Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
ferninho
Madridista

2014.07.19. 02:44:50

S.Agüero írta:Xabi, Isco, Modric, DM(?), Kroos, Illaramendi, Hámesz, Casemiro. Nem lesz ez kicsit sok?
Amúgy hülyék lesztek, ha eladjátok Di Mariát.
3 posztra 8 ember, szerintem 6 is elég, de ti tudjátok. :mrgreen:

Kroos/Hámesz egyike tuti padozni fog, hacsak nem Modric lesz a vkp. :lol:

Iscot így elherdálni, jöhetne hozzánk... :roll:
Xabi szépen, de lassan kiöregedik, bár azért idén még fontos szerepe lesz, Illarramendi sztem kuka, míg Casemiro tuti elmegy és ha jön James, akkor DM is menni fog.

Xabi, Isco, Modric, Kroos, Illaramendi, Hámesz és Illarrával én nem foglalkoznék érdemben (persze azért fog játszani), jobb lenne helyette egy védekezőbb arc, pl Gustavo... és lesz idén mindenféle kupa, amiket régóta nem láttam :D szóval hosszú idény lesz...

és Hámesz tuti fog sokat is az elülső 3asban is játszani, mert jelenleg nincs szélsőcsere, mert Jesé is sérült... és CR is lábadozik és idén már nem kéne ennyit játszania, bár úgy is fog....és Hámesz lesz hozva "cserecsatárnak" is sztem, mert kétlem, hogy jönne ezután csatár... bár Morata után tény előrelépés :lol:

ez a DM téma meg egy nagyon bonyolult kérdés, én azt szeretném, ha maradna, de olyan hírek vannak már, hogy a Real vízumot akar szerezni Jamesnek a cardiffi Sevilla elleni meccs miatt... ezek már nem lehetnek véletlenek és naponta jönnek ilyenek...

DMre áttérve meg... jó szezonja volt, nagyon, én még 1 évre megtartanám, de után mindenképp megválnék tőle.
nagyon látványos amit csinál, ez marad meg az emberekben főleg és a Real lesz megint a hülye, ha eladja, pont úgy, mint Higu meg Özil esetében (láthattuk mindkét esetben, hogy mennyire jó húzás is volt őket eladni)...

de DMnek a jó megoldásai mellé folyamatosan társult még több rossz is, mert folyamatosan rizikót vállalt és elképesztő mennyire képes lebutulni 1-2 szituban... de van amikor olyan passzokat ad, amit a legnagyobbak is megirigyelnének... viszont elképesztő futómennyiségre képes, még az utolsó percekben is, ami sokat segített a védekezésben...
de Di Maria egy hullámvasút, talán ez a legjobb szó rá...
BL döntőn is a 2. gólnál átment jó pár védőn, aztán Courtois védte a lövését, szerencséjére pont Bale elé pattant, de ha nem... [-X

csodákra képes, sokszor ő a kulcs 1-1 győzelemnél, de nem elég stabil, hogy rá lehessen középen építeni egy Real Madridot hosszabb távon, most épp bejött, de erre nem lehet alapozni... ezt nem tudják sokan felfogni...

én 1 évre mindenféleképpen itt hagynám, ahogy már írtam, mert pl szélen is szükség lenne rá idén és James helyét se látom eddig hol is lenne...

Remélem ebből a James bizniszből idén valami csoda folytán nem lesz semmi és majd 1 év múlva elhozza a Real és Di Maria marad, de valahogy nem erre felé haladnak a dolgok...

a lényeg, hogy Khedira menjen el végre minél előbb és máris sokkal boldogabb leszek, történjen bármi...
és egy Keylor Navas bejelentésnek is nagyon örülnék.
madridista
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.19. 02:37:37

ferninho írta:Morata hivatalosan is a Juventusé, 18-20 millió euró körül.

