Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.08.23. 20:31:33

ferninho írta: 1. Bale a Madridba akar jönni, ezt sztem kijelenthetjük.
2. Spursben nem tudom mikor játszott utoljára, állítólag sérülés miatt, jah...
3. Hipphopp lekerült a Spurs Twitter oldaláról, egy másik olyan társával egyetemben, aki eligazolt.
4. Perez egész nyáron Balet akarta és ismerjük Perezt...
5. Spurs már félig leigazolta Lamelát és még Willianhez is közel vannak, de ott bekavar most a Chelsea.
6. Valahogy tegnap este a hivatalos Real online shopban lehetett rendelni Bale 11es mezt, de aztán le is került onnan.
7. Ma a Bernabeuban elkezdtek építeni egy pódiumot.
8. Szinte már az össze lap tényként kezeli.

ennyi véletlen sztem nem létezik...
Lehet, hogy nem létezik, de te is tudod, hogy amíg nem dekázik a Bernabeúban, vagy amíg nem jelenti be egyik oldal se, addig nem a Real a játékosa. Lehet itt fűszerezni a dolgot, de még nem a Real a játékosa.

Azt meg továbbra sem értem, hogy Bale minek abba a csapatba, de ezt már kitárgyaltuk. Csak én érzem, hogy CR lépni fog jövőre?
Rivaldo11 írta:Ekkora ökröt még nem csinált magából perez-eddig. Eyszezonos tucatembert vesz meg rekordöszegért...hát ez csodálatos Laughing
A Spurs megvenné a helyére Williant és még vagy 60-70 millájuk maradna. :D Nem vagyok egyáltalán benne biztos, hogy Willian nem jobb játékos, mint Bale. Mondanám azt, hogy az évszázad üzlete lenne a Spurstől, de amíg Perez ott lesz, addig lesznek ennél is hajmeresztőbb dolgok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2013.08.23. 20:36:42-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.08.23. 20:27:05

Ekkora ökröt még nem csinált magából perez-eddig. Eyszezonos tucatembert vesz meg rekordöszegért...hát ez csodálatos :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.23. 20:26:24

ferninho írta:
Barcaman1993 írta:Bale mióta a madridé?

Azt írod, hogy sikerült sztárt venniük. Egyrészt még nem vették meg.
1. Bale a Madridba akar jönni, ezt sztem kijelenthetjük.
3. Hipphopp lekerült a Spurs Twitter oldaláról, egy másik olyan társával egyetemben, aki eligazolt.
5. Spurs már félig leigazolta Lamelát és még Willianhez is közel vannak, de ott bekavar most a Chelsea.
6. Valahogy tegnap este a hivatalos Real online shopban lehetett rendelni Bale 11es mezt, de aztán le is került onnan.

Ettől függetlenül igaza van Barcaman kollégának. :mrgreen:
Persze több, mint valószínű hogy érkezni fog, de a nyáron már kb. 3x lement, hogy 2nap múlva már be is mutatják, aztán nem lett semmi. Szóval semmi sem elképzelhetetlen. Erősödni fogtok vele, viszont ha tavaly jött volna akkor tényleg mehetne a besz...rás. Én továbbra is fenntartom, hogy hatalmas lutri. Persze lehet hogy beválik és minden happy lesz Madridban, de olyan szintű nyomás lesz a gyereken amit nehéz lesz kezelni. Akármilyen statjai voltak Angliában és akármennyire kiemelkedett a csapatból, az a Spurs volt. Rá volt építve az egész taktika, teljesen szabadon játszhatott, alá volt rendelve az egész csapat. Ezt AVB is lenyilatkozta. Na, ezt a szabadságot nem fogja megkapni. Amúgy pontrúgásból hány gólja lett? Most nem akarok utánanézni, de ti biztos fejből tudjátok. Csak azért mert szép az a 21 gól viszont, ha jól tudom volt belőle jónéhány szabiból. Ez biztos redukálódni fog. Ha Carlo tényleg egy sokpasszos, labdatartósabb játékot fog alkalmazni, a walesi erősségei szerintem annyira nem fognak kiütközni.
Félreértés ne essék, nem azt állítom, hogy flop lesz, hanem arra célzok, hogy ez inkább Perez válasza Neymarra, mint sportszakmai döntés, pláne ilyen horribilis áron.

