2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lehet, hogy nem létezik, de te is tudod, hogy amíg nem dekázik a Bernabeúban, vagy amíg nem jelenti be egyik oldal se, addig nem a Real a játékosa. Lehet itt fűszerezni a dolgot, de még nem a Real a játékosa.ferninho írta: 1. Bale a Madridba akar jönni, ezt sztem kijelenthetjük.
2. Spursben nem tudom mikor játszott utoljára, állítólag sérülés miatt, jah...
3. Hipphopp lekerült a Spurs Twitter oldaláról, egy másik olyan társával egyetemben, aki eligazolt.
4. Perez egész nyáron Balet akarta és ismerjük Perezt...
5. Spurs már félig leigazolta Lamelát és még Willianhez is közel vannak, de ott bekavar most a Chelsea.
6. Valahogy tegnap este a hivatalos Real online shopban lehetett rendelni Bale 11es mezt, de aztán le is került onnan.
7. Ma a Bernabeuban elkezdtek építeni egy pódiumot.
8. Szinte már az össze lap tényként kezeli.
ennyi véletlen sztem nem létezik...
A Spurs megvenné a helyére Williant és még vagy 60-70 millájuk maradna.Rivaldo11 írta:Ekkora ökröt még nem csinált magából perez-eddig. Eyszezonos tucatembert vesz meg rekordöszegért...hát ez csodálatos Laughing
Ettől függetlenül igaza van Barcaman kollégának.ferninho írta:1. Bale a Madridba akar jönni, ezt sztem kijelenthetjük.Barcaman1993 írta:Bale mióta a madridé?
Azt írod, hogy sikerült sztárt venniük. Egyrészt még nem vették meg.
3. Hipphopp lekerült a Spurs Twitter oldaláról, egy másik olyan társával egyetemben, aki eligazolt.
5. Spurs már félig leigazolta Lamelát és még Willianhez is közel vannak, de ott bekavar most a Chelsea.
6. Valahogy tegnap este a hivatalos Real online shopban lehetett rendelni Bale 11es mezt, de aztán le is került onnan.
Bale már rég nem balszélső. AVB-nél szabad kezet kapva főleg a csatár mögött tűnt fel, a Madridban pedig minden bizonnyal a jobb szél lesz az övé.szarvasember írta:De CR is bal szélső és Bale is. CR a Betis ellen láttuk milyen teljesítményt nyújtott közpen( nagy semmit) és Bale hát nemhiszem hogy középcsatár posztra termett vna... na meg akkor padoztatni fogják Özilt vagy Di Mariat??
De CR is bal szélső és Bale is. CR a Betis ellen láttuk milyen teljesítményt nyújtott közpen( nagy semmit) és Bale hát nemhiszem hogy középcsatár posztra termett vna... na meg akkor padoztatni fogják Özilt vagy Di Mariat??ferninho írta:1. Bale a Madridba akar jönni, ezt sztem kijelenthetjük.Barcaman1993 írta:Bale mióta a madridé?
1. Bale a Madridba akar jönni, ezt sztem kijelenthetjük.Barcaman1993 írta:Bale mióta a madridé?
Ezen jót mosolyogtam.csababarca írta:Grat a realnak Balehez,már ha igazak a hírek. Valahogy így kell kineznie egy átigazolási időszaknak, ahogy náluk történt,irigylem őket érte.
Látták,hogy a kp-t kell megerősíteni,megtették,plusz sikerült egy sztárt is hozni, pluszként! A felesleget meg normális áron értékesítették, ahogy kell, nem aprópenzért. Lehetne tanulni is néha tőlük,mert mi ehhez képest hoztunk egy Neymart,akit behazudhatunk létszükségnek,de nem hoztunk se védőt,se kapust,plusz kp-n is gyengültünk...
Most olyan keret plusz edző van madridban,hogy ha idén sem sikerül a 10. akkor soha. Mindenesetre,ha hazaertem Magyarországra,komolyabb összeget feldobok a triplázásukra.
csababarca írta:Grat a realnak Balehez,már ha igazak a hírek. Valahogy így kell kineznie egy átigazolási időszaknak, ahogy náluk történt,irigylem őket érte.
Látták,hogy a kp-t kell megerősíteni,megtették,plusz sikerült egy sztárt is hozni, pluszként! A felesleget meg normális áron értékesítették, ahogy kell, nem aprópenzért. Lehetne tanulni is néha tőlük,mert mi ehhez képest hoztunk egy Neymart,akit behazudhatunk létszükségnek,de nem hoztunk se védőt,se kapust,plusz kp-n is gyengültünk...