:mrgreen:
még Khedirát kéne elpasszolni 25ért azt minden happy lenne.
James Rodriguez meg sajnos/nem sajnos egyre biztosabbnak tűnik...
Nem értem , hogy ezért a gyerekért , hogy miért fizettek ennyit . Ennyire hülyék lennének ?
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.19. 02:29:35

Illaramendi akkor nagy fogás volt 30-ért, ha egy évre rá kölcsönbe adjátok. :D
volt1
Barça C

2014.07.19. 02:20:45

S.Agüero írta:Xabi, Isco, Modric, DM(?), Kroos, Illaramendi, Hámesz, Casemiro. Nem lesz ez kicsit sok?
Jó eséllyel távozik Casemiro és DM, lehet Illaramendi is megy kölcsönbe. Máris 5 az a 8 :wink:
Modric,Kroos,Xabi,Isco(?*),Hámesz(?*) és ugye meg Khedira is itt van, vele nem tudom mi lesz.
*- velük lehet egy sorral feljebb is fognak számolni, fogalmam sincs mit akarnak ebből kihozni. :oops: Nem tudom így ki fog védekezni. Modricnak alapnak kell lennie, Kroosnak is ha már megvettük és ha hozzuk Hámeszt 80 millióért ( [-X ) akkor neki is muszáj lesz játszania.

Kroosról meg nem tudom miért olyan nehéz elhinni ,h Madridba akart jönni (ugye ezt ő le is nyilatkozta, h ahogy megtudta ,h érdeklődik iránta a Madrid, már döntött is). Az meg ,h a Barca visszadobta őt :lol: csak a katalán lapok találtak ki ,h a Barcelona szimpatizánsok jobban érezzék magukat ,h bezzeg nekik nem kellett a Madrid meg elviszi a szemetet. Bezzeg Rakitic, na ő kellett a Realnak, de a Barcelona leigazolta őt előlük, ahogy Suarezt is.
MADRIDISTA
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.19. 02:00:14

Xabi, Isco, Modric, DM(?), Kroos, Illaramendi, Hámesz, Casemiro. Nem lesz ez kicsit sok?

Kroos/Hámesz egyike tuti padozni fog, hacsak nem Modric lesz a vkp. :lol:

Iscot így elherdálni, jöhetne hozzánk... :roll:
ferninho
Madridista

2014.07.19. 01:54:20

Morata hivatalosan is a Juventusé, 18-20 millió euró körül.

:mrgreen:
még Khedirát kéne elpasszolni 25ért azt minden happy lenne.
James Rodriguez meg sajnos/nem sajnos egyre biztosabbnak tűnik...
madridista
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.18. 23:28:24

alparka23 írta:...
Sok mindenben egyetértek Jesével kapcsolatban. Mondjuk ő ugyan akkora "senki" egyelőre Messihez képest, mint Deu Ronaldohoz, de a két fiatal Spanyol közül egyelőre tényleg Jesé tart előrébb egy-két lépcsőfokkal. Bár Deu fölött sem törnék még pálcát, mert azért itt nem Lukaku lesz a legjobb játszótársa elől.. Egy Messi-Neymar-Suárez triónak kicsit nagyobb tekintélye van szerintem még az ő szemében is, őszintén kétlem, hogy az Evertonos énjét fogjuk látni jövőre. Jesé is tudtommal elég önző játékos hírében állt a B csapatban még, aztán amikor felkerült nem lehetett rá panasz, nem arcoskodott, beállt a sorba. Bízok benne, hogy Deu is hasonló lesz.

Viszont ezt muszáj belinkelnem.. :lol: Jesé, a POP császár! :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=wPsnKbAqCNM

Azért jobb lenne, ha maradna a focizásnál, az jobban megy neki.. :lol:
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.18. 22:41:20

LG írta:
Mezner2 írta:Hát ez óriási volt Dulifulitól :mrgreen: A majmok akik meg ezen megsértődnek nagyobb bohócok, mint a mi fiatal tehetségünk ! Nehogy már a haverjával ne hülyéskedhessen egyet ! Óriási fazon :wink:
Mit csinált? Lemaradtam róla.
Parodizálta CR-t, kamera meg felvette.
alparka23
Barça C