A középpálya megerősítése pedig inkább a taktikán fog múlni. Jött Isco, aki tényleg nagyon penge, de azon a poszton szerintem! Özil sem kutyaütő. Illaramendi kérdőjel, de tulajdonképpen Xabi cseréjének/helyére jött és nem feltétlenül a kezdőbe. Szóval erősödtek, de nem annyit, hogy itt hanyatt kelljen esni és az összes kupát nekik adni. Csatárposzton pedig nagy gondok lehetnek. Benzema eddig folytatja ahol tavaly abbahagyta, cserének pedig van egy Morata, aki hiába fiatal, de látszik rajta, hogy soha nem lesz klasszis. Egy hosszabb sérülés vagy formahanyatlás nagyon betehet. Amellett konkurenciája sincs, szóval bárhogy játszik is ott lesz a kezdőben. Bale helyett inkább oda kellett volna valaki. Ha feleannyi energiát beleölt volna Perez Suarezbe, Falcaoba, Cavaniba, vagy akárkibe, több mint valószínű, hogy normális áron meg tudta volna szerezni.
Sérülést nem kívánok a franciának, viszont ha azt a formát hozza le mint tavaly nem fogok panaszkodni.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.23. 20:12:14

szarvasember írta:De CR is bal szélső és Bale is. CR a Betis ellen láttuk milyen teljesítményt nyújtott közpen( nagy semmit) és Bale hát nemhiszem hogy középcsatár posztra termett vna... na meg akkor padoztatni fogják Özilt vagy Di Mariat??
Bale már rég nem balszélső. AVB-nél szabad kezet kapva főleg a csatár mögött tűnt fel, a Madridban pedig minden bizonnyal a jobb szél lesz az övé.
Bale----Isco----Ronaldo
--------Benzema--------
szarvasember
Barça B

2013.08.23. 20:04:54

ferninho írta:

De CR is bal szélső és Bale is. CR a Betis ellen láttuk milyen teljesítményt nyújtott közpen( nagy semmit) és Bale hát nemhiszem hogy középcsatár posztra termett vna... na meg akkor padoztatni fogják Özilt vagy Di Mariat??
ferninho
Madridista

2013.08.23. 19:44:00

madridista
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.08.23. 18:58:35

Tavaly is igazam lett,pedig akkor mi jobban,a real rosszabbul erősített.
De most kívánom hogy ne legyen igazam,de én ilyen minősíthetetlen felkészülési/átigazolási szezont nem láttam,mióta Barca drukker vagyok...ami 15 évet tesz ki.
De mondom,nyerjünk mindent mi,és akkor boldog leszek,és bocsánatot kérek a negativizmusért. Viszont jelenleg erre kevés esélyt látok, a gyenge keretünk miatt. Bocs,de már tavaly is gyengének,kevésnek éreztem a keretet,most meg csak tovább szűkültünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
jenooo
Madridista

2013.08.23. 18:58:03

Szerintem Mou legnagyobb hibája (mármint szakmai) a 4-2-3-1 volt. Illetve ezzel nem is lett volna baj, ha történetesen nem Xabi-Khedira alkotta volna a középpálya tengelyét. Xabi még csak-csak, mert azért ő simán elirányítja a csapatot de a felezővonalnál ő nem nagyon lépett tovább. Khedira viszont annál inkább, akit fájdalom volt nézni, amikor támadást próbál szervezni, vagy esetleg abba bekapcsolódni. Szóval volt egy remekül passzoló, de a félpályát át nem lépő, és egy szilveszteri kabaréba illő box-to-box játékosunk. Na támadás így nem sok volt, csak a Xabi-féle előrekúrt labdákból, vagy egyéni villanásokból, elfutásokból. Viszont a védekezésnél is ugyanúgy előjött ez a hiba, mivel egyikőjüknek sem erőssége a védekezés, így amikor átrohant az ellen, úgy szaladtak össze-vissza, mint a csirkék a tűz körül. Szóval ez volt tavaly.
Idén azért sokkal másabb a helyzet, mert már valamilyen 4-3-3-at fogunk erőltetni, ahol középső hármas szerintem Modric-Isco-Khedira/Casemiro lenne. Itt azért van két technikás, jól passzoló, a labdát jól fedező kp-s, illetve mögöttük egy szűrő. Ha megerősödik a középpálya, akkor a játékban is jobban fog dominálni a csapat, így kevésbé a kontrákra fog épülni a dolog. Így sokkal feljebb tudják majd nyomni a bugit és labdavesztésénél azonnal le tudják támadni az ellenfelet, akiknek így már sokkal nehezebb lesz a középpályát átjátszani. Hasonlóan hozzátok.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az alapjáték gyökeresen meg fog változni és ha Carlo ezt jól alkalmazza és a csapat is összeér, akkor ebből még nagyon jó dolgok sülhetnek ki a madridisták szempontjából. Az egyetlen kérdés, hogy ebben a labdatartós, sokpasszos fociban, a két futóbolond (már ha jön Bale) hogyan fogja megtalálni a szerepét.
A bajnokságról pedig csak annyit, hogy lehet, hogy Mou taktikája volt az antibarca taktika és most, hogy elment már kevéséb kell tartania a katalánoknak a Classicoktól, de itt úgyis minden azon fog múlni, hogy ki mennyi "kicsit" fog tudni kitömni. Ez az új foci viszont sokkal jobban alkalmas erre, mint Mou idején. Erre jó példa a tavalyi szezon, ahol ti ugye nem tudtatok megverni minket, mégis utcahosszal nyertétek a bajnokságot. Én nem azt mondom, hogy már idén mindenkit szétüt a madrid, de ha összeérnek a játékosok és azonosulni tudnak az új taktikával, akkor szerintem egy sokkal ütőképesebb brigád lehet majd ebből, mint a Mou éra alatt bármikor. Legalábbis játékban biztosan.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.08.23. 18:25:11

