Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.10.25. 17:06:38

Annyian kérdezitek,de nem értem, Neymar miben fáradt el? Ereje teljében lévő,egészséges 20éves gyerel,nehogy már okt végére fáradt legyen. Ha meg az,akkor zavarják el az edzői stábot.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.25. 16:48:38

Ha az elmúlt időszakot nézzük akkor igenis jogos a pesszimizmus.
Amúgy meg:
-Puyol kb egymillió nap után szinte "rutin nélkül" lesz bent középen
-Messi is épp túl van (?) a sérülésén,nincs még a toppon.Lehet nem is kezd (durva,hogy ez itt senkit nem izgat).
-Alba nincs
-Alves sosem ér vissza
-Pedro... ide nem is írok semmit...
-Neymar fáradt, ezenkívül Iniesta (aki szintén nincs formában) meg Xavi is sokszor elfelejtik,hogy a pályán van.

A poztívum,hogy Valdes meg Busi jó formában van meg talán Bartát is beteszik(persze,persze... :^o )
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.25. 16:24:18

Chino írta:Most komolyan, nem értem mi ez a világvége hangulat. Mitől lenne jobb a Real, főleg a középpályán? Kétszer nem játszottak még ugyanabban a felállásban. Erőltetik Illarramendit aki EDDIG nem nagyon tud semmi pluszt adni, a Juve ellen is vagy eladta a labdát vagy körülményeskedett és lepasszolta a két méterre lévő embernek, arról nem is beszélve hogy be sem szabadott volna fejeznie a meccset. Isco a kezdeti szárnyalása után visszaesett, Modricot olyan helyen erőlteti Carlo ahol nem tud kibontakozni, Khedirat meg hagyjuk. Sokszor még a kiscsapatok ellen sem tudtak kp-n dominálni. Nem lenézve őket, de ettől ne ájuljunk már el.

Bale-t pedig egyelőre hagyjuk már. Egyelőre egy meccset nem tud lehozni, ha be is áll szinte labdába se ér. Én örülnék a legjobban, ha Di Maria helyett ő kezdene, Benzemahoz képest pedig Alexis helyzetkihasználása 100 %-os.
A hátsó alakzatuk pedig közel sem olyan jó mint azt sokan képzelik. Bőven vannak olyan orbitális hibák náluk is, mint Piquénél vagy Masch-nál. Nem is túl stabilak, elég csak megnézni mennyi gólt kaptak, pedig Lopez kihúzta már párszor őket a sz@rból.
Ha pedig arról beszélünk, hogy nagy csapatok ellen mi nem vagyunk meggyőzőek, akkor a Real mit mondjuon. A bajnokságban jött nekik eddig egy Villarreal és egy Atma akik izmosabbak voltak, az eredmény ellenük pedig 1 pont és rendesen megszenvedtek több kiscsapat ellen is.

Nem akarom lebecsülni őket, de nehogy azt mondjuk már, hogy esélyesebbek, főleg hogy mi játszunk otthon. Persze kétesélyes a meccs és az sem lesz világszenzáció ha ők nyernek, mert az is bőven benne van a pakliban, de ha a srácok kihozzák magukból amit tudnak és Messinek is menni fog nem lesz semmi baj.
Nagyjából erre gondoltam én is, csak nem fejtettem így ki. Ronaldóra oda kell figyelni, ahogy mindig, a másik jó formában játszó emberük meg Di Maria, úgyhogy kezdjen csak Bale. :D

És nem tudom Neymar hogy fog játszani, és hogy ki lesz a jobb bekk a Realnál, de alapvetően neki is meg kéne enni Arbeloa-t reggelire. Sajnos abban biztos vagyok, hogy menni fog a rúgdosódás, mivel már nem csak Messire kell elől figyelniük, sokkal keményebbek lesznek. Majd meglátjuk, de én tartom, hogy most meg kell verni ezt a Realt. Nálunk semmi belső probléma nincsen, ment a rotálás rendesen, igazán fáradt senki sem lehet, innentől fel kell pörögni, és csinálni azt amit tudunk.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.10.25. 16:01:53

Valahogy olyan erzesem van mint a 2-6 elott. Ott is feltunk , aztan lett egy gálameccs
Chino
Llegenda del Barça

