Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki fognak pukkadni szerintem, február-március környékén tuti beadják a kulcsot. Lehet, hogy hamarabb, lehet, hogy később, abban mindenesetre szinte biztos vagyok, hogy "csak" a harmadik helyet fogják elérni ezúttal is.mess2009 írta:az a baj emberek, hogy 2014-ben immáron nem egy Madridot kell aláznunk hanem KETTŐT !bizony fel kell kötnünk azt a bizonyos gatyát.... azok az ábrándok, hogy az Atletico majd kifúj, sajna ábrándok maradnak tehát harcra fel!
Miért kell kiforgatni más hsz-ét? Senki sem mondta, hogy az ő hibájuk, hogy Messi hónapokra kidőlt.kristop írta:valószínűleg nem lennének meggyőzőek még ennyire se. de ez miért olyan érdekes? nem láttam még olyan csapatot, ahol a világ egyik legjobb játékosa hiányzik hosszabb távon és ugyanolyanok lennének, mint vele. (nekünk most jól megy, de azért messi az messi) meg aztán végkép nem az ő hibájuk (vagy cének), hogy messi sérült és nélküle kell játszanunk.torotam írta: Kíváncsi lennék hol tartanának, ha náluk is hónapokra kidőlne a top player?
(cé mondjuk adhatna abból a gumibogyószörpből, mert az az igazi nem a miénk)
valószínűleg nem lennének meggyőzőek még ennyire se. de ez miért olyan érdekes? nem láttam még olyan csapatot, ahol a világ egyik legjobb játékosa hiányzik hosszabb távon és ugyanolyanok lennének, mint vele. (nekünk most jól megy, de azért messi az messi) meg aztán végkép nem az ő hibájuk (vagy cének), hogy messi sérült és nélküle kell játszanunk.torotam írta: Kíváncsi lennék hol tartanának, ha náluk is hónapokra kidőlne a top player?
Ha sokkal nem is, de gyengébbek szerintem is, vannak hiányosságok még szép számmal, meg néhány játékosuk formája is erősen ingadozó (Di María, Benzema, Ramos), de ez mondjuk annyira nem meglepő, tekintve, hogy új edző van, aki teljesen mást játszat/akar játszatni velük, mint speciális kollégája anno.sörvirsli írta:Amúgy én érzem csak sokkal gyengébbnek ezt a realt a tavalyinál (hiába mentünk ilyenkor ellenük már 10 ponttal akkor) ?
sörvirsli írta:Ui: De hová tűnt Geretbél?(csak nem megint sérült vagy a formája miatt Ancelotti már a kispadra sem meri leültetni? )
A Real pedig köszönheti a 3 pontot Guaitanak...Chino írta:Megköszönhetjük a szövetségnek, hogy eltörölték Ramos lapját.
Már a második gólt kapják róla.
Engem kb. annyira érdekel, hogy a Realnak hányat törölnek mint amennyit a Rayonak. nem szeretem az összeesküvés-elméleteket -ne vedd sértésnek, de nálatok ezeknek a sokszorosa születik- viszont a véleményem az, hogy, ha bizonyos dolgokat nem lehet utólag befolyásolni, akkor következetesen ezt se tegyék. Ahogy írtam is történnek rossz ítéletek, sok esetben a bíró nem is hibáztatható, számtalanszor csak a sokadik visszajátszásra lehet korrekten ítélkezni. Ezek a dolgok benne vannak. A Pepe vs Alves esettel kapcsolatban is még mindig szidjátok a bírót, mint a bokrot, (holott már a szándékért megérdemelte volna a pirosat) pedig nem egyszer kellett kikockázni, hogy lássák nem találta el. Egy kicsit eltértem a tárgytól. Bocsi, csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy ezek benne vannak a fociban, ha valaki ezt nem tudja elfogadni menjen sakkozni.ericco írta: Az általad említett példából szépen látni, hogy egy tizenegyest, gólt már utólag nem lehet eltörlölni, mint ahogy a hétvégi pirosat sem, nem fogják újrajátszani emiatt a meccset, de a következő meccsre kiszabott eltiltást el lehet, és ha jogos, miért ne tennék meg. Volt már, hogy elutasítottak ilyen kérvényt, sőt, legtöbbször azt teszik a Real javára is.
Lényegtelen, mikori, ti is a múltat emlegettétek. Tavaly volt egy fellebbezés, azt sem fogadták el. Az évente kétszer erős túlzás, és még finoman fogalmaztam. Vagy írj konkrét példákat.Egy négy évvel ezelőtti cikket másolsz be? Most komolyan? Amikor nálatok ezt minden évben eljátsszák legalább kétszer?
Ez így igaz. Nem játszottunk jól, ezért írtam, hogy többek közt.Alcantara írta:Ramos mindkét sárgája jogtalan volt. A meccs viszont a lélektelen játék miatt ment el, amihez Ramos pályán levő ideje alatt jócskán hozzátett.
A történet nagyjából így korrekt.
Egyet értek. Nem is erre reagáltam, hanem, az ilyen a Realnak állandóan eltörlik, zsebükben a szövetség szövegekre. Ha nem törölték volna el, azt is megemészteném, de ha már megtették, és jogosan, had ne kelljen miatta szégyenkeznie a madridistáknak.Chino írta:Ezzel csak annyi a gond, hogy egy fordulóban előfordul alsó hangon 5-6 ilyen sárgás eset. Ha mindet törölgetnék, nem sok értelme lenne az egésznek. Amúgy ezt az egész eltörlés dolgot nem értem. Rengeteg hibás bírói döntés születik, ezzel nincs mit tenni, együtt jár a focival. Viszont ennyi erővel törölhetnének tizenegyeseket is utólag elvéve egy gólt az adott csapattól vagy utólag akár pirosat is kioszthatnának. Persze ez kissé sarkítva van, de az elv ugyanaz, és ha nem tudják mindenre egyformán kezelni, akkor hagyják az egészet.
Nekem nem a Ramos-féle eltörléssel kapcsolatban van igazán gondom, hanem ezzel az egész intézménnyel.
Másrészt amúgy sem kezelik minden esetben ugyanúgy a dolgokat, mert, ha mondjuk Pepe nem lenne eltiltott vagy Varane nem lenne sérült, biztos vagyok benne, hogy nem törölték volna el.
Kivétel erősíti a szabályt...ettől még valamiért nálatok bevett szokás az eltörlés. Engem mondjuk nem zavar, csak érdekes. Illetve, miért nem büntetnek sporit, ha súlyosat téved?!ericco írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... _het_vegen
Elég szelektív a memóriátok.
Ramos sárgájának eltörlésével tk a szövetség beismerte, hogy a piros is jogtalan volt, többek közt ez is hozzájárult a pontvesztéshez.
Ez a hsz nem provokáció, bár ha annak veszitek, azt is megértem a lenti vélemények alapján
ericco írta: Elég szelektív a memóriátok.
Ramos sárgájának eltörlésével tk a szövetség beismerte, hogy a piros is jogtalan volt, többek közt ez is hozzájárult a pontvesztéshez.
Ez a hsz nem provokáció, bár ha annak veszitek, azt is megértem a lenti vélemények alapján
Egy négy évvel ezelőtti cikket másolsz be? Most komolyan? Amikor nálatok ezt minden évben eljátsszák legalább kétszer?ericco írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... _het_vegen
Elég szelektív a memóriátok.
recrea írta:Ramos lapját szokás szerint törölték...