Most olyan keret plusz edző van madridban,hogy ha idén sem sikerül a 10. akkor soha. Mindenesetre,ha hazaertem Magyarországra,komolyabb összeget feldobok a triplázásukra.
miihii írta:Igazából az egyik legnagyobb probléma azzal van sztem, h sokan hajlamosak a másik fórumon kiszúrni egy idiótább, szélsőségesebb post-ot és azzal általánosítani egy komplett közvéleményt. Vagy szimplán utánajárás nélkül véleményt írni. Tegnap pl beírták fácsén, h érdemes beleolvasni az ottani trécsbe, amit (sajnos) meg is tettem. Pont belefutottam egy ilyenbe, h egyik kollegánk mondta, h mennyire ki vannak bukva sokan itt Alba színművészetére, amire jött is a válasz, amiben kvázi kiröhögte a blankó kollega, h hát peeersze... Pedig elég sok nyoma van a játékos topicjában ennek, de ugye ez nem számít.
Itt is-ott is megvannak a vérmesebb megnyilvánulások, amikkel adott esetben akár a saját szurkolótársai sem értenek egyet, de mégis ez alapján van minősítve az egész slepp. Más tészta, amikor egy ilyen gondolatmenetet meglovagolva jönnek a további gyatrábbnál gyatrább továbbpörgések, amik azért már jelzésértékűek és ha nem vetnek véget neki, hanem egyre jobban belemennek, akkor arra már majdhogynem ráhúzható az általánosítás, mivel nincs ellenvélemény. Na, ilyenkor azért már lehet falat kaparni, amit gondolom itt is, ott is megtesznek.
Mondjuk eleve az ember túl sok szimpatikus véleményt ne várjon el a másik oldalon, mivel totál ellenkezőleg fogják megítélni ugyanazokat a szitukat javarészt, mintha másik meccset néznének. Tehát ezzel számolnia kell mindenkinek, aki áttéved az ellenoldalra.
Másrészt a moderátori téma.
Ennek egyik része az, h a modi, admin is egy fórumozó, aki ugyanúgy leírhatja a véleményét, mint bárki más. Ez még azzal együtt is igaz, h nekünk azért illene egyfajta példát mutatni, nemhogy uszítani a népet meg lekezelően beszélni a másikkal. Aztán h ez melyik oldalon milyen számban és formában jellemzőbb, megvan a véleményem, de ahogy mondtam, igyekszem példát mutatni, így ebbe nem mennék bele![]()
Mint ahogy különösebben talán nem kéne rugózni sokat tovább ezen a madridom vs EB dolgon, maradjunk a futball részénél a két csapat dolgaiban
Tényleg szánalmas, viszont ennél a résznél visítottam...ferninho írta:egy cikk az NSO-n Bale-ről....
gusztustalan, szánalmas, vérlázító, hogy egy ilyen cikket publikáltak...
tessék csak elolvasni.....![]()
had ne ismételjem megint a médiás szöveget, amit nem is olyan rég írtam...
nem is tudom, hogy gondolták ezt...
Hát ez nem semmi. Nem szokott fórumokon zavarni a helyesírás, de azért annál, aki ezzel keresi a kenyerét, annál baromira fel tud idegesíteni. ("el kell fogadunk" WTF). Poénnak akarta szánni az NSO az tuti, lesz rajta aki nevet majd, de lehet nézőcsalogató, a realosok tuti írnak majd, meg a a Real utálók is. Szánalmas :/ferninho írta:egy cikk az NSO-n Bale-ről....
gusztustalan, szánalmas, vérlázító, hogy egy ilyen cikket publikáltak...
tessék csak elolvasni.....![]()
had ne ismételjem megint a médiás szöveget, amit nem is olyan rég írtam...
nem is tudom, hogy gondolták ezt...
alapvetően semmi különbség nincs a két szurkolótábor között.jajj, mennyit vitatkoztunk annak idején arról, hogy különbek a fehér drukkerek. ohh, dehogy, ugyanaz a birkanépség, akik minden összeesküvés elméletre ugranak és mindent elhisznek, amit hallanak vagy olvasnak.