2013.10.25. 15:03:09

Most komolyan, nem értem mi ez a világvége hangulat. Mitől lenne jobb a Real, főleg a középpályán? Kétszer nem játszottak még ugyanabban a felállásban. Erőltetik Illarramendit aki EDDIG nem nagyon tud semmi pluszt adni, a Juve ellen is vagy eladta a labdát vagy körülményeskedett és lepasszolta a két méterre lévő embernek, arról nem is beszélve hogy be sem szabadott volna fejeznie a meccset. Isco a kezdeti szárnyalása után visszaesett, Modricot olyan helyen erőlteti Carlo ahol nem tud kibontakozni, Khedirat meg hagyjuk. Sokszor még a kiscsapatok ellen sem tudtak kp-n dominálni. Nem lenézve őket, de ettől ne ájuljunk már el.

Bale-t pedig egyelőre hagyjuk már. Egyelőre egy meccset nem tud lehozni, ha be is áll szinte labdába se ér. Én örülnék a legjobban, ha Di Maria helyett ő kezdene, Benzemahoz képest pedig Alexis helyzetkihasználása 100 %-os.
A hátsó alakzatuk pedig közel sem olyan jó mint azt sokan képzelik. Bőven vannak olyan orbitális hibák náluk is, mint Piquénél vagy Masch-nál. Nem is túl stabilak, elég csak megnézni mennyi gólt kaptak, pedig Lopez kihúzta már párszor őket a sz@rból.
Ha pedig arról beszélünk, hogy nagy csapatok ellen mi nem vagyunk meggyőzőek, akkor a Real mit mondjuon. A bajnokságban jött nekik eddig egy Villarreal és egy Atma akik izmosabbak voltak, az eredmény ellenük pedig 1 pont és rendesen megszenvedtek több kiscsapat ellen is.

Nem akarom lebecsülni őket, de nehogy azt mondjuk már, hogy esélyesebbek, főleg hogy mi játszunk otthon. Persze kétesélyes a meccs és az sem lesz világszenzáció ha ők nyernek, mert az is bőven benne van a pakliban, de ha a srácok kihozzák magukból amit tudnak és Messinek is menni fog nem lesz semmi baj.
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2013.10.25. 13:13:36

nagyot változott a világ.....! lassan nekem kell egy kis optimizmust idelopni, olyan borús a hangulat!
azt már leírtam, hogy szerintem a madrid támadópotenciálja erősebbnek tűnik, javult a középpályás játékuk, hátul maradt a jórészt ismert alakzat. azt is látni véltem, hogy a kevesebb kontra miatt lassult a játékuk (összességében) de ezzel együtt erősödtek középen, azzal ölik meg a gyengébb csapatokat, hogy nem engedik ki őket a saját térfelükről! ezt spékelik meg időnként a gyors kontrákkal, de ami még veszélyesebb, CR, kiugratásaival, Marcelló, DiMaria, Isco,és talán Bale betöréseivel az agyon nyomott 16-os körüli védőfal mögé.ezen kívül: szögletek!! a kiszinészkedett 20.m körüli szabadrúgások, nagyjából ennyit kellene semlegesíteni.....
mi jöhetne nálunk:?! nem kellene bealudni az első negyedórát!!! nem kell Alvesnek fent kóborolni a hatástalan beadásaival, hanem ráállni a CR-Marcello kettősre! hátrébb kell hozni a védelmi vonalat és a középpályásokkal együtt uralni a középpályát! meghagyni a támadást a támadó hármasra, arccal az ellenfél !!??(nálunk ezt sajnos hangsúlyozni kell, mert fele melót elvégzik a védelem helyett, azzal, hogy vissza lövöldözik a nekik adott labdákat)kapuja felé.
tömni kell a csatárokat labdával és nem a megtartáson görcsölni, hanem a visszaszerzésre koncentrálni! ( nyilván több a veszített labda, ha több a betörési kísérlet)
bátrabb, agresszívebb és gyorsabb foci kell!! tudunk ilyet? a meccs egy részében feltétlenül! de persze ez több és gyorsabb futást nagyobb koncentrációt és amolyan barcás kreativitást ígényel.
a közel azonos képességű csere lehetőséget, ha nincs baj(sérülés) a tudatosan meghajtott!! elfáradtak helyére kell behozni időben.
ezzel együtt sem tudom megjósolni az eredményt, nálam a domináns érzés az aggodalom és a remény. nem vagyunk esélyesek, de győzhetünk.
bali 15
Director del Fútbol

2013.10.25. 12:25:29

A tavalyi bajnoki címünket csak annak köszönhetjük, hogy a Real annyira elcseszte a nyári felkészülést, hogy már az első Classicora elég nagy előnyre tettünk szert...