csababarca írta:Grat a realnak Balehez,már ha igazak a hírek. Valahogy így kell kineznie egy átigazolási időszaknak, ahogy náluk történt,irigylem őket érte.
Látták,hogy a kp-t kell megerősíteni,megtették,plusz sikerült egy sztárt is hozni, pluszként! A felesleget meg normális áron értékesítették, ahogy kell, nem aprópenzért. Lehetne tanulni is néha tőlük,mert mi ehhez képest hoztunk egy Neymart,akit behazudhatunk létszükségnek,de nem hoztunk se védőt,se kapust,plusz kp-n is gyengültünk...
Most olyan keret plusz edző van madridban,hogy ha idén sem sikerül a 10. akkor soha. Mindenesetre,ha hazaertem Magyarországra,komolyabb összeget feldobok a triplázásukra.
Ezen jót mosolyogtam. :D Minek állunk ki egyáltalán?

1. Megint vettek egy új csapatra való játékost. Majdnem minden évben ez megy. Iscon kívül nem látok erősítést az igazoltak közt. Bale mióta a madridé?
2. Felesleget értékesítették. Ha 2-3 évente új csapatot építenek, akkor elég sok felesleg keletkezik. Ennek láttuk pl. most a példáját. Egyébként Albiol, vagy Kaká mennyi ideje is volt/van a Realnál? Teljesen felesleges játékosok, annyira nem lennék elájulva a politikájuktól.
3. Azt írod, hogy sikerült sztárt venniük. Egyrészt még nem vették meg. Másrészt, akkor Neymar mi? Ráadásul nekünk szükségünk is volt rá, mert amit a Pedro-Alexis-Villa trió leművelt tavaly (is), az botrány volt. Bale leigazolása miért is olyan fontos? Nekünk nagyobb szükségünk volt Neymarra, mint a Realnak Balere. Az ár-érték arányt már meg sem említem.
4. Edző? Minden évben így indulnak neki a szezonnak. Jött Pellegrini, majd a Speciel és így tovább. Ugyanaz a duma ment, a világ legjobbja, a félisten segítségével sem nyerték bucira magukat. Nem tartok semmivel sem jobban Ancelottitól, mint Mourinhotól.
5. Triplázás? Itthon lesz egy Barcelona, a nemzetközi porondot meg sem említem (Bayern, City, Juve, Chelsea, Dortmund). Vannak itt még komoly csapatok a Realon kívül.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.08.23. 18:23:52

csababarca írta:Grat a realnak Balehez,már ha igazak a hírek. Valahogy így kell kineznie egy átigazolási időszaknak, ahogy náluk történt,irigylem őket érte.
Látták,hogy a kp-t kell megerősíteni,megtették,plusz sikerült egy sztárt is hozni, pluszként! A felesleget meg normális áron értékesítették, ahogy kell, nem aprópenzért. Lehetne tanulni is néha tőlük,mert mi ehhez képest hoztunk egy Neymart,akit behazudhatunk létszükségnek,de nem hoztunk se védőt,se kapust,plusz kp-n is gyengültünk...
Most olyan keret plusz edző van madridban,hogy ha idén sem sikerül a 10. akkor soha. Mindenesetre,ha hazaertem Magyarországra,komolyabb összeget feldobok a triplázásukra.

Szomorú ha így látod.. Számomra semmivel nem lettek veszélyesebbek, sőt tavaly jobban tartottam tőlük. Triplázás?? Ez még viccnek is rossz volt. Ugyan ezt csinálták Mourinho első évében, és mit értek vele ? Ott is sokan tartottak, hogy most mi lesz.
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.08.23. 18:01:47

Grat a realnak Balehez,már ha igazak a hírek. Valahogy így kell kineznie egy átigazolási időszaknak, ahogy náluk történt,irigylem őket érte.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.23. 17:14:40

miihii írta:Igazából az egyik legnagyobb probléma azzal van sztem, h sokan hajlamosak a másik fórumon kiszúrni egy idiótább, szélsőségesebb post-ot és azzal általánosítani egy komplett közvéleményt. Vagy szimplán utánajárás nélkül véleményt írni. Tegnap pl beírták fácsén, h érdemes beleolvasni az ottani trécsbe, amit (sajnos) meg is tettem. Pont belefutottam egy ilyenbe, h egyik kollegánk mondta, h mennyire ki vannak bukva sokan itt Alba színművészetére, amire jött is a válasz, amiben kvázi kiröhögte a blankó kollega, h hát peeersze... Pedig elég sok nyoma van a játékos topicjában ennek, de ugye ez nem számít.

