy már a haverjával ne hülyéskedhessen egyet ! Óriási fazon
Ancelotti nagyon bízik benne, és ragszkodik hozzá...crixus írta:Én úgy hallottam, hogy a Real J. Rodriguez megszerzése érdekében akár Isco-tól is megválna. Én az AS.com-on olvastam, kíváncsi lennék, hogy a madridisták erről mit tudnak.
Ha már annyira szabadulnának a sráctól akár lepasszolhatnák nekünk is, ha Xavi és Song is megy.
Én csak arra alapoztam, hogy Fabre-Xavi mentek, ő meg talán a legalkalmasabb német kp, aki passzolna ide, és még olyan hírek is terjedtek, hogy felajánlkozott, stb. Most, hogy ebből mi az igaz, nem tudom, de én hoztam volna rögtön.Initom írta:
Nem a vásárlási árra,hanem a fizetésre gondoltam![]()
Az,hogy miért akart elmenni....hát szerintem ehhez kevesek vagyunk. Mindkettőnknek van egy elképzelése,variációja.
Nem a vásárlási árra,hanem a fizetésre gondoltamSanama írta:Még jó, mivel fél szezon alatt sérült volt...Thiago semmivel sem játszott többet mint Kroos. Ha el akar jönni a Bayernből,ahol van egy meghatározott rövid passzos taktika,akkor milyen érvel lehet alátámasztani a Barcába való igazolását? Én tudom...de mi nem vagyunk a PSG.
Kroos ott van már pár éve, Guardiola még csak 1 éve, és ahogy olvashatod, évek óta elvágyódik.Ráadásul az tilos, hogy hasonló csapathoz menjen valaki? Általában épp ezt szokták kiemelni, na de minegy. Lehet csak simán más országban akar(t) játszani.
30millio egy Kroos-ért nem teszi PSG-vé a Barcát, főleg ha már Suarez és Neymar kerültek vagy 200-ba
Ja szórri, Iniestát kihagytam a kezdőből.palesz77 írta:Na kicsit megszerkesztettem a te Barcádat, így már nekem is tetszene..Realboy94 írta:Azért ütne egy ilyen párharc:
Keylor Navas-Carvajal,Varane, Ramos, Marcelo-Modric, Kroos, Di Maria-Bale, Benzema, Ronaldo
VS.
Ter Stegen-Montoya,Bartra, Vertonghen, Alba-Rakitic, Mascherano, Ini-Messi-Neymar,Suarez .![]()
Remélem amúgy az El Classico november végén lesz, jó lenne, ha Suárez is játszhatna már rajta - és formába is lendülne már addigra..
Na kicsit megszerkesztettem a te Barcádat, így már nekem is tetszene..Realboy94 írta:Azért ütne egy ilyen párharc:
Keylor Navas-Carvajal,Varane, Ramos, Marcelo-Modric, Kroos, Di Maria-Bale, Benzema, Ronaldo
VS.
Ter Stegen-Montoya,Bartra, Vertonghen, Alba-Rakitic, Mascherano, Ini-Messi-Neymar,Suarez .