A dinamikusabb focit játszó csapatok ellen egyszerűen életképtelen a taktikánk.
Bár megjelentek új elemek a játékunkban amiknek én személy szerint nagyon örülök.
Örülök annak, hogy megpróbálkozunk azzal amiről már évek óta beszélünk, vagyis Messi tehermentesítésével. Ezért igazoltuk Neymart.
De mivel a taktikánk még mindig nagyban tartalmazza a középpályán való intenzitást teljesen nélkülöző, impotens adogatást, ezért Neymar nem képes teljes egészében kibontani a szárnyait.
Neki kell az, hogy nagy sebességben vigye a labdát az ellenre, kell neki a lendület.
Amúgy szeretem a játékát. Hozza a trükköket. De szegény egyenlőre csak halványan mutatja azt amiért valóban idehoztuk: hogy Messin kívül más is veszélyt jelentsen az ellenfél kapujára.

Örülök, hogy visszatért a letámadás, mert így nem kellett átállni egy 2 vkp-s rendszerre.
Mivel tavaly nem volt letámadás, az egy szál vkp Busquetsre akkora nyomás nehezedett hirtelen, hogy össze is omlott az egész hátsó alakzat védelmestül.

A védelemmel most is vannak bajok, de szerintem azt télen orvosolni lehetne egy jó igazolással.
Remélem, hogy a télen elhozzuk a Riverből azt a Balanta gyereket. Bár nem lenne akkora nagy szám, de Hummelst felejtsük már el. Amúgy is zavar, hogy mi is részt veszünk az egyetlen egy olyan csapat lerablásában ami képes méltó ellenfele lenni a Bayernnek a Bundesligában.
Persze ez csak az én szememet szúrja, nem kell komolyan venni :lol:
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.25. 11:56:40

Messi megint sérült?
Csak azért mert a Mundo Deportivo szerint Fabregas kezdhet a helyén! #-o
Akkor bizony nekünk annyi,kb úgy megcsapnak minket mint tavasszal a király kupában...
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
culinho
Capitá del Barça

2013.10.25. 11:46:26

Mi lenne, ha egyszer végre mi kezdenénk úgy, hogy nekiszegeznénk őket a kapujuknak. Már nem is emlékszem, hogy mikor volt utoljára ilyen. Elnéznék egy igazi adok-kapokot 0-0-nál, amikor mindketten focizni akarnak, mire mennek egymással. Nagyon adom a cikket, most kiderül, hogy mire számíthatunk idén.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.25. 11:33:53

Mihu írta:Nekünk esnek, ha gólt rúgnak, akkor van gond, márpedig fognak. A kulcs az lesz, hogy ki szerzi az első gólt. Ha mi, akkor szvsz jó eséllyel nem kapunk ki. Ha viszont mi nyeljük be...na ott fog kezdődni a baj...mindenki tudja, hogy felállt védelem ellen egyenlők vagyunk a 0-val, és Carlo meg is tudja szervezni ezt a játékot.
én is ettől félek. igazából nekünk általában 15-20 perc kell amig fel tudjuk venni a ritmusát, és ha ellen addig a pontig kamikazeban nyomja, simán tud golt lőni. és nem csak a real, hanem a kiscsapatok is.

jó esélyt látok arra, hogy a 10. perc környékén megszerzik a vezetést és tényleg visszaállnak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.10.25. 10:11:40

connor írta:
Sanama írta: Direkt leírtam, hogy nem vagyok elbizakodott. De ez a Real az elmúlt időszakban, utolsó perces tizenegyesekkel, kamu pirosakkal hozta a meccsei egy részét. Ha most nem tudjuk megverni őket, akkor nem tudom mikor.
Sajnos ennyire nem egyszerű a képlet. Tavaly is egy gyengébbnek tűnő, belső feszültséggel teli Real Madriddal játszottunk és mindhárom fronton jobbak voltak nálunk, ha az egymás elleni meccseket nézzük - más kérdés, hogy a ligát jobban akartuk és kiegyensúlyozottabbak voltunk a kisebb csapatok ellen.
:roll:
Azért azt ne felejtsd el, hogy ki ült a kispadon: Tito, aki nem a csapattal volt elfoglalva, és csak a tipikus sablondolgokat hozta a csapattal. A betegsége a csapat teljesítményén is meglátszott.
Most egy jó edzőnk van, aki próbál valami újat belevinni a játékba. Biztos vagyok benne, hogy képes lesz kellően motiválni a játékosokat, és ki fog találni valamit.
Mihu
Director del Fútbol