2014.07.18. 22:04:17

LG írta:
Mezner2 írta:Hát ez óriási volt Dulifulitól :mrgreen: A majmok akik meg ezen megsértődnek nagyobb bohócok, mint a mi fiatal tehetségünk ! Nehogy már a haverjával ne hülyéskedhessen egyet ! Óriási fazon :wink:
Mondjuk ez annyira fel lett fujva holott semmi ertelme, ki tudja ki kit hanyszor parodizal amikor nincs egy lesikamera hogy felvegye?!
Teny ha lessz olyan szezonja mint CRnek legalabb a legelso akkor en azt mondom csinalja nem érdekel gyerek s kesz.
Az viszont eleg vicces hogy sokan Jese-hez hasonlitjak mi lenne ha o parodizalna Messit...en azzal sem ertek egyet pedig madrid fan vagyok, az viszont eleg kemeny hogy sokan olyannak tartjak mint kb Jese, szerintem messze nincs meg az o szintjen a gyerek...sajnos a taho Kolasinac elintezte hogy aggodjunk vajon lessze ujra olyan mint tavasszal...de az teny amit tavasszal a REALBAN(nem Everton) muvelt az hatalmas volt es ki tudja mi lett volna ha nem serul meg.
Szoval semmi bajon Dulifulival de en eggyaltalan nem latom azt a nagy tehetseget benne., pedig jo par everton meccset is neztem. Nagyon onzo ahogy jatszik ha azt levetkozi akkor jo lehet semmi ketseg...mondjuk kivancsi vagyok 2-3 onzoseg utan Meesi ha leorditja a fejet mit fog csinalni :))
fanbarca
Entrenador del Barça

2014.07.18. 21:58:39

LG írta:
http://www.youtube.com/watch?v=zwfpIjiaM1Q

Kroos szerintem jó igazolás, de nem fogok tőle megijedni. Stabilitást hozhat a középpályára, de fel is sülhet.

Inkább arra leszek kíváncsi, hogy érkezik-e Falcao és/vagy James Rodriguez. Mert az már érdekesebb téma lenne.
més que un club
ferninho
Madridista

2014.07.18. 21:57:26

LG írta: Mit csinált? Lemaradtam róla.
nézz be a topikjába :mrgreen:
madridista
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.18. 21:54:38

Realboy94
Barça C

2014.07.18. 21:14:37

crixus írta:Én úgy hallottam, hogy a Real J. Rodriguez megszerzése érdekében akár Isco-tól is megválna. Én az AS.com-on olvastam, kíváncsi lennék, hogy a madridisták erről mit tudnak.

Ha már annyira szabadulnának a sráctól akár lepasszolhatnák nekünk is, ha Xavi és Song is megy. :mrgreen:
Ancelotti nagyon bízik benne, és ragszkodik hozzá...
Luka Modric, Gareth Bél,
Megverjük a Barcát még.
crixus
Entrenador del Barça

2014.07.18. 20:52:21

Én úgy hallottam, hogy a Real J. Rodriguez megszerzése érdekében akár Isco-tól is megválna. Én az AS.com-on olvastam, kíváncsi lennék, hogy a madridisták erről mit tudnak.

Ha már annyira szabadulnának a sráctól akár lepasszolhatnák nekünk is, ha Xavi és Song is megy. :mrgreen:
Mezner2
Entrenador del Barça

2014.07.18. 19:04:01

Hát ez óriási volt Dulifulitól :mrgreen: A majmok akik meg ezen megsértődnek nagyobb bohócok, mint a mi fiatal tehetségünk ! Nehogy már a haverjával ne hülyéskedhessen egyet ! Óriási fazon :wink:
zola8787
Director del Fútbol

2014.07.18. 17:54:39

Remélem, hogy ismét összekerül a Real a Bayernnel. Pikáns lenne Kroos miatt, kiesne egy esélyes, illetve kiderülne, hogy Pep tényleg jó edző-e, vagy csak mindig jókor van jó helyen. A bajnoki cím nem sokat jelent ott a németeknél, kivéve ha nem a München nyer, amire valljuk be jó pár évig nem esedékes.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.18. 17:39:12

kroos elég komolyat visszakulázott a bájernre :lol: máris benyalta magát minden balettos szívébe :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.07.18. 16:55:35

Ezért érdemes volt visszatérni Deulofeunak :lol:
Persze lehet hogy tiszteletlen, meg hasonlók, de az a helyzet, hogy a portugált-akinek a legemlékezetesebb momentuma a vb-n az volt, hogy "bemelegítés előtt trollkodott egy újságíróval-by nso" :lol: -kb olyan szinten csapná tarkón a mozdulat közben egy átlag barcás, mint a madrid szurkolói most Gerardot.
Kroos vételhez pedig gratula a madridnak, szerintem hatalmas fogás a német, főleg ennyiért.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.18. 16:35:16

