Igen, elnézést igazad van, sajnos erről lemaradtam. De a lényeg az eredmény.S.Agüero írta: Dohában játszották.

Igen, elnézést igazad van, sajnos erről lemaradtam. De a lényeg az eredmény.S.Agüero írta: Dohában játszották.
Na hát akkor szerinte jobb csapat a Barca ha itt több gólra lenne képes mint Madridban.Chino írta:Na, ez bearanyozta a napomat:
"Jorge Mendes - Cristiano Ronaldo ügynöke - az Olé című portugál lapnak adott nyilatkozatában kissé elvetette a sulykot, amikor arról beszélt, hogy a Real csatára messze jobb lenne az argentinnál, ha nem a madridiaknál játszana.
"Ha Cristiano a Barcelonában játszana, 120 gólt rúgna évente" - mondta a magáról kissé megfeledkezett Mendes."
Csatlakozom, tavaly is összecsinálta magát mindenki tőlük ilyenkor, aztán februárra már a 3. helyen voltak, és végül 10-zel a Real mögött végeztek.Gareth Tello írta:Ki fognak pukkadni szerintem, február-március környékén tuti beadják a kulcsot. Lehet, hogy hamarabb, lehet, hogy később, abban mindenesetre szinte biztos vagyok, hogy "csak" a harmadik helyet fogják elérni ezúttal is.mess2009 írta:az a baj emberek, hogy 2014-ben immáron nem egy Madridot kell aláznunk hanem KETTŐT !bizony fel kell kötnünk azt a bizonyos gatyát.... azok az ábrándok, hogy az Atletico majd kifúj, sajna ábrándok maradnak tehát harcra fel!
Most ebben nem tudok hinni. Nézegetek 1-2 meccset tőlük, és nem fognak ezek megfeküdni. Elképesztően nagy potenciál van bennük és Simeonét ismerve, ez az egész nem most fog megfenekleni. A meccsünk velük háromesélyes, bármi megtörténhet. A végső címre is esélyesek. Itt az a kérdéses, ki fog és mikor bukni akár egy 2-3 meccses szériát, amin el mehet minden.Gareth Tello írta:Ki fognak pukkadni szerintem, február-március környékén tuti beadják a kulcsot. Lehet, hogy hamarabb, lehet, hogy később, abban mindenesetre szinte biztos vagyok, hogy "csak" a harmadik helyet fogják elérni ezúttal is.mess2009 írta:az a baj emberek, hogy 2014-ben immáron nem egy Madridot kell aláznunk hanem KETTŐT !bizony fel kell kötnünk azt a bizonyos gatyát.... azok az ábrándok, hogy az Atletico majd kifúj, sajna ábrándok maradnak tehát harcra fel!
Ki fognak pukkadni szerintem, február-március környékén tuti beadják a kulcsot. Lehet, hogy hamarabb, lehet, hogy később, abban mindenesetre szinte biztos vagyok, hogy "csak" a harmadik helyet fogják elérni ezúttal is.mess2009 írta:az a baj emberek, hogy 2014-ben immáron nem egy Madridot kell aláznunk hanem KETTŐT !bizony fel kell kötnünk azt a bizonyos gatyát.... azok az ábrándok, hogy az Atletico majd kifúj, sajna ábrándok maradnak tehát harcra fel!
Miért kell kiforgatni más hsz-ét? Senki sem mondta, hogy az ő hibájuk, hogy Messi hónapokra kidőlt.kristop írta:valószínűleg nem lennének meggyőzőek még ennyire se. de ez miért olyan érdekes? nem láttam még olyan csapatot, ahol a világ egyik legjobb játékosa hiányzik hosszabb távon és ugyanolyanok lennének, mint vele. (nekünk most jól megy, de azért messi az messi) meg aztán végkép nem az ő hibájuk (vagy cének), hogy messi sérült és nélküle kell játszanunk.torotam írta: Kíváncsi lennék hol tartanának, ha náluk is hónapokra kidőlne a top player?
(cé mondjuk adhatna abból a gumibogyószörpből, mert az az igazi nem a miénk)
valószínűleg nem lennének meggyőzőek még ennyire se. de ez miért olyan érdekes? nem láttam még olyan csapatot, ahol a világ egyik legjobb játékosa hiányzik hosszabb távon és ugyanolyanok lennének, mint vele. (nekünk most jól megy, de azért messi az messi) meg aztán végkép nem az ő hibájuk (vagy cének), hogy messi sérült és nélküle kell játszanunk.torotam írta: Kíváncsi lennék hol tartanának, ha náluk is hónapokra kidőlne a top player?
Ha sokkal nem is, de gyengébbek szerintem is, vannak hiányosságok még szép számmal, meg néhány játékosuk formája is erősen ingadozó (Di María, Benzema, Ramos), de ez mondjuk annyira nem meglepő, tekintve, hogy új edző van, aki teljesen mást játszat/akar játszatni velük, mint speciális kollégája anno.sörvirsli írta:Amúgy én érzem csak sokkal gyengébbnek ezt a realt a tavalyinál (hiába mentünk ilyenkor ellenük már 10 ponttal akkor) ?
sörvirsli írta:Ui: De hová tűnt Geretbél?(csak nem megint sérült vagy a formája miatt Ancelotti már a kispadra sem meri leültetni? )
A Real pedig köszönheti a 3 pontot Guaitanak...Chino írta:Megköszönhetjük a szövetségnek, hogy eltörölték Ramos lapját.
Már a második gólt kapják róla.