Itt is-ott is megvannak a vérmesebb megnyilvánulások, amikkel adott esetben akár a saját szurkolótársai sem értenek egyet, de mégis ez alapján van minősítve az egész slepp. Más tészta, amikor egy ilyen gondolatmenetet meglovagolva jönnek a további gyatrábbnál gyatrább továbbpörgések, amik azért már jelzésértékűek és ha nem vetnek véget neki, hanem egyre jobban belemennek, akkor arra már majdhogynem ráhúzható az általánosítás, mivel nincs ellenvélemény. Na, ilyenkor azért már lehet falat kaparni, amit gondolom itt is, ott is megtesznek.

Mondjuk eleve az ember túl sok szimpatikus véleményt ne várjon el a másik oldalon, mivel totál ellenkezőleg fogják megítélni ugyanazokat a szitukat javarészt, mintha másik meccset néznének. Tehát ezzel számolnia kell mindenkinek, aki áttéved az ellenoldalra.

Másrészt a moderátori téma.
Ennek egyik része az, h a modi, admin is egy fórumozó, aki ugyanúgy leírhatja a véleményét, mint bárki más. Ez még azzal együtt is igaz, h nekünk azért illene egyfajta példát mutatni, nemhogy uszítani a népet meg lekezelően beszélni a másikkal. Aztán h ez melyik oldalon milyen számban és formában jellemzőbb, megvan a véleményem, de ahogy mondtam, igyekszem példát mutatni, így ebbe nem mennék bele :P

Mint ahogy különösebben talán nem kéne rugózni sokat tovább ezen a madridom vs EB dolgon, maradjunk a futball részénél a két csapat dolgaiban ;)

Teljesen egyetértek mihii-vel.
Sokan hajlamosak egyy-egy hozzászólást elolvasni és abból ítélkezni. És ez mindkét táborra igaz. Odaát is olvastam olyat, hogy egy itt leírt véleményen rugóztak és hőzöngtek. El kell fogadni, hogy két ilyen riválisnál nyilván feszültebb és rugalmatlanabb vélemények vannak, ami a szurkolókat illeti. Egy Real vs Malaga-nál biztos nem lenne ilyen. A másik pedig sokszor hozzájárul, hogy egy-egy vérmesebb arc által azonosítják az egész fórumot, aki esetleg radikálisabban vagy többet szól hozzá az adott témához.
Nem említek neveket, mert teljesen felesleges és tovább szítaná a feszültséget. Azon én is kiakadok, ha egy kalap alá veszik és általánosítják a szurkolótábor tagjait. Ez kb. olyan mintha a szegedi embereket és mondjuk a debreceni lakosokat hasonlítanák össze. Ezért se szeretem ezt a hungarokatalán stb. szöveget. Ha egy Barca szurkoló ír odaát nyilván más hangnemben teszi (többnyire) és ez így van rendjén.
Nekem például faterom és a bátyám is real szurkoló, néha zrikáljuk egymást, de tudunk minden elfogultság nélkül beszélni különböző témákban a két csapatról.

Én személy szerint szívesen olvasom itt a real szurkolók véleményeit van és nem zavar ha nem úgy látják a dolgokat vagy kicsit radikálisabban mondják el. Persze nem kell túlzásba esni, de azt sem szívesen olvasom, ha valaki itt zsigerből szídja a madridot többnyire minden háttérinformáció nélkül.

Bosz a hosszú hsz-ért, csak ez kikívánkozott.
Forca Barca!!!!
PCsabi
aka Game90

2013.08.23. 16:36:26

ferninho írta:egy cikk az NSO-n Bale-ről....
gusztustalan, szánalmas, vérlázító, hogy egy ilyen cikket publikáltak...
tessék csak elolvasni..... :roll:
had ne ismételjem megint a médiás szöveget, amit nem is olyan rég írtam...
nem is tudom, hogy gondolták ezt...
Tényleg szánalmas, viszont ennél a résznél visítottam... :mrgreen: :
A Majmok Bolygója? Nem, nem láttam még. Miért kérdi?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
zola8787
Director del Fútbol

2013.08.23. 16:35:21

ferninho írta:egy cikk az NSO-n Bale-ről....
Hát ez nem semmi. Nem szokott fórumokon zavarni a helyesírás, de azért annál, aki ezzel keresi a kenyerét, annál baromira fel tud idegesíteni. ("el kell fogadunk" WTF). Poénnak akarta szánni az NSO az tuti, lesz rajta aki nevet majd, de lehet nézőcsalogató, a realosok tuti írnak majd, meg a a Real utálók is. Szánalmas :/
ferninho
Madridista

2013.08.23. 16:27:48

egy cikk az NSO-n Bale-ről....

