Bob_Marley írta:Nagy Tamás?Na ne!
A meccseken tisztán látszott, hogy 2 ember volt a keretből akinek némi elképzelése is volt a játékról!Ez Andrezinho, s Abdi!Azt megértem, hogy kirakták őket, mert fegyelmezetlenek voltak!Annyira elszomorító a helyzet megint, hogy hihetetlen, komolyan mondom mindent elmond, hogy egy Csizmadia csapatkapitánya tud lenni a Fradinak, s Lisztes 65 évesen jobban lát a pályán mint az összes több kp-unk!Felix, Somalia párost én nem is számolom, mert felesleges!Moralesben látok fantáziát!
Pruknert meg nem tudom jó döntés volt-e elküldeni az eredmények siralmasak, de bárki jön nem lesz éles kontraszt!Nagy Tamás meg minden csak nem edző!Pintér legalább leordítaná a fejeket és rend lenne az öltözőbe, mert ezek szerint Prukner szép szavaira nem hallgattak a játékosok!
De sajnos a választék nem túl bő, mint tudjuk van egy 10-15 fős edzői "krém" ezek cserélődnek......2 ember van akit eltudnék képzelni a Fradi kispadján László Csaba vagy Bölöni László, de érthető okok miatt nem vállalnák a munkát, pedig ők szakemberek, s nem "naplopók"!
Az erdélyi szakember a legesélyesebb a posztra. László Csaba ma délután tárgyal klubunkkal.
- Nem egyeztem meg a Fradival, még nem is tárgyaltunk, mondta honlapunknak László Csaba. Nem akarom titkolni ma délután tárgyalok a Fradi vezetőivel. Nem lesz egy egyszerű folyamat ez, mert nekem vannak elvárásaim, amit ha teljesít a Fradi akkor jövök, ha nem akkor nem én leszek a Ferencváros edzője.
Én csak Pintér Attilát, és László Csabát nézném el a kispadon.
És ha azt nézzük eléggé nagy szégyen, hogy egy Abdi és egy Andrezinho az aki tud focizni. Azt a pillanatot várom, amikor nem lesz a kezdőben egy magyar játékos sem.
Egyébként ha tényleg volt Abdi vs Oláh verekedés, akkor ugyan úgy el kellett volna küldeni Oláh-t is, márpedig ha tényleg verekedtek, akkor ezen is látszik, hogy Prukner kivételezik a kaposváriakkal.
Sajátnevelésekről: Jova,Fülöp,Sváb,Tóth,Lisztes,Fitos(?), Pölöskey, Peszmeg, Vass.
Mindannyiuk az első csapattal szokott készülni (ha jól tudom) Sváb pedig a hétvégén be is mutatkozott, és a válogatottban is játszott múltkor (U21).
Igaz, hogy még nem játszanak a nagy csapatban, de nem lehet egyszerre mindenkit bedobni. Az új edző hátha gyakrabban próbálgatja majd az ifiket. Egy Fitos simán megtudná oldani azt amit Andrezinho.
Somáliát istenként várták, ahhoz képest játszott eddig kb. fél órát, amiből semmit nem tudtunk meg. Értelmes volt leigazolni, akárcsak Alisont, aki még a padon sem szokott sokszor ott lenni. Félix pedig ahhoz képest, hogy van két méteres, fejelni nem nagyon tud, és rendre megnyerik ellene a párbajokat, elég könnyen ellökik. Szerintem senki nem ezt várta. Két normális igazolásunk volt. Otten és Grúz.