az ég világon semmi probléma nincs R24-gyel, full jó arc, persze ez nem igen fog neked lejönni, ha csak azt veszed észre, amikor a Barcáról ír negatívat.Igazából az az ember aki ezt odaát felhozta, még pár madridista szerint is annyit sem ér, hogy a nevét leírjuk , így az lenne a normális ha nem is érdekelne senkit a véleménye, ill. pontosabban az állandó alattomos próbálkozásai,bár ilyen hülyeségek hallatán sajnos én sem tudtam megállni,hogy válaszoljak neki
aki ezt írta, annak az adatlapján olvasható, hogy 24 éves, szóval valószínűleg kevered valakivel, de kétlem, hogy már 4 évesen Real drukker volt.+ most, mikor a másik nagyokos (elmondása szerint 20 éve real szurkoló, de a helyesírás rendre komoly gondot okoz neki) elmondja,hogy Leo örüljön ha a 40et megéli a "doppingok miatt", akkor azért csak kinyílik a bicska az ember zsebében
???itt én vagyok az egyik legelvetemültebb real gyűlölő de ilyeneket még én sem írok egy játékosukról sem, ő meg ott egy moderátor, elv. példát kéne mutatnia vagy mi a szösz, ennyit arról, hogy melyik oldal milyen
most tényleg minden személyeskedés nélkül, meg mostanában sajnos nem is annyira aktív, de Andris folyamat szidta a Realt és némely közülük már tényleg erős volt, pedig ő is egy Moderátor/Admin itt...ő meg ott egy moderátor, elv. példát kéne mutatnia vagy mi a szösz, ennyit arról, hogy melyik oldal milyen
Iker nem egy meccsen volt pados, mert az egész tavaszt végigpadozta.ferninho írta:Iker 1 meccsen, igen 1 meccsen pados volt
Igazából az az ember aki ezt odaát felhozta, még pár madridista szerint is annyit sem ér, hogy a nevét leírjuk , így az lenne a normális ha nem is érdekelne senkit a véleménye, ill. pontosabban az állandó alattomos próbálkozásai,bár ilyen hülyeségek hallatán sajnos én sem tudtam megállni,hogy válaszoljak neki + most, mikor a másik nagyokos (elmondása szerint 20 éve real szurkoló, de a helyesírás rendre komoly gondot okoz neki) elmondja,hogy Leo örüljön ha a 40et megéli a "doppingok miatt", akkor azért csak kinyílik a bicska az ember zsebébenkristop írta:amikor a túloldalon egy madridista fejes tök komolyan írja, hogy messi nem sérült meg, csak kifogás, mert nem ment neki, akkor azért nagyon nevetek :DDD
jajj, mennyit vitatkoztunk annak idején arról, hogy különbek a fehér drukkerek. ohh, dehogy, ugyanaz a birkanépség, akik minden összeesküvés elméletre ugranak és mindent elhisznek, amit hallanak vagy olvasnak.
az is túlzás amit R.M.C.F művel le ez ügyben, de például most, hogy Iker 1 meccsen, igen 1 meccsen pados volt a média már lehozta belőle, hogy össze van veszve mindenkivel, elmegy Unitedhez, de Gea meg a Barcához, aztán ezek után már volt olyan is, hogy az Arsenalba igazol el és végül már ott tartottunk, hogy már a Barcába is elmenneChino írta: A másik pedig az összeesküvés elméletek, miszerint a Real-t mindig és mindenki utálta, le akarta járatni mindenért és erre verik.
Én még mindig tartom, hogy 2 igaz erősítésük volt a nyáron. Ancelotti és Isco. Amennyire tudtam követtem az előszezonukat, illetve a Betis ellen is látszott, hogy igazán veszélyesek még mindig a kontrákból voltak. Xabi jelenleg ki is esett, de ha azt a kp.t veszed, lehet, hogy kreatív, de egy átjáróház.kristop írta:ez mondjuk tényleg így volt, csak a múltban ragadtak, mert kábé tíz éve. azt a galaktikus realt elég sokan utálták a sok pénze, az arrogancia, az összevásárlások és a vélt tolások miatt. csak ezt a szerepet már jó néhány éve átvettük tőlük. mi vagyunk a célpont jelenleg. már nem a szimpatikus katalán csapat vagyunk, akik próbálunk góliát mellett érvényesülni és meg-megcibáljuk a bajuszát, hanem a szemét nagy csapat, akit tolnak, meg uefalona, meg színészkednek és fújj, divat.Chino írta:A másik pedig az összeesküvés elméletek, miszerint a Real-t mindig és mindenki utálta, le akarta járatni mindenért és erre verik. Ennek ellenére nem lehet egy kalap alá venni őket.