szerk:
egyébként Baleről: tegnap este fent volt a Real Madrid hivatalos online shopjában a rendelhető mezek között a 11-es Bale mez, aztán egy ideig nem volt elérhető az oldal és le is szedték.
most meg a Bernabeuban egy "titokzatos" pódium épült, vélhetően Bale bemutatására.
szóval nagyon úgy néz ki, hogy jönni fog Bale.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2013.08.23. 16:43:41-kor.
madridista
miihii
KHAL

2013.08.23. 11:19:59

Igazából az egyik legnagyobb probléma azzal van sztem, h sokan hajlamosak a másik fórumon kiszúrni egy idiótább, szélsőségesebb post-ot és azzal általánosítani egy komplett közvéleményt. Vagy szimplán utánajárás nélkül véleményt írni. Tegnap pl beírták fácsén, h érdemes beleolvasni az ottani trécsbe, amit (sajnos) meg is tettem. Pont belefutottam egy ilyenbe, h egyik kollegánk mondta, h mennyire ki vannak bukva sokan itt Alba színművészetére, amire jött is a válasz, amiben kvázi kiröhögte a blankó kollega, h hát peeersze... Pedig elég sok nyoma van a játékos topicjában ennek, de ugye ez nem számít.

Itt is-ott is megvannak a vérmesebb megnyilvánulások, amikkel adott esetben akár a saját szurkolótársai sem értenek egyet, de mégis ez alapján van minősítve az egész slepp. Más tészta, amikor egy ilyen gondolatmenetet meglovagolva jönnek a további gyatrábbnál gyatrább továbbpörgések, amik azért már jelzésértékűek és ha nem vetnek véget neki, hanem egyre jobban belemennek, akkor arra már majdhogynem ráhúzható az általánosítás, mivel nincs ellenvélemény. Na, ilyenkor azért már lehet falat kaparni, amit gondolom itt is, ott is megtesznek.

Mondjuk eleve az ember túl sok szimpatikus véleményt ne várjon el a másik oldalon, mivel totál ellenkezőleg fogják megítélni ugyanazokat a szitukat javarészt, mintha másik meccset néznének. Tehát ezzel számolnia kell mindenkinek, aki áttéved az ellenoldalra.

Másrészt a moderátori téma.
Ennek egyik része az, h a modi, admin is egy fórumozó, aki ugyanúgy leírhatja a véleményét, mint bárki más. Ez még azzal együtt is igaz, h nekünk azért illene egyfajta példát mutatni, nemhogy uszítani a népet meg lekezelően beszélni a másikkal. Aztán h ez melyik oldalon milyen számban és formában jellemzőbb, megvan a véleményem, de ahogy mondtam, igyekszem példát mutatni, így ebbe nem mennék bele :P

Mint ahogy különösebben talán nem kéne rugózni sokat tovább ezen a madridom vs EB dolgon, maradjunk a futball részénél a két csapat dolgaiban ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ferninho
Madridista

2013.08.23. 04:42:12

jajj, mennyit vitatkoztunk annak idején arról, hogy különbek a fehér drukkerek. ohh, dehogy, ugyanaz a birkanépség, akik minden összeesküvés elméletre ugranak és mindent elhisznek, amit hallanak vagy olvasnak.
alapvetően semmi különbség nincs a két szurkolótábor között.
Igazából az az ember aki ezt odaát felhozta, még pár madridista szerint is annyit sem ér, hogy a nevét leírjuk , így az lenne a normális ha nem is érdekelne senkit a véleménye, ill. pontosabban az állandó alattomos próbálkozásai,bár ilyen hülyeségek hallatán sajnos én sem tudtam megállni,hogy válaszoljak neki
az ég világon semmi probléma nincs R24-gyel, full jó arc, persze ez nem igen fog neked lejönni, ha csak azt veszed észre, amikor a Barcáról ír negatívat.
tagadhatatlan, pöppet elfogult negatív irányban a Barcával kapcsolatban, de ezt most úgy adod elő meg ítéled el, mintha te nem pontosan ugyanilyen lennél a Reallal...
+ most, mikor a másik nagyokos (elmondása szerint 20 éve real szurkoló, de a helyesírás rendre komoly gondot okoz neki) elmondja,hogy Leo örüljön ha a 40et megéli a "doppingok miatt", akkor azért csak kinyílik a bicska az ember zsebében
aki ezt írta, annak az adatlapján olvasható, hogy 24 éves, szóval valószínűleg kevered valakivel, de kétlem, hogy már 4 évesen Real drukker volt.
itt én vagyok az egyik legelvetemültebb real gyűlölő de ilyeneket még én sem írok egy játékosukról sem, ő meg ott egy moderátor, elv. példát kéne mutatnia vagy mi a szösz, ennyit arról, hogy melyik oldal milyen
???
R24 ezzel a témával kapcsolatosan egy betűt nem írt, legalább valótlanságot ne állíts és mocskold be ezzel a madridom.hu-t
nagyon belekeveredtél ebbe az egészbe.
ő meg ott egy moderátor, elv. példát kéne mutatnia vagy mi a szösz, ennyit arról, hogy melyik oldal milyen
most tényleg minden személyeskedés nélkül, meg mostanában sajnos nem is annyira aktív, de Andris folyamat szidta a Realt és némely közülük már tényleg erős volt, pedig ő is egy Moderátor/Admin itt...
Andrissal az ég világon semmi bajom, csak azért hoztam ezt fel, mert az általad leírt dolgok itt is megtörténtek és ugyanez lett neki is felhozva nem is egyszer, hogy példát kéne mutatnia, mert Moderátor.
Erre írt egy nagyon jó választ, amire már nem emlékszek, hogy pontosan mi volt és vissza se tudok keresni, de az biztos, hogy többet nem lett felhozva neki.
Erről a moderátorosdi témáról csak ennyit, meg hogy melyik oldal milyen... Itt , ahogy a szurkolótáborok közt sincsenek alapvetően lényegi különbségek.
madridista
shutterisland
Director del Fútbol