2013.10.25. 01:06:57

Aki a Juve elleni meccsből akar kiindulni, az nézze meg mégegyszer a találkozót. Nem a Juve játszott fölényben, hanem a Real állt vissza védekezni. Meg lehet figyelni, hogy amíg X volt a meccs, addig támadtak, helyzeteket dolgoztak ki. Majd előnybe kerültek, és onnantól kezdve Ancelotti közölte Contéval, hogy tessék, gyertek...a Juve jött, rúgott egy gólt, a Real megint elkezdett focizni, megint uralta a meccset. Gyors vezető gól, és onnantól kezdve megint ugyan az volt a képlet. Gyertek, próbáljatok meg nekünk gólt rúgni. Elég minimalista, amolyan olaszos taktikával küldte fel őket pályára Carlo, de bevált. Úgyhogy nem ette meg őket a Juve, hanem egyszerűen nem nekik volt sürgős.

Szombaton is hasonló taktikát várok. Nekünk esnek, ha gólt rúgnak, akkor van gond, márpedig fognak. A kulcs az lesz, hogy ki szerzi az első gólt. Ha mi, akkor szvsz jó eséllyel nem kapunk ki. Ha viszont mi nyeljük be...na ott fog kezdődni a baj...mindenki tudja, hogy felállt védelem ellen egyenlők vagyunk a 0-val, és Carlo meg is tudja szervezni ezt a játékot.
Kép
connor
Jugador d'estrella

2013.10.25. 00:14:25

Sanama írta: Direkt leírtam, hogy nem vagyok elbizakodott. De ez a Real az elmúlt időszakban, utolsó perces tizenegyesekkel, kamu pirosakkal hozta a meccsei egy részét. Ha most nem tudjuk megverni őket, akkor nem tudom mikor.
Sajnos ennyire nem egyszerű a képlet. Tavaly is egy gyengébbnek tűnő, belső feszültséggel teli Real Madriddal játszottunk és mindhárom fronton jobbak voltak nálunk, ha az egymás elleni meccseket nézzük - más kérdés, hogy a ligát jobban akartuk és kiegyensúlyozottabbak voltunk a kisebb csapatok ellen.
Egyáltalán nem lesz egyszerű meccs, sőt én tartok tőle, hogy könnyen vereség is lehet a vége. Már csak a tavalyi PSG elleni meccsekből kiindulva is. :roll:
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.24. 23:32:57

herlius írta:
Sanama írta:ha ezt a bandat nem verjuk meg, akkor nagyon nagy bajok vannak a csapatnal. nem lebecsulve oket, de ha a biraskodas nem lesz reszrehajlo otthon kotelesek vagyunk megverni oket. a juve is folenyben jatszot ellenuk, egyszeruen nyerni kell.
Azért csak óvatosan. A Real legyőzése soha semmilyen körülmények között nem kötelező házifeladat. Ha az Almeria vagy a Granada lenne az ellenfél, akkor igen, de a Real még akkor is meg tud lepni, amikor gyengének tűnnek. Az elbizakodottság csak arra jó, hogy elhitesd magaddal, hogy 90%-os teljesítmény is elég a sikerhez.
Direkt leírtam, hogy nem vagyok elbizakodott. De ez a Real az elmúlt időszakban, utolsó perces tizenegyesekkel, kamu pirosakkal hozta a meccsei egy részét. Ha most nem tudjuk megverni őket, akkor nem tudom mikor.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.10.24. 23:17:06

Sanama írta:ha ezt a bandat nem verjuk meg, akkor nagyon nagy bajok vannak a csapatnal. nem lebecsulve oket, de ha a biraskodas nem lesz reszrehajlo otthon kotelesek vagyunk megverni oket. a juve is folenyben jatszot ellenuk, egyszeruen nyerni kell.
Azért csak óvatosan. A Real legyőzése soha semmilyen körülmények között nem kötelező házifeladat. Ha az Almeria vagy a Granada lenne az ellenfél, akkor igen, de a Real még akkor is meg tud lepni, amikor gyengének tűnnek. Az elbizakodottság csak arra jó, hogy elhitesd magaddal, hogy 90%-os teljesítmény is elég a sikerhez.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.10.24. 22:23:31