Én nem néhány évre utaltam, hanem, hogy szerintük a kezdetektől fogva, de ez most mellékes.
az már maga egy új irány, hogy fiatalokkal, spanyolokkal és saját nevelésűekkel oldják meg a kiegészítő szerepeket. régebben erre mindig igazoltak valami felesleges légióst euromilliókért. az meg, hogy a 4231ből átálltak 433ra hiába tűnik kicsi változásnak sokat mutat. több labdatartás, építkezés, kevesebb bekk és kontra. az isco, modric, xabi középpálya nem sokkal kevésbé kreatív mint az ini, xavi, busquets. nekem tetszik a játékospolitikájuk és tetszik, hogy végre nem egy balhés edző van ott, mert igazából már nem sok játékosuk maradt, akit úgy igazán utálok (arbeloa, pepe, cé meg néha xabi és dimaria idegesít).Chino írta:Nem tudom ki hogy van vele, de én azért annyira nem látom, hogy a Madrid egy teljesen új úton haladna tovább. Igazoltak néhány játékost, de talán Isco az egyedüli akit a kezdőbe. Az alapcsapat maradt, a felállással együtt. Jött Illarramendi is Xabi pótlására, egy az egyben, valami változás lesz, de nem olyan gyökeres.
bale meg nyilván nem ér annyit, és nevetséges áron menne, de azért a bale, cé, benzema támadótrió beszaratós lenne az biztos. erőben és gyorsaságban is megvernének minket kontráknál.
ez mondjuk tényleg így volt, csak a múltban ragadtak, mert kábé tíz éve. azt a galaktikus realt elég sokan utálták a sok pénze, az arrogancia, az összevásárlások és a vélt tolások miatt. csak ezt a szerepet már jó néhány éve átvettük tőlük. mi vagyunk a célpont jelenleg. már nem a szimpatikus katalán csapat vagyunk, akik próbálunk góliát mellett érvényesülni és meg-megcibáljuk a bajuszát, hanem a szemét nagy csapat, akit tolnak, meg uefalona, meg színészkednek és fújj, divat.Chino írta:A másik pedig az összeesküvés elméletek, miszerint a Real-t mindig és mindenki utálta, le akarta járatni mindenért és erre verik. Ennek ellenére nem lehet egy kalap alá venni őket.
az már maga egy új irány, hogy fiatalokkal, spanyolokkal és saját nevelésűekkel oldják meg a kiegészítő szerepeket. régebben erre mindig igazoltak valami felesleges légióst euromilliókért. az meg, hogy a 4231ből átálltak 433ra hiába tűnik kicsi változásnak sokat mutat. több labdatartás, építkezés, kevesebb bekk és kontra. az isco, modric, xabi középpálya nem sokkal kevésbé kreatív mint az ini, xavi, busquets. nekem tetszik a játékospolitikájuk és tetszik, hogy végre nem egy balhés edző van ott, mert igazából már nem sok játékosuk maradt, akit úgy igazán utálok (arbeloa, pepe, cé meg néha xabi és dimaria idegesít).Chino írta:Nem tudom ki hogy van vele, de én azért annyira nem látom, hogy a Madrid egy teljesen új úton haladna tovább. Igazoltak néhány játékost, de talán Isco az egyedüli akit a kezdőbe. Az alapcsapat maradt, a felállással együtt. Jött Illarramendi is Xabi pótlására, egy az egyben, valami változás lesz, de nem olyan gyökeres.
Most már 98 millióról szólnak a legújabb hírek, az meg még mindig 100 alatt van.Most úgy néz ki jön Bale 110 millió euróért játékosbevonás nélkül. Kíváncsi vagyok, ha nem jött volna Neymar megvették volna-e. Azért Perez megalomániája nem ismer határokat, ráadásul eléggé segget csinál a szájából. Lenyilatkozza hogy egy játékos sem ér 100 millió eurot és nem ad senkiért ennyit, aztán megy a 110 millió. Ennek ellenére én annyira nem tartok tőle, ha még Mou lenne akkor viszont nagyon nem lennék nyugodt.
Minden csapat szurkolói között vannak barmok és normálisak, ahogy ez az élet más területén is igaz. Engem az idegesít legjobban, mikor kijelentik, hogy az összes Barca-szurkoló népművészeti cserépedény, de vica-versa működik. A másik pedig az összeesküvés elméletek, miszerint a Real-t mindig és mindenki utálta, le akarta járatni mindenért és erre verik. Ennek ellenére nem lehet egy kalap alá venni őket.kristop írta:amikor a túloldalon egy madridista fejes tök komolyan írja, hogy messi nem sérült meg, csak kifogás, mert nem ment neki, akkor azért nagyon nevetek :DDD
jajj, mennyit vitatkoztunk annak idején arról, hogy különbek a fehér drukkerek. ohh, dehogy, ugyanaz a birkanépség, akik minden összeesküvés elméletre ugranak és mindent elhisznek, amit hallanak vagy olvasnak.