2013.08.23. 04:28:49

a másik oldalhoz annyit, hogy azért sokszor sikerül értelmesen, érdemben kommunikálni egymással.
én például szívesen olvasok objektívabb véleményeket a barcáról, mint az enyém, és rengeteg ilyennel is találkoztam ott azért az idők során.

az viszont igaz, hogy ha ott vannak a videók/képek a meccsről, ahol fogja messi a combját, tata lenyilatkozza, hogy miért is kellett lehozni...ráadásul volt orvosi vizsgálat, ahol felfedezték a vérrögöt...és erre benyomják, hogy kamu volt az egész lecserélés, minden csak kifogás...vagy ha godín egyértelműen mutatja mirandának, hogy hol sérült messi, és hova kell odaverni neki keményen, erre valaki beírja, hogy szerinte a videón az látható, hogy godín csak örült annak, hogy messit le kell cserélni....

nos, ezekkel nem lehet mit kezdeni.
meg kell próbálni skipelni.
sjd
Llegenda del Barça

2013.08.22. 23:36:57

ferninho írta:Iker 1 meccsen, igen 1 meccsen pados volt
Iker nem egy meccsen volt pados, mert az egész tavaszt végigpadozta.
Úgyhogy most akármennyire is egy meccsről van szó, ebből könnyen jöhet le az, hogy az edzőváltással sem került vissza a kezdőbe.
A médiát meg ismerjük. De azt nem értem, hogy miért ne lehetne arra gondolni, hogy Ancelotti is Lopezt fogja favorizálni.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.08.22. 23:26:07

kristop írta:amikor a túloldalon egy madridista fejes tök komolyan írja, hogy messi nem sérült meg, csak kifogás, mert nem ment neki, akkor azért nagyon nevetek :DDD

jajj, mennyit vitatkoztunk annak idején arról, hogy különbek a fehér drukkerek. ohh, dehogy, ugyanaz a birkanépség, akik minden összeesküvés elméletre ugranak és mindent elhisznek, amit hallanak vagy olvasnak.
Igazából az az ember aki ezt odaát felhozta, még pár madridista szerint is annyit sem ér, hogy a nevét leírjuk , így az lenne a normális ha nem is érdekelne senkit a véleménye, ill. pontosabban az állandó alattomos próbálkozásai,bár ilyen hülyeségek hallatán sajnos én sem tudtam megállni,hogy válaszoljak neki + most, mikor a másik nagyokos (elmondása szerint 20 éve real szurkoló, de a helyesírás rendre komoly gondot okoz neki) elmondja,hogy Leo örüljön ha a 40et megéli a "doppingok miatt", akkor azért csak kinyílik a bicska az ember zsebében :) itt én vagyok az egyik legelvetemültebb real gyűlölő de ilyeneket még én sem írok egy játékosukról sem, ő meg ott egy moderátor, elv. példát kéne mutatnia vagy mi a szösz, ennyit arról, hogy melyik oldal milyen :) Itt ilyet el nem tudnék képzelni mint amik ott mennek, meg amilyen stílusban szidják akár a sajátjaikat is, de hála az égnek az egész klubot ez a fertő lengi körül, Isco most nagy kedvenc szeptemberre lehet már fenyegetni és fütyülni fogják....Ezért IS értek el olyan "szép sikereket" a világ rendre legdrágább keretével az elmúlt 12-13 évben...
ferninho
Madridista