Hangolódás.

https://www.youtube.com/watch?v=NXqcPhLQah8" target="_blank
Chino
Llegenda del Barça

2013.10.24. 21:52:50

Remélem szombaton nem kell ezt újra megcsinálni: :D

http://www.youtube.com/watch?v=ufcJsrAGWdQ" target="_blank
Forca Barca!!!!
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.24. 21:32:02

ha ezt a bandat nem verjuk meg, akkor nagyon nagy bajok vannak a csapatnal. nem lebecsulve oket, de ha a biraskodas nem lesz reszrehajlo otthon kotelesek vagyunk megverni oket. a juve is folenyben jatszot ellenuk, egyszeruen nyerni kell.
Chino
Llegenda del Barça

2013.10.24. 21:02:06

Az szerintem nem kérdés, hogy Pedro fog kezdeni, sajnos. Bár ha rúg egy mesterhármast megint felőlem a következő 10 meccset végigalibizheti, egy szavam nem lesz.

Én inkább Bale-t szeretném látni, DM nagy formában van, a walesi amellett, hogy egyelőre alig játszott, még nem nagyon találja a helyét a csapatban. Azt viszont már hallom, hogy ha Carvajal kezd, Neymar rúghat ötöt, akkor is az lesz hogy leradírozta a pályáról.
Ha az aktuális formát nézzük, akkor mi valamivel jobbak vagyunk, attól függetlenül, hogy a Madrid megverte a Juvet mi meg két X-et hoztunk össze. De azt hiszem itt nem ez fog dönteni. Ez mindig egy különleges meccs. A védelemben én szívesen látnám Puyolt kezdőként, mellette akár Bartrat is. Nagyon számítana most a Kapitány, lehet, hogy a sebessége megkopott, de nagyon jól helyezkedik és mentálisan is hatalmas lökést adhat. Ha ő ott van a többiek sem nagyon lazáznak.

Biztos vagyok benne hogy kimondatlanul is, de ott volt a fejekben kedden a klasszikus és ez is írható az óvatos játék számlájára. Nálunk szinte az egész csapat tudja mit is jelent a klasszikus, míg egy Bale-nek, Illarramendi-nek vagy Isco-nak új lesz, ez pedig meglátszódhat rajtuk.

Mindenképpen győzelmet várok a csapattól és ha ki is kapunk vagy X-elünk (nálam majdhogynem egyenlő lenne a kettő most) az úgy legyen, hogy megérdemeljék, ne alibi 11-esek meg hemzsegő bírói hibák miatt. És remélem a mostanában megszokott balhék is elmaradnak.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.24. 16:23:13

Nem kell sehová sem mutogatni, az egész meccs úgy volt kabaré, ahogy annak lennie kell, a bíró összevissza fújt, ide is, oda is, itt villant a piros, ott nem, nevetséges volt az egész.

A Real meg szerintem nagyon örülhet ennek a győzelemnek, elég necces volt, simán kiegyenlíthetett/nyerhetett volna a Juve.

A Clásicón mindenképpen nyerni kéne, oké, hogy a döntetlen sem lenne olyan rossz matematikailag, de uraim, ez mégiscsak a klasszikus, mégiscsak a legnagyobb ellenfelünk a földgolyón, mégiscsak ott vertek el minket az utóbbi időben, ahol csak lehetett - itt az ideje a visszavágásnak.

Nagyon nincsenek még egyben, sok a kérdőjel a csapatukban, bár már kezd alakulni a dolog és látszik, hogy Carlónak vannak elképzelései, van egy új rendszer, amit szeretne megvalósítani velük, szerencsére ezt még nem sikerült maradéktalanul összehoznia (sőt), úgyhogy meg lehet csapni őket most, annak ellenére, hogy azért mi sem vagyunk eget rengetően fenomenális formában.

Amire kíváncsi leszek, az az, hogy Carlo vajon tovább erőlteti a taktikát, amit szeretne látni, vagy visszaáll buszozni és kontrázgatni, ahogy tette azt anno a Mourinho-team is.