Ter Stegen-Montoya(DA, Cuadrado),Pique, Vertonghen, Alba-Rakitic, Mascherano-Messi-Neymar,Suarez
Így szoros lenne, mert mi csak tízen állnánk pályára. :mrgreen:
Petr
Entrenador del Barça

2014.07.18. 15:41:34

Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.18. 15:32:59

Initom írta:
Nem a vásárlási árra,hanem a fizetésre gondoltam :wink:

Az,hogy miért akart elmenni....hát szerintem ehhez kevesek vagyunk. Mindkettőnknek van egy elképzelése,variációja. :)
Én csak arra alapoztam, hogy Fabre-Xavi mentek, ő meg talán a legalkalmasabb német kp, aki passzolna ide, és még olyan hírek is terjedtek, hogy felajánlkozott, stb. Most, hogy ebből mi az igaz, nem tudom, de én hoztam volna rögtön.
Initom
Entrenador del Barça

2014.07.18. 13:33:24

Sanama írta:
Thiago semmivel sem játszott többet mint Kroos. Ha el akar jönni a Bayernből,ahol van egy meghatározott rövid passzos taktika,akkor milyen érvel lehet alátámasztani a Barcába való igazolását? Én tudom...de mi nem vagyunk a PSG.
Még jó, mivel fél szezon alatt sérült volt...
Kroos ott van már pár éve, Guardiola még csak 1 éve, és ahogy olvashatod, évek óta elvágyódik.Ráadásul az tilos, hogy hasonló csapathoz menjen valaki? Általában épp ezt szokták kiemelni, na de minegy. Lehet csak simán más országban akar(t) játszani.
30millio egy Kroos-ért nem teszi PSG-vé a Barcát, főleg ha már Suarez és Neymar kerültek vagy 200-ba =D>
Nem a vásárlási árra,hanem a fizetésre gondoltam :wink:

Az,hogy miért akart elmenni....hát szerintem ehhez kevesek vagyunk. Mindkettőnknek van egy elképzelése,variációja. :)
Abi & Tito
Realboy94
Barça C

2014.07.18. 12:40:40

palesz77 írta:
Realboy94 írta:Azért ütne egy ilyen párharc:
Keylor Navas-Carvajal,Varane, Ramos, Marcelo-Modric, Kroos, Di Maria-Bale, Benzema, Ronaldo
VS.
Ter Stegen-Montoya,Bartra, Vertonghen, Alba-Rakitic, Mascherano, Ini-Messi-Neymar,Suarez .
Na kicsit megszerkesztettem a te Barcádat, így már nekem is tetszene.. :D

Remélem amúgy az El Classico november végén lesz, jó lenne, ha Suárez is játszhatna már rajta - és formába is lendülne már addigra..
Ja szórri, Iniestát kihagytam a kezdőből. #-o
és akkor még sírtok, hogy milyen rosz keretetek van.
Luka Modric, Gareth Bél,
Megverjük a Barcát még.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.18. 12:36:25

Realboy94 írta:Azért ütne egy ilyen párharc:
Keylor Navas-Carvajal,Varane, Ramos, Marcelo-Modric, Kroos, Di Maria-Bale, Benzema, Ronaldo
VS.
Ter Stegen-Montoya,Bartra, Vertonghen, Alba-Rakitic, Mascherano, Ini-Messi-Neymar,Suarez .
Na kicsit megszerkesztettem a te Barcádat, így már nekem is tetszene.. :D

Remélem amúgy az El Classico november végén lesz, jó lenne, ha Suárez is játszhatna már rajta - és formába is lendülne már addigra..
Realboy94
Barça C

2014.07.18. 12:19:13

Azért ütne egy ilyen párharc:
VS.
Ter Stegen-Montoya(DA, Cuadrado),Pique, Vertonghen, Alba-Rakitic, Mascherano-Messi-Neymar,Suarez ...Ja, Mácsiő-t kihagytam :mrgreen:

Padon-csak a legjobbakat:
Diego Lopez, Pepe, Coentrao, Xabi, Isco, Jese, Falcao/Negredo,
VS.
Bravo, Bartra, Adriano, Busquets, Iniesta, Rafinha, Pedro, Deulofeu

És akkor még csatoljuk hozzá a Bayern-t... :-k
Luka Modric, Gareth Bél,
Megverjük a Barcát még.
Válasz küldése