Gareth Tello írta:mess2009 írta:az a baj emberek, hogy 2014-ben immáron nem egy Madridot kell aláznunk hanem KETTŐT !bizony fel kell kötnünk azt a bizonyos gatyát.... azok az ábrándok, hogy az Atletico majd kifúj, sajna ábrándok maradnak tehát harcra fel!
Ki fognak pukkadni szerintem, február-március környékén tuti beadják a kulcsot. Lehet, hogy hamarabb, lehet, hogy később, abban mindenesetre szinte biztos vagyok, hogy "csak" a harmadik helyet fogják elérni ezúttal is.
Csatlakozom, tavaly is összecsinálta magát mindenki tőlük ilyenkor, aztán februárra már a 3. helyen voltak, és végül 10-zel a Real mögött végeztek.
(Mondjuk mess2009-től eleve nagy dolog, hogy nem azt írta, hogy nemsokára a 4. helyért kell küzdenünk

)
Decemberig nagyon megy minden ilyen csodacsapatnak, most még a kupában is csak sörmeccsek vannak, ráadásul a BL-ben is megkapták a legkönnyebb csoportot. Az igazán cifra dolgok csak innen következnek, amikor januárban legalább Valencia-szintű csapatok jönnek szembe a kupában, aztán pedig a Milan a BL-ben, és közben a bajnokságban is lépést kéne tartani a két naggyal. (És akkor még nem is beszéltem arról, hogy egy esetleges Diego Costa sérülés mennyire vetné vissza őket.) Valószínűleg amikor ott vannak egy BL-negyeddöntő kapujában, Simeone nem fogja azt mondani, hogy "koncentráljunk inkább a bajnoki címre, az nem elég, ha 3.-ként besétálunk a BL-be idén is".