Lesz, ami lesz, mi úgyis a saját játékunkat fogjuk játszani, ez biztos, csak jóval gyorsabban, pörgősebben, hatékonyabban kell járatnunk a labdát, mint tettük azt az Osasuna vagy éppen a Milan ellen. Egy jó Messi most létfontosságú lesz, de Neymarban is bízom, Carvajalt vagy Arbeloát illene megvernie párszor a szélen.

Náluk a DM/GB-Isco-CR hármasra nagyon, de nagyon oda kell figyelni, őszintén szólva legfőképpen attól félek, hogy DM vagy Bale az őrületbe fogja kergetni Adrianót, akinek pedig jó lesz vigyáznia, nehogy eldurranjon az agya és összehozzon egy-két sárga lapos megmozdulást, mert annak nem lesz jó vége.

Ami még kulcsfontosságú lesz, az az, hogy a jobbszélsőnk (aki Sánchez lesz, remélem) rendesen besegítsen majd a védekezésbe, mert Marcelo elképesztően veszélyes tud lenni, ha felmegy a támadásokkal, ráadásul Céerr is azon az oldalon fog garázdálkodni többnyire.

Összességében a Barçát most jobbnak érzem, ha nem is sokkal, így hozni kéne ezt a meccset, pláne, hogy hazai pályán leszünk.

És a legfontosabb: legyen jó hozzáállás, legyen küzdés, jó harci szellem, ne a telivanagatyámúgyhogycsakalegközelebbiemberhezpasszolokésfőleghátrafelé típusú Barçát lássuk. Mert az biztos, hogy ők megint úgy fognak kijönni az öltözőből, hogy vért izzadnak a győzelemért, ha kell.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.24. 15:51:28

Sanama írta:Közük nem volt a meccshez, kaptak egy erősen kérdőjeles 11est, egy kamu pirosat.
Ennek ellenére ők háborognak, hogy Vidal mekkora szinész. Egyszerűen zseniális. :D :D
igen, örülök h más is észre vette :lol: ebben kezdenek egyre rutinosabbak lenni. ahogy irtad kamu tizi, kamu piros és akkor még ők reklamálnak h de hát uraim :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
h3x0r
Madridista

2013.10.24. 15:38:17

Deus írta:Es a piros laprol meg mit szoltak?
Mindenki szerint szabalytalan volt, de csak sarga.
csababarca írta:Volt előtte Chiellininek olyan szabálytalansága,ami durvább volt,de megúszta lap nélkül? mert egyedül azt bírom elképzelni,hogy valami elmaradt,itt meg kompenzált a spori...
Ha a biro befujta Ramosnal a 11-est, akkor sargat is kellett volna adjon. Vagy nem fujja be, vagy sarga + tizi. A Ronaldo esetnel pedig egyertelmu volt a sarga, ergo masodik sargaval piros.

Az mas kerdes, hogy Chiellini foloslegesen szabalytalankodott Ramossal, mert a labda Buffone lett volna.
(Vidal pedig megkoszonheti a bironak, hogy a masodik felidore egyaltalan kijohetett..)
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.10.24. 15:11:37

Chiellini piros lapja vicc...szándékról beszélnek egyesek, kérdem én,milyen szándék? kirakta az evezőket, ennyi történt, jó indulattal le lehet fújni,de egyből piros? attyaúristen,mi ha egy ilyet kapnánk,itt remegne minden...

Volt előtte Chiellininek olyan szabálytalansága,ami durvább volt,de megúszta lap nélkül? mert egyedül azt bírom elképzelni,hogy valami elmaradt,itt meg kompenzált a spori...

De ez az évszázad vicc piros lapja. #-o Ronaldo korrekt.

Hétvégi meccset nem várom, rég voltam ennyire pesszimista meccsel kapcsolatban, de akárhányszor pörgetem le a fejemben a meccset, nem látom,hol tudnánk nyerni. Tényleg csak Messiben lehet bízni, senki más nem képes semmire a csapatból.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.24. 14:45:06

Deus írta:Es a piros laprol meg mit szoltak?
Nem tudom, de most akartam írni azt, hogy már megint olyan jól kijöttek az egészből, hogy az vmi szenzációs.
Közük nem volt a meccshez, kaptak egy erősen kérdőjeles 11est, egy kamu pirosat.

Ennek ellenére ők háborognak, hogy Vidal mekkora szinész. Egyszerűen zseniális. :D :D
Deus
Boixos Nois

2013.10.24. 14:41:11

Es a piros laprol meg mit szoltak?
KépKép
Válasz küldése