2013.08.22. 18:49:18

Chino írta: A másik pedig az összeesküvés elméletek, miszerint a Real-t mindig és mindenki utálta, le akarta járatni mindenért és erre verik.
az is túlzás amit R.M.C.F művel le ez ügyben, de például most, hogy Iker 1 meccsen, igen 1 meccsen pados volt a média már lehozta belőle, hogy össze van veszve mindenkivel, elmegy Unitedhez, de Gea meg a Barcához, aztán ezek után már volt olyan is, hogy az Arsenalba igazol el és végül már ott tartottunk, hogy már a Barcába is elmenne :!:
ezeket mind lehozta a média csupán abból, hogy Iker padozott az első bajnokin (ugye neki válogatott is volt előtte, ezt tegyük hozzá, míg Lopez tudott készülni rendesen...).
szóval az is túlzás, amit a fentebb említett úriember leművel ez ügyben, de néha tényleg van benne valami....
madridista
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.22. 18:10:00

kristop írta:
Chino írta:A másik pedig az összeesküvés elméletek, miszerint a Real-t mindig és mindenki utálta, le akarta járatni mindenért és erre verik. Ennek ellenére nem lehet egy kalap alá venni őket.
ez mondjuk tényleg így volt, csak a múltban ragadtak, mert kábé tíz éve. azt a galaktikus realt elég sokan utálták a sok pénze, az arrogancia, az összevásárlások és a vélt tolások miatt. csak ezt a szerepet már jó néhány éve átvettük tőlük. mi vagyunk a célpont jelenleg. már nem a szimpatikus katalán csapat vagyunk, akik próbálunk góliát mellett érvényesülni és meg-megcibáljuk a bajuszát, hanem a szemét nagy csapat, akit tolnak, meg uefalona, meg színészkednek és fújj, divat.

Én nem néhány évre utaltam, hanem, hogy szerintük a kezdetektől fogva, de ez most mellékes.
Chino írta:Nem tudom ki hogy van vele, de én azért annyira nem látom, hogy a Madrid egy teljesen új úton haladna tovább. Igazoltak néhány játékost, de talán Isco az egyedüli akit a kezdőbe. Az alapcsapat maradt, a felállással együtt. Jött Illarramendi is Xabi pótlására, egy az egyben, valami változás lesz, de nem olyan gyökeres.
az már maga egy új irány, hogy fiatalokkal, spanyolokkal és saját nevelésűekkel oldják meg a kiegészítő szerepeket. régebben erre mindig igazoltak valami felesleges légióst euromilliókért. az meg, hogy a 4231ből átálltak 433ra hiába tűnik kicsi változásnak sokat mutat. több labdatartás, építkezés, kevesebb bekk és kontra. az isco, modric, xabi középpálya nem sokkal kevésbé kreatív mint az ini, xavi, busquets. nekem tetszik a játékospolitikájuk és tetszik, hogy végre nem egy balhés edző van ott, mert igazából már nem sok játékosuk maradt, akit úgy igazán utálok (arbeloa, pepe, cé meg néha xabi és dimaria idegesít).

bale meg nyilván nem ér annyit, és nevetséges áron menne, de azért a bale, cé, benzema támadótrió beszaratós lenne az biztos. erőben és gyorsaságban is megvernének minket kontráknál.
Én még mindig tartom, hogy 2 igaz erősítésük volt a nyáron. Ancelotti és Isco. Amennyire tudtam követtem az előszezonukat, illetve a Betis ellen is látszott, hogy igazán veszélyesek még mindig a kontrákból voltak. Xabi jelenleg ki is esett, de ha azt a kp.t veszed, lehet, hogy kreatív, de egy átjáróház.
De erz végülis mind1, ahogy nálunk úgy náluk is el kell telnie egy kis időnek, míg konkrét véleményt lehet mondani. Az biztos, hogy a sokpasszos játék, amit a Betis ellen is próbáltak erőltetni nem megy nekik, kérdés, hoghy ezt a vonalat akarják-e tovább követni. Majd október körül újra visszatérünk.
Amivel sokkal előrébb vannak a jobb előszezon (nemcsak a meccsek miatt, hanem korábban össze tudott állni a csapat, mint nálunk) és ők korán, tervezetten váltottak edzőt.
Forca Barca!!!!
kristop
Entrenador del Barça

2013.08.22. 17:32:58

Chino írta:A másik pedig az összeesküvés elméletek, miszerint a Real-t mindig és mindenki utálta, le akarta járatni mindenért és erre verik. Ennek ellenére nem lehet egy kalap alá venni őket.
ez mondjuk tényleg így volt, csak a múltban ragadtak, mert kábé tíz éve. azt a galaktikus realt elég sokan utálták a sok pénze, az arrogancia, az összevásárlások és a vélt tolások miatt. csak ezt a szerepet már jó néhány éve átvettük tőlük. mi vagyunk a célpont jelenleg. már nem a szimpatikus katalán csapat vagyunk, akik próbálunk góliát mellett érvényesülni és meg-megcibáljuk a bajuszát, hanem a szemét nagy csapat, akit tolnak, meg uefalona, meg színészkednek és fújj, divat.
Chino írta:Nem tudom ki hogy van vele, de én azért annyira nem látom, hogy a Madrid egy teljesen új úton haladna tovább. Igazoltak néhány játékost, de talán Isco az egyedüli akit a kezdőbe. Az alapcsapat maradt, a felállással együtt. Jött Illarramendi is Xabi pótlására, egy az egyben, valami változás lesz, de nem olyan gyökeres.
az már maga egy új irány, hogy fiatalokkal, spanyolokkal és saját nevelésűekkel oldják meg a kiegészítő szerepeket. régebben erre mindig igazoltak valami felesleges légióst euromilliókért. az meg, hogy a 4231ből átálltak 433ra hiába tűnik kicsi változásnak sokat mutat. több labdatartás, építkezés, kevesebb bekk és kontra. az isco, modric, xabi középpálya nem sokkal kevésbé kreatív mint az ini, xavi, busquets. nekem tetszik a játékospolitikájuk és tetszik, hogy végre nem egy balhés edző van ott, mert igazából már nem sok játékosuk maradt, akit úgy igazán utálok (arbeloa, pepe, cé meg néha xabi és dimaria idegesít).

bale meg nyilván nem ér annyit, és nevetséges áron menne, de azért a bale, cé, benzema támadótrió beszaratós lenne az biztos. erőben és gyorsaságban is megvernének minket kontráknál.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
jenooo
Madridista

2013.08.22. 16:49:15

Most úgy néz ki jön Bale 110 millió euróért játékosbevonás nélkül. Kíváncsi vagyok, ha nem jött volna Neymar megvették volna-e. Azért Perez megalomániája nem ismer határokat, ráadásul eléggé segget csinál a szájából. Lenyilatkozza hogy egy játékos sem ér 100 millió eurot és nem ad senkiért ennyit, aztán megy a 110 millió. Ennek ellenére én annyira nem tartok tőle, ha még Mou lenne akkor viszont nagyon nem lennék nyugodt.
Most már 98 millióról szólnak a legújabb hírek, az meg még mindig 100 alatt van. :D
Viccet félretéve azért bőven vannak itt kérdőjelek, mind a kezdőcsapatot, mind a taktikát illetően. Konkrétan Di María helyére érkezne, de szerintem ha nem hoznánk a walesit most, ő akkor is inkább csereember lenne (ugye Özil). Így viszont német barátunk sorsa is kezd megpecsételődni, hiszen ha Isco folytatja ezt a jó teljesítményt (itt nem csak a Betis meccsre gondolok, hanem a felkészülési szezonra is), akkor gyakorlatilag elfogytak a helyek számára. Mondjuk Isco helyén amúgy sem tudná tolni a 4-3-3ban, mert ahhoz ő nem fut eleget. Esetleg, ha csatár nélkül játszanánk és akkor egy CR-Özil-Bale---Isco-Modric-Khedira/Casemiro felállást lehet még elképzelni, de ahogy figyeltem ez nem nagyon volt gyakorolva a nyáron (kb 20 percig), viszont özil nagy kedvenc a spanyoloknál, szóval nem biztos, hogy szerencsés kihagyni állandóan a kezdőből. Meg hát ott a kapuskérdés is, úgyhogy lesz dolga bőven még Ancellottinak. Mindenesetre a spanyol firkászok máris kezdhetik csorgatni a nyálukat, mert a Messi-CR kettős mellé most kapnak egy Bale-Neymar párharcot is.
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.22. 16:11:39

kristop írta:amikor a túloldalon egy madridista fejes tök komolyan írja, hogy messi nem sérült meg, csak kifogás, mert nem ment neki, akkor azért nagyon nevetek :DDD

Minden csapat szurkolói között vannak barmok és normálisak, ahogy ez az élet más területén is igaz. Engem az idegesít legjobban, mikor kijelentik, hogy az összes Barca-szurkoló népművészeti cserépedény, de vica-versa működik. A másik pedig az összeesküvés elméletek, miszerint a Real-t mindig és mindenki utálta, le akarta járatni mindenért és erre verik. Ennek ellenére nem lehet egy kalap alá venni őket.
Én odaát inkább azt vettem észre, hogy van egy-két hangadó, akinek a véleményét nem kérdőjelezik meg, hanem fújják ha egyetértenek vele, ha nem. Szerintem a többség tudja kikről van szó.

Nem tudom ki hogy van vele, de én azért annyira nem látom, hogy a Madrid egy teljesen új úton haladna tovább. Igazoltak néhány játékost, de talán Isco az egyedüli akit a kezdőbe. Az alapcsapat maradt, a felállással együtt. Jött Illarramendi is Xabi pótlására, egy az egyben, valami változás lesz, de nem olyan gyökeres.

Most úgy néz ki jön Bale 110 millió euróért játékosbevonás nélkül. Kíváncsi vagyok, ha nem jött volna Neymar megvették volna-e. Azért Perez megalomániája nem ismer határokat, ráadásul eléggé segget csinál a szájából. Lenyilatkozza hogy egy játékos sem ér 100 millió eurot és nem ad senkiért ennyit, aztán megy a 110 millió. Ennek ellenére én annyira nem tartok tőle, ha még Mou lenne akkor viszont nagyon nem lennék nyugodt.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése